Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@leonetka Ahoj!
No hej,len rána sú ťažšie,vtedy som hladná,ale nemám chuť veľmi jesť tka len niečo si zobnem.A okolo obeda sa najem riadne až ledva vládzem 😀A ešte aj večer o 22h ma chytí hlad ak som hore...Nuž pri malom mi bývalo do obeda zle až do 17tt.tak som len ľahšie jedlá vedela zjesť a začať slepačou polievkou som mohla len a potoom ovocie a zelenina,žiadne sladkosti či slané som jesť nevedela ani vyprážané,zrejme toto bude dievčatko 🙂
@huncut Ahoj!
Tak moc vám to prajem a každej snažilke vtejto téme aby ste boli už tehulkami 🙂
@fidka21 Ahoj!
Ďakujem 🙂si milá ja verím,žesi každá tuná už zaslúži bábätko 😉 .Môj muž bol medzi prvými jasné,jedine svokrovcom sme nepovedali lebo sú klebetný a bratovi dnes poviem,keď prídu,ke´dže sú u nás zriedka 🙂
@huncut jooj to ma mrzi ach jaj skoda vyzeralo to nadejne... ☹ ale hlavu hore novy cyklus nova nadej 😉 ja som tiez bola na sone v piatok a iba jedno dominantne vajicko aj to len 5 alebo 8 mm nerozumela som dobre tak v stredu idem zasa takze vyzera, ze ovu bude neskor ak vobec bude hned som nasadila inofolic lebo som ho zanedbala tak mi treba 😠 😠
inac baby chcem spravit tabulku ale nemam skoro ziadne udaje pozerala som aj stranky dozadu ale datumy ste neuviedli kedy ms necakate tak dam zatial len s menami a napiste chybajuce udaje a baby co sa neozyvaju ani nejdem davat suhlasite?
tak tu je tabulka baby podajte o sebe info aby som ju mohla doplnit...a ak som niekoho neuviedla alebo som napisala mylne udaje tak dajte vediet a opravim to 🙂
@blcha76 - ? 3 roky
@monika513 - ? 8mesiacov
@tusinka - ? 1 rok a 8mesiacov
@fidka21 - 16.9 - 1 rok a 5mesiace
@ariz - ? 3 mesiace
@huncut - ? 8 mesiacov
@radka1303 - ? 1 rok a 5 mesiacov
@fidka21 Ahoj!
Veru aj ja dúfam,že sa začne už ridne tuná dariť každej 🙂.Mm sa teší asi viac,ke´dže,to bude zrejme asi dievčatko,ke´dže mi zle nebýva a mám tehu chúťky na sladké a slané 😀.pri malom som len zeleninu a ovocie mohla lebo pol dňa mi bolo zle :-/ do 17tt.A teraz klop-klop nič 🙂
@huncut Ahoj!
To mi je ľúto,tak moc prajem do tehto nového cyklu viac šťastia,asi by ste aj vy potrebovali trošku vypnúť a nemyslieť na bábo,len rpe radosť si užívať jeden druhého 🙂

@huncut a to mavas tak bezne take dlhsie cykly ci to len teraz?asi si to uz spominala ale akosi som si nezapamätala 😝