icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

veraba
12. jún 2012

@zuzkaamato ved to tlacivo som aj ja odovzdala mzdarke a aj tak mi volala ze tam musim ist. ved uvidim bud ma poslu prec alebo nieco vybavim

monika74
12. jún 2012

@bublinka1972 ja som na soc.bola zaniesť žiadosť v piatok a tam mi povedal,že rodný list treba doniesť do 42 dní a na zdravotku treba isť s rodným kvôli vybaveniu kartičky

zuzkaamato
12. jún 2012

@veraba tak to nechapem, ved to staci poslat na socialku a uz s tym neriesis nic. mozno tam bolo nieco zle vyplnene alebo co, ked ti volala, aby si tam isla.. nechces si tam radsej zavolat, aby si tam zbytocne nechodila...

opica89
12. jún 2012

baby a mne ked som na materskej alebo co to vlastne je- nebola som totiz zamestnana predtým- staci ist na socialne potom ako sa mi male narodi? ci treba ist skor? lebo zatial poberam rodicovsky prispevok na maleho

monika74
12. jún 2012

@opica89 ti budeš prechádzať s RD na rodičák.Mne kedysi dr. žiadosť vypísal bola som zaniesť na soc. dostala vyrozumenie,že MD nebudem dostávaťa doniesla som už potom len rodný list a dostávala som rodičák

jarimka
12. jún 2012

@nina4 aj my sme sa teraz odúčali od plienok takže viem aká je to makačka a môj na nočník v židnom prípade tak hore dole na wc tiež v 35tt bolo únavné ale už sa penke pýta tak vela trpezlivosti prajem 🙂
@zuzkaamato opalovačky ešte su ja by som dala iba tie a prikryla tenkou dekou alebo plienkou

opica89
12. jún 2012

@monika74 tak to mi hadam aj potom staci ked sa narodi ked aj tak nic nedaju 😀
@jarimka a my sa oducame a nas nechce vobec na nocnik ale iba do velkeho zachodu ako velky chlap... ale mame problem ebo sa nepyta cikat, ked sa zacika alebo mu kus ujde tak vtedy krici, že mu treba cikat. musim ho ja kontrolovat a davat na wc lebo on sa nevypyta

zuzkaamato
12. jún 2012

@jarimka to niektore deti aj dokazu odmietat nocnik? som si myslela, ze skor odmietaju zachod ako nocnik... no co ma este caka, to je sranda.. 🙂

jarimka
12. jún 2012

@opica89 no ten istý problém som mala s malým aj ja lebo stále na wc a dole a nechcel sa pýtat potom som už nevládala a som mu dala plienku a povedala že ju bude nosit večne a prišiel čas mi povedal že plienku nechce a začal sa pýtat ale už tak že sa ani raz nepopiškal takže to mu podľa mna príde samo ja som sa fakt trápila že všetky deti sa už pýtaju a môj nie a už som sa dočkala treba dat tomu čas

jarimka
12. jún 2012

@zuzkaamato no si predstáv že dokážu ani ja som to nevedela ale môj sedel na nočníku ako za trest

opica89
12. jún 2012

@jarimka ved ja ho akože nenutim, vyhanbim ho že cikal do teplakov prezleciem a necham ho tak, ale už asi 2x sa mu podarilo pocedat že mu treba, To jedna suseda od nas maleho 2,5 ročneho chlapca zbila po holej riti zato že sa pocikal a nepytal sa. chudatko rozpravat nevedel. A nas ked sa pocikal a nahodou to videla tak hned komentovala, že ho treba poriadne zbit po holej a nauci sa.

bublinka1972
12. jún 2012

@zuzkaamato ved prave že aj ja som bola včera odniesť ten papier o nástupe na matersku....dala som ho našej ekonomke a myslela som že tym to hasne.

yusyas
Odpoveď bola odstránená
adus06
12. jún 2012

@stinna to mas pravdu uz aby sme mali drobcekov doma 🙂 🙂 ja som mala taky oddychovy víkend v sobotu som si poriadne polezala (po dlhej dobe) a v nedelu sme sa stretli cela rodinka takze s kopcom deti bolo rusno, ale super... a co ty? ako si prezila tieto posledne dni? ja mam uz tasky pripravene, lebo vcera doktor povedal, ze to moze byt odteraz hocikedy, tak nech som pripravena... len sa stale bojim, ci mam vsetko zbalene 🙂

zuzkaamato
12. jún 2012

@yusyas kde bude ta burza? dakujem

zuzkaamato
12. jún 2012

jaaaj, babule... uz nech su tie nase mimca vonku z brusiek... mne uz zacina to moje liezt riadne na nervy....

veraba
12. jún 2012

babulky ako casto chodite na poradnu v 34tt.

nurili
12. jún 2012

@veraba ja chodim kazde dva tyzdne ale raz idem k lekarke a o dalsie dva idem do porodnice....do nedavna som chodila raz za mesiac....

yusyas
Odpoveď bola odstránená
marakoli
13. jún 2012

aaaaaahojte babulky..........ako sa máte? ja ešte zatiaľ fajn, ale už som nemotornejšia, pomalšia. veci pobalené, už len porodiť, juuuj, teším sa na ten malý uzlíček 🙂))

nina4
13. jún 2012

@marakoli ahoj ty nemôžeš spávať ked tak zavčasu píšeš 😀 😀 😀 .No o tej nemotornosti mi ani nehovor ja som nechápala donedávna ako sa môžu niektoré tehuľky tak vliecť lebo som pri každom tehu. behala ako z vrtuľkou v zadku a teraz mi tak riadne narástlo pupčo že behám len tak z nohy na nohu a poráža ma s toho 😠 😠 .a kde budeš rodiť v Bojniciach ?

nina4
13. jún 2012

@jarimka Ahoj koľko ti to trvalo to odúčanie aj včera sme behali celý deň bez plienky no ako na potvoru sme včera viac cikali na zem ako do šerblíka tak hovorím Marek ked chceš cikať tak skús zavolať mami cikáť a on asi o 10 min. mamííííí som vycikanýýýýýý 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ale tak teraz má byť cez víkend pekne tak to bude hádam lepšie.

papuka
13. jún 2012

@marakoli ahoj ahoj, aj ja už čakám na termín ako na zázrak 🙂 prave kvoli tomu že sa cítim ako slon 😀 😀 😀 no dufam že už iba oddychuješ 🙂 no musím sa ati pochvalit už týžden som na MD, paráda, ale nič zvláštné sa nedeje, lebo bud prší a nikde sa mi nechce ale je velmi velmi horuce a vtedy umieram 😒

stinna
13. jún 2012

@adus06 Ahoj, tak za posledné noci som sa málo vyspala.. Malý si robí v brušku nočné žúrky, asi 😀 .. Ale radšej som, keď ma kope akoby mal byť kľudný. Uf, tebe sa to už poriadne blíži. Ja mám ešte trošku času, ale už som tiež pobalená, keby náhodou to prišlo skôr. A už chodíš aj na to CTG? Asi hej.. A čo všetko si berieš pre seba do nem.?

katkapresov
13. jún 2012

ahojte babule.neviete prosim vas do kolkych dni sa musi odniest materska na socialku?a odnasaju sa nejake papiere aj na zdravotnu poistovnu??

nana776
13. jún 2012

@katkapresov do zdravotnej nie az po porode a na socialku vsak hned...ved ako nahle ides na matersku

marakoli
13. jún 2012

@nina4 ja ti neviem, čo tak skoro hore, xixi. ale muž šiel na rannú, a odvtedy som už nespala. doobeda je fajn, ale teraz už si idem na chviľku ľahnúť, lebo už sa cítim ako sud.
rodiť idem do Bánoviec, chodím tam aj k ženskému.

marakoli
13. jún 2012

@papuka no a ja ešte trošku pracujem, ale už len doobeda a potom idem domov, už treba oddych. no o tom počasí dačo hovor, to je strašné. ale snáď sa to už polepší 🙂))

jarimka
13. jún 2012

@nina4 ja som v téme na tu na koníku našla link ako odučit dieťa za týždeň od plienok a skusila som to tak ešte 2dni sa pocikal ale potom už nie skusim ho najsť a hodím ho tu do témy
Inak baby mne je dnes hrozne nevládzem chodiť neviem či si malá v brušku našla zlú polohu ale hrozne ma bolia kríže 😒