icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nina4
2. jún 2012

@monika74 Ale niečo na nich vymyslíš urobíš plán a ked sa slniečko narodí na striedačku budú kočíkovať .A až to bude náhodou slečna tak aj radi po kočíkujú Peťo bude na to chytať baby 😀 😀 😀 😀 .Aj ja som teraz bola v piatok za učiteľkou čo prišlo Paťkovi zo školskej psychologie a veru hovorila ,že ho uhádla posadiť k jednej spolužiačke tá sa mu véééľmi páči a je to vraj vidno aj na hodinách počúva lepšie píše diktáty tak sme sa smiali ,že ho tak posadí aj v 4 ročníku 😀 😀 😀

liviana1111
2. jún 2012

@adrianaolasakova no pri prvom sa mi strie porobili na stehnach po celej vonkajsej strane stehien vypadalo to hrozne ☹ no a tiez mi prsia popraskali zospodu nakolko s mojich nuliek sa stali do samotneho porodu skoro D-cka uplny brual jak som sa enormne roztiahla 😀DD no ale nastastie brucho som mala oka len boky este popukali, a teraz mam brucho tiez ok len trochu vnutorne stehna zase popraskali a malinko na bokoch skoro nebadatelne no s tym sa uz neda nic robit to bude ok a potom zase az tak neni vidiet ked to zmeni farbu aspon teda na mne to nebola az taka tragedia 🙂 a co sa tyka chudnutia tak ja dufam tiez ze mi to po druhom neostane,lebo vacsina mi povie ze pri prvom schudla automaticky a pri druhom im vsetko ostalo nalepene na tele,tak aj to ma vydesilo 😀 snad nebudem tiez tento pripad a pojde to dolu opät 🙂

liviana1111
2. jún 2012

@adrianaolasakova tak to ak mas take ako ja, tak si nemyslim, ze mas male a dr. by potrboval okuliare 😀 a ak nosi tak by si mal zajst k ocneu po lepsie dioptrie.

nurili
2. jún 2012

Babenky, chcem sa opytat: je vaha mojho mimina v 32 tt optimalna? Mimi ma 2 kilka....

laura0
3. jún 2012

Ja som bola vo stvrtok u lekara mala by som byt v 32 tt ale podla sona sa mi termin porodu posunul z 29.7 na 2.8 a malá vazi 1606 g. 🙂

marakoli
3. jún 2012

aaaaaaaahojte babky, ako sa mi tu máte?

papuka
3. jún 2012

@marakoli ahoj ahoj, my sme ok, teda myslím kontkrétne nás dvoch 😀 a vy sa máte ako? všetko ok? užívaš si už MD alebo ešte stale fičíš ? ale musím sa ti pochválit, minule som to riskla a bola som aj na kozmetike a pedikúre, juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj to bola pohoda, ale od stredy som už volná !!!!!! nástup na MD 😀

marakoli
3. jún 2012

@papuka cítim sa super, a ešte makám, ale už asi iba týždeň, nech sa mama zabehne. a potom už budem radšej domka, keby ma to náhodou draplo skôr.
pedikúra je skvelá vec, veru aj ja ešte musím jednu absolvovať,
bábo je akčné, večer kopeme a prevalujeme sa, je to chutné, aj chýbať mi to bude 🙂))

papuka
3. jún 2012

@marakoli veru už sa to kráti, ja len dufam že sa to nenarodi v juni, že vydrží aspon do začiatku jula, lebo som prave našim a mojmu patkovi včera zareservovala dovolenku v turecku 😀 jááááj ved ja chodim pravidelne na pedikuru, len toto moje vazenie mi to nedovolovalo, aj tebe babatko kope večer, aj mne, celý den asi spinká a večer alebo aj v noci buntoší, muž sa ma opýtal či to bude tak aj ked sa narodi 😀 už si so všetkým prichystaná?

marakoli
3. jún 2012

@papuka tak ja by už prijala, keby to bolo aj v júni, xi
ked som v práci, je dobručké, sem tam sa pohne, ale večer si to všetko vynahradíme, haha
ja ešte tašku nemám nachystanu celu, mala by som si pohnut 🙂))

papuka
3. jún 2012

@marakoli ja ju už mám na komplet, prednedávnom mi bolo v noci strašne zle, a na druhý den som si ju rýchle dokončila pre istotu, už len zobrat a ist 😀 neviem čo idem dnes robkat, kedže som už druhý den sama doma ☹ mm je v práci a syn u svojho otca v BA, no niečo vymyslím tebe prajem peknú nedelu, papapa drž sa 🙂

petrakova1
4. jún 2012

@nurili super vahu mate, aj by som povedala ze vyššiu, ja idm dnes tak som zvedavá, moja malá v 30 tom mala 1670 a povedal mi ze je trošičku vetšia

susi201
4. jún 2012

ahojte uz sa nam to krati.. velmi sa uz tesim ...mate uz vsetko nachystane ?

monika74
4. jún 2012

@liviana1111 dívam sa že by si mala ísť rodiť do žiliny a už chodíš na pásy do pôrodnice?

papuka
4. jún 2012

@susi201 ahoj, ja už áno, čakám už len na ten vysnívaný dník 🙂 a ty?

liviana1111
4. jún 2012

@monika74 ahoj ano idem rodit do Ziliny a na pasy nechodim este a asi ani nebudem nakolko uz moja doktorka ma vlastny monitor tak asi ich kaslem lebo sa mi tam nebude chciet cakavat ako pri prvom 🙂 a este aj tie monitory celkovo ja nemusim, lebo oni napr. mi vtedy ukazovali ze mam kotrakcie a tak si ma tam uz nechali a porodila som az na treti den ,a ja som nic ten prvy den necitila ,ale kedze pristroj ukazal tak ukazal,zato ked mi dali vyvolavacku tak vtedy uz bolesti prisli a este ake, a pri druhej vyvolavacke uz uplne nenormlane,ale pristroj ukazoval ze vraj pohodicka nic bolestive,takze ja ich mozem kaslat s celymi monitromi ,kazdy clovek ma uplne inde prah citlivosti, nejaky blby monitor o tom moze sprepacenim hovno vediet.Hoci si ukazuje co si ukazuje.Takze dufam ,ze toto uz absovlvovat nebudem muset podruhy krat ☹ inak kukam ze ty mas tri deticky a cakas stvrte? pani klobuk dole,ja uz som si povedala,ze toto je posledne ,uz mam toho celkom dost 🙂rodila si tiez v Ziline? bola si vzdy spokojna?

stinna
4. jún 2012

@susi201 ahoj, mne už zostávajú len nejaké drobnosti kozmetické pre bábo. A ty už máš všetko pobalené? Čo čakáš? Ako sa cítiš?

nurili
4. jún 2012

@petrakova1 tak drzim palce a daj vediet ako ste dopadli....ja som sa na to pytala dokini a ta sa len pousmiala...no a na nete su rozne rozmery cize neviem..... 😉

nurili
4. jún 2012

@susi201 no nech nam to len rychlo a hlavne v zdravi uteka...ja sa uz neviem dockat, niekedy ani neverim 😀 ...taska nachystana len kozmetiku dokupit pre mimi....a co ty, vsetko pripravene na den D? 😉

nurili
4. jún 2012

Ahojte Babulky, zelam uspesny zaciatok noveho tyzdna......uz sa nam to krati..... 😉

susi201
4. jún 2012

@nurili tak tak to je hlavne aby bolo vsetko v poridku zdrave ... ani ja sa uz neviem dockat .. uz sa tesim ked bude drobec tu snami ... vsetko este nemam dokupene ale uz by bolo aj nacase vsetko dokupit ...

susi201
4. jún 2012

@stinna este nemam vsetko ale nieco uz v taske nachstane mam... .. neviem co cakame lebo lekarka s neistotou hovori ze dievcatko a nasa mala zasa ta len braceka tak uvidime nechame sa prekvapit ... hlavne nech je to zdravucke .. tesime sa uz aby bolo 19 jula ... malinke strasne kope uz mam cele brucho dokopane niekedyto az boli ale co mi zeny musime pretrpiet pre nasich dropcov ...

susi201
4. jún 2012

@papuka ja este nie ale tiez sa neviem uz dockat .

monika74
4. jún 2012

@liviana1111 ano rodila som v žiline a bola som spojná.N amonitor som chodila iba pri poslednom ukazovalo tiež pokial si pametám kontrakcie ale vždy som šla domov a malý sa narodil presne na deň.Mne sa tiež moc na monitor chodiť nechce pretože budem musieť ísť na pásy a potom na poradňu a to vychádza prakticky dochádzať dva razy do žiliny lebo už bývam v bytči.Uvidím čo mi povie vo štvrtok na poradni 😀 Ja som si povedala po prvom že už koniec no ale týto dvaja a aj toto tretie boli naplánované 😀

neeelaaa1
4. jún 2012

@nina4 no,neviem ci sa mi to pletie ale nemala si mat dievcatko?ale teraz lezim posteli s horuckou takze tak...ale inak pomaly sa gulam este celkom vladzem a vsetko som mala poriadku iba ma cukrovka tehotenska trosku stvala ale pohode....

liviana1111
4. jún 2012

@monika74 a co cakas? a pasy,teraz neviem co myslis ze pasy? mala osm za to ze monitor a pasy je to iste? alebo uz si nepamtam co a jake pasy? a co cakas? no teda aj tak klobuk dole lebo vynosit 4 deti je fakt krasne,mne stacilo 2x a uz chcem mat za sebou aj porod aj sestonedelie a vypadane stahy,ako babatka ja by aj tri brala aj som vzd chcela tri deti,ale po tomto druhom tehotnestve uz mi celkom aj stacilo,dako to so mnou seklo toto tehu akosi nezvladam aj vkuse chora aj stale cosi,tak uz cakam kedy sa rozpadnem a bude lepsie 🙂

kabulko
4. jún 2012

cafte baby, neviete ako je to teraz ci po prvom cisarskom budem mat aj druhy porod automaticky cisarsky?do nemocnice na poradne zacnem chodit az o 2tt takze by som chcela byt aspon trocha psychicky pripravena nato co ma caka

monika74
4. jún 2012

@liviana1111 je to ten monitor čo ti upevnia na brucho neviem prečo ja to mám zauživané ako pásy.tak ja by som to už mala tiež radšej za sebou a toto tehu asi preživam najhoršie.Neboj bolesť sa zabudne a bude časom aj tretie bábo 😀 A čo to bude neviem najprv sa nechcelo ukázať ana dva razy že môžno dievča a teraz posledné sono 30tt už sme boli dosť veľký 1830g a dr sa to nedalo pozrieť.takže prekvapko

petrakova1
4. jún 2012

@nurili na dnes sme dopadli dobre, nepovedal mi velkost babetka ale povedal ze zodpovedá danému týždnu, tak som spokojná, tak uvidíme, zasa mame kontrolu v pondelok, tak snad... 🙂 oni su už taký skeptický tý doktory, len mi tak stresujeme, ale chceme vediet ako na tom sme aj s tými našmi drobcami.

stinna
4. jún 2012

@kabulko vieš čo, mne dr. hovorila, že pokiaľ ti urobia "bikiny rez" (čo už robia asi všade), tak po cca 2 rokoch môžeš rodiť normálnou cestou, ale že to záleží od celkového zdravotného stavu. Ale je to možné, tak snáď som ti aspoň trošku pomohla.. A ideš na cisarsky? Prečo, ak sa smiem spýtať.