Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tusinka jaj ja som si myslela, ze aj tie si brala tak to potom je dobre, ze ich vlastne nepotrebujes aj ked za vyskusanie nic nedas ved doktori hadam vedia lepsie 😉 ja som tiez dostala duphaston ale len na 5 dni tak to sa da pred tym som brala na 10 dni..a tiez ten inofolic zatial si davam jeden sacok a hned od zaciatku ms nasadim 2 lebo si myslim, ze je to teraz zbytocne brat viac 🙂 hej mm je blizsie v praci kazdy den je doma tak mozme aj viac snazilkovat dufam, ze buduci mesiac bude stastnejsi pre nas vsetky to by bola riadna nahoda kebyze nam to vyjde 😀
@zora256 no test som si znovu robila dnes a nic. dnes vecer koncim poslednou tabletkou duphastonu. zajtra by som teoreticky mala dostat ms.ja papam od vymyslu sveta v poslednej dobe pretoze som doma . mozes ma pridat samozrejme snazime sa uz od januára tohto roku a nic v marci mi nasli tie cysty...som rak znamenie ides mi nieco vypocitat?
Je mi zle ☹ som taka unavena,zeby som sa najradsej posadila v praci na stolicku a spala by som 😀 mame tu dost teplo 😖
@fidka21 Ahoj!No veď to,moja,že neostáva nič iné len čakať :-/Ale naboj Príde to verím tomu že do septembra budeme tehu ty,ja a aj @tusinka 🙂 a aj @anuska3107 pravdaže sme tu už dosť dlho z pomedzi prvých 😉 a ostatné nás budú nasledovať 🙂 ve´d teraz tu máme dve nádejné tehulky 🙂 @slinka3 a @radka1303 😉
@monika513 pozri na anšu tabuľku hneď ju dám sem a zistíš,že sme tu žienky ktoré sa snažia pomaly už 2roky tak nezúfaj,príde to a aj Duphaston nerobí hne´d zázraky treba ho brať min. 3mesiace kým ako tak dá ms do normálu .Mne cysty zistili po pôrode na preventívke už to budú pomaly 2roky a Duphaston som brala od vlaňajška od marca po terazjší marec a teraz ho beriem zas prvý cyklus.Lebo bez neho to nie je ono.
Aktualizujem tabuľku snažiliek
@monika513 14.6-24.6. snaž. 6mes. Rak
@blcha76 17.6. snaž. 2roky a 10mes. Vodnár
@huncut 24.6. snaž. 7mes. Ryby
@fidka21 27.6. snaž. 1rok a 4mes. Váhy
@ponozkazt 30.6. snaž. 1rok a 4mes. Blíženci
@luciana789 30.6. snaž.5mes. Lev
@jeackynka 2.7. snaž. 1rok a 2mes. Baran
@anuska3107 ? snaž. 1rok a 11mes. Lev
@tusinka ? snaž. 1rok a 7mes. Baran
@dzenar ? snaž. 9mes. ?
baby pítam si chýbajúce údaje,ďakujem.
Nádejné tehulky 😉
@slinky3 po 7mesiaci snaženia Kozorožec
@radka1303 po 1roku a 1mesiaci snaženia Ryby
Držte sa nám babulky a potom poprosím fotočku testíkov na inšpiráciu 😉
@fidka21 my sa tento mesiac snazit asi velmi nebudeme...ale tesim sa, ze krvacanie mi uz troska zoslablo, tak dufam ze to uz bude teraz ok...podla mna spravis dobre ked zacnes po mrche 2ma sackami inofolicu, aj mne lekar vravel ze nech si dam denne dva...😉 dnes som sa napratala jahodami, som aspon trosku doplnila vitaminy 😉 😉 😉
nic z toho holky moje... ☹ som smutna z toho este pockam par dni ak nahodou ms nedojde urobim druhy testik...tieto biele ma uz nicia ☹
Naco sa mam vobec snazit???ved vestica povedala svokre,ze vnuca mat bude ale nie odo mna,moj manzel sa so mnou rozvedie,a bude mat dieta s inou!! Hmm a ze kto tlaci na pilu... :'(
A teraz mi povedzte,ako sa mam citit???
Hmm,je to cudne,rano vstanem,citim ako ma zacina pobolievat brusko,a potom to asi po 2-3 hodinach ustupi
@radka1303 Ahoj!Moja tak nebuď smutná,tie príznaky mi vravia,že zrejme ovulka bola u teba nedávno preto máš príznaky ale testy ešte len biele,takže o takých 5dní skús druhý,ak ms nepríde.Mne po 2týždňoch emškania až ukázali pri malom.Koľko dní Ti mešká ms?A never veštici aj tvoja svokra je hlúpa,že dáva na vešticiné slová,niektoré veštice len rodiny rozhnevá a potom vraj sú veľa rozvodou,never hlúpostiam neboj bude bábo a aj 2alebo aj tri od teba neboj ak ťa muž ľúbi,tak nebude tiež dávať na svokriné reči 😉
@zora256 rozmyslam ze si spravim cez vikend alebo zaciatkom tyzdna...uvidim snad nepride...mala som ju mat 11.6. asi som si test robila prilis skoro.a mozno mas pravdu mozno ovulka bola neskor ako podla kalendara-ved ten je aj tak len orientacny .snazilkovali sme snad tak casto ako sa len dalo..ak to teraz nevyjde tak ja uz neviem ☹
@radka1303 Moja netestuj zo pár dní,uvidíš bude všetko ok 🙂 Aleboak nechceš čakať zájdi budúci týždeň k ženskému na vyvolávačku,tá zaberie,neboj ak si tehu nepríde ms ani po 14dňoch od inekcie a inekcia plodík posilní ak si tehu a vtedy Ti už aj testy ukážu // po tých 14dňoch 😉 .držím palčeky 🙂nestresuj sa pohodička,ber to tak,že ak nie si príde časom aak si časom sa aj to ukáže 😉
Aktualizujem snažilkovskú tabuľku:
@blcha76 17.6. snaž.2roky a 10mes. Vodnár
@huncut 24.6. snaž.7mes. Ryby
@fidka21 27.6. snaž.1rok a 4mes. Váhy
@ponozkazt 30.6. snaž. 1rok a 4mes. Blíženci
@luciana789 30.6. snaž.5mes. Lev
@jeackynka 2.7. snaž.1rok a 2mes. Baran
@tusinka 12.7. snaž.1rok a 7mes. Baran
@anuska3107 ? snaž.1rok a 11mes. Lev
@dzenar ? snaž.1rok Lev
@monika513 ? snaž. 6mes. Rak
naše nádejné tehulienky 🙂
@slinka3 ako sa máte? Čo nové pochváľ sa nám 🙂 po 6mes. snažení Kozorožec
@radka1303 tu ťa budeme mať kým nám neukážeš // na testíkoch verím,že sa o pár dní ukážu 😉 po 1roku a 1mesiaci snažení Ryby
@matulindaaa pochváľ sa nám ako už máš aj sono snímku?Daj nám fotočku na inšpiráciu 🙂

@tusinka ano a bola stale do skoncenia PD 36,3-5 a az po nich sa mi to drzi ay do dnes rana na 36,7