Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 jééééé si zlatá .... že si si spomenula ......naposledy sme boli u doktora minulý týždeň v piatok. Srdiečko nám bije ako zvon sme v 8tt a až prvý júlový týždeň ideme na ultrazvuk a veľký odber. Snímku bohužiaľ nemám ale nabudúce už niečo zabezpečím. Keď sa priznám nemám ani čas moc sem chodiť, teda ani neviem ako sa vám darí, ale všetkým Vám držím pršteky 🙂
@matulindaaa Moc sa svami teším 🙂To je super,tak už onedlho začínaš 3mesiac 🙂Ok,tak keď budeš mať čas,tak nás tu anvštív a nabudúce aj fotočke sa potešíme 🙂A ďakujem v mene každej snažilky,za priania 🙂
@zora256 nie neskusala a myslim, ze aj tak je zbytocne. kedze mne stale meskavaju. vobec neocakavam //
@zora256 ten ? tam kludne moze ostat. neviem ani sama
Ahojte dievčence..dlhšie som tu nenazrela, takže Vás všetky pozdravujem..tehuľkám blahoželám a snažilkám prajem veľa pozitívnej energie..u mňa stále bez zmeny..akurát ma trápi zvláštna chuť na cigaretu, pritom som nefajčiarka....teda iba občas na dovolenke som si dala jednu....nechápem čo to akože má byť.? 😀 nemáte nejakú skúsenosť?
@tusinka Ahoj , no ja si myslím,že to je len nejaký výstrelok môjho tela..😀 a s tehotenstvom to určite nebude mať spoločné..snažíme sa už vyše roka..,máme za sebou spermiogram a zistili nám zlú morfológiu..95%zle..☹ ,takže skúšame vitamínoterapiu..takže zatiaľ vyčkávame..,ale pravdupovediac ma chytá pomaly panika. 😔
@anuska3107 Tak to sme dve ktorým stále meškajú :-/ a predstav už zas mám slabú čiarku na teste ktorý stál 4eu,tak som začala pre istotu brať Duphaston,a naďalej aj inofolic ale nedávam si nádeje že bude silnieť,mala som veľa stresu v sobotu a aj mám,malý mi mal ferbilný kŕč nedýchal od horúčky a našťasite som záchranku načas volala tak muž cez moju navigáciu malému rozprúdil dýchanie a dnes mse došli len domov,ale hrozne ma bolia rpsia a aj častejšie mi treba na wc,a som od soboty moc plačlivá,tak veľmi som sa vystrašila,ja by som umrela keby mi malý zahynul 😢 .A tak som si vnemocke kúpila test a včera vnoci spravila.ms mala dôjsť v sobotu...Držím Ti moc palce 😉 aby si si ajt y našla // .
@radka1303 To mi je fakt ľúto,že Ti ms došla ☹ moc držím palce aby sa vám zadarilo už tento nový cyklus 🙂A kedy nečakáš ´dalšiu ms?
@tusinka Ahoj!Asi som test zle pozerala :-/,ale nevadí,snáď nabudce budú //.Malý je už ok,dúfam,len je ešte slabší,než býval nevládze tak veľa byť hore a aj to teplo nerobí mu dobre a an mne schudla som takmer 2kg od soboty ☹ tak aj tlak mám nízky :-/Musíme sa ešte pozbierať.A ty ako?
@typa Ďakujem ako som vyšie písala...čiarky sa nekonajú zle som pozerala na test...Ale čo už. A zou sprchou ako píšeš,ťažšie sa to urobí,ale ja som ani nevedela že mi má horúčku...to bolo ťažšie,keby viem tak ho hneď balím do mokrých plienok ☹...Ale už som sa poučila,tak tu budem pomenej aby som ho mohla sledovať.Lebo už vposlednom čase nás stihlo moc veľa zlého,a túžim mať pokoj a kľud...Kiežby sa niekto ujal tabuľky pre snažilky lebo nevládzem...
@tusinka ahoj no tak je super, ze sa ti to ukludnilo dufam, ze uz nekrvacas 🙂 som tu dlhsie nebola lebo mam taky perny tyzden nasi doma prerabali tak som im bola pomoct upratovat a este sesterka ma svadbu zajtra tak aj tam som bola a konecne som sa dnes domov dostala taka som unavena ako kon 😀 tak buduci mesiac to isti dufam, ze nam to vyjde ja cakam na mrchu do troch dni by mala prist kedze som mala duphaston nasadeny a tento mesiac sme ani moc nesnazilkovali takze ja necakam nic len mrchu 😀
@zora256 ahoj moja tak to si mala perny vikend dufam, ze uz je vsetko v poriadkdu a maly sa uz ma lepsie 😉 tieto horucavy to je katastrofa ale od pondelka sa ma ochladit tak zasa budeme hundrat 😀 a hlavne sa nestresuj moc viem, ze je toho na teba vela a ze iba zle veci sa vam deju ale aj taake dni musia byt a po nich vzdy pridu aj tie dobre 🙂
@fidka21 No tak už dúfam,že len dobré časy nás čakajú a zdravie už bude slúžiť čo najdlhšie,lebo vposlednom čase bolo toho zlého priveľa na moju psychiku a fyzicky som vyťažená....Tá horúčava keby nebola dalo by sa vydržať.mslý sa má fajn,ale je ešte viac naviazaný namňa od pobytu vnemocnici ☹ a spánok je ťažší kvôli teplu :-/ až teraz endávno po pol 3poobede len zaspal :-/ zas bude dlho hore už nám je lepšie obom až na tot eplo stále sa vodou utieram a malého utiekami vlhčenými aby sa nám hlavy netočili keďže nepovie čo mu je a piť veľa pijem a malémut lačím hoc len po glgoch ale ked mi moc neche piť tak aspoň glgy nak pije....piť musí je malý.... A čo ms?viem,že až na 27.6.čakáš ak čakáš,skôr nie ale akos a cítiš?Mne už dnes tak bolelo podbruško ako pri kontrakciách už som si Valetol dala a aj prešli a aj sa vracajú,taka si do večera aj dôjdu u mňa,bola by som už aj rada...nak sa môžeme zas snažiť...
@radka1303 Ahoj,na kedy nečakáš ms?Nebuď smutná,určite sa vám čoskoro podarí,ke´d nebudete naň myslieť spravíte si domček a ani nezbadáš a budete sa sťahovať 3 😉
@blcha76 Ahoj!Ako dúfam,že ty máš len dobré správičky pre nás?
@huncut Ahoj!Ako sa máš? pomaly sa Ti blíži dátum ms,ako sa cítiš?
@dzenar Ahoj!Ako ms došla? Alebo máš dobré správičky pre nás?
@monika513 Ahoj! Na kedy nečakáš ms? Alebo už si tehulka?
@slinka3 Pochváľ sa nám ako ste?Čo nové?
Žienky kde ste všetky?Dúfam,že čoskoro mi odpíšete,aby som mohla aktualizovať snažilkovskú tabuľku....
@fidka21 takže si mala nabitý program... 😉 fuuuu, len tieto horúčavy by už mohli trošku poľaviť... 😕 tak držím palce nech mrcha načas dorazí a zase ťa nenaťahuje. Mne krvácanie skončilo, bola som aj u dr. spravil mi ešte raz krvné testy a vyšetril ma no a že máme mesiac dva počkať a môžme sa snažiť ďalej...ach jaj 😕 nuž uvidíme, momentálne som v takom stave, že dáko na to všetko ani nemyslím...stále ma trochu trápi a ako to všetko teraz dopadlo, tak ale musím byť optimistka, že?? 😀 😀 😀 teraz mám toho dáko veľa aj v práci, bodla by dáka dovolenka- uvidíme...takže sa zajtra idete svadbiť?? inak a prečo si mala teraz nasadený duphaston?? ja som si myslela že to je pre tehotné, ale asi nie teda... 😕 😕

@zora256 ahojky.dakujem moc moc za podporu 🙂 ok nebudem testovat,nemam doma uz testy-aspon ma to nebude lakat 😉 potom kupim a spravim