Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Ahojte poradte mi neviem ci mam kupit plienky vkkladacie alebo ortopedicke znacka Sendy tie sa zevraj mozu dat aj na jednnorazovu plienku alebo budem pouzivat len jednorazove plienky - zevraj to staci vravia kamosky. ale ja sa obvam ci tie jednorazovky budu stacit na klby. dakujem
ahojte baby,tiež som sa dnes v noci zobudila na bolesť na lavej strane podbruška,vystrelovala mi až do slabín,brucho tvrdé,normálne som nevedela ležať,potom to našťastie nejako prešlo,ale som sa aj zlakla,čo to je.myslíte,že už falošné kontrakcie?alebo čo?mne ešte treba dobaliť tašku a aj pre malú tašku zbaliť.a povedzte,bo aj si už spred rokov nepametám,beriete akú tašku pre seba?cestovnú nejakú menšiu?lebo ja som si nachystala jednu akože kvázi večšiu kabelu ale asi sa mi tam všetko nezmestí a cestovnú máme pomerne velkú a nechcem tam s nou trapošiť.. 😕
ja som vcera spadla , nastastie na zadok ...., upratovacka v brane umyvala ale moc na mokro a ja jasne som sa musela smyknut 🙂, malej sa nastastie nic nestalo , len mna boli chrbat a ruka
@veraba ja budem davat sendy do 2 mesiacov , vsak v lete a v teple by jej este s latkovou bolo teplo , ta sendy uplne v pohode staci, ja som si kupila dve velkosti tu mas link na stranku kde maju kvalitne a do 1 dna ich mas doma http://www.azponocnik.sk/produkty/ortopedicke-n...
@bis to sa telo pripravuje na porod
@clauda2010 tak tie teda stacia a staci ich davat na jednorazovku alebo na oblecenie ako pisu? a aka velkoost staci 1x - xs a 1x -S. o Naozaj mam stoho akusi dilemu tak moc dakujem za radu
@veraba aj ja mam z toho dilemu z toho si nic nerob ale to az po porode zistis co je pre babatko naj.napriklad mne doktorka povedala ze niektore deticky sa nemusia balit na siroko.to ti povedia v nemocnici.ja mam kupene klasicke ortopedicke z lekarne.a ked budem vidiet ze ta klasicka plienka tam mojej pinceznej bude vadit poslem muza kupit.
@monika74 😀 aspon budeme mat ten dovolenkovy pocit ... ja som si ich vcera bola kupit v lekarni no ked mi ich dala ja som nevedela co povedat 🙂 v zivote som to este nevidela ... spravym si z mladsej sestry srandu...jej ziadne vlozky nestacia ked ma menzes tak jej jedno balenie kupim 😀 bude to mat od brucha az po polovicu chrbta...ona je taka tenka 🙂
Tehuľky, chcem sa spýtať, či nemáte niektorá skúsenosti s návštevou u zubára v 35. týžni, či mi môžu pichnú injekciu na umrtvenie.
ahojte julovky od dnes som 36tt tak sa nam to krati ako sa citite? 🙂
@nana776 no ešte nie manželík ešte nedokončil plavajúcu snáď ju dnes už dokončí a zajtra ma to čaká ale dnes je mi hrozne už mi bolo až do plaču s bolesti krížov ja sa pomali neviem ani pohnúť hrozné a ešte ako na potvoru začal môj synátor po celom dome rozhadzovať kocky a ked sa nechcem na nich zabiť tak ich musím zberať 😒
@mirulka147 ja od dnes začínam 35. týždeň, ale mám pocit, že mi bruško už ani nemá kde rásť 😀 , aj keď ho nemám až také veľké. Ináč, už vládzem oveľa menej, ale to neviem, či z tehu je to tak alebo pre tú moju chrbticu. A ty ako?
@stinna ja neviem,sekciu som ešte nemala,ale segra v januári rodila sekciou a kúpila si ich aj potom ked už bola doma,lebo normálne ju v mieste rany tlačili,nerobilo jej to dobre.ved uvidíš,ked vyskúšaš,ale pevne dobre jej držali vložku a sú to jednorázovky,môžeš vyhodiť ale daju sa aj prať..
@veraba ja budem davat na jednorazovku a kupila som xs aj s
@stinna ja tiež mam dni ked nevladzem a inokedy vyriadim cely byt našťastie ma nič neboli len som daka slaba a nevladzem chodiť ,ťaško sa mi dycha ale už vydržime a v lete budeme kočikovať naše pokladiky som zvedava či dakto s juloviek nebude aj junovka 🙂

@monika74 nemám ale tiež som o tom čítala, a rozmýšlal som nad tým, či pit či nepit, no teraz ešte 2 týždne nechem nič robit aby nedajbože som neporodila , kedže moji rodičia aj s mojim prvým synom idu do turecka, ale ked sa vratia, može ist na to 🙂 teda ak sa malému bude chciet ist už na tento svet 😀