Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@bambulka248 . ved vyratali ho podla menstruacie 18.7. a podla sona je 3.8. to su tri tyzdne a oni mi ho vobec nechcu zmenit ze tri tyzdne hore dole...stale mi nechali 18.7. nechapem uz tych lekarov
@tina2213 tri tyzdne su fakt dost a to by vsetko vysvetlovalo 🙂 niekedy uz clovek naozaj nevie co si ma o tych lekaroch mysliet 😠 akoze ked ti povedal ze to je v norme, tak vie co robi , ale myslim ze budes prenasat.
@bambulka248. no tri tyzdne ma prenasat asi nenechaju ale ja si myslim tiez. a nebolo by od veci keby ten termin porodu teda zmenili...a robi sa sono aj v 36tt??alebo to v 30tt uz bolo posledne?
@tina2213 ahoj,ja si myslím,že babo je ok,len je rozdiel v tých týžnoch,pretože niektorí dr sú takí zadubení,že im záleží iba na poslednej menštruácii,pričom vôbec neberú do úvahy možnu neskoršiu ovuláciu,čiže potom by váha sedela..po 36 týždni budeš chodiť už bud za svojim pôrodníkom,alebo na poradnu do pôrodnice a tam sa ešte budú robiť sono aj prietoky a tam ti to upresnia🙂držím palce
Ahojte kinderká tak my už máme koooooonečne po príjimaní ja som mala také nervy s toho .A nakoniec to dopadlo nad moje očakávania Paťko bol krásny a bez stresov ,Marek bez nervačenia, Sofinka hotová slečna ,a svokrovci bez rýpania 😀 😀 😀 len škoda ,že nebola mama 😒 😒 .Ale večer som zaľahla o 7 :00 a spala som až do rána 😀 😀 .neskôr dám aj fotky ...
@liviana1111 ty si spominala ze ty mas len do par kilov kmetove bunky, no ja som sa docitala ze oni sa daju mnozit co znamena ze posluzia do 100 kg a 70 rokov....tak ze v celku slusne..... 😉 presla som si rozne nazory s touto temou a neverila by si ako to dokaze ludi medzi sebou rozhadat a to len preto ze me niekto ini nazor ako ty dokonca aj novinar dostal vyzrat..... 😀 je to dost hakliva tema bez konca..... 😝 a ja niekde v strede poletujem... 😒
Ahojte baby. Chcela by som sa k Vám pridať 🙂 Ja mám termín 17 jula ale mám aj druhý a to je od 5-10 jula. Už tretí doktor mi povedal že malý je vačší o 2 týždne takže aj moj gynekolog ma poslal na poradnu o dva týždne skor, takže idem zajtra a som zvedavá či aj tento doktor mi povie že je vačší a rodiť budem ten skorší termín, ale aj tak to človek nikdy nevie kedy to nanho príde 🙂
Inak mám už aj pslíčkov tvrdne mi bruško čím dalej tým viac aj mám také mierne bolesti, máte to aj vy? Bojím sa ked to mám, ale na poslednej poradni bolo všetko ok.
Budem rada ked sa mi ozvete 🙂
@helen4 vitaj ono ja by som tiež radšej porodila skôr ako čakať a prenášať mne sa dvaja narodili skôr a tretí presne na deň termín:Mne tiež drobec u ž v 30tt vážil 1830g takže valibuk a preto by som bola radšej keby to bolo skôr až nieje moooc veľké 😀 .A stým bruškom to mám tiež ráno si pripadám ako kedy som nebola vôbec tehotná no už poobede a večer cítim všetko a bruško tiež tvrde a kopance sú niekedy fakt dosť silné A neboj všetky tým si tým prechádzame 🙂
No mne vážil pred dvoma týždnami teda 17.5 ke´d som bola na ultrazvuku 2245 gramov. neviem ako to je či ten ultrazvuk dobre meria a ako je to blízka k realite, či to nie je len také orientačné hm?
tak my sme boli dnes na sone a mame +- 2000g 😀
@nurili daju mnozit????? to kde si vycitala 😀 😀 😀 😀 to ja by som ich uz mala potom davno namnozene...(sorry ale toto mi uz pride moc trafene,ale tak nejdem ti to brat ,ak to mas z overeneho zdroja) no pozri ja sa hadat nebudem s nikym,ja sa tomu nerozumiem,ale ja som sa nato pytala specialne chlapika s ceptry co nam robil prednasku,a on mi jasne povedal odber je tolko kolko ti odoberu a plus sa moze odber navysit tym ze spravia vyplach pupocnika este zaco sa zvlast priplaca... viac k tomu ani nejdem hovorit ja viem len tolko kolko mi osobne povedal chlapik s ceptry 🙂 ostatne neriesim ako toto je fakt nekonecna tema a ludia sa hadaju aj koli inym temam , proste kazdy si chce presadit svoj nazor, a kazdy vystupouje tak ze on ma pravdu, a ja to nejdem nikomu brat. Ja som uz na zaciatku napisala, ze ja ta prehovarat ani nebudem ,aby si si to nedala zobrat a ani nebudem hovorit, aby si si to dala zobrat ,proste rozhodnutie je len a len na tebe,urob proste tak ako ty vidis a citis ,riad sa sebou a spravis najepsie,lebo takto sa mozes fakt pytat kazdeho a nikdy sa nerozhodnes ci ano alebo nie 😉
Bambuľky moje mňa asi picne manžel bol necelý týždeň zdravý a znova dostal horúčky ☹ ☹ ☹ ☹ a za toho otca sa mu nedajú zraziť pod 38,5 už som skúšala asi všetko neviete o niečom ....Zajtra ho zaveziem dok.a som zvedavá čo mu povie.
@liviana1111 nooo, mnozit...ja mam tiez z toho sach - mat a to este vacsi ako pred tym.... 😝 😝 😝
@nurili podla mna je to blbost,to potom ja by som nemala len do 30 kg a nikto mi vtedy ani nepvedal ,ze je tu taka moznost a nepovedali mi to ani teraz,takze pozor na take informlacie, mozno budes mat naistejsie ,ked sa opytas viacerych zien ktore si davali tento odber uz robit ako ja.Ja podla svojej skusenosti si myslim, ze je to blbost 😉 ale tiez som len clovek ,tvor omylny,takze overuj preveruj 😉 😝
@liviana1111 kurna, nemozem ten clanok najst jak narokom...no neva....ale rozhodli sme sa ze si to nedame lebo bez vhodnej kostnej dreni to nie je aj tak o nicom.....no co ma este zarazilo ked som citala ten clanok ze co v pripade ked ta spolocnost skrachuje, ze co s tymi odbermi. Tak bolo pisane ze firma ti ponukne inu firmu s jej podmienkami platby atd a ked to neprijmes tak to znehodnotia....no chapes to? to jaka haluz toto....
@nurili no pochybujem ze toto raz skrachuje bo oni zato beru take tazke prachy ,ze to by musel niekto fantasticky tunelovat,aby to krachlo,zato beru podla mna prachy tak, ze si s tym zivia vlastne rodiny a este aj tri genercie po nich ti co su zriadovatelia toho 😀 😀 😀 😀 no a ked ten clanok nemozes najst o tom navysovani buniek, tak si tam kludne zavolaj do ceptry a spytaj sa ich nato osobne urcite maju osobnu linku,ale ja si myslim ze je to fakt blbost ,ze ten clanok pisal niekto kto nebol z ceptry,len daky relkamny panak aby to este viac nafukol k pozitivnemu...a nechcem ti k tomu nic ,ale myslim si ze ste sa spravne rozhodli,ja celkom lutujem ten prvy odber a apson podla toho viem ,ze druhy uz nehrozi. 🙂
@liviana1111 no ja sa ti chcem podakovat lebo ty si mi troska ochladila hlavu aby som rozmyslala a pouzila rozum a nie city co je v tom to pripade podstatne..... 😉 samozrejme ze som sa rozhodla podla mojho vedomia a svedomia.... 😵
inac pisala som tam e-mail pred par dnami ale ziadna odpoved.... 😠

@tina2213 ked dr.povedal že je všetko v poriadku tak sa zbytočne nestresuj.Môj prvý syn tiež vážil pri narodeni len 2,63 a ešte sa narodil a dva týždne skôr.A moja váha vtedy bola tiež len 50kg cez tehu som pribrala necelých 12kg a bolo všetko v poriadku teraz toho veľa o všetkom čítame a len nad tým rozmýšlame.Hlavne sa riaď radami doktora ten by mal vedieť naozaj ked ťa pozerá či je všetko o.k 😀