Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tusinka no to bola asi len jednorazova nevolnost lebo dneska mi uz bolo dobre trosku len napinalo ale v pohode 🙂 hej 2x denne uzivam...tak dufam, ze ti uz vydrzi hore bodaj by 🙂 vies co buduci piatok by som mala ist 11.10 a uz sa neviem dockat je to hrozne byt kazdy den v takej neistote ci je vsetko v poriadku alebo nie na zblaznenie niekedy snazim sa nato nemysliet a robim vselico mozne ale aj tak ma to sem tam napadne....
@zora256 no co si tam uz popisala a vysledky budu az o tyzden tak by to tam mala dopisat...ja som tiez cakala, ze az neskor dostanem knizku nie tak skoro lebo ked som bola prvykrat tehotna tak mi ju este nedala a to som bola v rovnaky cas u nej tak neviem...a ty ides az 16tt na kontrolu?
baby uz ste vsetky tehotne ci to tu len spi??
@fidka21 tak ako, ako sa citis?? Nevolnosti nepribudli?? Ja mam termin mrchy 9teho tak uvidime...neviem ci posledne tri dni na mna nieco nepriznivo posobi, ale som taka podrazdena, ze si sama sebe leziem na nervy 😀 😀 😀 uz aj mm sa stazoval ☹ idem sa trochu prebehnut so psom, mozno mi pomoze prevetrat si hlavu...a co unava?? Citis ju???
@tusinka ahoj citim sa celkom fajn aj ked dokopy nic nemozem zjest lebo mi akosi nic nechuti na malo co mam chut a dneska ked som sa schuti najedla tak vsetko slo von...nebyva mi zle kazdy den myslim tym, ze nevraciam ale natahuje ma hrozne 😠 tak dufam, ze ti toho 9 nepride a ktovie ta nervozita moze hocico znamenat ja napr. tiez sa vytacam z malickosti ale aj z toho, ze sa nemozem poriadne najest 😀 vies co praveze unavena ani nie som az sa cudujem mozno neskor to na mna pride...a ako si natom s teplotou drzi sa hore?a ovu si vystihla?
@fidka21 áno, ovu som vystihla, a aj mm bol práve doma...🙂 a teplota sa zatiaľ držala, ale dnes som nemerala, lebo som si konečne pospala a potom som na to zabudla, tak uvidím ráno čo ukáže teplomer...🙂 len nejako cítim podbruško, mám obavy aby sa mrcha neblížila 😠 😠 😠 😠 😠 😠 no, tak to je nepríjemné, že už tak zavčasu sa nemôžeš riadne najesť, ale ja si myslím, že k tomu pristupuješ tak, že hlavné je, že sa zadarilo a ostatné zvládneš- však???? 😉 tak sa len drž 😉
@fidka21 Ahoj!
Nemyslím,že budem mať foto v 16tt ale v 20tt určite vtedy je najhlvanejšie sono veľké merania a tak.Vieš chodí sa doporadne raz za mesiac a od 2trimestra každých 3týždne a v 3trimestri každých 2týždne a posledný mesiac každý týždeň.Veru je to ´daleko ale nevadí aspoň ten ča rýchlejšie plinie 😀
@tusinka no super tak dufam, ze sa to podarilo a ta svinucha ti nepride 😀 ono vies priznaky na tehu su skoro rovnake ako na mrchu takze este nestresuj mna tiez bolelo brucho a som si myslela, ze isto pride a vidis nakoniec to bolu tehu takze nadej umiera posledna 😉 tak tak mne je jedno ako mi je hlavne nech je vsetko v poriadku uz nech je piatok aby som vedela nacom som lebo tato neistota to je hrozne nieco a to cakanie...
@fidka21 Neboj určite bude všetko ok,ak máš bolesti daj si magnéziu je proti kŕčom a svalovým napätiam 🙂 Ja zakaždým si dávam a odychujem kým neprejde a už som začala 12tt 🙂 A ty si teraz vkoľkom?,veru kiežby ten čas šiel rýchlejšie čo sa týka poradní,ja až 4.11. idem čo je takmer mesiac...
@tusinka tak to vyzera nadejne dufam, ze uz neklesne silno drzim palce 😉 no ja uz vraciam ako diva nic prijemne tak ti poviem ..dneska uz 2x a to este ani den nekonci vcera ma to chytilo zasa vecer cely den pohodicka a vecer katastrofa ...ale co clovek nezvladne pre mimi no nie? 🙂 hej v piatok mam ist na UTZ tak som zvedava aj vsetky vysledky by mali byt tak potom podam info dufam, ze aj foto bude 😉 a ty podaj info ako si natom 🙂
@fidka21 no moja, tak to sa Ti dáko skoro rozbehli tie nevolnosti- som si myslela, že vracať sa začína tak riadne až neskôr... 😀 no čo už...zvládneš, neboj 🙂 mne teplota ráno klesla a už aj cítim, že mrcha je o chvíľu tu..som si večer ako som došla z práce aj poplakala, že zase nič... 😢 😢 😢 aaaaaaach... ☹ ☹ ☹ ☹
@tusinka vies co ani nie praveze tak ako maju ten 7tt by mali zacat a aj zacali mne uz na 6tt bolo zle...vcera to bol masaker ale nastastie dneska je mi zatial fajn kdesi som citala, ze harmancekovy caj ukludnuje tak som si ho dala a je mi lepsie chvalabohu 😉 chapem ta ako sa citis nie raz som bola na tvojom mieste ale vidis predsa sa to len raz podari uvidis ja som toho prikladom 2 roky som sa naplakala tiez dost a nacakala niekedy uz ani nedufala, zeby to prislo a vidis ono to pride vtedy ked bude najvhodnejsia chvila a vzdy som si vravela ked sa mi raz podarilo otehu musi sa aj druhy 😉
@tusinka Ahoj!
Viem čo rpežívaš ☹ Kým sa malýpodaril prešlo 3,5roka snaženia a teraz po 3potratoch na 1,5roka sa podarilo druhé,proste to príde keˇˇd najmenej si želáš byť tehu...u mňa to vždy vtedy vyšlo ke´´d som sa cítila ako bezdetná najlepšie pred prvým sme si robili výlety a domček a teraz som bola spokojná že som schudla a bola som rada,že vyzerám super 😀 a vidíš príde to keˇˇd si to najmenej želáš potom ako som moc chcela 🙂

@zora256 jooj to ma tesi, ze je vsetko ok uz ti malinke krasne vidno na tej fotke 😉 no dufam, ze vsetko je ok dnes mi uz zacalo byt aj zle uz som prvu tycku hodila 😀 😀 som zvedava co sa somnou zajtra bude diat 😀 pozeram, ze mas aj tehu knizku aj ja mam taku istu som sa cudovala, ze mi ju tak skoro dali ale vytesujem sa z nej 😀