Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@fidka21 no my máme neobmedzený styk, lenže on kedy si hocikedy zmyslí že si ju chce vziať, teda ani nie on ako jeho rodičia, nemaju ma radi a m alá tam už nechce chodiť, lebo ked je tam tak mi neberu mobil, nechcu aby som ju kontaktovala a teraz v lete bola vážne chorá, práve mala ísť tam, nechcel to odložiť, tam sa jej to zhoršilo do zápalu priedušiek, a jasné že mi ani nedvíha, veľmi som sa bála...takže chcem obmedziť sty na určité dni, aby nemohol vymýšľať, uvidím ako to dopadne...verím tomu že spermiogram sa zlepší, berie vitamíny?
@huncut fuuha tak je to zlozite ale nechapem preco ti ten telefon neberu sak to je normalne, ze chces vediet ci je vsetko v poriadku..s niektorimi ludmi je to hrozne a pritom by to bolo jednoduchsie sa nejako rozumne dohovorit..a kedy mas ten sud este tento mesiac?hej berie uz par mesiacov len na kontrolny zatial nejde, ze ked ak nahodou to vyjde pojdem na IUI tak oni tam uvidia ci bude treba nieco s nimi robit alebo nie, ze to vyskusaju a ked budu zle tak pojde na dalsie vysetrenia hladat pricinu..aj ked ja dufam, ze ked sa nam raz podarilo otehotniet tak hadam tie spermie nie su natom tak zle...
@fidka21 Práve som dovolala s doktorkou. Najbližší možný termín je 10.10. ale keďže pravdepodobne 9.10. očakávam mrchu, tak som sa objednala na 17.10. s tým, že keď sa im náhodou uvoľní niečo skôr budú mi volať. Nezostáva mi nič iné, len čakať. Už som sa s tým trochu zmierila, len včera mi bolo úplne na ho*no z toho ako to všetko dopadlo... Musím na tú laparku ísť keď mi to Dr. navrhla, lebo všetky výsledky a testy máme v poriadku, ale tehu nikde, a tak aspoň uvidíme, či laparka odhalí nejaký problém...
@fidka21 Ahoj!
Veď nevolnosti začínajú umňa od 6tt aj teraz ako pri malom,ale tak čo už každá sme iná,moja mama je zomňa hotová,vraj ona nikdy snam,i nevracala a to bola 3x tehotená,a svokra len so švagrinou počas prvého tehotenstva,nevadí enjak to zvládneme a hlavné je že je ok 🙂
@fidka21 tak to si teda napisala velmi trefne-pre nas by mali vyrobit Inofolic verzia 2 😀 😀 😀 vies ze ani mna to uz nebavi??? Hoci podla mna k mojmu tehu mi inofolic pomohol...priznam sa, ze som to posledne 2 mesiace flakala, ale ja to s nim este raz skusim...od zajtra zacinam 2x denne 😀 😀 😀 a to, co nam dvom k tehu pomoze by veelmi zaujimalo aj mna-ale neboj trpezlivost ruze prinasa-ja pevne verim, ze sa dockame 😉 😉 😉
@blcha76 hm to cakanie je na nervy a este ked uz konecne si myslis, ze sa niekde posunies vzdy do toho co si musi prist a vsetko sa pokasle ja nechapem preco sa to stava...tak dufam, ze uz ti to vyjde a nic ti to neprekazi..laparka je dobra vec tam ti uz vsetko vnutri prezru a aspon budes vediet nacom si 🙂
@tusinka musime im navrhnut nech pre nas specialne nieco namiesaju co by nam uz konecne aj zabralo lebo ma asi uz porazi 😀 ved aj ja ho flakam niekedy nechtiac lebo na vsetko mozne myslim len potom si spomeniem, ze som si ho zasa nedala tak mi treba a potom sa cudujem, ze nezabera 😀 no sak hej len keby to bola pravda tak ja uz mam asi celu zahradu ruzi lebo trpezliva som uz az nad hlavu neviem dokedy to este vydrzim 😀
@fidka21 Ahoj!
Veru moja,užila som si aj letné tehu veď som rodila v júli 😀,ale teraz to bude lepšie ,keďže nebudú horúčavy,ale zas nebudem môcť ukazovať bruško...má to aj výhody aj nevýhody,ale tak vpohodke,len je sranda,že teraz mámt ermín v mesiaci mojich narodenín a z prvým som zas mala na mužove narodeniny vten mesiac 😀,a majú len 4dni medzi narodeninami 😀
ahojte babule ja sa pridavam k vam
snazime sa uz okolo 2 a pol roka
intenzivnejsie aj s vysetreniami to bude rok
vyzera ze vsetko je ok, ak clostyl som uz brala aj duphaston a nic
jedine co este som nebola je laparka ale na to sa necitim ... (
Ahojte... 🙂 Uz dlsie som tu nebola ale potrebujem vasu radu... Posledny polrok ma doki liecil duphastonom a povedal ze ked po polroku stalele nebudem tehu mam prist a posle ma aj z mm na testy... a prave mi konci posledny mesiac a mam strach na tie testy ist viete co ma caka a ako sa apon trochu zbavit toho strachu? Dakujem....
@fidka21 tak čo, ako pokračujete?? na mňa dačo lezie- už druhý deň ma bolí hlava ( a to mňa hlava bolí fakt výnimočne)...asi z tohto pojašeného počasia ☹ ja po starom, inofolicu som dala ešte šancu- beriem ho zatiaľ od mrchy poctivo a uvidíme...sľubila sa mi na návštevu kamoška s trojmesačným bábom, keď budem fit tak dojdú- zase to so mnou pohne pri tom drobčekovi a zase dokola otázky- prečo iní majú a my stále nič 😒 😒

@fidka21 musíme sa mi nalievať len tým Inofolicom- to bude naša záchrana 🙂
ako čítam, tak aj @zora256 ho brala a je to tu 🙂 🙂 🙂 žeby sa to tu konečne rozbehlo????