icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
17. máj 2013

@leonetka Tak potom daj vedieť čo Ti lekár povedal,že čo bude zliečbou a tak 🙂som zvedavá čo sa týka testou z krvi a tak 🙂.Viem moja že je ťažké netešiť sa z babulky,aj ja sa obmedzujem z radosťou aby som sa nesklamala o týždeň.A ten macmiror som asi užívala tesne po 1trimestri,a naposledy ešte aj pred pôrodom som mala ale som sa asi bále,že porodím,skoro ek´d mi lekár stále vravel od 36tt že už každú chvíľu môžem týždenne na poradni,keďže som od 32tt sa otvárala kvôli kvasinkám vpošve,ktoré sa nedali poriadne vyliečiť počas tehu :-/ a malý vydržal do 41tt 🙂Takže nemaj strach zvládnete to aj vy neboj 🙂 😉

leonetka
17. máj 2013

@franica no dnes sa ozvem a povedia mi kedy sa tam mam dostavit. ci este dnes alebo az buduci tyzden. inak ked si predstavim, ze takto predtyzdnom som sa nalievala cervenym aby mi mrcha dosla co najskor... 😅

leonetka
17. máj 2013

@zora256 inak nemam vobec ziaden tehu vytok, co vraj je dobre na tvorbu hlienovej zatky. 😖 uz sa od dnes zacinam pozorovat, co je nebezpecne 🙂

zora256
17. máj 2013

@franica Veru a budú pritom aj svokrovci a dúfam,že aj budúca krsná amma moja švagriná 🙂A zatiaľ nedám sem ani merač času ak sa potvrdí v júni,lebo tu mám aj z našej dediny známe medzi priateľkami,by vyklebetili,skôr než by sa stala oslava narodenín...chápeš,že fotky nahodím raadšej do tém tu medzi nás snažilky a tehulky potom zt etou aj zo sona,a potom bude album uverejnený vmojom profile 🙂 a aj časovač tehu 😉

franica
17. máj 2013

@leonetka červené? To čo je? 😀 😀 😀 Neboj nič, trochu červeného nemôže nijako uškodiť, hlavne v takom veľmi skorom štádiu...a pekne ti to pomohlo rozptýliť sa a vôbec nevenovať pozornosť nejakým pseudo tehu príznakom....vlastne si šikovno okabátila samu seba a svoju psychiku...a ako vidíme, to je kľúčové 🙂

zora256
17. máj 2013

@leonetka Ten hlien nemám ani ja,ale tak jas i myslím,že to nastane pozdejšie ke´d sa dobre zavŕta asi od 2mesiaca,či nie?ja som to ani pri prvom nesledovala,až ke´d mi to bolo moc nepríjemné keď toho bolo veľa a cítila som sa akokeby som bola pocikaná,a keď sa pridružili bolesti podbruška,som sa bála či nedošla ms :-/.

franica
17. máj 2013

@zora256 jasné chápem....aj ja preto vravím, že také konkrétne info mám len v tej súkromke uvedené. LEn aby ti nebolo tak zle ako pri prvom tehu...to bude ťažšie zamaskovať 😀

zora256
17. máj 2013

@leonetka
@franica Baby to nič ja som cez 4dni pila radlera pred 30dc keď mi testy prvýkrát ukázali duchov 😀

leonetka
17. máj 2013

@franica jaj, co by som ja bez teba robila! 🙂 pasujem ta za mojho osobneho utesovatela - teda len slovne 😀 potrebujem to ako sol. aspon na prve dni. teraz mi v hlave viri kopec otazok a myslienok... 😀

zora256
17. máj 2013

@franica Ani mi nevrav :-/ aj ja moc dúfam,že nie,zatiaľ mi chutí čokoláda,tak hádam nie 😀 pri prvom mi prestali sladkosti chutiť :-/. a zatiaľľ mám chuť jesť,ale na druhej strane mi začali plienky zapáchať...tak sa uvidí časom.Ale tak mame nebolo zle len somnou od hrozna z ničím iným a svokre tiež len pri prvom dieťati,tak hádam,mi pri druhom nebude,už by si malo telo pamätať čos a snímd deje a nebojovať.

franica
17. máj 2013

@leonetka hlavne sa neboj a to červené preventívne nepi 😀 Ja verím, že ti všetko možné lieta v hlave, ale verím, že sa trochu aj tešíš...tak nechaj pôsobiť hormóny šťastia a užívaj si...momentálne viac urobiť nemôžeš 😉

franica
17. máj 2013

@zora256 tak to si mala presne ako ja- tiež mi sladké vôbec nechutilo (no teraz by som už pre kocku čokolády vraždila) a bolo mi zle...tak ma utešuje, že pri druhých deťoch býva inak. Aj u teba to tak bude iste, treba veriť 😉

leonetka
17. máj 2013

@zora256 dufam, ze sa ti to podari utajit co najdlhsie. i ked v druhom tehu uz v takom tretom mesiaci mozes vyzerat ako v 6.tom 😅 vraj to skor vidno. 😉

brumka
17. máj 2013

@leonetka @zora256 gratulujem ale len tisko 🙂

deculko
17. máj 2013

babulky,co to citam... franica nam nieco prezradila v teme,idem vas citat a ak je to pravda,tak mam taky krasny vikend,aky tu uz davno nebol, jej to by bolo uzasne,ze dalsie tehulky ,velmi velmi verim,ze idem citat a fakt ste tehulky @leonetka a @zora256 len tak dalej a nech idu za vami dalsie ...

zora256
17. máj 2013

@franica Tak ja som celé tehu nevedela nič sladké zjesť len ovocie a na začiatku mi na nevolnosti zaberala mrkva 😀
@leonetka Ahoj moja veď ma nesraš ja som pri prvom za 4mes. schudla 5kg a bruško začalo rásť v 5mesiaci,takže môj 6mes. bolo sotva vidno,bruško,ale tak teraz som poriadne schudla za 21mes. až 12kg oproti tým kg čo som amla pred tehu z malým, a tie 4kg čo som mala viac pred pôrodom nerátam lebo v nemocke som hne´d nechala 8kg čiže odišla som šahšia než pred tehu .-DAle ako vravíš,pri druhom viac vidno bruško ☹ a ke´dže som i chudá tak neviema ko budem amskovať asi voľnými tričkami a just na ej oslave si dám čosi včom bude vidno 😀a to budem už v3 mes. tak už bue môcť vykúkať 🙂

zora256
17. máj 2013

@brumka
@deculko Ďakujem baby!No umňa ešte skoro,až o týždeň sa môžeme vytešovať ke´d z duchou budú palice 😉

brumka
17. máj 2013

@zora256 preto som dala len tichucku gratuulku, ja som videla tvoje testy este na grafoch, obcas sa tam chodim vytesovat z testou 🙂

zora256
17. máj 2013

@brumka Už sa Ti tokráti barborka sa už iste teší na bábätko,už máte aj meno?

brumka
17. máj 2013

@zora256 ano krati meno mame uz od morfolofickeho veronika 🙂 podstate aj barborka mohla byt veronika. manzel mal tu cest

leonetka
17. máj 2013

@zora256 juj no strasit ta urcite nechcem. len to vraj tak byva. tak to zamaskujes nejakym ciernym volnym trikom 🙂 a na oslave bum obtiahnute tielocko 😀 vsetci odpadnu 😀 ja zatial ziadne dlhodobe plany nemam, pokial neuvidim bijuce srdiecko. dovtedy nic neriesim.

zora256
17. máj 2013

@brumka U nás je zas meno na mne do pol noci som si písala mená podľa významu mien a či môže byť pre Vodnára vhodné,tak je medinimi aj Veronika,ale tka sa uvidí toľko mien a nepáči sa mi každé ale tka mi máme čas ešte nane. Hoc samuel by mohol byť len pre Kozorožca takže môj favorit odpadne...a neviem si vybrať,kiežby mi muž pomohol,ale on mená necháva na mňa,lebo vraj matka je z dieťatom najviac, tak nech je meno podľa mňa.

zora256
17. máj 2013

@leonetka 😀 no presne nejako tak som plánovala 😀 veď to je aj môj zámer,nak kukajú 😉 . Ja si myslím a aj verím,keď máš také krásne koľajničky tak srdiečko bije ako zvon a aj drobčiatkor astie do krásy neboj všetko je ako má byť 😉

deculko
17. máj 2013

@leonetka @zora256 dievcata, tak nech sa vam dari,nech vam ciarky krasne silneju,nech tam su 9 mesiacov, nech je vsetko v poriadku,nech srdiecka biju, a nech su z vas krasne tehulkya do 9 mesiacov mamicky, velmi velmi drzim palce,nech vam to vijde a vsetko bude v poriadku a @leonetka neboj,nejaky liek ti najdu,co mozes brat, ja som brala v I.trimestri Betadine... v II. trimestri ten Macmiror... ale aj tak sa mi kazdy mesiac ta mykoza tohoto tehu vracia...
drzte sa dievcata🙂)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zora256
17. máj 2013

@deculko Ďakujem krásne si tonapísala a nech je podľa tvojich slôv 😉 A aj ja som presne tak bola ako ty celé prvé tehu z mykózami,a z macmirorom,mne v 1trimestri nič nedal :-/.

deculko
17. máj 2013

to nam ellis21 prezradila,ze ste tehulky...a tak hned @franica... 🙂)) to len aby som elis neukratila🙂)) tesim sa a len tak dalej🙂

ellis21
17. máj 2013

@zora256 mame sa fajn, uz ho citim 31.5 idem do poradne tak snad sa ukaze, zatial sa otacalo ritkou. Drzim ti palce nech to riadne silnie.

leonetka
17. máj 2013

@deculko dakujem 🙂 kiez by sa vsetko vyplnilo ako pises. 🙂 pozeram, ze to uz mas za chvilu... kde ini koncia, my s @zora256 len zaciname 😀

zora256
17. máj 2013

@ellis21 Ahoj!tak držím palčeky aby sa vám ukázalo 🙂Mne sa malý až v 28tt ukázal keĎ SOM MU HOVORIEVALA,žE PôJDEME K LEKáROVI A KEĎ BUDE VIDIEť SVETIELKO,A A CíTIť TLAKY,TAK NECH SA TAM OTOčí,ABY SA TAM OTOčIL,aby sme ho mohlipozrieť,prepáč,že som písla veľkým,máme novú klávesnicu a darí sa mi klepňť na to tlačidlo :-/ a nechce sa mi prepisovať.

renitri
17. máj 2013

@zora256 @leonetka baby mooooc sa s vami tesim a gratulujem a prajem veeela zdravicka 🙂 spominam na tie dni ked som aj ja nasla ciarky na teste 🙂 hehe..