Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@janulap ty teda mas vydrz🙂)
Baby treba mysliet pozitovne, sa len pozrime okolo seba, kolko ludi beha po svete, takze az taka veda to nebude, to plodenie:D
@kapokapo vieš čo presne toto som si dnes hovorila, že s toho robím vedu, behám s testami a čo ja viem čo, a mňa naši splodili ani nevedeli a moje kamošky tiež tak, takže pozitívne myslieť, vybehnúť trošku von - keď je teraz tak krásne /aspoň u nás v BB/ a napríklad ja sa musím zamestnávať niečím iným, začala som hačkovať /tu som sa to naučila/ a kamoška fotí malé detičky tak jej idem vyrábať čiapky lienok, žiráf, prasiatok a čo ja viem čo 😉
tak tak, plodenie nie je veda a najlepšie na tom je to, že je také skvelé 😀 len by sa tá mrcha spermijka mohla skamošiť s mojim vajíčkom a nie len ho tam okukovať a nič 😀
@ataner81 avoj ja sa snažím o prvé bábo, som užívala antikoncepciu 12 rokov, ovulaciu mam dost intenzivnu, len ten plodny hlien nejak postrádam a preto som skúsila objednať jediný ževraj gel lubrikačný francuz.vyroby , v ktorom spermie prežiju aj niekoľko dní, tak som na to zvedavá.......či je to placebo efekt len alebo uvidíme....ale poráža ma už :(, dnes mi ešte aj kámoška oznámila, čo jej priateľovi povedali, že nemôže mať deti, pretože v dospelosti prekonal mumps, ma 37 rokov, sú spolu 7 mesiacov, dnes mi ona oznamila , že je tehotná!nečakali to, on sa s tým zmieril, že nikdy nebude otec a bum, zázrak...takže treba veriť a hlavne byť kludná a pozitívne naladená..... 😀
@kapokapo ďakujem za podporu dievčatá...dnes sa mi ráno rozbehla mrcha mrchavá...aleže poriadna, takže pokračujeme dalej..som dnes úplne odpísaná, bola som si dať vybrať znamienka a aby toho nebolo málo tak ma neskutočne seklo v krížoch, že ma moje deti museli povyzliekať, poobliekať a ležím úplne bez pohybu na gauči a bojím sa ísť na záchod...či sa vôbec nejako doplazím...☹(( keďže sa mi to za posledné obdobie stalo už asi tretíkrát vidím to tak asi na odborného lekára.. Dúfam, že u Vás všetkých ide všetko podľa plánov a zvyšujete počty úspešných tehuliek, tak držím prsty nech sa Vám všetkým podarí....teda nám všetkým. 🙂
@magnolie123 ďakujem za povzbudivé slová. 🙂
@magnolie123 pozitívne naladená zatiaľ som, veď 4 mesiace nie je tak veľa a navyše dnes som 12DC takže snaženíčko môže začať 😀 a ja verím, že tento mesiac dopadne pozitívne 😀.Ak nie, tak do leta a počas neho si budem užívať prítomnosť "iba"drahého no a po lete zbehnem za doktorkou a začnem to poriadne riešiť
Baby ono sa to podarilo, dnes som už nevydržala a spravila si test a je tam koľajnica 🙂 rôzne testy - rôzna kvalita, ale zase meškám do roboty 😀 😀
Dobré ránko 🙂 ale sa nás tu krásne nazbieralo, novým tehuľkam blahoželám a držím palce, aby sme to všetky dotiahli do úspešného konca 😀 a snažilkam prajem pekné plodenie a potom vytúžené 2// na teste 🙂
@karinka2105
@annie007
ked sa bojim aj sklamania 😕
@janulap a myslis ze ked urobis zajtra nebudes sklamana..ja verim ale ze nebdues a ze tam ta druha ciarocka budee
@karinka2105 nie zajtrááá,v piatoook 😀
@janulap no dokoncaaa.ty ma teda napinasss,sak som nervozna aj zatebaa,mas tedy vydrzz,mne meskali 1den a nevydrzala somm 😅
@karinka2105 keby som si ho urobila dnes,tak ja by som to nevydrzala nepovedat mm.A ja to mam tak pekne vymyslene,ze mu to poviem v piatok,ked budeme vecer sediet...teda ak test vyjde 😀
Ale ty ma pokusas 😀 😀 😀 teraz som 32DC uz by bolo vidno,ci duch?Nechcem ducha 🙂
@janulap podla man by sisi videla uz aspon slabucku ciarkuu skkuss,ja som taka pokusitelka..a piatok by si urobila druhyy a ciarocka by mala byt silnejsia
a dnes ho nemas doma,ved vecer by si mu to mohla povedat,ved utorok je taky pekny den 😀 😀 😀 😀
@karinka2105 ja som este objednala prekrasne dupky a ze mu to dam s tym testom 😀 A v piatok,vies pred vikendom,nech ma potom trochu obskakuje,ked bude doma 😀 Ja som asi slahnuta 😀 A ty sa kedy chystas k dr,ci ides najskor volat?
@janulap ale niesi,a kedy ti maju dupky prist
ja som mojmu poslala foto testu a pocianika,kedze je v cr,a ja tu na svk..on ze mohla som pockat do velkej noci a pak mu to povedat no ale fakt som nevydrzalaaaa,ale bol rad,apson mal hned krajsi dnikk
@janulap k dr buduci stvrtok,ale povedala sestricka ze babo bude ste malinke,ze o tyzden sa uvidime urcite zasee je to len nejaky 4tt iba
@karinka2105 vcera mi ich predavajuca poslala,tieto 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/mellani28/al...
ved toto,ze ja by som tiez nevydrzala byt ticho 😀
Budem ti drzat u dr.palce 🙂
Ozaj,ak by som bola aj ja tehu,my by sme mali nejako narovnako termin,ze?
@janulap 🙂
krasnee
@janulap veruuu ,poslednu ms si mala kedy?ja 26.2
@karinka2105 25.2 🙂

@verka9 chichiiii veru uz aj ja som skoro po dome lupu hladala 😀