icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

fidka21
25. okt 2013

@radka1303 no tak super tak hor sa do snazenia aby ste to neprepasli a cakame len pozitivne info 🙂

fidka21
25. okt 2013

pridavam fotecku 🙂

zora256
25. okt 2013

@fidka21 Ahoj!
Nuž zajtra začínam 15tt tak dúfam,že už to prejde aj dnes som vracala každý 2deň vraciam hne´d ráno na lačno,je to hrozné,ale čo už a stres??? Aj ja ho mám viac než dosť ale nie o bábätko ale o syna aj dnes sme boli zas u lekára,lebo od nedele má pri spánku akoby upchatý nos chrápe nosom :-/ a tak dostal eln gélik a éterický eukaliptový olej do vody na vyparovanie,nuž dúfam,že zaberie,nechcem aby sme museli zas k detskej je to nákladné čo sa týka niekoho na odvoz k detkskej autom a potom lieky a nespavosť taká som od nedele ospalá,že až som ledva spala a bolo by už dobré keby nebol tento rok už chorý toľko sa mi naplakal v čakárni potom u lekárky vnútri,a to mu len hrdlo pozrela a popočúvala vraj je ok,len má asi suchú nádchu...
A ty kedy uverejníš týždne a čas pôrodu do počítadla? V koľkom si?

zora256
25. okt 2013

@fidka21 Krásnučké koľko Ti má?

fidka21
26. okt 2013

@zora256 hm skoda, ze neplati na kazdu z nas, ze nevolnosti sa 12tt skoncia a bol by pokoj ale to asi by som vela chcela 😀 aj mne byva zle vacsinou rano a vecer ale da sa to prezit chvalabohu aspon sa najest konecne mozem predtym som nic do seba nemohla dat...to ma mrzi, ze maly je ti furt chory chudatko akosi ho tie choroby nechcu obist..tak hadam teraz si to odbije a ked bude vacsi bude uz len zdravy 😉
nase malinke ma 2,41 cm a bol to 9tt+2 nastavila som si uz, ze sa nesnazime ale neviem preco mi to neukazuje...

tusinka
27. okt 2013

@fidka21 krasnu fotku si pridala, tak sa len drzte...😉 tak ale aspon sa uz mozes najest-aj to je pokrok...mne ovu prebehla-ale v tom cas ma tak nenormalne bolel chrbat a brucho, ze som nemala ani len pomyslenie "snazit sa"...takze tento mesiac o nicom...a doteraz netusim z coho tie bolesti boli, ale nastastie je to uz ok...na brusku uz citis daku zmenu?????😀😀

zora256
27. okt 2013

@fidka21 Ahoj!Lebo musíš úsť na tehotensvo a tam dať termín pôrodu a vtedy keď to uložíš ozaj nezabudni dať že čakáš bábo aj tot am je namiesto snaženia a tak Ti bude ukazovať 🙂 Veru nuž ja som do 9tt vedela jesť taktiež všetko a teraz od 10či koľkého neviem jesť poriadne schudla osm už 3kg...takže isto budeme mať zas chalana čomu sa teším,len dúfam,že nebude chorľavý ako jeho brat.Nuž malý jeok,len to dýchanie počas ležania a spánku...sa minepáči ale lekárka skonštatovala že má asi suchú nádchu,a tka len krém mentolový dala,a zatiaľ je mu asi len o trošku lepšie pri spaní ale aspoň sa vyspíme už klop-klop,len to chrápania moc ma ruší,ale ak som moc unavená tak nepočujem.

fidka21
28. okt 2013

@tusinka dakujeme budeme sa snazit 🙂 hej krasnu fotecku nam spravila pekne zvacsenu aj babo pekne vidno zda sa velke ale ma len 2,41cm ale vytesujem sa z nej stale 😀 no s tym jedenim je to take vselijake co ti poviem jest musim sice na silu ale co uz ...hm no toto zaujimave ako si telo robi co chce mozno prave pre tu ovu ta vseto bolelo ale niekedy ti staci sa snazit aj pred nou spermia prezije par dni takze este nehadz flintu do zita 🙂 vies co ani nie mam ho sice take nafuknute ale nevyzeram este tehotna 😀

fidka21
28. okt 2013

@zora256 hej to som vsetko nastavila tak neviem idem este pospekulovat ci to neporiesim nejako 🙂 no praveze mne nechuti jest uz od 6 tt teraz ako tak cosi zjem na silu ale stale to nie je ono uz aby to bolo zamnou lebo momentalne jedlo je moj nepriatel 😀 ja som uz tiez schudla 2 kg ale to je vraj normalne tieto prve mesiace...tak uvidis u deti je to normalne, ze byvaju chorlave este nemaju dobre vyvinutu imunitu takze hned sa nane vsetko nalepi...

fidka21
30. okt 2013

baby kde ste sa vsetky stratili nejako to tu viazne niektore tu uz dlho neboli co mate nove? 🙂

tusinka
31. okt 2013

@fidka21 tak ako sa mate???? Mna od ovu bolia prsia, ja neviem-mam vsetko nejako rozhodene ☹ takto ma od polky cyklu boleli len raz...inak nic, tento mesiac flakam aj inofolic, som zo vsetkeho daka znechutena...a co ty? Nevolnosti ustupili aspon trochu???

fidka21
4. nov 2013

@tusinka ahoj no my sa mame celkom fajn nevolnosti su stale aj ked nie kazdy den nastastie ale niektore dni su hrozne hlavne nedele neviem preco...dufam, ze uz to coskoro prejde ale aspon sa to uz da zniest 🙂 hm tak to ma mrzi, ze sa ti to takto rozhadzalo sak uvidis ako to nakoniec dopadne...a za tym dr. ste nerozmyslali ist?

tusinka
6. nov 2013

@fidka21 no mam to rozhadzane teda riadne-mrcha ma dojst 10.teho, ale uz treti den mam dake spinenie-proste parada ☹☹☹ uvidim ako budem doma, lebo november mam zase plny sluzobiek, tak podla toho ako budem doma by som navstivila dr. A co ty?? Kedy ides znova na kontrolu? A ako sa citis??dufam fungujes v oddychovom rezime a setris sa 😉😉😉 a to ta cakaju aj dake extra vysetrenia ci to sa na kontrole robi sono a berie krv?? Ci????

fidka21
7. nov 2013

@tusinka fuuha tak to ti neviem poradit co to moze byt keby ti tak mrcha neprisla to by bolo super kebyze vam to uz vyjde dufam, ze nedojde 😉 ty mas nejako vela tych sluzobiek riadne si rozlietana 🙂 kontrolu mam az 22.11 takze az o dva tyzdne uz teraz chodim len raz za mesiac takze nekonecne cakanie co ti poviem...no citim sa ako kedy raz lepsie inokedy horsie ale celkovo dobre aj ked uz sa tesim ked sa to trosku uz znormalizuje lebo s jedlom este stale bojujem 😀 jasne mam ten najkludovejsi rezim aky moze byt ja ani energiu na nic nemam do vsetkeho sa musim nutit ale vsetci to chapu nastastie 🙂 vies co neviem vobec ake vysetrenia mi bude robit nic mi nevravela a krv mi brali len prvykrat ked som bola potom po kontrole budem mudrejsia 🙂

fidka21
7. nov 2013

@zora256 ahoj moja ako sa mas ako ti dopadla poradna? 🙂

zora256
7. nov 2013

@fidka21 Ahoj!
Poradňa fajn 🙂Až nato,že mám posunutý termín ☹ na 1.5.lebo bábo,jemenšie má 217g tu je fotka už zapĺňa dutinku.Leží krížom,hlavička najviac svieti.

zora256
7. nov 2013

@tusinka Ahoj!
Moc vám držím päste aby ste čoskoro sa už dočkali bábätka...a tie služobky Ti na pohodlí a kľude nedodajú,lebo k spolodeniu treba mať kľud na duši a byť vyrovnaná.

fidka21
7. nov 2013

@zora256 hm ale to asi preto lebo si mala neskorsie ovu tak neboj vsetko je ako ma byt 😉 a kolko ti ma cm nemerali ti?a robili ti aj nejake ine vysetrenia?

zora256
7. nov 2013

@fidka21 Pozeral krček maternice zátka či je dobre zavretá,ináč mi len bábo premeriaval to čo sa robí v 17tt.v cm nevravel min v 10týždni malo 26mm teraz okolo 10-12cm by malo mať.Ale tak v cm sa už ťažšie zisťuje,keď je väčšie,mne viac záleží na g 🙂či priberá 🙂A sestrička stále meria tlak krvi,meria kg a vyšetruje moč v 17tt idem na krv 18.11. a k lekárovi na poradňu 2.11. to by malo byť 20tt vtedy je veľké sono.

tusinka
7. nov 2013

@zora256 ďakujeeem..však hádam sa aj nám už dakedy zadarí...krásna fotka- držím palce, nech drobček rastie ako má a nech sa cítiš v pohode 😉 😉 😉

tusinka
7. nov 2013

@fidka21 no a mrcha je tu 😠 😠 😠 ešte o dva dni skôr ako mala...no, takže zase nič...ale ide sa ďalej (koľký krát si to už hovorím???))) 😕 😕 😕 super, kľudový režim je správna vec- len sa šetri...kým môžeš 😀 neboj, prebehne to ako nič a pôjdeš na ďalšiu kontrolu a pridáš nám ďalšiu fotečku 😀

zora256
9. nov 2013

@tusinka Ahoj!
Určite sa podarí,som si istá,len ešte nie je tu čas...A ďakujem,som si istá,že tera to bude baba.😀 ale nevadí aspoň bude párik.

fidka21
11. nov 2013

@zora256 jaj lebo mne zasa nikdy nevravela kolko vazi no som zvedava poradnu mam az 22.11 takze sa este nacakam 🙂 a este ti byva nevolno ci uz vsetko v pohodicke a uz si len tehu uzivas? 😉

fidka21
11. nov 2013

@tusinka aale to nie ach jaj ale neboj dockas sa aj ty ja to viem musi prist len spravny cas ja viem o tom svoje len sa nevzdavaj a mozno aj toho dr. by som uz neodkladala na tvojom mieste mozno tomu treba len trosku pomoct 🙂 no uvidime minule mi cosi spominala, ze foto az v 20tt ci co som jej moc nerozumela dufam, ze mi sono bude robit lebo ani neviem na co tam potom pojdem 😀 inac mam taky pocit, ze sme tu uz len my tri akosi sa baby kdesi stratili..

zora256
11. nov 2013

@fidka21 Ahoj§
raz za týždeň vraciam,a zle mi býva ráno stále. :-ú Užívať,moja pri malom a starostiach okolo vecí ako zadeliť dopôrodu čo kedy kúpiť ešte a v januári na svadbu ani neviem že som tehu nebyť nevolností a vracania :-/.A ja sa na veľkosť vždypítam,ale cm nie vždy vie povedať ak je vpohybe.

fidka21
11. nov 2013

@zora256 tak to mas celkom fajn ja niektore dni vraciam aj 3x a niekedy len raz ale su dni ked ani nie aj ked tazoba na zaludku je skoro stale.. 😠 ja taketo veci vobec neriesim zbytocne sa stresujes to budem riesit ked to bude aktualne hlavne sa tesim z kazdeho noveho pribudnuteho tyzdna 🙂 ale tak malo by sa to dat sak on si to ako keby zastavi a tak zmeria aspon si myslim ...moja dr. mi ani neukaze babo len potom sa ja kuknem ked ona si ide uz za stol tak to tam ma ako odfotene v tomto je hrozna ani srdiecko mi nepustila ako bije 😠

zora256
11. nov 2013

@fidka21 To si nič nerob.ani ja bábo počas vyšetrenia nevidím,monitor má lekár jeden ale zato keď už spraví fotku,ta môžem vstať a pozreť sa ešte mi aj na monitore potom ukazuje kde čo je,ale zato srdiečko ani ja nepočujem ☹.čo už. A ja zas nemôžem naraz kupovať všetko,lebo nemáme pri jednej výplate a hypotéke nato,tak musím postupne a na konci už len skontrolujem či mám všetko 🙂 A je to lepšie ver tomu,než všetko naraz zháňať keď rpesne nevieš kedy príde čas D.

fidka21
11. nov 2013

@zora256 no to presne aj ja tak isto ked som chodila do MT tak tam bola este jedna obrazovka a tam som vsetko vzdy pekne videla no co darmo sukromna klinika je celkom o inom 🙂 vies ale ja to beriem tak, ze sa este moze hocico prihodit aj ked silno verim, ze nie, ze nas Panbozko ochrani ale riziko je vzdy takze ja nic neriesim...a pri narodeni dietata sa dostava prispevok tak z toho sa da nieco nakupit a spolieham sa, ze aj po segre nieco zdedim 🙂

zora256
11. nov 2013

@fidka21 Ahoj!
ten príspevok dostaneš na viac krát a najskôr po 28dňoch a potom ďalšie až keď sa skončí 6 nedlielka,tka aj za ten čas treba veci bábu.Nuž my z toho príspevku sme robili elktriku,mali sme len 1 fázu v dome ☹ a teraz mienime drevo kúpiť toľko aby stačlo,kým sa skončí pôžička a tka potom už len na deti budeme musieť míňať za ten čas.

fidka21
12. nov 2013

@zora256 vies co uz schvalili po novom, ze by sa ten prispevok mal jednorazovo dostat po tych 28 dnoch nedavno to vsade pisali 🙂 ja viem, ze treba ale zasa mas aj po malom nieco nie?a pozicku mate do kedy?