icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

liviana1111
1. jún 2012

@clari ahoj a ty co cakas? inak aj ja si mylsim a nieze myslim ale aj cakam ze to vypadne aj skor zo mna ze snad uz v tom juni aj ked ja som pln e este zavreta aj vsetko no kedze je to druhe dieta mohlo by,lebo uz toho mam celkom dost ☹

liviana1111
1. jún 2012

@stinna je to xorimax ja som ho za toto tehotnestvo brala 4x ☹ posledne som dobrala pred dvomi tzdnami ☹

liviana1111
1. jún 2012

@adrianaolasakova vlastne uz nie KNM ale Zilina a budem aj v Ziline rodit tak sanda to dako prezijem 🙂

adrianaolasakova
1. jún 2012

@liviana1111 ) ja som chcela tiež velmi Jakuba, ale brat má syna Jakuba a aj priatelova sestra má Jakubka:D 🙂 takže Jakuba som musela vyškrtnúť🙂 Ale asi budeme Mať Mareka, páči sa mi aj Noah, ale neviem ako by sa s týmto menom vysporiadalo moje okolie.. nakoľko som z dediny k tomu slobodná🙂 a tu by sa to riešilo ešte velmi dlho..🙂 No pochádzam z dediny blízko Námestova🙂 rodiť ideš kam?

stinna
1. jún 2012

@liviana1111 a výsledky máš aké? pomohol ti? ja som tiež pred 1,5 týždňom dobrala..

liviana1111
1. jún 2012

@adrianaolasakova no rodit idem do tej &ziliny ako som uz pisala a Noah? Noah je nahodou velmi pekne ,ja by osm kaslala na nazor druhych ak sa ti to paci tak preco nie ? Dedinske nazory mozes mat v pazi 🙂 bude to tvoje dieta a je tot voj zivot , na ostatnych nezalezi, mne by sa Noah pacilo je to take originalne nie caste meno,ja ked poviem ze bude jakub tak kazdy ze boze vsetci davaju Jakubov ..len ja ziadneho nepoznam 😀DDD ale chcela som dat Marko ,alebo Markus no muz nechce zase ten chce len jauba tak mu vyhoviem co uz 😝

liviana1111
1. jún 2012

@stinna no ja som ich nebrala 10 dni ale len 5 dni len jedno balenie som mala a preto sa mi ten zapal, dutin vratil po dvoch tyzdnoch zase tak mi ich musel nasadit zase ☹ no a co som bola na kontrole tak este povedal ze tam mam trochu na pravej strane co aj citim bo ma to nadotyk pobolieva trosku no dal mi lokalne kvpakat Tobradex este 3x za den do pondelka to este musim kvapkat,to su tiez take kvpaky co sa davaju hlavne do oci ked mas zapal oci,no ze su dobre aj na doliecenie tychto zapalov dutin tak uz sa to dava trochu dokopy msand to uz bude dobre bo ma uz z toho ide rozhodit. Tiez neviem preco mi nedal ten xorimax na 10 dni aby sa to poriadne preliecilo,no on vravel ze 5 dni staci ked som tehonta len neviem aky to malo vyznam ked sa to do dvoch tyzdnov vratilo zase a zase mi ich musel nasadit ,uz sa len bojim aby som nato nemala vyvolanu rezistenciu ☹

clari
1. jún 2012

@adrianaolasakova budeme mat Kristinku 🙂

janula8375
1. jún 2012

ahojte zienky ja mam termin 7.7. je tu niekto s takym terminom a je z Bratislavy?kde sa chystate rodit? mne kazala doktorka ist na Kramare uz keby to bolo, nemam chvalabohu ziadne problemy ale 37 nie je 25

kukucka78
1. jún 2012

@monika74 na mna tiež niekedy príde neskutočná únava že by som zaspala aj vo vzduchu ale kým sa odhodlám si konečne lahnúť tak ma to prejde ale ani večer nevydržím hore ako pred tehu len mi klipnú oči a je mi amen a zase niekedy nemôžem zaspať je aj tri hodiny ráno a ja sa len hádžem jak ryba na suchu...najviac sa jedujem ked sa nedokážem obuť a musí mi muž obuvať boty ešte že existuju aj kadejaké galoše

zizu38
2. jún 2012

@papuka ahoj super ze sa vam party vydarila. 🙂 Tak to si mala riadne vybavovacky v bb a ako dopadli vybavovacky v ZH, v pohode zvladnuté? Ja som tu nebola dlhsie ani som este nestihla poprecitavat co sa tu za ten cas udialo. lebo som bola tyzden v nemocnici. Vies isla som sa spytat ze ako je to s ctg ci sa mam objednat alebo mi ho spravia "na pockanie" ked pridedm. A poprosila som ioch ci by mi nezmerali tlak ze sa necitim dobre, a oni mi hned spravili ctg. Zrazu dosiel primar a vravi mi ze s cim som prisla, a ze si ma tu nechaju a spravia komplat vysetrenia. Mne ti totiz okrem "mojho tlaku" vyslo na ctg ze my tvrdne brusko. Ale ja som to vobec necitila!!!!! A pocas toho tyzdna co som tam lezala som uz obcas citila i ked nie vsetky. Ale v pondelok rano som aj ja mala "kontrakcie" . Normalka boli pravidelne dost bolestive a cca v 8min. intervaloch. To mi hned nasadili silnejsie infuzie, len takýto stav u mna pretrvaval aj po obede tak mi dali este tabletku. potom to preslo. Som sa normalne zlakla. So mnou na izbe tam lezali 2kocky a tie tiez mali v pondelok velmi zle vysledky.
Joj a do nemocnice prisla za nami pani s poistovne a rozdala nam kufriky kde bol uteracik, wc papier, a 6ks plienociek huggies a dalsie drobnosti 😀 😀
Takze doma ma milacik nenecha nic robit a citim sa ako debil. A troska som vystresovana z "kazdeho" pohybu v brusku.
Aj my uz mame postielku od piatku. A kvoli kocurovi sme ju prikryli starou oblieckou no si predstav rano vstaneme a kocur si spokojne vylihuje v postielke. tak dostal po zadku!
dufam ze vy ste v poriadku a nechytili ste nic ani od "ocina". pekny vikendik 🙂🙂

zizu38
2. jún 2012

@nina4 ahojky, no tieto nase zvieratka su riadne mrsky vobec neberu ohlad na to ze my sa nesmieme "stresovat". Manzel postavil postielku no a kocurisko ju hned prvu noc musel otestovat a rano som ho nacapala ako tam chrape!!! 😀
Ja som tu dost dlho nebola lebo som bola si bola "oddychnut "v nemocnici. Ale ako som zbezne kukala ani ti si tu dlhsie nebola, tak dufam ze ste aj s malym v poriadku.

mirulka147
2. jún 2012

@clari ahoj velmi pekne meno ste vybrali aj ja mam Kristinku ale už ma 15 rokov 😀

papuka
2. jún 2012

@zizu38 Ahoj, tak to mi je luto, že si bola v nemocnici, a v ktorej v ZH či v BB ? sice to je jedno, hlavne že ti pomohli, ak v ZH aký máš dojem z primára, ja chodím k nemu teda už som ho nevidela od februára 😀 včera som v ZH aj v BB vybavila všetko, chvalabohu rýchlo, aj sama sa čudujem ako to sa to dalo, asi som mala štastie, no ešte ma čaká prepis auta, ale až ked mi pride občiansky no a to teda bude, toto neznášam, trvá to dlho a policajti, hotová katastrofa !!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 my sme ok, len sa už lahšie zadýcham a už ani nevládzem nejak, ked mam toho viacej porobit, ty len pekne oddychuj nebol nie si debil, chrán seba a maličkú, nič ti neutečie, a čo neurobíš ty urobí mužíček a ked ani opn, tak to nevadí, nechaj to plávat, no majko už išiel dnes do roboty, dúfam že to zvládne, lebo išiel nevyspatý Nero štekal celu noc, niečo behalo okolo plotu no o pol 3 to už majko nevydržal a išiel ho zavriet do budy, a bolo ! no to s kocúrikom je to tak 😀 aj nás kým som mala vonku sloličky so sedákmi boli síce na noc a aj cez den kvoli daždu zakryté plachou spával tam na makkúčku a ked ich majko vo štvrtok odložil s patkom do garáže kocúrik sa nám vrátil do svojho košíka 😀 😀 😀 😀 betár jeden ! dnes aj zajtra som sama, ale aspon si oddýchnem a pokukám tu na nete čo nového, aj tebe prejem pekný víkendík, no a ja v stredu nastupujme na MD, tešíííííííííííííííííííííííím sa že sa už pomaly stretneme aj osobne, dávaj pozor na seba, papapapa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

papuka
2. jún 2012

@stinna vieš čo, ani ti neviem povedat, ale možno asi tie isté, boli vyrobene v anglicku to viem 🙂 ale ako som spomínala ja som brala aj vag. čípky, aj tie boli dobré a pomohli, také velké žlté guličky 😀 , budem ti v utorok držat palčeky, ja idem do poradne v stredu už si idem po materskú, teším sa lebo som od začiatku PN bez vychádzok, smejem sa že mi v stredu končí vazenie 😀

nina4
2. jún 2012

@monika74 jooj veru to by som aj takú liečbu brala ale stále máme prísny zákaz 😒 😒 .No ale už voľáko vydržíme tých 7 týždňov ubehne ako voda a šestonedelie tiež 😀 😀 😀 😀 .Dnes sa mi snívalo o tom našom drobčiatku a že váha 3900 g tááák som zvedavá .Deti sa už tešia na koniec školy ? Náš Paťko ten už normálne odpočítava 😀 😀

nina4
2. jún 2012

@zizu38 Prosím ťa a čo si mala ? Dúfam že si v poriadku aj slniečko malinké .a ako dlho si tam ležala ?Ja mám trochu stresy lebo manžel má ísť na týždeň na montáž bud posledný júnový alebo prvý júlový týždeň 😖 😖 😖 .

monika74
2. jún 2012

@nina4 ja viem že máš zákaz.A ked vydržal do teraz tak to už vydrží 😀 tade sa snívalo že je veľle a mne to asi hrozí,že bude take veľké a vôbec ma to neteší 😅 Veru Martin sa už teší a ja mám hlavu v smutku ked budu všetci traja doma.Drobcovi musíš dohovoriť až vydrží,že v brušku mu je dobre 😀

stinna
2. jún 2012

@papuka super, super, tak sa s tebou teším, že budeš "na slobode" 😀 .. aj ja držím palce tebe v stredu na poradni.. hlavne nech sú naši drobci v poriadku. mne dr. čapíky nedala žiadne, lebo podľa nej mi zápal z tela mohol prejsť na močové cesty, preto ten hnis v moči. ale zase si myslím, že to by som aj cítila pri močení.. takže uvidíme.. prajem pekný zvyšok víkendu 😉

adrianaolasakova
2. jún 2012

@liviana1111 tak ja som tiež chcela Marko, alebo Marcus, je to skoro rovnaké ako Marek:D skoro:D ale tak uvidíme.D možno dám uplne nejakéé inakšie:D také nad ktorým sommožno ani nejak nerozmýšlala🙂 ale už nech sa mi ten drobček narodí🙂 inak dnes sa mi snívalo, že sa mi narodila dcéra, krásna, taká tmavá, čiernovlasa a vlasata.:D:D:D: 🙂 ešte som jej aj meno dala.. Viktória.. a fakt neviem, kde som také meno zobrala, lebo v reále sa mi veru nepáči..🙂 nevieš čo to môže znamenať?🙂

adrianaolasakova
2. jún 2012

@clari 🙂 takže dievčatko🙂 to je krásne🙂 ja som velmi cchela dievčatko, ale budem mať chlapca🙂 už som sa tým zmierila a uvedomila som si, že prvoradé je zdravie, až potom pohlavie🙂 takže je mi to momentálne jedno🙂 ale teším sa s tebou za dievčatko🙂))

liviana1111
2. jún 2012

@adrianaolasakova neviem ale ja som mala tiez sen a totalne brutalny ...sa mi snivalo,ze som bola uz v nemocnici rodit, a na sone predporodom mi povedal dr. ze maly vazi 4200g a ma strasne veliku hlavicku ,a ja som bola taka vydesena ,ze som nechcela ist rodit a ze som este aj pri porode zatlacila spät hlavicku,lebo som s abala ze ma dotrha..fuj este ked som sa zobudila tak som sa klepala 😖 ako ja mam po prvom porode traumu zo sitia ,tak uz ma to zacitna aj matat v snoch, ale teda vo stvrtok idem na sono,tak som zvedava aku vahu mi povie orientacnu,dufam ze nie veliku,lebo si to hodim,desim sa toho ze ak by mal byt veliky a mala by som zase absolvovat to sitie v takom rozsahu ☹ no uvidime ,ale najradsej by som uz mala vsetko za sebou 😒

adrianaolasakova
2. jún 2012

hm.. a kolko ti naposledy vážil?.. mne 2400 gramov, a tom som bola 29 mája... .. mna inak nastrašila.. bola ticho strašne dlho a potom mi povedala že mi drobec od poslednej návštevy vôbec nepodrástol..(bola som 17.mája).. tak som sa tak zlakla.. že koniec.. a potom mi povedala že ho ide ešte raz premerať a povedala že sa pomylila... strašne som sa zlakla. nakolko mám hypertenziu (vysoký tlak) tak mi hocijako bolo... ja ťa chápem že sa bojiš.. a prvé ti kolko vážilo? mne doktorkra povedala že moj drobec bude velký, že po mne... ako výškovo.. tak neviem.. aj ja mám strach.. jediné čo chcem nech sa mi zdravučký narodí... ostatok prežijem..vari nejako🙂

adrianaolasakova
2. jún 2012

@liviana1111 hm.. a kolko ti naposledy vážil?.. mne 2400 gramov, a tom som bola 29 mája... .. mna inak nastrašila.. bola ticho strašne dlho a potom mi povedala že mi drobec od poslednej návštevy vôbec nepodrástol..(bola som 17.mája).. tak som sa tak zlakla.. že koniec.. a potom mi povedala že ho ide ešte raz premerať a povedala že sa pomylila... strašne som sa zlakla. nakolko mám hypertenziu (vysoký tlak) tak mi hocijako bolo... ja ťa chápem že sa bojiš.. a prvé ti kolko vážilo? mne doktorkra povedala že moj drobec bude velký, že po mne... ako výškovo.. tak neviem.. aj ja mám strach.. jediné čo chcem nech sa mi zdravučký narodí... ostatok prežijem..vari nejako

liviana1111
2. jún 2012

@adrianaolasakova h ja som mala posledne sono 19.4. a vtedy maly vazil 1580g a to mi povedal dr. ze je standardne veliky, ako ma byt, no uvidi, ze ci nebude aj vacsi do porodu cim zase naplasil on mna ,tak uz netrpezlivo cakan na stvrtok kedy mi bude robit sono, aby som vedela aky je priblizne veliky ☹ako on ma tym aj naplasil preto lebo ja ked mi vtedy robil to sono som uz mala 16 kil navyse a teraz uz som nabrala dokopy 20kg ,ale takisto som pribrala aj pri prvom a mala mala 3200 g a 47 cm takze veobec nebola nejak velika no aj tak som bola dobre dosita ☹ tak dufam ze ked je to teraz chlapec ti byvaju vseobcne vacsi tak to nebude nejaky brutal ☹ no ako ti doktori vseobecne vedia vyvolat take haluze v hlave a vystrasit hoci cim,oni to beru ako rutinu,ked daco splechnu,lebo sa s ty stretvaju kazdy den ,ale pre maminku to padne tazko ☹ 😒 ale mas pravdu nech je to hlavne zdrave ale i tak uz chcem mat aj po sestonedeli 😅

adrianaolasakova
2. jún 2012

🙂 ako ja neviem ešte do čoho idem, pretože toto bude môj prvý pôrod... moje prvé tehotentstvo..:D moja premieéra..🙂 ani nemám strach , proste hovorím si že ked to zvládlo tolko žien, tak to určite zvlládnem aj ja🙂 a to prečo si bola až 19.4? to odvtedy si nebola na gynde? ja som bola tušim 16 apr. a potom toho 17 mája, teraz 29 a najbližšie mám ísť 13 júna.. ja len dúfam že ked tam prídem, že ma zas nenastraší.... že nerastie alebo ja neviem.. ved mi minule povedala aj to, že na 35 tt mám velmi malé bruško, ale ja som trošku pri sebe vieš, niesom žiadna "chudotina" pred tehu som vážila 95kg, výška 177, a teraz .. už som pribrala cez 10kg. .. a som jej hvoorila že to asi na mne až tak vidieť nebude, nakolko som celá taka , že väčšia.. tak ja neviem no.. som si povedala že sa nejdem znepokojovať.. a že sa nejdem báť.. vari vie čo robí... a ty sa neboj, malý bude taký aký má byť... treba v to veriť🙂

adrianaolasakova
2. jún 2012

@liviana1111 ako ja neviem ešte do čoho idem, pretože toto bude môj prvý pôrod... moje prvé tehotentstvo..:D moja premieéra.. ani nemám strach , proste hovorím si že ked to zvládlo tolko žien, tak to určite zvlládnem aj ja a to prečo si bola až 19.4? to odvtedy si nebola na gynde? ja som bola tušim 16 apr. a potom toho 17 mája, teraz 29 a najbližšie mám ísť 13 júna.. ja len dúfam že ked tam prídem, že ma zas nenastraší.... že nerastie alebo ja neviem.. ved mi minule povedala aj to, že na 35 tt mám velmi malé bruško, ale ja som trošku pri sebe vieš, niesom žiadna "chudotina" pred tehu som vážila 95kg, výška 177, a teraz .. už som pribrala cez 10kg. .. a som jej hvoorila že to asi na mne až tak vidieť nebude, nakolko som celá taka , že väčšia.. tak ja neviem no.. som si povedala že sa nejdem znepokojovať.. a že sa nejdem báť.. vari vie čo robí... a ty sa neboj, malý bude taký aký má byť... treba v to veriť

liviana1111
2. jún 2012

@adrianaolasakova ja mam poradnu kazdy mesiac naposledy som boal tiez v maji ale sono som mala posledne v aprili 🙂 mne nerobia sono kazdy mesiac 🙂 ale kazdy druhy mi robili 🙂 no a neboj ja mam tiez kamosky baculky a ja so na nich nevidela ze su tehotne do siedmeho mesiaca,a babatka mali normlane velike,to proste neni az tak vidiet na takomto type zien 🙂 a dokonca poznam aj uplne tenucke maminky a tie tiez nemali skoro ziande bruska a mali babtka rovnako velke,zato mne hovoria ze ci necakam dvojicky ,ked ma aj vidia ludia tak si myslia ze idem rodit uz o par dni a ked im poviem ze mam termin az za mesac tak len gulaju ocami... sak si pozri fotky v mojom profile ake mam brusisko... a ja take mala aj pri prvom dietati. Ja zase som mala vahu na moju vysku 165cm asi optimalnu 55kg ale celkovo som nabrala 20 kilov za toto tehu, a to som tak aj pri prvom aj ked vsetko slo do pol roka zase dole, ale nechapem celkovo ako mozu podla vahy riesit ti dokotori,ako chapem ze niektore maminy sa fakt ze prjedaju a potom maju velke deti ale vacsina to ma geneticky dane to priberanie v tehotenstve a mne to fakt slo tak samo ja som sa ani neprejadala ani nic.

adrianaolasakova
2. jún 2012

@liviana1111 aj ja poznám také baby, ktoré sa neprejedali a aj tak pribrali 20 a viac kg... to máš super že tebe to išlo dole hned.. ja dufam že zhodim aspon to čo som nabrala, ale bola by som rada keby som aj viac, ak sa bude dať...🙂 a strie sa ti porobili? ja mám na brušku, bokoch, a na nohách... už som sa s tým zmierila ale donedávna som vyplakávala, lebo mi to bolo velmi lúto.. ale tak čo už... sú aj horšie veci 🙂

adrianaolasakova
2. jún 2012

@liviana1111 kukla som si albumik.... bruško máš krásne🙂 ja mám tiež také a dr. mi povedala že je malé...takže nechápem... si asi myslí, že ked som "väčšia" že aj bábo musí byť hned velké ako mylsím váhovo..... ale babetko má predsa dvoch rodičov a jeho ocinko je taký maľúch..:D chudunký a odomna asi o 5 cm nižší.. takže.. neviem. no.. ked sa to priemeruje má vyjsť priemerné babo:D🙂:D