icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nana776
1. jún 2012

@clari jaj,no asi aj ja to tak budem robit,lebo to pod kazdou chvilou prat,zehlit tolko plienok asi nebudem stihat.
@monika74 dakujem za rady lebo ja fakt neviem ako to teraz chodi len co citam na nete.
@stinna ahoj.a tie ortopedicke nohavicky mas take klasicke z lekarne?na suchy zips ci zavezovanie?a kolko ich mas?

kukucka78
1. jún 2012

ahojte baby ako tak pozerám väčšinou ste tu v mojom týždni aj vy sa už neviete dočať??? už nech to rýchlo utečie

nana776
1. jún 2012

@kukucka78 veru veru nech uz je to za namy

stinna
1. jún 2012

@nana776 ja som kúpila len jedny. také tie Sendy, ktoré idú na jednorázové plienky. stáli 9,80€.

kukucka78
1. jún 2012

@nana776 niekedy mám pocit že už melem s posledného a potom zas príde den plny energie ja včera a celý den sa nezastavím a niečo robím...a dnes sa zas neviem rozhýbať

nana776
1. jún 2012

tak isto aj ja 🙂 lezim v posteli a nemozem sa pohnut ... svokra ma 50ku a mala by som jej ist nieco kupit ale v poslednej dobe som taka unavena ze fakt nevladzem.a najhorsie je ze ked sa aj niekde vyberem pod kazdou chvilou mi treba ist na wcko a citim sa taka nervozna.

clari
1. jún 2012

to ja som dnes vynimocne dobre spala, tusim len dvakrat som sa zobudila na wcko, ziadne bolesti panvy, rebier a podobne 😉 zeby to bolo tym ochladenim, alebo uz babulka klesla nizsie ?

lubica773
1. jún 2012

@katka26021974 len to sa mi zdá zvláštne tie lieky, ked tam píšu, že to je skor na prechladnutie a tak a neviem, či ich mám užívat alebo nie

petrakova1
1. jún 2012

@stinna no my budeme mat dievčatko, Moniku, teda len aby to nedopadlo ako u mojho prvého, tiez mi hovorili ze baba , baba a bol to chlapec 😀 a mam doma 4 ročného chlapčeka Tomaska, pekne meno ste vybrali, 🙂

stinna
1. jún 2012

@petrakova1 ďakujeme 🙂.. no, tak mne pri výsledkoch z amnio a a podľa USG vychádza chlapec, ale každý mi hovorí, že bruško mám na dievčatko 😀, takže uvidíme.. ale verím svojej dr. a aj veci mám nakúpené pre chlapčeka. no v podstate je mi jedno, čo to bude, len nech je zdravé, to je najdôležitejšie.

nurili
1. jún 2012

@liviana1111 V sucasnosti sa v zahranici pri liecbe pacientov v klinickych studiach uspesne vyuzivaju metody laboratorneho mnozenia (az 100 nasobne) kmenovych buniek z pupocnikovej krvi (in vitro expanzia), ktore zvysuju pocet kmenovych buniek v odobratej pupocnikovej krvi, vdaka comu je mozne pouzit transplantat aj pri ovela vyssej, ako odporucanej hmotnosti. Tieto metody este nie su zavedene v rutinej klinickej praxi. Da sa predpokladat, ze po uspesnych klinickych testoch sa stanu sucastou beznej klinickej praxe. V takom pripade uz maximalna hodnota pacienta nebude obmedzena poctom buniek.
NO TAK TO SOM NASLA, NEDALO MI TO..... 😀 😀 😀

liviana1111
1. jún 2012

@nurili jooj ale po 1. zahraniecie!!!!!! po 2. tieto metody niesu zavedene v rutinnej PRAXI !!!! a po 3. kym sa stane to ,ze to bude zavedene v beznej klinickej praxi ,tak nase deti uz budu velke a mat svoje deti a mozno aj tie uz budu velike a mat svoje det........ toto je vsetko len buducnost a ked sa urobi odber dnes ,tak budes mat len tolko kolko ti odoberu a teda do urcitej vahy dietata ako v mojom pripade do 30kg max. Potom uz je to na h...o 😀 😀 😀 😀 to ako ked napisali, ze vynasli konecne liek proti AIDS a stale to neni v beznej praxi a kym bude tak este tolko ludi na to zomrie ,ze az... a zachrania sa len ti ktori su bohati a maju neobmedzene moznosti a teda mozu za zachranou aj vycestovat do zahranicia, kde su lieky a vsetky mozne metody na zachranu,ale to neplati pre bezneho clovek ako som ja a vacsina iych ludi na svete 😉 😝

stinna
1. jún 2012

@kukucka78 ahoj.. ja by som to už tiež najradšej mala za sebou, aj keď musím priznať, že potom mi asi bude to moje bruško dosť chýbať.. ale na bábo sa už veľmi teším 🙂

kukucka78
1. jún 2012

@stinna ...no chýbať mi moc nebude lebo nie som zvyknutá sa takto neobratne hýbať a pred tehu som bola stále v pohybe a teraz som nemožná....chýbať mi bude len to kopkanie drobca ale už sa jej nevieme všetci dočkať

petrakova1
1. jún 2012

@stinna mne tie na prenatalnej povedali ze je to Holčička, moj doktor to asi 4x potvrdil a teraz som bola v nemocnici aj tam mi povedali ze dievčatko, tak som po drobcovi kočik predala a kupila som si ružovo bordový... tak to musí byt to dievčatko, inak vecičky mam aj na chlapčeka aj dievčatko, i ked malí bol skoro do bol roka tak strakatý niekedy, mal aj ružové na doma, lebo som bola nachystaná na dievčatko a šup chlapec, no prezili sme to 😀 😨 , ale tiež si myslím ze na tej genetike sa neseknu, je to predsa aký ultrazvuk, takze tej pani doktorke teraz verím... 🙂

nurili
1. jún 2012

@liviana1111 no najlepsie na tom bude ked to vobec nebudes musiet pouzit.....prec, prec s nejakou chorobou.... 😝

nana776
1. jún 2012

no mne povedal na sone ze dievcatko 🙂 a vybavu mam celu ruzovu ... nik iny mi to uz nepotvrdzoval.

nurili
1. jún 2012

@lubica773 citala som o tom niekde a myslim ze ti chyba zinok, nie som si ista, vygoogluj si to..... 😉

adrianaolasakova
1. jún 2012

ahoj ahoj🙂 asi patrím k vám🙂 termín mám 4.7 takže som "júlovka"🙂 má niekto tak termín ako ja?🙂

nurili
1. jún 2012

Babenky, tak ma napadlo ze vsetky sme tu take pupkate, niektore pomaly finisuju a niektore su tu uz na rozpanutie 😀 no za par tyzdnov tu bude sucho lebo kazda z nas si bude drzat mimi v naruci a na MK neostane vela casu.... 😵 😵 😵 ALE TESIME...... 😵 😵 😵

monika74
1. jún 2012

@kukucka78 to ani nehovor ja som si prv spravila všetko sama a teraz som niekedy odkázaná na muža.Prv som si sama vymalovala a aj upratala no teraz som musela čakať na muža 😀 A hlavne som unavená aj dnes som navarila a na chvílu zalahla kým sa syn díval na telku 😀 😀

liviana1111
1. jún 2012

@nurili ved jasne 🙂 A treba tak aj mysliet 😉

liviana1111
1. jún 2012

@adrianaolasakova hej presne na den 🙂 tiez mam 4.7. 🙂

ika30
1. jún 2012

ahojte ja mám termín 2.7., ale ktovie či nebudem patriť k júnovkam, pretože od 6. mesiaca sa otváram((teraz pred 2 týždňami som mala zápal v moči, brala som antibiotiká, teraz z nich mám plieseň zo spodu(((takže nevyzerá to ružovo, každý deň sa modlíme za bábo- asi dievčatko)))musím to vydržať aspoň do 38. týždňa, tak babenky, držte mi palce...))))

adrianaolasakova
1. jún 2012

:
@liviana1111 tak to je super🙂 a čo čakáš? či sa necháš prekvapiť?🙂 Ja čakám chlapčeka meno sa neviem rozhodnúť🙂 odkial si?

papuka
1. jún 2012

@stinna ale ja som brala antb. 10 dni + čípky 12 dni až potom po 2 týždnoch od začiatku bratia antb som bola na kontrole a zabralo, neviem aký si brala ty, ale týžden sa mi zdá málo, aj moja dr. to povedala, a vraj pre bábo su neškodné teda aspon tie moje, dufam že ti to tentokrát vyjde v poriadku, držím palčeky

clari
1. jún 2012

@adrianaolasakova
@liviana1111 tak aj ja mam termin 4.7. 😉 ale tiez si myslim, ze nakoniec bude junovciatko 🙂

stinna
1. jún 2012

@papuka ja som brala spolu 10 dní a myslím, že sa volali nejak Xorimax, alebo niečo také na "X".. a ty si aké brala? V utorok idem na poradňu, tak uvidíme no, ale snažím sa byť optimista 🙂

adrianaolasakova
1. jún 2012

@clari no ja mám tiež taký pocit, že môj synček bude júnový, ale uvidíme.::D🙂 a ty máš meno vybraté? pohlavie viete?🙂

liviana1111
1. jún 2012

@adrianaolasakova aj ja cakam chlapceka meno rozhodol manzel ze bude Jakub ,vraj ich je teraz vsade vela ale v nasej rodine ani u pribuznych ziadneho Jakuba nepozname tak u nas to bude prvy Jakub aj v okoli,lebo ani znamyich nemam co by mali Jakuba ,nuz tak bude Jakub 🙂 a som s KNM a ty si odkial? 🙂