icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

radka1303
8. jún 2013

@zora256 ahoj moja 🙂 sice som pisala, ze si davam pauzu,ale akosi sa nemozem od vas odtrhnut 🙂 ako sa mas moja zlata??mna v tom podbrusku picha stale ☹ ale nie kazdu chvilu ma to nejaky casovy interval...ten tlak na prsiach je dost silny ☹ ako keby ma bolel hrudnik...je to dost neprijemne...prsia ma vobec nebolia,len ten tlak citim,zo strany ako mam podpazusie a ide to potom spodkom... (takyto som este necitila ☹ ) a ozaj ked som ti pisala ze som mala taky ruzovkasty vytok,potom sa mi objavil znovu asi za 2 dni,nic ma neboli tak snad to nebude ziadna infekcia....odkial by sa zobrala??? ☹
normalne som nervozna<radsej chcem uz aby prisla mrcha ako byt v takejto neistote...myslis ze pomoze BT zmerat??aby som bola kludnejsia???

zora256
8. jún 2013

@tahivka Ahoj§Díky za povzbudenie,tak vidíš ebe stačil 1x denne ja mám brať 2x denne a o dvoch potratoch viem len ja taktiež spolu ich je 4,len lekár vie o dvoch,ale tak aj to je dosť,verí,že to toto leto ešte vyjde aj nám 😉
@slinka3 Skús testovať z ranného moču o 2-3dni a ak bude viditeľne silnieť tehu test tak je všetko vporiadku moc držkám palčeky 😉

zora256
8. jún 2013

@radka1303 Ahoj!No skús zmerať Bt ak bude od 36,9 vyššie ale nie menej tak to bude tehu 😉 A ak máš 10uml tehut est doma testni z ranného moču hneď po vtaní už by sa mal aspoň dušík ukázať.Mne po ovu na 9deň ukázal ducha pred potratom 6dní :-/ a pootm Bohužiaľ slabla čiarka ☹ moc dúfam,že že už nebude tu nikto mať tak ako ja,už len krásne bábätká sa budú rodiť v tejto téme 🙂

slinka3
8. jún 2013

@zora256 neviem prečo mam pozit ovu test a včera bol ovela menej pizit a na tehu len mini dušik

fidka21
8. jún 2013

@zora256 dakujem keby si tak mala pravdu uz keby to prislo 😉 samozrejme to iste prajem tebe neboj urcite ti inofolic pomoze 😉 no prefuky mi robili cez RTG tam sledovali tu kontrastnu latku len mam taky problem, ze neviem ci mozeme tento cyklus snazilkovat alebo nie ci ten RTG nemal zly vplyv na vajicko ak tam bolo alebo je..skoda, ze som sa to nespytala ked ma to vtedy ani nenapadlo..

zora256
8. jún 2013

@slinka3 Neboj moja tie testy budú silnieť a bude všetko ok,ak si mala pozdejšie ovu ako na 14dc tak preto nie sú silnédruhé čiarky ale budú časom mne po 2-3 týždňoch meškania som nemala rovnako silné // a až na 3týždeň emškania boli rovnako silné tehu testy,takže neboj je to normálka veď Ti mešká len 5dní 🙂

zora256
8. jún 2013

@fidka21 Moja ja by som počkala lebo RTG vyžaruje niečo. a nie nadarmo zakazujú tehulkám ísť na RTG vyšetrenia. A tvoj muž je vporiadku?Myslím spermie.

radka1303
8. jún 2013

@zora256 ahoj ,no vyskusam ale asi az keby mi nahodou meskala,lebo teraz je asi moc skoro nie??

fidka21
8. jún 2013

@zora256 no to viem tehulkam preto lebo by to poskodilo plod ale neviem ci je to aj v pripade ked este je len vajicko kdesi na nete som citala, ze niektore aj hned skusali musim to este viac nastudovat 😀 no mm mal spermiogram v poriadku ale vraj to nebol este ten uplne podrobny takze aj na ten ma ist ale az neskor lebo mu zistili zhlukovanie tak uziva antibiotika, ze mal asi zapal.....a tvoj mm ako este stale berie vitaminy co si mu nasadila? 😉

zora256
9. jún 2013

@radka1303 No,mne nemeškala a ukázali mi,ale tak skúsiť môžeš a potom zas skúsiš,až keď bude meškať 🙂
@fidka21 Ahoj!Môj ešte necelý mesiac berie len Selezin ACE A už v lekárni má objednané na ďalšie 2mes.To bude tak dobre lebo bude brať kým ja Inofolic takže by už potom sa muselo podariť bábo,lebo budeme obaja ok 😉 .A na zhlukovanie má len Atb. to stačí?A ako rýchlo sa mu zhlukujú?

zora256
9. jún 2013

Kde ste moje snažilky?
@slinka3 ako testík už máš spravený?
@radka1303 neskúšala si testnúť ešte? A čo bt koľko si mala?

tusinka
9. jún 2013

@zora256
@fidka21 ahojte baby moje, neviem či mám skákať od radosti alebo plakať... 😕 😕 😕 včera som testovala a skoro som spadla z nôh- že // 😀 😀 😀 obrovská radosť po 5 dňoch meškania...a dnes doobedu som začala krvacať- a nie slabo...som myslela, že to prejde, ale potom som to povedala aj mm, s ktorým sme sa taaak vytešovali dovtedy....ma presvedčil, nech zavolám môjmu dr. a ten mi hneď povedal, nech ideme na pohotovosť...a teraz sme došli domov- vraj zatiaľ tam nič nevidieť a treba len čakať či to prejde alebo dorazí mrcha...a mám užívať Duphaston..babyyyyyyy, som tak smutná...a v kuse ma bolí aj podbruško...mm ma utešuje, že bude tak ako má byť, strašne je zlatý, ale hrozne sa bojíím- konečne sa podarilo a dopadne to takto... 😢 😢 😢

radka1303
9. jún 2013

@zora256 ahojkaj,neskusala som este test,som zistili ze ani doma nemam...ale kupim a uvidim ci sa mi oplati spravit... 🙂 BT som tiez nemerala,akosi sa toho bojim...vies toho sklamania ☹ ale mozno rano ak nezabudnem si zmeriam vstavam rano o 4tej tak snad nevylezem skor z postele 🙂 inak mne ten teplomer asi moc dobre nemeria,uz som to aj spominala,lebo mi stale ukazuje rovnaku hodnotu aj ked si zmeriam kedykolvek normalne tak neviem ci tomu mozem verit...

zora256
9. jún 2013

@tusinka Ahoj!
Pozri môže to byť inplantačné krvácanie,do 2dní by to malo ustať a Duphaston by mal tiež pomôcť zastaviť krvácanie 😉 .A čo sa týka bolestí v podbrušku to je normálka sa rozťahuje maternica tie bolesti bývajú do 23tt takže len pekne oddychuj vylož nohy a pi dostatok tekutín a mysli pozitívne,moc dúfam,že všetko u teba bude ok 😵 .
@radka1303 Ahoj§Skús zmerať a ak Ti ukáže poslednú hodnotu čo si mala tak skús kúpiť novú baterku do neho,nám váha ukazovala menšie hodnoty a stále dokola,a vymenili sme baterku a už dobre ukazuje 🙂tak asi bude chyba v baterke. ale tak zas test neklame 😉

zora256
9. jún 2013

@tusinka Moja viem čo asi prežívaš,ja som toto zažila 2x a obidva krát po pozitívnom teste ms dorazila na 6dní a to som si už všetko vysnívala,čo ako bude vom čase keď sa anrodí ☹ je to ťažké ale tvoj muž má pravdu čo má byť bude..nevieme to ovplivniť,nechcem ťa strašiť,ale mne ani Duphaston nezabránil proti potratu :-/ vlani som ho brala aby neodišlo a predca nás tu nechalo a teraz zas len Duphaston som dostala a teraz som mala mať ovu a zo 6folíkmi tak som to it ak riskla,ak bude bude a ak nie tka nie,hoc som si istá že 6 sa isto enpodarí a neuchití z mojou kvalitou vajíčok...ale čo ak so podarí predca zdravé nikdy sa nedá vedieť 😉 tebe moc držím palce aby sa udržal plodík a bolo všetko ok,nanajvyš ťa dá doktor na rizikové 😉

fidka21
10. jún 2013

@zora256 aj moj berie selezin este mu ho nasadim tento mesiac lebo potom ma ist na spermiogram ci sa mu to zhlukovanie vyliecilo akurat atb. dobral 🙂 hej len jedny nato mal ale ako rychlo sa zhlukuju to neviem to asi je aj jedno neviem ti povedat...a ten inofolic si daj ja som ponom konecne citila ovu a aj dr. mi ju potvrdila, ze vtedy bola a aj, ze problem zatial u mna nevidi a tiez som dostala duphaston pre istotu aby ms chodila pravidelne ale uz len na 5 dni tak som rada dufam, ze nam to buduci cyklus vyjde a budeme sa obidve vytesovat 😉

zora256
10. jún 2013

@slinka3 Ahoj!Ako sa máš?Dúfam,že ste vporiadku 🙂

zora256
10. jún 2013

@fidka21 Ďakujem 🙂teraz som si ho obejednala Inofolic na www.,magister.sk spolu z poštou za 46,45 eu na mesiac 3balenia.Ty si za koľko kupovala a kde?naviem nájsť lacnejšie nežza 14,50balenie.

zora256
10. jún 2013

Baby akosi sa neozývate je tu nuda kočenky moje napíšte mi ako sa máte čo porábate mimo práce a snaženia,som zvedavá 🙂Ja som cez výkend zavárala čerešne a ríbezle 🙂 a dnes tu vysedávam od 15tej h 😀

zora256
10. jún 2013

@tusinka Ako moja dúfam,že krvácanie ustupuje...
@radka1303 A ty ako z Bt a testíkom?

zora256
10. jún 2013

@slinka3 Ahoj§Ovu testíky skôr zaznamenajú Hcg ako tehut esty preto máš skôr pozitívny než tehu a ako čo nové?

fidka21
10. jún 2013

@tusinka ahoj moja silno na teba myslim nech ti to vsetko dobre dopadne drzkaj sa dufam, ze sa to spravi a budeme sa s tebou vytesovat 😉 neboj urcite to zvladnes duphaston je fajn mozno ti pomoze a hlavne nozky hore🙂

fidka21
10. jún 2013

11@zora256 vies co ja len v lekarnach kupujem v Dolnom Kubine a cim dalej je drahsi kupila som aj za 11,97 potom zvysili na 14.45 a teraz som kupila za 15, 50 takze vyzera, ze im to ide na dracku tak aj cenu zvysuju 😠 no co uz mi pre babo nespravime nie? 😀

radka1303
10. jún 2013

@zora256 ahoj moja bt som nestihla bo som rano zaspala do prace ☹ a testik sme akurat kupili,ale ja by som radsej este pockala...bojim sa sklamania...a potom keby to nevyslo bduem ako blba cakat kedy ta mrcha pride ☹ zajtra mam termin,tak ja este pockam...neboj dam vediet keby bolo nieco nove 🙂 sa mi zda ze si nedockavejsia ako ja 😀 je to mile od teba :-*

tusinka
10. jún 2013

@fidka21 nuž, nebude z toho nič ☹ stále krvácam 😒 😒 😒 dnes som bola u dr. vysadil mi aj duphaston nech to už neblokuje krvácanie ☹ takže škoda, ale nedopadlo to na 1x krát tak, ako sme si predstavovali...som z toho smutná, ale na druhej strane ma teší to, že keď sa už teda zadarilo, tak nepriechodnosť tam nebude...len dúfam, že teraz to krvácanie pomaly ustúpi a o mesiac dva sa posnažíme znova...vy ako pokračujete???

tusinka
10. jún 2013

@zora256 nie, nie, neustupuje, stále krvácam...a ty, keď si mala toto isté, ako si písala, že na 6ty deň po teste krv- trvalo ti to potom tak ako klasická mrcha????

dzenar
10. jún 2013

Ahojte aj my sa snazime a nic uz mi stoho sibe

radka1303
11. jún 2013

@zora256 ahoj moja,citim ze asi to bude mrcha ☹ bt som nemerala,a test je skoda,radsej pockam :-*

fidka21
11. jún 2013

@tusinka to ma mrzi tak som dufala, ze to krvacanie ti prejde a vsetko bude v poriadku... ☹ nieco podobne som zazila aj ja aj ked mne sa to stalo este o nieco neskor ja uz som bola asi v 6 tyz ☹ ja viem, ze teraz si z toho smutna ale neboj casom to preboli a ani nemusite cakat a na dalsi mesiac mozete skusit znova mozno to vyjde opat aspon vies, ze otehotniet mozes a ten inofolic asi predsa len v niecom pomaha 🙂 no my sme boli dnes v MT zobrali mi asi 4 ampulky krvi takze ma vycicali dostatocne 😀 a bola som aj na sone a dr. mi povedala, ze ovu uz bola a ze u mna zatial problem nevidi tak o mesiac ide mm na spermiogram ci to zhlukovanie sa napravilo...ale iba mi povedala, ze nemam spravny tvar maternice ale ona v tom nevidi problem ale moja dr. hej tak neviem, ze sa este poradia s nejakym dalsim odbornikom..

fidka21
11. jún 2013

@dzenar ahoj a ako dlho sa snazite?