icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

kabulko
4. jún 2012

@stinna ahoj, no praveze neviem este ci idem, iba moj gynekolog mi hovoril aby som sa radsej pripravila na cisarsky, tak neviem. este uvidim co povie porodnik. ja sa len trocha bojim lebo prvy porod som mala v 35 tt a uz sa mi blizi taky termin 🙂.a bikini rez mam aj ja sa a rodila som takmer pred 2 rokmi 🙂

ika30
4. jún 2012

🙂 😀 😲 😎 😎 😎 😎 😎 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

gabby9
4. jún 2012

caute babulky, prosím vás, potrebujem radu...dnes od rána ma strasne bolí chrbát v hornej časti a asi pred 2hodkami ma rozboleli kríže a zároven asi 3krát po sebe mi fajne stvrdlo brucho,dokonca v spodnej časti, čo sa mi doteraz ešte nestalo...neviem, nechcem robiť zbytočne paniku,ale muž ma presviedča,aby sme preventívne behli na pohotovosť...ak môžte, prosím poradte...díky

veraba
4. jún 2012

@petrakova1 no tak ten moj drobec v 32 tyzdni ma 1615g ale nepovedala mi dr nic tak snad to je ok

veraba
4. jún 2012

@kabulko Ahoj co mam 2 zname tak prvy krat boli cisarskym tak aj pri druhom isly automaticky cisarskym

petrakova1
4. jún 2012

@veraba to mala moja mala v tom 30 tom 1670 tak to už ma aj niečo do dvoch kilo, teda, ale povedal mi len ze to je trocha vetšie ale ze to je tou mojou gestozou

veraba
4. jún 2012

@petrakova1 hlavne nech su nase lasky zdrave 😀

bis
4. jún 2012

@gabby9 ahoj a už to prešlo?ak by si mala byť pokojnejšia tak chod.mne sa to dnes tiež stalo,kríže a bolesť v podbrušku a tvrdnutie niekolkokrát po sebe.dala som si magnezko a ležala som poctivo,a už to prešlo.

kabulko
4. jún 2012

@veraba no vsak uvidim, len neviem ci si mam pre istotu ist zaplatit epidural keby ma to nahodou ako pri synovi chytilo skor 🙂

kabulko
4. jún 2012

@gabby9 ja som mala vcera vnoci poslickov, tiez ma boleli krize a brucho ako pri menzese, ale postupne to preslo. v piatok ale ma bolelo brucho fakt hodne a maly nekopkal dlhsie tak sme pre istotu isli do nemocnice, samozrejme to nic nebolo. na tvojom mieste by som pre istotu isla

zizu38
4. jún 2012

@nina4 ahojky, no povodne som sa len sla opytat ze ako je to s ctg vysetrenim ci sa objednava alebo ma zoberu hned ako sa tam zjavim. Lenze mi nebolo dobre, klasika tlak a mala som viac pripuchnute clenky a celkovo som sa citila ze ma tam hadam vystrie. Tak som ich poprosila ci by mi nemohli zmerat tlak (jednak som bola sama doma tak som sa nejako viac bala ze co ak odpadnem.) A oni mi hned spravili aj ctg a tam zistili ze mi tvrdne brusko a ze mam aj stahy. Ale ja som to necitila!!!! ale vecer pred tym som mala cele brusko ako skalu, ale ziadne stahy som necitila iba som mala pocit ze mam namiesto bruska jednu velikansku skalu. Tak si ma tam hned nechali. a urobili dobre, lebo v pondelok som ti mala normalka ze pravidelne kontrakcie...Som ostala dost zaskocena podla mna to dost bolelo. Tak mi nasadili silnejsie infuzie a aj tabletky, len tie mi robili sarapatu s tlakom ale nechali mi ich, len teraz si davam len pol tabletky namiesto celej.
Vravím ta nasa princeznicka bude po tatovi iba vymysla a nevie "posediet". tak dufam ze sa ukludni a vydrzí aspon do zaciatku jula v brusku. sa mi skratil krcok a trosku som pootvorena, ale tak hadam to nejako zvladneme a ty ako vsetko v poriadku?

zizu38
4. jún 2012

@papuka V Zh nemocnici som bola. A primara som videla iba ked mi povedal ze si ma tam nechaju. Ale vyzeral sympaticky. Najprv sa o nas starala dr. Pagacova a potom dr. Ficaj. A keď som sa niečo opýtala tak mi pekne odpovedali takže som spokojná. Aj sestričky mi poukazovali tie izby ktoré sa dajú objednať. Dokonca mi upoukazovali aj porodnu salu a povedali ako to vsetko bude prebiehat. bola tam strasne prijemna porodna asistentka tu by som chcela mat aj pri porode.
Som rada ze nielen nas "chlpac" vymysla hluposti. Joj ja som dnes bola v BB zaniest prepustaciu spravu mojmu lekarovi a on ti ma uz aj vypisal na MD. som sa aj vytesovala len musim povedat ze som bola neskutocne unavena ze ked sme dosli domov som len spala....A to sme presli len s hustaku do europy a spat. Len "dlhe" prechadzky mi nerobia dobre ☹
A vy ste mali aky vikendik??? 😀

liviana1111
4. jún 2012

@monika74 no o bolest nejde co sa tyka porodov tak prvy osm mala sice katasrofu a rodila som tri dni aj s dvomi vyvolavackami len som sa furt neotvarala ,ale o to nejde skor ide o to ze toto tehotenstvo strasne zle znasam ,ale velmi zle, mam aj imunitu rozhadzanu a stale som bola chora 4x som mala ATB a stale mavam aj zapaly dole, takze nic moc a ako celkovo som z tohoto tehotenstva uz taka otravena a znechutena ze uz chcem aby babatko bolo vonku, lebo uz melem s posledneho... uz ine je to po poorde hoci tam sa netesim zase na to nastrihnutie a sitie a jeho nasledne hojenie,ale apson uz budem mat voje telo naspat a nebudem trpait maleho svojimi chorobami cez krv... no skratka uz ho chcem radsej drzat na rukach ako ho mat v brusku

stinna
5. jún 2012

Ahojte babuľky 🙂 , ako sa dnes máte? My sme boli dnes na poradni a bábo sa má dobre. Veľmi sa z toho teším 😉 .. Ale to počasie je hrozné, ako stvorené na negatívne myslenie 😔 . No aj napriek tomu vám prajem krásny deň 🙂

papuka
5. jún 2012

@zizu38 ahoj, no víkendík bol taký, že piatok som behala po uradoch, kedže som menila sebe aj patkovi trvalý pobyt, už sme žiarčania 😀 potom všetky urady okolo toho, prišli sme z bb s majkom o pol 7 a v noci som nemohla spat tak ma boleli nohy, a to sme sa dost vozili aj autom ale aj pešo 😒 no a v sobotu a nedelu som bola sama doma s maroškom 🙂 majko mal dve ranne a patko bol u svojho otca v BA, takže také nič nerobenie 😀 😀 😀 😀 tak to si ma potešila že sú milí tí naši lekari, ja si idem po materskú zajtra a mám aj poradnu, tak mi drž palčeky, a potom by sme si mohli dat aj rande v ZH v nejakej cukrárni čo ty na to? dúfam, že si už ok, u nás všetko v poriadku, len tiež už nevládzem vela chodit a som velká ako balón 😠 cez víkend idemem k našim na chatu do malachova, ved mi skončilo vazenie , hurááááááááááááááááááááááááááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀

marijja
5. jún 2012

ahojte.pripajam sa aj ja.prirastok cakame 28.jula. doktor mi v 17 t.povedal na 3d sone ze to bude chlapcek ale potom moj gin. v 26.t ze to je dievcatko ...tak v kutiku srdca dufam ze ano. po dvoch diablikoch co mam doma by som princeznicku prijala. ale hlavne nech je zdrave... . 😵 😀

stinna
5. jún 2012

@marijja ahoj.. ja mam termín 26. 7. a čakáme chlapčeka 🙂 . Ako sa máš? Mňa strašne bolí chrbát a to už dosť dlho.. Veci do nem. už máš nachystané?

monika74
5. jún 2012

@liviana1111 tak to ano ja som pri poslednom mala tiež stále nejaký zápal a nakoniec som pri pôrode musela mať kapačku s antibiotikami až malý nechýti nejaký zapal s porodných ciest.Našťastie teraz je to uplne o.k bez problemov a už sa snád ani neukážu 😀

liviana1111
5. jún 2012

@monika74 fuha to az tak sa to potom riesi? no dufam ze sa mi to dako da doporiadku ,lebo zase mam pocit ze tam dole nemam vsetko v poriadku,ze ten macmiror mi dako nepomohol,no ja uz sa ani necudujem ze tam mam narusene ph,ked som brala tolko ATB na tie dutiny , ale tak sak idem vo stvrtok na pordanu a uvidim co mi povie...inak nevies aky su doktory Ficek a Sudek?

marijja
5. jún 2012

/stinna/ahoj veci policky chystam.mna bli chrbat priserne hlavne vecer...ale co uz uz to nejako prezijeme 😀 nic ine nam neostava 😎 len slniecko mi chyba...kde budes rodit?

monika74
5. jún 2012

@liviana1111 ja idem tiež vo štvrtok na poradnu.JA chodím k dr.Jamriškovi a dr. Veselému a v nemocnici to akosi neovládam.TAm si nepametám ani kto mna rodil 😀 ale aspoň čo viem dr. su tam celkom v pohode 😀 😀

liviana1111
5. jún 2012

@monika74 no ja so tam tiez problem nemala v Zilinskej nemocnici ,pri mojom porode bol Babinec ale ten je uz na dochodku co som pocula najnovsie a inak si nejak nestazujem 🙂 ja chodim ku Kyskovi a Oravcovej ako dokotrom 🙂 a tiezn emozem zle na nich nic povedat 🙂

stinna
5. jún 2012

@marijja ja na východnom Slovensku, ale strašne sa toho bojím.. neviem čo ma čaká, lebo je to moje prvé bábo.. akú kozmetiku budeš používať pre drobca?

mirulka147
5. jún 2012

ahojte možte mi poradiť či mam kupiť aj monitor dychu lebo pri prvych dvoch deturencoch som nemala a kedže je to dosť velka položka tak sa neviem rozhodnuť 🙂

monika74
5. jún 2012

@liviana1111 a kyška aj náhodou nerodí?niečo sa mi marí že som ho mala ja ale neviem presne

bis
5. jún 2012

@mirulka147 ahoj,ani ja som nemala
,teraz som chvílku aj uvažovala,ale asi nekúpim,čítala som práve tu,že častokrát robí falošné poplachy a okrem toho si nie som celkom istá,či malá bude stále v postielke spinkať..🙂

liviana1111
5. jún 2012

@monika74 hej hej hovoril mi ze on chodi aj k porodom,ale viac som sa ho nepytala,nakolko informacie o cenach su pre mna tak neprijatelne, ze sa radsej uz ani neodvazujem opytat kolko bere on, a uz to necham radsej na nahodu,ze hadam to vsetko dopadne dobre nech uz mi bude pri porode hoci kto 🙂

monika74
5. jún 2012

@liviana1111 ja si tiež nehodlám nikoho zaplatiť len viem,že vtedy mal normálnu službu.A tými bolesťami si musíme prejť same nech je doktor akýkolvek dobrý 😀

liviana1111
5. jún 2012

@monika74 ved jasne ,ako mozem len dufat ze bude mat sluzbu niektori s tych lepsich 😀 ale tak fakt to neriesm nejak bolo a nejak bude 🙂 a bolesti? to j to najmenej,ako mne ani kontrakcie nejak nevadili a samotny porod trval na tri nadychy a bola vonku ,mne co najviac vadilo bolo to sitie ,ale tak co uz snad to tento krat uz nebude tak moc ako pri prvom ☹

kabulko
5. jún 2012

@mirulka147 ahoj my sme kupili kedze sa prvy syn narodil predcasne. robi to falosne poplachy ale az ked je babo vacsie a putuje po postielke. inak mne sa teda lepsie spalo ked som vedela ze je monitorovany maly