Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@kabulko aj mna zabija uz toto teplo to je k nevidrzaniu ja mam doma 19 mesacnu princeznicku a viem ocom vravis dava mi inak zabrat 😝 ja uz som spravila aj miestocko v skrini a idewm uz pomalicky vecicky chystat 😉
@marakoli tak ty si taka vitalna a mas chut este pracovat....wau...ja vcera 2 hodky zehlila (ved pozri album) a potom som sa len kotulala po byte taka som bola polamana....horuco bolo a k tomu zehlicka....mala som saunu gratis..... 😀 inac ja do teraz bez problemov, az musim poklopat: klop klop....malinky je tiez dole hlavickou a na tyzden vo stvrtok mam poradnu tak sa dozviem detaily.....tak dufam ze je vsetko v poriadku....maly je zivy jak dablik a ked pocuje muziku ta ne tak sa vlni.....komediant maly.......len nech su zdravucke tie nase pokladiky..... 😉 😉 😉
@jankahreusova chcem sa spytt ci ti gynekolog povedal ze aj druhe babatko mozes porodit predcasne, lebo ja ked som sa pytala tak mi bolo povedane ze mozem a nemusim. tak som z toho jelen. ako si rodila prve? ja akutnou sekciou
@jul12 uf, uf tak ty mas doma taku prestavbu.....no moja to ti nezavidim ......a vladzes este? No casovo si knap tak to ti poviem....no nakoniec sa dockas ocakavaneho ovocia v podobe bytiku a drobca...... 😉 tak drzim palce nech sa prerabka ukonci co najskor a vsetko postihas aj pre dorobca nachystat...... 😵 😵 😵
@kabulko mne povedal doktok ze je to dost pravdepodobne ze pojdem skor,ale bolo by dobre keby som donosila ako mam a prve som porodila normalne len s epiduralkou,ale teraz ak bude vsetko ako ma byt tak pojdem normalne bez epiduralky.
@majcika no sikovnica....ja som si aj pyzamo do tasky strcila a nieco na prezlecenie, viac aj tak nepotrebujem, vsetko ostatne dostanem v spitali aj pre maleho....malemu bude treba len oblecenie pri odchode domov ale to tatino uz donesie ked si pride pre nas..... 😉 vsetko potrebne ma predsa v skrini......uz len kociar zohnat....s tym mam problem.... 😝
Ahojte babenky, tak ja som vcera oprala a pozehlila pre mimi, myslim ze niet na co cakat.... 😉 ved pozrite album.... 😵 😵 😵
@marakoli No pokiaľ by aj ten to náš žabiak mal fajnovú prdu tak budeme musieť len skúšať ktoré mu sadnú aj Sofinka bola len na Pamperskách .Ja kupujem tie najmenšie trochu viac lebo aj pri Marekovi mu boli tieto najmenšie skoro pod pazuchy 😀 😀 😀 😀 u Nás bol akurát Paťko a Sofinka taký valibuci ale zato to Marek dobehol teraz 😀 😀 😀 Mňa včera tááák seklo v klbe že normálne uvažujem že pôjdem na pohotovosť nech ma to nedrapne viac ked som volala dok.tak ma odbil ,že je to normálne ale to že na nohu už ani nestanem sa mi nezdá až také normálne 😒 😒
@mg25 ahoj ako tak pozerám aj ty budeš mať Adamka nemáš okolo toho mena počúvania,že ho ukrátite o darčeky u nás to mám stále na tanieri 😠 😠 už sme začali uvažovať aj nad Lucasom a najnovšie nad Sebastiánom ale akosi mi tie mená nejdú z úst 😀 😀 😀 stále sa malinkému prihováram Adamko 🙂 🙂
@jankahreusova ja neviem ci pojdem znova sekciou alebo sa bude dat normalne, ved uvidime 🙂
@liviana1111 jaj, to je zlaté, ja som chcela, že keď bude dievčatko, tak to bude Tánička 😀 .. To je dobre, že si aspoň na veciach pre malého ušetrila. Určite v tom priberaní hrá genetika veľkú úlohu. Moja mama pri mne pribrala len 6kg a z toho ja som mala 3,5kg. Hej, je to moje prvé bábo, ale tehotná som už raz bola, ale hneď na to, som potratila a doktori ani nevedeli, že v akom týždni sa to stalo. No teraz je malý, našťastie, v poriadku 🙂 . Ja tiež nemám pocit, že jem nejak veľa, ale strašne mi chutia kávenky, tak tie si doprajem vždy 😅 . Dúfam, že už sa budeš cítiť lepšie po tých atb. Ja teraz užívam železo na zlepšenie KO, tak dúfam, že sa to upraví, lebo sa mi tak zdá, že za toto tehotenstvo som uživala viac liekov ako niekto za celý život.. A vieš čo, dnes som čítala v časopise, že tehotné ženy po prekonaní nejakého zápalu alebo infekcie počas tehotenstva väčšinou rodia predčasne.. Myslíš si, že je na tom niečo pravdy? Nemáš náhodou skúsenosť s detskou kozmetikou Sebamed?
@stacy1 ďakujem 🙂 hneď na najbližšej poradni sa opýtam Dr. Podľa mňa nie je celkom normálne mať až takéto stavy. Bojím sa o malého,nie o seba.
@nina4 jeeejeeej ahoj 🙂 No toto meno viac menej vybrali moji rodičia,keď mám opravdu povedať. Aj keď ja ich straším, že to bude Gargamel :D Ale mne sa to nejak zapáčilo, veľmi to ide k priezvisku a tiež mu stále hovorím Adamko, Adamík 🙂 Je to pekné meno, aj Sebastián sa mi páči 🙂
@jankahreusova ahoj, ja od 3. mesiaca užívam MgB6. Ja by som nevydržala čakať až do pôrodu, že čo to bude. Budeme mať chlapčeka a už sme sa aj podľa toho zariadili a tešíme sa na neho 🙂 pekný deň 😉
ahojte baby,ja sa posledné noci budím na tvrdnutir brucha a bolesť v podbrušku a v krížoch,stane sa mi to tak raz dva krát za noc a prejde to,poradnu mám až 11.6.,magne berem,myslíte,že by to mohlo niečo znamenať?niečo zlé?
@stinna Jaaaj, tak to si mala az take zle? ☹ ja som bola len prechladnuta v decembri a od vtedy uz vsetko ok, tak dufam, ze uz to v zdravi dobojujeme 🙂
@cerealka Tak to ti celkom dost posunula...a chces ist cisarskym?
@stinna no tak teraz sa kosim ja ,pocuj niesi ty dake moje druhe "JA"? 😀 😀 😀 😀 😀 lebo ja som v samej podstate treti krat tehotna prve som pred Tanickou tiez potratila ,ale v bola som uz v tretom mesiaci 😒 no celkom riadna haluz 🙂 a kavenky sice nejem ale ide mi z toho druhu kakaove rezy,tie praskam do seba kazdy den,ked sa k nim v obchode dostane 😀 😀 😀 😀 no celkom sa zabavam 😀 😀 co sa tyka sebamed,tak moc neviem no chvalia si to ja som s kozmetiky uz qni nepamatam co pouzivala,len viem ze vela neparfumovanych a co sa tykalo baby obruskou na zadocek ,tak to som kupovala najskor v lekarni,potom so,m presla na NIVEU,z coho sa mi Tanicka cela vysypala na ritke a tak sme nakoniec kupovali PAMPERS obrusky take v bielom baleni,na tie alergiu uz nemala tiez su tusim neparfumovane. 🙂 ale kremy a podobne co sa tyka si uz moc neamatam,je to 3roky dozadu,ale sumamed urcite na ritku to je skvele,a sebamed co su kremy neviem...
@stinna jo a co sa tyka toho predcasneho porodu,neviem je to mozne no podla mojich zapalov by som uz 4x rodila keby je to pravidlo,a stale som komplet zatvorena ,takze neviem,mozno ked ide o vZNE INFEKCIE OHROZUJUCE PLOD TAK VTEDY JE TO TAK ,ALE INAK TI NEVIEM POVEDAT,JA osobne ak to male vylezie aj o tyzdne skor budem len rada ak sa zacne pytat 🙂
@bis ahoj.aj mne tvrdne brusko papam magnesium 3-4 krat denne.zacal ma pobolievat chrbat no ja neviem ale bolest podbruska nemam iba ked sa mi tam mala hniezdi aj to su skor take tlaky lebo mam nie moc velke brusko.ja by som sla k doktorovi preistotu.ved zato nic nedas a uvidis.drzim palce nech je vsetko ok.
@kabulko vsak ano,ale ked je vsetko v poriadku tak podla mna pojdes normalne...
@stinna mi sa nechame prekvapit lebo napr:mojej sesternici povedali ze na 99% bude mat dievca nakupila si ruzovucke a cerveny kocak a nakoniec sa jej narodil chlapcek tak radsej sa nechame prekvapit aj ja prajem krasny dnik 😀

@majcika ahoj to tvrdnutie bruska nemava kazda zena, bud rada ze to nepocitujes 🙂 . ja to mam uz od 17 tt a nic moc teda, furt sa mi vyhrazaju nemocnicou a infuzkami. to by si citila taky stah brucha a to potom ostane ako kamen. to tvrdnutie je normalne vo vyssom stadiu tehotenstva a malo by byt bezbolestne. mna to brucho aj boli ked sa viac unavi alebo vela natahujem syna.