icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

annie07
26. mar 2012

@verka9 chichiiii veru uz aj ja som skoro po dome lupu hladala 😀

verka9
26. mar 2012

@annie07 no to tak byšlo že človek fakt nevie či to tam je, alebo si to len tak veľmi želá aby to tam bolo, ale tak aj priateľ povedal, že tam "niečo" vidí, tak uvidíme v stredu alebo piatok - majú akciu v tescu na tehu testy tak asi spravím zásoby 😀 😀

kapokapo
26. mar 2012

@verka9 bude to fajn, uvidis.....ked je tam ta druha ciarka, tak je tam.... a to je dolezite, takze drzim silno palce....jupiiii

karinka2105
26. mar 2012

@janulap ty teda mas vydrz🙂)

kapokapo
26. mar 2012

Baby treba mysliet pozitovne, sa len pozrime okolo seba, kolko ludi beha po svete, takze az taka veda to nebude, to plodenie:D

verka9
26. mar 2012

@kapokapo vieš čo presne toto som si dnes hovorila, že s toho robím vedu, behám s testami a čo ja viem čo, a mňa naši splodili ani nevedeli a moje kamošky tiež tak, takže pozitívne myslieť, vybehnúť trošku von - keď je teraz tak krásne /aspoň u nás v BB/ a napríklad ja sa musím zamestnávať niečím iným, začala som hačkovať /tu som sa to naučila/ a kamoška fotí malé detičky tak jej idem vyrábať čiapky lienok, žiráf, prasiatok a čo ja viem čo 😉

ataner81
26. mar 2012

tak tak, plodenie nie je veda a najlepšie na tom je to, že je také skvelé 😀 len by sa tá mrcha spermijka mohla skamošiť s mojim vajíčkom a nie len ho tam okukovať a nič 😀

magnolie123
26. mar 2012

@ataner81 avoj ja sa snažím o prvé bábo, som užívala antikoncepciu 12 rokov, ovulaciu mam dost intenzivnu, len ten plodny hlien nejak postrádam a preto som skúsila objednať jediný ževraj gel lubrikačný francuz.vyroby , v ktorom spermie prežiju aj niekoľko dní, tak som na to zvedavá.......či je to placebo efekt len alebo uvidíme....ale poráža ma už :(, dnes mi ešte aj kámoška oznámila, čo jej priateľovi povedali, že nemôže mať deti, pretože v dospelosti prekonal mumps, ma 37 rokov, sú spolu 7 mesiacov, dnes mi ona oznamila , že je tehotná!nečakali to, on sa s tým zmieril, že nikdy nebude otec a bum, zázrak...takže treba veriť a hlavne byť kludná a pozitívne naladená..... 😀

gloria13
26. mar 2012

@kapokapo ďakujem za podporu dievčatá...dnes sa mi ráno rozbehla mrcha mrchavá...aleže poriadna, takže pokračujeme dalej..som dnes úplne odpísaná, bola som si dať vybrať znamienka a aby toho nebolo málo tak ma neskutočne seklo v krížoch, že ma moje deti museli povyzliekať, poobliekať a ležím úplne bez pohybu na gauči a bojím sa ísť na záchod...či sa vôbec nejako doplazím...☹(( keďže sa mi to za posledné obdobie stalo už asi tretíkrát vidím to tak asi na odborného lekára.. Dúfam, že u Vás všetkých ide všetko podľa plánov a zvyšujete počty úspešných tehuliek, tak držím prsty nech sa Vám všetkým podarí....teda nám všetkým. 🙂

gloria13
26. mar 2012

@magnolie123 ďakujem za povzbudivé slová. 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
ataner81
27. mar 2012

@magnolie123 pozitívne naladená zatiaľ som, veď 4 mesiace nie je tak veľa a navyše dnes som 12DC takže snaženíčko môže začať 😀 a ja verím, že tento mesiac dopadne pozitívne 😀.Ak nie, tak do leta a počas neho si budem užívať prítomnosť "iba"drahého no a po lete zbehnem za doktorkou a začnem to poriadne riešiť

verka9
27. mar 2012

Baby ono sa to podarilo, dnes som už nevydržala a spravila si test a je tam koľajnica 🙂 rôzne testy - rôzna kvalita, ale zase meškám do roboty 😀 😀

ajka81
27. mar 2012

Dobré ránko 🙂 ale sa nás tu krásne nazbieralo, novým tehuľkam blahoželám a držím palce, aby sme to všetky dotiahli do úspešného konca 😀 a snažilkam prajem pekné plodenie a potom vytúžené 2// na teste 🙂

ajka81
27. mar 2012

@verka9 blahoželám ku krásnym koľajniciam a to meškanie je opodstatnené, takže môžeš test ukázať aj bez lupy, super 😀

janulap
27. mar 2012

@verka9 gratulujem 😉

janulap
27. mar 2012

@karinka2105
@annie007
ked sa bojim aj sklamania 😕

annie07
27. mar 2012

@verka9 jeeej gratulujeeeem 😉

karinka2105
27. mar 2012

@janulap a myslis ze ked urobis zajtra nebudes sklamana..ja verim ale ze nebdues a ze tam ta druha ciarocka budee

janulap
27. mar 2012

@karinka2105 nie zajtrááá,v piatoook 😀

karinka2105
27. mar 2012

@janulap no dokoncaaa.ty ma teda napinasss,sak som nervozna aj zatebaa,mas tedy vydrzz,mne meskali 1den a nevydrzala somm 😅

janulap
27. mar 2012

@karinka2105 keby som si ho urobila dnes,tak ja by som to nevydrzala nepovedat mm.A ja to mam tak pekne vymyslene,ze mu to poviem v piatok,ked budeme vecer sediet...teda ak test vyjde 😀
Ale ty ma pokusas 😀 😀 😀 teraz som 32DC uz by bolo vidno,ci duch?Nechcem ducha 🙂

karinka2105
27. mar 2012

@janulap podla man by sisi videla uz aspon slabucku ciarkuu skkuss,ja som taka pokusitelka..a piatok by si urobila druhyy a ciarocka by mala byt silnejsia
a dnes ho nemas doma,ved vecer by si mu to mohla povedat,ved utorok je taky pekny den 😀 😀 😀 😀

janulap
27. mar 2012

@karinka2105 ja som este objednala prekrasne dupky a ze mu to dam s tym testom 😀 A v piatok,vies pred vikendom,nech ma potom trochu obskakuje,ked bude doma 😀 Ja som asi slahnuta 😀 A ty sa kedy chystas k dr,ci ides najskor volat?

karinka2105
27. mar 2012

@janulap ale niesi,a kedy ti maju dupky prist
ja som mojmu poslala foto testu a pocianika,kedze je v cr,a ja tu na svk..on ze mohla som pockat do velkej noci a pak mu to povedat no ale fakt som nevydrzalaaaa,ale bol rad,apson mal hned krajsi dnikk

karinka2105
27. mar 2012

@janulap k dr buduci stvrtok,ale povedala sestricka ze babo bude ste malinke,ze o tyzden sa uvidime urcite zasee je to len nejaky 4tt iba

janulap
27. mar 2012

@karinka2105 vcera mi ich predavajuca poslala,tieto 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/mellani28/al...
ved toto,ze ja by som tiez nevydrzala byt ticho 😀
Budem ti drzat u dr.palce 🙂
Ozaj,ak by som bola aj ja tehu,my by sme mali nejako narovnako termin,ze?

karinka2105
27. mar 2012

@janulap 🙂
krasnee

karinka2105
27. mar 2012

@janulap veruuu ,poslednu ms si mala kedy?ja 26.2

janulap
27. mar 2012

@karinka2105 25.2 🙂