icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

fidka21
28. aug 2013

@huncut a to mavas tak bezne take dlhsie cykly ci to len teraz?asi si to uz spominala ale akosi som si nezapamätala 😝

huncut
28. aug 2013

@fidka21 no mávam cykly od 32-37dní ale tento by mal byť ešte dlhší... len dufam že sa skončí //, drž palce

zora256
30. aug 2013

@huncut Ahoj!
Mal mi zapálené ďasná,vraj vírusové a mávajú to vraj deti :-/Tak moc držkám palčeky 🙂aby ste sa dočkali babulka aj vy 😉
@fidka21 Ďakujem mojka,aj ja prajem každej snažilke aby sa už kopnečne zadarilo 😉 .Zatiaľ sa držíme a už zajtra budem mať 6tt a 0dní takže od nedele 7tt 🙂

huncut
30. aug 2013

@zora256 juj tak to nieje dobré...jasné deti sú veľmi náchylné na kadejaké vírusíky... tak zatiaľ teplota hore, dnes som 35DC a 11DPO tak uvidíme, v pondelok chceem testnuť ak dovtedy nepríde ms

leonetka
31. aug 2013

@zora256 Zorka, krasne testiky. tentokrat to uz urcite vyjde 🙂

zora256
31. aug 2013

@huncut Ahoj!
Tak moc držkám palčeky aby sa teploty držlai pekne hore 🙂 A potom daj sem aj ty testíky 😉
@leonetka Ďakujem 🙂Aj ja to tak cítim,hoc teraz fakt nemám žiadne tehu príznaky len únavu a občas žravosť 😀

zora256
31. aug 2013

@leonetka Ahoj!
A ty čo máš nové?
Pekný výkedn vám prajem snažilky 😉 .Koľko vás je ešte?

slinka3
31. aug 2013

@zora256 ahoj Zorka blahoželam ti maš ukažkove testiky držim ti prsty nech vam to vyjde no vidiš a dočkala si sa teraz je už rad len na nas moja tesim sa s tebou 🙂

zora256
31. aug 2013

@slinka3 Ďakujem moja,ja somuž ani nechcela lebo synček mi býva vposlednomč ase náchylní na všetky možné detské choroby :-/ ale tk ako sa vraví,keď nečakáš stane sa 😀.Moc držím aj vám palčeky 😉

leonetka
1. sep 2013

@zora256 ved unava a zravost su predsa priznaky 😀 a este dalsie mozu prist. a ak nie, tym lepsie, aspon ta to tehotenstvo neodrovna. u mna zatial nic nove, uz tak neoficialne snazime, nuz uvidime o 2 tyzdne ci sa zadarilo.

zora256
1. sep 2013

@leonetka Ahoj!
No hej,len rána sú ťažšie,vtedy som hladná,ale nemám chuť veľmi jesť tka len niečo si zobnem.A okolo obeda sa najem riadne až ledva vládzem 😀A ešte aj večer o 22h ma chytí hlad ak som hore...Nuž pri malom mi bývalo do obeda zle až do 17tt.tak som len ľahšie jedlá vedela zjesť a začať slepačou polievkou som mohla len a potoom ovocie a zelenina,žiadne sladkosti či slané som jesť nevedela ani vyprážané,zrejme toto bude dievčatko 🙂

huncut
1. sep 2013

@zora256 jasné určite ak budú // tak dám testíky, ak nie nevadí, ďalší mesiac bude náš 😵 😵 😵

fidka21
2. sep 2013

@huncut oki tak drzim silno palce nech ti to vyjde to by bolo super keby ti to vyslo 😉 tak cakame na spravy 🙂

fidka21
2. sep 2013

@zora256 super moja tesim sa s tebou uz toho sklamania bolo dost zasluzis si aby uz bolo len a len dobre 😉 a mm si to uz povedala?

zora256
2. sep 2013

@huncut Ahoj!
Tak moc vám to prajem a každej snažilke vtejto téme aby ste boli už tehulkami 🙂
@fidka21 Ahoj!
Ďakujem 🙂si milá ja verím,žesi každá tuná už zaslúži bábätko 😉 .Môj muž bol medzi prvými jasné,jedine svokrovcom sme nepovedali lebo sú klebetný a bratovi dnes poviem,keď prídu,ke´dže sú u nás zriedka 🙂

fidka21
2. sep 2013

@zora256 urcite kazda jedna si to babatko zasluzi lebo uz naozaj sme si toho kazda presla uz dost si myslim je na case aby sa aj nam zacalo darit a ja verim, ze ty si tu smolu uz pretrhla a tehuliek uz bude len a len pribudat 😉 a ako to mm zobral? 🙂

huncut
2. sep 2013

@fidka21
@zora256 takže baby hlásim 1DC, nič z toho zasa, idem asi objednať další inofolic, som nahnevaná aj smutná ale nič nenarobím

fidka21
2. sep 2013

@huncut jooj to ma mrzi ach jaj skoda vyzeralo to nadejne... ☹ ale hlavu hore novy cyklus nova nadej 😉 ja som tiez bola na sone v piatok a iba jedno dominantne vajicko aj to len 5 alebo 8 mm nerozumela som dobre tak v stredu idem zasa takze vyzera, ze ovu bude neskor ak vobec bude hned som nasadila inofolic lebo som ho zanedbala tak mi treba 😠 😠

fidka21
2. sep 2013

inac baby chcem spravit tabulku ale nemam skoro ziadne udaje pozerala som aj stranky dozadu ale datumy ste neuviedli kedy ms necakate tak dam zatial len s menami a napiste chybajuce udaje a baby co sa neozyvaju ani nejdem davat suhlasite?

fidka21
2. sep 2013

tak tu je tabulka baby podajte o sebe info aby som ju mohla doplnit...a ak som niekoho neuviedla alebo som napisala mylne udaje tak dajte vediet a opravim to 🙂
@blcha76 - ? 3 roky
@monika513 - ? 8mesiacov
@tusinka - ? 1 rok a 8mesiacov
@fidka21 - 16.9 - 1 rok a 5mesiace
@ariz - ? 3 mesiace
@huncut - ? 8 mesiacov
@radka1303 - ? 1 rok a 5 mesiacov

huncut
2. sep 2013

@fidka21 ved ja viem, len ja by som radšej našla //, ved sa snažíme už skoro rok...a každý cyklus som sklamaná 😒

huncut
2. sep 2013

@fidka21 takže ms by mala doraziť asi 7.10

fidka21
2. sep 2013

@huncut ja viem a dobre ta chapem ja prezivam to iste co ty len uz dlhsie ako ty ale co narobime asi musi prist spravny cas...nic ine ako dufat a cakat nam neostava...a dakujem za info o ms 😉

huncut
2. sep 2013

@fidka21 ved to, je to veľmi spresujuce, snažím sa nato nesustrediť, nemyslieť, ale žiaľ nedá sa to 😒

fidka21
2. sep 2013

@huncut no asi by bolo treba sa zacat zaoberat aj niecim inym mozno by to pomohlo len v kutike sa nato aj tak zabudnut neda...musime byt trpezlive a raz sa dockame moznoze uz coskoro neboj 😉

monika513
2. sep 2013

@fidka21 snazime a nic dalsia ms by mala prist 5.9.13

zora256
2. sep 2013

@fidka21 Ahoj!
Veru aj ja dúfam,že sa začne už ridne tuná dariť každej 🙂.Mm sa teší asi viac,ke´dže,to bude zrejme asi dievčatko,ke´dže mi zle nebýva a mám tehu chúťky na sladké a slané 😀.pri malom som len zeleninu a ovocie mohla lebo pol dňa mi bolo zle :-/ do 17tt.A teraz klop-klop nič 🙂
@huncut Ahoj!
To mi je ľúto,tak moc prajem do tehto nového cyklu viac šťastia,asi by ste aj vy potrebovali trošku vypnúť a nemyslieť na bábo,len rpe radosť si užívať jeden druhého 🙂

fidka21
2. sep 2013

@monika513 joj neboj nic raz sa podari este sa az tak dlho nesnazite 😉 hlavu hore a ide sa dalej moznoze teraz ti uz nepride 🙂

fidka21
2. sep 2013

@zora256 no dufajme, ze to tak bude lebo ak nie tak potom neviem 😀 tak som rada, ze sa tesi a dufam, ze to bude vysnivane dievcatko aj ked potesite sa aj s chlapceka no nie? 🙂 bud len rada, ze ti nie je zle este to nezakrikni vraj aj niekedy az po 7 tt zacina byvat zle 😝

huncut
2. sep 2013

@fidka21 no v to aj ja verím že sa zadarí, stále máme nádej a to je dobré...ved ja nato nemyslím vkuse ale ked sa blíži čas ovu alebo ms tak vtedy asi najviac nad tým uvažujem a sledujem sa