Ktorá mamina pochádza z Čiech a žije na Slovensku?
Ahojte pochádzam z ČR,a bývam na Slovensku 3roky.Mám to tu rada,ale občas mi chýba i ta čeština.tak ak by sa nejaká ta česká mamička našla budem rada. 😉
@aknelka22 nie obcanku mam stale ceskou a v ni trvaly pobyt,ktery mam v cechach,ale tady na sk jsem hlasena na cizinecke policii a od nich mam kartickxu "povolenie k trvalemu pobytu cizince(platnost ma 5let),cize ja mam dva trvale pobytxm .v ČR a na SK,tenkrat mi bylo povedane ,ze to tak mohu mit,s tim ze vsechno si platim tady a vcechach na zaklade toho ze jsem byla na uradech a tam jsem dala cestne prohlaseni ze se na uzemi cr nezdruzuji.no a buduci rok si chci zazadat oslovenske obcanstvi.
ahojík kočeny, já jsme taky ten případ, češka žijící na slovensku, pokud tu máte odpracovaáno, tak máte naárok na porodné, mateřské i rodičovské dávky bez problémů
ahojky, i já se k vám přidám 🙂 Pocházím z Tišnova (kousek od Brna) a bydlím v sr od května tohoto roku. ....jinak bydlím v Bratislavě...zdravím všechny 😉
ahojík tak se můžeme sejít,,,,a comáš kluka nebo babu???
@market26 ta otázka byla na mě? 🙂
Ahoj,moc prosim o radu jsem češka je mi 24 dalkove studuji v Praze v Bratislavě bydlim s prítelem mám udělený pobyt na slovensku na 5 let. Pojištění za mě platí stát v česku..Chci se zeptat jestli nevíte kde mám nárok na mateřskou dekuji
Ahoj Saallen, tak ty jsi tu? nevím či si mě pamatuješ, zaučovala jsi mě v Teleperformance nebo v Lione, to už je jedno na Tesco. A ted jsem tu narazila na tohle téma, tak super, a jak se mas?
Ahojky, najdu tu stale zijici Cesky? Jsem na Sk rok, puvodne pochazim z Prahy. Momentalne, jeste v BA, ale pak v okr.Nitra.
Budu moc rada, pokud semi holky ozvete, potrebuj rady a zkusenosti, co a jak.. na uradech mi vsude rekli neco jineho 😀 Tak jsem z toho dost jelen🙂
Ahojte holky,ja jsem taky Ceska a stehujeme se s manzelem do Partizanskeho v cervnu🙂Ja se vrac z Anglie takze mam pocit ze asi nedostanu nic kdybych otehotnela:-Mame taky ctyrletou holcicku ta ma SK I CZ obcanstvi🙂Jinak si myslim ze se musis zaridit podle toho co ti reknou na urade kde budes bydlet,Ono je to fakt na kazdym jinak:-0V Cechach to same:-0

@trudka4 pres Lidecko jsem nedavno jela,🙂 ja pochazim Frýdku-Místku,na SK jsem skoro 4roky,Žilina