icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

papuka
15. jún 2012

@monika74 nemám ale tiež som o tom čítala, a rozmýšlal som nad tým, či pit či nepit, no teraz ešte 2 týždne nechem nič robit aby nedajbože som neporodila , kedže moji rodičia aj s mojim prvým synom idu do turecka, ale ked sa vratia, može ist na to 🙂 teda ak sa malému bude chciet ist už na tento svet 😀

veraba
15. jún 2012

Ahojte poradte mi neviem ci mam kupit plienky vkkladacie alebo ortopedicke znacka Sendy tie sa zevraj mozu dat aj na jednnorazovu plienku alebo budem pouzivat len jednorazove plienky - zevraj to staci vravia kamosky. ale ja sa obvam ci tie jednorazovky budu stacit na klby. dakujem

monika74
15. jún 2012

@veraba ja som pri poslednom použivala už len jednozázove a na to som dávala jednu plienku a ortopedické a dr.povedala že to stačí

bis
15. jún 2012

ahojte baby,tiež som sa dnes v noci zobudila na bolesť na lavej strane podbruška,vystrelovala mi až do slabín,brucho tvrdé,normálne som nevedela ležať,potom to našťastie nejako prešlo,ale som sa aj zlakla,čo to je.myslíte,že už falošné kontrakcie?alebo čo?mne ešte treba dobaliť tašku a aj pre malú tašku zbaliť.a povedzte,bo aj si už spred rokov nepametám,beriete akú tašku pre seba?cestovnú nejakú menšiu?lebo ja som si nachystala jednu akože kvázi večšiu kabelu ale asi sa mi tam všetko nezmestí a cestovnú máme pomerne velkú a nechcem tam s nou trapošiť.. 😕

monika74
15. jún 2012

@bis ja mám zbalenú takú strednú len mi tak ešte treba drogeriu tak bude plná a ešte plienky tie musím dať do druhej 😀 takže asi väčšiu aby to všetko tam vošlo 😀

clauda2010
15. jún 2012

ja som vcera spadla , nastastie na zadok ...., upratovacka v brane umyvala ale moc na mokro a ja jasne som sa musela smyknut 🙂, malej sa nastastie nic nestalo , len mna boli chrbat a ruka

clauda2010
15. jún 2012

@veraba ja budem davat sendy do 2 mesiacov , vsak v lete a v teple by jej este s latkovou bolo teplo , ta sendy uplne v pohode staci, ja som si kupila dve velkosti tu mas link na stranku kde maju kvalitne a do 1 dna ich mas doma http://www.azponocnik.sk/produkty/ortopedicke-n...

clauda2010
15. jún 2012

@bis to sa telo pripravuje na porod

nana776
15. jún 2012

@jarimka tak co?uz upratane?

veraba
15. jún 2012

@clauda2010 tak tie teda stacia a staci ich davat na jednorazovku alebo na oblecenie ako pisu? a aka velkoost staci 1x - xs a 1x -S. o Naozaj mam stoho akusi dilemu tak moc dakujem za radu

nana776
15. jún 2012

@veraba aj ja mam z toho dilemu z toho si nic nerob ale to az po porode zistis co je pre babatko naj.napriklad mne doktorka povedala ze niektore deticky sa nemusia balit na siroko.to ti povedia v nemocnici.ja mam kupene klasicke ortopedicke z lekarne.a ked budem vidiet ze ta klasicka plienka tam mojej pinceznej bude vadit poslem muza kupit.

nana776
15. jún 2012

@monika74 no ja si budem musiet zobrat riadnu tasku na tie mega 😀 vlozky z lekarne.

monika74
15. jún 2012

@nana776 ved práve som prišla z mesta a kupila som ich aj ja a ked sa na to pozerám je z toho ďalšia taška😀 tak to budem musieť dať aj s plienkami do jednej no hrôza ako keby sme išli dovolenkovať! 😀

nana776
15. jún 2012

@monika74 😀 aspon budeme mat ten dovolenkovy pocit ... ja som si ich vcera bola kupit v lekarni no ked mi ich dala ja som nevedela co povedat 🙂 v zivote som to este nevidela ... spravym si z mladsej sestry srandu...jej ziadne vlozky nestacia ked ma menzes tak jej jedno balenie kupim 😀 bude to mat od brucha az po polovicu chrbta...ona je taka tenka 🙂

monika74
15. jún 2012

@nana776 ja mám jedny tie veľké a jedny su menšie no ale si beriem aj alwaysky už normálne mala som ich v nemocnici aj pri predošlom a bola som spokojná 😀

stinna
15. jún 2012

@veraba ahoj, mne ortopéd odporučil tie Sendy a tak som ich aj kúpila, najmenšiu veľkosť. Vraj tie stačia. 🙂

stinna
15. jún 2012

@bis ahoj, ja mám dosť veľkú cestovnú tašku. to keď sme chodievali na dovolenku, tak som mala menšiu, ale už z nej nemôžem nič vybaliť, všetko je potrebné 😀. No mám pocit, že ma v nemocke asi vysmejú, lebo ja neviem, či baby normálne nosia takéto veľké cestovky.

stinna
15. jún 2012

Tehuľky, chcem sa spýtať, či nemáte niektorá skúsenosti s návštevou u zubára v 35. týžni, či mi môžu pichnú injekciu na umrtvenie.

nana776
15. jún 2012

@monika74 ja mam dvojo tych velkych a to mi ich v lekarni chcela natlacit este viac 🙂 aaa aj take nohavicky sietkovane si si kupila ...?ja dvojo ale pripada mi to ako trenky

bis
15. jún 2012

@stinna no asi aj ja budem musieť preložiť veci do cestovnej,ešte polovicu vecí tam nemám a už je plná..

bis
15. jún 2012

@nana776 ja som kúpila zatial 2 balíky vložiek z lekárne,ale údajne to nebude stačiť,ale šak manžel kúpi,prinesie,a tie popôrodne nohavičky sieťkované som kúpila 5ks,sú dobre najmä po sekcii..

stinna
15. jún 2012

@bis ja už som do svojej mega tašky dala všetko, aj voda a potom si tam ešte pribalím nejaké jedlo, lebo ja sa hladu strašne bojím 😀 a určite nebudem ani prvá a ani posledná, čo príde s takou napraskanou taškou..

mirulka147
15. jún 2012

ahojte julovky od dnes som 36tt tak sa nam to krati ako sa citite? 🙂

stinna
15. jún 2012

@bis chcem sa spýtať, či tie sieťkové nohavičky sú nevyhnutné po sekcii, nevieš? lebo ja možno pôjdem sekciou a nechystám sa ich nejak kupovať, mám také bavlnené bez gumičky v páse.

jarimka
15. jún 2012

@nana776 no ešte nie manželík ešte nedokončil plavajúcu snáď ju dnes už dokončí a zajtra ma to čaká ale dnes je mi hrozne už mi bolo až do plaču s bolesti krížov ja sa pomali neviem ani pohnúť hrozné a ešte ako na potvoru začal môj synátor po celom dome rozhadzovať kocky a ked sa nechcem na nich zabiť tak ich musím zberať 😒

stinna
15. jún 2012

@mirulka147 ja od dnes začínam 35. týždeň, ale mám pocit, že mi bruško už ani nemá kde rásť 😀 , aj keď ho nemám až také veľké. Ináč, už vládzem oveľa menej, ale to neviem, či z tehu je to tak alebo pre tú moju chrbticu. A ty ako?

bis
15. jún 2012

@stinna ja neviem,sekciu som ešte nemala,ale segra v januári rodila sekciou a kúpila si ich aj potom ked už bola doma,lebo normálne ju v mieste rany tlačili,nerobilo jej to dobre.ved uvidíš,ked vyskúšaš,ale pevne dobre jej držali vložku a sú to jednorázovky,môžeš vyhodiť ale daju sa aj prať..

clauda2010
15. jún 2012

@veraba ja budem davat na jednorazovku a kupila som xs aj s

mirulka147
15. jún 2012

@stinna ja tiež mam dni ked nevladzem a inokedy vyriadim cely byt našťastie ma nič neboli len som daka slaba a nevladzem chodiť ,ťaško sa mi dycha ale už vydržime a v lete budeme kočikovať naše pokladiky som zvedava či dakto s juloviek nebude aj junovka 🙂

nana776
15. jún 2012

@bis vsak ved to ked mi nieco pochyby pojde muz kupit ... a podprsenku si si kde kupila.
@jarimka
no veru nezavidim ti :( tak skus lezkat aj ked si viem predstavit ze to nejde.ja som cele dni sama doma a furt mam robotu a to sme len dvaja.