Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@dulkagabulka cajik pri kolikach
@kukucka78 jasan pridaj , ja idem do poradne nabuduci tyzden a to asi posledny krat a potom uz tam kde budem rodit
@clauda2010 to sa tak chodí???
@monika74 to dufam aj ja to by bolo skoro no i ked podla sona je to uplne iné tak ja to nechápem ked som bola naposledy na sono v 32+2 malá zodpovedala 34+1 a dokonca AC zodpovedalo až 35+6 malá vážila 2272gr termíni mám 25.7,27.7 a 30.7 dok povedal že by 16.7 mohol urobiť cisársky no a potom bud v pohode ked nevieš na čom si...
@kukucka78 ja som bola na poslednom sone v 30tt o drobec vážil 1800g takže je dosť veľky a na poslednom sone dr.povedal len že to sedí:Na sone som sa tiež dívala na tie výsledky a su tam rozdielne ale asi len týždeň ved aj tak je to len orientačná vaha 😀 A na cisarský ti odporučil?
@kukucka78 ano potom uz chodis do poradne tam kde ides rodit
Dominik 36tt ale stále nie je otočený dolu asi bude cisarsky 😢 zajtra idem do poradne na Kramáre uvidím čo nove či sa neotočil krpec malý 😉 pred týždnom sme vážili 2600g
ahojte baby tak ja dnes taký blbý deň všetko ma bolí dnes som mala takú bolesť brucha celé kríže trvalo to asi 10 min už som myslela že začínaju kontrakcie ale prešlo to no šak už 38tt tak to môže prísť už kedykoľvek ale snád mala ešte počká
@kukucka78 no to teda nic moc doktor. som myslela, ze ked ide o umele oplodnenie, tak mamicku viacej sleduju... chudatko... tak snad bude vsetko v poriadku, hlavne sa nestresuj, to ti k nicomu nepomoze...
@adele15 no dufam ze to bude ok lebo som lezala s krvacanim na zaciatku tehu a tiez v od 18tt .snad to vydrzim dokonca🙂v pondelok mi maju naplanovat cisarsky tak som zvedava ze kedy.trosku sa toho bojim ale co uz narobim
@clauda2010 výlučne dojčene dietatko naozaj nepotrebuje čajík pri kolikách
@dulkagabulka vo vynimocnych pripadoch potrebuje
@clauda2010 ako myslíš 🙂
@nr_martinka drzim plce, nech to dobre dopadne 😉 ja som si tiez so spinenim uzila svoje...a tiez dufam, ze este tyzden vydrzime 2v1, lebo porodnik je na dovolenke 😀
@zuzkaamato no to som si myslela aj ja ale asi som si vybrala nie najlepšieho lekára no čo už nejak to musíme dobojovať...hlavne aby bola malinká v poriadku
@zuzkaamato no taska zbalena? hm???? 🙂 tak vy ste s manzelikom sikovnici ze sa vam tak zadarilo, ako v rozpravke 😀 ten streptokok nie je ziadna slava, ja mam za tyzden aj nieco poradnu tak som zvedava ako dopadnem ja... 😝 myslim ze v takom pripade sa pri porode dava infuzia s obsahom antibiotik a to kvoli mimi 😝
aj nas maly je otoceny ako ma, nastastie. No co sa tyka epiuralky ja nevidim nic na tom zle, kazda zena vie dokial su jej hranice a moze tie bolesti vydrzat....ja sa chystam rodit vo vani, no najprv si dam etericke oleje a akupunkturu a potom sa uvii, ke to nepojde tam tak zas skusim postel a tak dookola... 😀 😀 😀
@papuka Joooj ticha "zavist" aj ja by som brala more, aspon si labky omocit 😀 Ale hlavne nech si to Patko uzije. 🙂
Ja som bola v stedu tu v ZH v poradni som nevedela ze musim doniest ranny moc, so sebou. No trapas ale tak nabuduce uz donesiem 😀 a celkom v pohodke prebiehalo vysetrenie len si ma podrzali na ctg troska ze dlhsie 1h....Ale nakoniec usudili ze je vsetko ok.
No tak to si asi natrafila na "rovnakeho" policajta ako my ked sme boli dat prepisovat auto, najskor povedal ze mame prist pred obedom a ked sme dosli tak jeho reakcia bola ze ci nevieme kolko je hodin ze nas uz nevezme...
este taka malickost mi nedosla posta s tvojim ciselkom, asi nejaka zrada.
Ako dopadol vyletik v BB.
@nina4 teraz to bolo s extremne tvrdym bruskom, sa mi az dychat nedalo ako mi to vsade tlacilo.Normalka mi musela pomoct sestricka zliezt z kozy, lebo ja som to sama jednoducho nezvladla asi by som spadla ako vrece krumplov. 😀
Tak palec hore ak dokazes zelinu vytrhat 😀 😀 , ja ti mam pred sebou taky balon že ja sa ti ani po jahodu nedokazem zohnut. ja len beham s miskou za manzelom a chudatko moje on sa zohyna a obera ich 😀
Aj ja by som brala keby bol uz aspon nejaky 38tt, len mam pocit ze sa mi to momentalne nejako vlecie, a co ma rozculuje je fakt ze som strasne, ale strasne nemotorna a nic poriadne nevladzem spravit 😠
Tak to bol dobry tah s tyymi plienkami, to si musim zapamatat do buducna, ked to bude aktualne pri nasej princeznicke 🙂
veru uz chodim sem do zh do poradne v stredu som bola prvy krat, a o tyzden mam dalsiu. A som rada ze uz chodim sem. Nech si ma tu pekne vysetria aby vedeli co za "pripad" 😀 tu bude robit, lebo keby si videla moju tehotensku knizku, teda v knizke je "prd" popisane ale mam taaaaaaaaaaaaaaku velku kopu papierov z roznych vysetreni. Ked ma minule hospitalizovali tak pan primar len hlavou krutil ze to ma citanie na "celu noc". 😀
TAkze adamko bude futbalista 🙂 Nasa ivka ma nejaky utlm decentne sa zamrvi (vtedy som stastna ako blcha, joooj aj teraz tancuje 😀 ) ale vacsinou spinka. Iba ked mi robia prietoky tak sa furt zabava s pupoc. snurou 😀 Ale to bude asi aj tymi liekmi co beriem lebo ja som tiez ako mechom udreta...
Ako tak citam sa tu dost debatuje co obliect babu v lete, no hadam idem co to pocitat, ja mam tiez obavu ci ivku budem vediet "spravne" obliect.
Ako tak citam tak vy uz bohvie co nerobite.To ja zase kazdy den beham z vysavacom a handrou...varim a vkuse sa hybem.Lebo keby lezim tak sa bojim ze sa zo mna stane lemra a uz by som sa asi viac nepostavila.Minule ked som bola v poradni ma doktor dodzubal 🙂 ze ako schadzal z tej kozy ze som predsa tehotna no ale ja si to az na to neustale palenie zahy a kopance do bruska stale este niako neuvedomujem. B-)
@zizu38 Ahoj, výletík super, bola som vačšinou s detičkami, boli strašné zlatí, obaja, Dominik, to je ten starší, tak s tým som bola od uplneho narodenia každučky dník, tak preto aj jeho prvé slovo nebolo mama, ale ada 😀 😀 😀 😀 načo sa moja sestra aj hnevala 😒 ale čo už, a s Emuškou je to už troška iné, lebo ako sa narodila už sme neboli v BB ale tu v H, takže ma vidí menej ale má ma rada, ale už menej než domčo, ale ukazuje na bruško že tam je maroško 🙂 včera sa k nemu teda brušku aj pritulila a hladkala 😀 včera sestra povedala že na nu budeme musiet dávat pozor aby niečo nevyviedla maroškovi ked sa narodí, lebo ona je za troch chlapcov betarka 😀 😀 😀 😀 😀 popri varovaní som si ešte užila džúsik s bývalými kolegynami, teda oni boli naše zamestnankyne, nákup ráno o 6,00 v metre, nejaké vybavovačky ohladom podnájomníkov čo mám v bb a nohy ma boleli riadne, a to mi moj otec a sestra robili taxíka, lebo som už od maminy dostala zákaz šoférovania, ale tu ešte po ZH si troška pošoférujem, lebo aj dnes musím, kedže patko je posledný raz v škole, tak tam zbehnem čo a ako, maličky nakupík atd, teším sa nabudúci týžden na naše randíčko, dúfam že ti to moje tč už prišlo, neviem kam zmizlo 😒 pekný víkendík prajem PS: aj ja im závidím more ☹ ☹ ☹ ☹
@nurili noo, tasku som si este nezbalila 😀 ale mam uz nachystany aspon sobasny list a spravy od gynekologa a diabetologicky 😀 ale tak snad sa k tomu uz dnes dostanem... manzel dnes ide na noc prec, tak dufam, ze to na mna zrovna dnes nepride. ale doktor povedal, ze som zatvorena, takze pohodka... a babo je o tyzden mensie, ako termin, takze teoreticky budem rodit az niekedy okolo 20.jula... uvidime..
ty ides rodit do vane? to sa da aj u nas na SVK? to akoze doma alebo v nejakej porodnici? budes mat tym padom pri sebe iba nejaku porodnu asistentku?
@papuka normálne sa smejem mám za sebou tri porody a nepamätám si 😀 mne skor prv tvrdlo brucho a doma odtiekla voda a ostatné bolo až v nemocnici.No aj tuto noc som mala strašné krče no neviem nakoniec či to nebude zo železa čo uživam lebo to tu babeny spomímali,pretože tie krče mám v pod rebrami ako je žaludok.Ale už aj keby niečo konečne taška zbalená a dnes som odhodlaná si pobaliť aj drogériu aby bolo už naozaj všetko nachystané.No bolo by dobré vydržať aspon ešte dva týždne 😀 do toho 38tt
@monika74 neboj, ani ja si tonepamatám z prvého porodu, ale takto mi bolo zle minule asi 3/4 hodinu v noci, a nakoniec to ale prešlo a ráno som si ihned kuk na net čo to bolo, a vraj falošné kontrakcie 🙂 aj ja už taška zbalená všetko pripravené, a tiž by som najradšej o 2 týždne už rodila, idem v stredu do poradne tak som zvedavá čo povie MUDr., lebo minule ma vyšetroval jeden MUDr. čo zastupoval mojho a pýtal sa ma či som prvorodička, no také som bola z neho zmatená, že som sa ho ani nestihla opýtat, ako to myslel 😒

@zuzkaamato mám v moči krv na 2 krížiky a ke som sa pýtala doktora čo to znamená povedal mi že to sa už pripravuje na pôrod ale nik mi nevie riadne povedať kedy som po umelom oplod. a mám pocit že nemám ani termín dobre vyrátaný a to mám dokonca tri dnes som mu povedala že ma už tri dni ráno bolí tak brucho ao keby som mala dostať menzes no nejak sa k tomu nevyjadril..