icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

radka1303
3. jan 2014

@anuska3107 ja ani neviem ci meskaju,lebo to dako nesledujem tak fakt neviem,ale myslim ze uz pridu lebo citim to na prsiach...strasny tlak,mavam to pred ms...

radka1303
3. jan 2014

@zora256 tak inak ste to mali pestre pred tym a tusim aj teraz,tolko deti v rodine...kraasne 🙂 est esa snazime...a veru sme si dlho nepisali...

zora256
3. jan 2014

@radka1303 A ako ste z bytom,už máte všetko porobené či ešte opravujete?Pestré a najmä teraz musím veľa lezať aby som sa neotvárala malý ma dosť tlačieva na krček čo nie je dobré...

radka1303
3. jan 2014

@zora256 s domom,nie s bytom 😀 ale v poho..no teraz budeme cakat na stavebne povolenie a potom sa zacne uz s velkymi prerabkami...taak ty pekne oddychujes... 🙂 neboj sa dobre to dopadne,asi sa mu uz chce na svet len neviem ze musi este pocakt 😀

zora256
5. jan 2014

@radka1303 Ahoj!
Tak to je fajn,najmä kým máte prácu tak sa dá prerábať 🙂Nuž veď to moje deti najskôr chcú skôr prísť a potom ani za svet a budem ešte možno aj prenášať 😀 ako pri Emankovi...hoc ja by som rada rodila tak aby som už na národky bola doma z oboma deťmi 🙂čiže skôr 🙂

monika513
15. jan 2014

Čakáme drobca :D huraaaaaaaaa 🙂

fidka21
15. jan 2014

@zora256 ahoj tak ako sa mate?konecne sa mi podarilo tu dostat my sa mame zatial fajn poradna nas caka v piatok pred mesiacom mi nerobila utz takze sa uz tesim ako malinke podrastlo a ci je vsetko ok ale pevne verim, ze je a konecne ho zasa uvidim po takej dlhej dobe uz pocitujem aj kopanceky tak sa vytesujem 😀

fidka21
15. jan 2014

@radka1303 ahoj no veru dlho si tu nebola ale chapem, ze nie vzdy sa to da ty sa ako mavas?co mas nove?

zora256
16. jan 2014

@fidka21 Ahoj!
teším sa stebou,nuž mne sa vytvorili kŕčové žily pod moč. mechúrom aj okolo moč.rúry,vpošve a na vnútornej strane stehna,tak uvidím,moc dúfam,že vymyznú akosľubuje lekár po pôrode lebo to dosť bolí keď mám ráno lný mechúr a aj noha :-/A pošva naposledy pri sexe tak už ani ten nemáme kým nebudem vstarej forme ☹A ja idem až 10.2. a to budem už v 30tt tak bude posledné preplatené sono 🙂Dnes som bola na glukóze pondelok budem mať výsledky 🙂

fidka21
16. jan 2014

@monika513 supeeer gratulujeeeem a tesim sa stebou 😉

fidka21
16. jan 2014

@zora256 fuuha tak to si ani neviem predstavit ake to mas krcove zily a este na takom mieste tak drzim palce nech ti to prejde ja zatial chvalabohu nic take nemam dufam ze ani nebudem a nebudes mat potom problem s porodom?a stym sexom my ho vobec nemame mm sa boji aby sa nieco nestalo a ja tiez tak mame celibat az do porodu 😀 😀ty kokso ale to leti sak len nedavno sme tu testy davali a teraz sme uz za polovicou chvalabohu zachvilu uz budeme nase uzlicky drzat v naruci 🙂to mas super, ze uz mas ten cukor za sebou ja neviem ako to prezijem sak uz teraz mi nie je dobre ked som hladna a nie to este tak dlho vydrzat ...som zvedava kedy mna dr. nan posle...

radka1303
16. jan 2014

@fidka21 aaale tak vselico 😀 prave som si dnes kupila saty na ples 😀

tusinka
16. jan 2014

@fidka21 ahooj, čítam, že sa máte fajn a už aj kopančeky sú 🙂 tak super...fakt, teraz si nám oznámila, že sa podarilo a polovicu máš za sebou...paráda 😉 😉 😉

fidka21
17. jan 2014

@radka1303 heej no toto takze ides plesat ?

fidka21
17. jan 2014

@tusinka ahooj no hadam to nezarieknem ale zatial chvalabohu vsetko v poriadku dnes som mala aj poradnu a dr. mi samozrejme zasa nic neukazala no co s nou narobim 😒 ale hlavne, ze male rastie a hybe sa to je zaklad 🙂 no veru uz polovicu leti to rychlo...a ty ako pokracujes riesite uz nieco s dr. ci to nechavate tak?

zora256
17. jan 2014

@fidka21 Ahoj!
Vraj tie žily sa až po pôrode dajú ako tak do pôvodného stavu a veľa žien tu rodilo prirodzene snimi,len jednej lekár neodporučil,tak som zvedavá na názor môjho ženského.A veru Chvala Bohu nám ten čas letí ja sa už neviem dočkať kedy bude malý na svete a vlastne 9-tého mesiaca 🙂A zajra ideme ešte na svadbu...vôbec sa mi nechce,lebo ma noha bolieva tak len sedieť,včera som mala hrozné bolesti žalúdka po tej glukóze ,keďže mňa trápieva záha,ak na lačno zjem zladké ☹ tak zrejme len dietne budem aj na svadbe ak sa bude dať niečo také tam jesť...Ináč ja radšej dodržiavam diétu aby ma nepálila záha,akoby som ma na žalúdok ísť klekárovi,stačilo mi v 18-tich 6 na tú hadicu ísť...

radka1303
17. jan 2014

@fidka21 jj ideme 🙂 potom dam foto aka som bola kraasna 😀 😀

fidka21
20. jan 2014

@zora256 jaj no tak uvidis sak dr. hadam bude najlepsie vediet a chcela by si cisarsky keby ti ponukli?no to aj ja uz aby boli pri nas ja mam stale trosku obavy aby sa nic nestalo ale pevne dufam, ze Panbozko nam ho ochrani 😉 a ako bolo na svadbe?no ja sa tiez tej zahy obavam dufam, ze ma to obide ale pochybujem vacsina to vraj ma ku koncu no co nejako to zvladneme zvladli sme nevolnosti tak zvladneme vsetko 😀

fidka21
20. jan 2014

@radka1303 no daj som zvedava ako si sa vystrojila 😀

radka1303
20. jan 2014

@fidka21 😀 a vy sa ako mate?babatko v brusku rastie?

zora256
20. jan 2014

@fidka21 Ahoj!Práveže nechcem cisársky len mám strach kvôli tým žilám v pošve a vokolí moč. rúry a nad mechúrom,a na stehne.aby náhodou nepraskli a nevznikli vnútorné krvácania alebo čo.Ale tak uvidím čo mi povedia lekári pred pôrodom.Ale tak naše deti všetko vydržíme 🙂A na svadbe som veľa sedela tka sme celkom dobre vydržali malý spal aj pobede so svokrou a večer o :23:30 zaspal tka svokr apotom prišla na neho dávať pozor a my sme sa vrátili na vykrúcanku ešte 🙂Ale tak pár fotiek som hodila tak kuni do môjho profilu 🙂

fidka21
24. jan 2014

@zora256 tak to hej tak drzim palce nech neprasknu... 😉 jasne pre ne vsetko vydrzime tolko sme sa na ne nacakali takze uz zvladneme vsetko 🙂 kukla som ale nenasla som tam nijake fotky neviem ci zle pozeram...

fidka21
24. jan 2014

@radka1303 my sa mame dobre pekne rastieme a kopkame a uzivame si to spolu 😀 a ty ako nechavas to tak ci to ides nejako riesit?

zora256
25. jan 2014

@fidka21 Tie fotky mám medzi fotkami detí.A díky,tak verím,že bude dobre,keď sa menej namáham,tak ma ani nebolia 🙂

fidka21
27. jan 2014

@zora256 jaj tak uz som ich nasla maly aky je zlaty 🙂 no tak to je dobre, ze nebolia a ako chodis na poradnu este stale len kazdy mesiac ci castejsie?

zora256
27. jan 2014

@fidka21 Ahoj!
Teraz idem po mesiaci až 10.2. a potom by som užmala každé 3 týždne nuž neviem závisí od lekára či treba skôr alebo nie.

radka1303
28. jan 2014

@fidka21 nechavame to na nahodu,a stejne chceme teraz aspon jeden z nas odist do zahranicia...aaaa ja som momentalne Pn.ale ked skoncim doktor mi vypisuje papier aby som nerobila nocne co mi hrozi na 90% vypoved,ale nevadi mi to...kaslem na to takto sa zozierat....tesim sa na to ze do tej hnusnej roboty uz nepojdem 😀 a posielam foto z plesu...bavili sme sa super,az na to ze mm musel ist dalsi den do prace ☹ taks me boli len do 2hej...ale celkom to aj stacilo 🙂

fidka21
28. jan 2014

@zora256 tak to hej ale cim blizsie termin tak sa myslim castejsie chodi 🙂 ja tiez chodim raz za mesiac...a ako sa citis maly ta uz musi riadne kopat ze?

fidka21
28. jan 2014

@radka1303 tak tie nocne to su zabijaky taky cely den pokruteny a dlhodobo takto robit to nie bohvieco...a kde do zahranicia chces ist?super, ze ste sa zabavili sak treba sa ist aj sem tam odreagovat my sa ani nikam nechystame mame tento rok minimalne dve svadby ale vychadzaju tak okolo mojho terminu takze neviem ci sa niektorej vobec zucastnime 😀 idem kuknut tie foto som zvedava 😀

zora256
28. jan 2014

@fidka21 Ahoj!Veru aj v tehu knižke je písané od kedy samá ako chodiť veru čím bližšie k TP tým častejšie sa chodí do poradne,a veru keď kope tak riadne,ale keď spí tak nič 🙂Najviac sa budí keď sa nehýbem a ležím alebo sedím vkľude a už ho mám dolu hlavičkou,takže kope aj pod rebrami asi tak 4-5cm 🙂O mesiac už bude kopať do rebier :-/au to nemám rada.