icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

stinna
15. jún 2012

@mirulka147 ja sa už tiež veľmi teším na letné kočíkovanie a chcem sa spýtať, keď prídem s bábom domov z pôrodnice a vonku bude fakt teplo, môžem s ním hneď chodiť na prechádzky? Ja si myslím, že hej, ak budeme obaja v poriadku, ale radšej sa spýtam skúsenejších mamičiek 😉

bis
15. jún 2012

@nana776 priznám sa,že podprsenku som nekúpila ani nenachystala,nemala som nikdy špeci kojeneckú..neviem či treba nutne..a či nestačí obyčajná..

jarimka
15. jún 2012

@mirulka147 no ja sa vidím na júnovku popravde tak sa uvidí 🙂

nurili
15. jún 2012

@zuzkaamato ja zijem v zahranici, tak preto ta vana a ten siroky vyber ako aromaterapia ci akupunktura....normalka v nemocnici...ja uz sa tesim na ten porod a na ten boj....ved odmena bude uzasna.....
dnes mame pekne teplucko ale v noci som zle spala tak dnes som taka chrobacna.... v mojej taske sobasny a fotak uz zabaleny....koho to potom napadne.... 😀 len ci tak aj mm napadne fotit maleho z toho soku co zazije 😀 ale halavu si z toho nerobim v spitali nas budu hned po porode vsetkych troch fotit tak jedno foto mam iste.. 😉

jarimka
15. jún 2012

@stinna ja som prvého syna mala v auguste boli horúčavy ale chodila som s nim na prechádzky bud s rána alebo ku večeru ale bol síce kojený no doplanala som mu pitný režim dávala som mu prevarenú lucku vodičku
@bis ja som pri prvom mala dojčenskú podprsenku no použila som ju v pôrodnici a viac nie zdala sa mi taká nepraktická blbo som sa v nej cítila takže teraz ani neberiem ju

zuzkaamato
15. jún 2012

@nurili aha, tak to na slovensku sa vane doziju mozno nase vnucata, kedze sme taka vyspela krajina 😀
a mas aj nejaku speci pripravu pred porodom do vane?
dnes je teplucko aj tu, okolo 26, ale ma sa to zvysovat. mna to moc netesi, aj ked dnes je este fajn, ale tridsiatky ja uz nemozem. teda nie v tomto stave...
no ja ked som mm povedala, ze nech potom odfoti malu, tak povedal, ze taku modru a fialovu ju fotit nebude 😀 ale tiez si myslim, ze bude este vo vacsom soku ako ja, ked ju zbada. strasne sa tesim na ten jeho pohlad, som zvedava... dufam, ze bude fakt dojaty, ked si uvedomi, ze je to nase babo 🙂

bis
15. jún 2012

@jarimka no presne mám z nej aj ja taký pocit,že ju velmi nevyužijem..🙂

nana776
15. jún 2012

@bis no super lebo ja to tiez nechcem ale vsetci len kojenecku ale mne sa to nepaci nie vyzorovo ale tak celkovo

zuzkaamato
15. jún 2012

ked tu spominate tie kojenecne podprsenky... ja som si jednu kupila uz davnejsie, ale necitim sa v nej dobre. jednak vyzera ako po starej mame a prsia v nej mam take, ako by som ju vobec nemala. neviem si predstavit ist v nej medzi ludi. a teraz som si objednala este jednu, ta vyzera trochu lepsie, tak uvidim. ale aj tak neviem, ako to budem riesit, ked pojdem niekam von. da sa nejako kojit aj v normalnej?

nurili
15. jún 2012

@zuzkaamato vies to su nasi taky hrdinovia a ked pride k tomu tak budu cumiet a oci vyvalovat a mozno i spadnut ako hruska.... 😀 😀 😀 ten moj je soknuty asi cele tehotenstvo, bude sranda v izbe kde budem rodit.....este ze steny nie su biele lebo by zanikol ..... 😀

jarimka
15. jún 2012

@zuzkaamato no ja som nemala problém s kojením aj v obyčajnej inak kúpila som si takú na zapínanie vpredu je super

zuzkaamato
15. jún 2012

@nurili ja zas mam pocit, ze moj si nejako moc neuvedomuje, ze som tehotna.. okrem toho, ze mam obrovske brucho a zavidi, ze som doma na materskej 😀 ale uvidime, ukaze na na izbe, ako pises 😀 jaaj a ja som este zvedava, ako nas havino prijme babo... to bude sranda este

nana776
15. jún 2012

@jarimka ja som hladala taku na zapinanie v predu a nemozem to nikde najst.najradsej by som aj ja chcela taku ako tu kojenecku.

zuzkaamato
15. jún 2012

@jarimka vidis to, to zapinanie vpredu je dobry napad, vdaka 🙂 tusim niekde v skrini taku aj mam, musim to pozriet 🙂

nana776
15. jún 2012

baby a vasi chlapy sa tesia kocikovat ??? 🙂 ten moj mi robi nervy ze priviaze kocik za auto a tak pojde. 😀 lenivec jeden

nana776
15. jún 2012

A este jedna otazka.kupili ste si uz aj odsavacku mlieka???ci to az potom.

nurili
15. jún 2012

@zuzkaamato ved on si to uvedomi, pockaj.... 😀 😀 😀 tvar pekne do zelena ci biela ked pride chvilka.... 😀

zuzkaamato
15. jún 2012

@nana776 hm, tak o kocikovani sme sa este ani nebavili, asi sa ho na to spytam, najvyssi cas 😀 ale cakam podobnu reakciu ako toho tvojho. ale co mi tvrdi, ze nebude robit, tak to je prebalovanie... tak ale to si len mysli, ze nebude 😀 a odsavacku uz mam, ale neviem, ci bude treba. mlieko sa vraj da aj odstrekovat, tak neviem. este som ju ani nevybalila, mozno ju predam, ak nebude treba

jarimka
15. jún 2012

@nana776 tak ja odsávačku som si kupila beriem ju aj do pôrodnice pre istotu pri prvom som ju už používala aj v porodnici

zuzkaamato
15. jún 2012

baby a budete pouzivat aj take nepremokave podlozky pod babatko v postielke? a aj v kociku alebo tam netreba?

clari
15. jún 2012

@jarimka ja sa tiez citim na junovku 🙂 a pozeram ze sme rovnaky tyzden 🙂
Podprsenku, taku klasicku na kojenie jednu mam, ale asi nepouzijem, mam nachystane dve take tie sportove, tie su idealne na kojenie. Odsavacku popredu nekupujem, uvidim, ci bude treba, ved dnes nie je problem kdekolvek kupit a doniest mi ju do porodnice 😉

misinn
15. jún 2012

ahojte,

clari
15. jún 2012

@zuzkaamato ja som jeden balik tych podloziek kupila, pri detoch som ich nepouzivala a teraz neviem...ci nebude prilis teplo, neviem si predstavit v tych horucavach mat pod babatkom este tu nepriedusnu podlozku 😒

nana776
15. jún 2012

@zuzkaamato 😀 hehe to aj ten moj povedal ze nebude ale vsak on zisti co ho vsetko caka 😀 ja mu dam take tahanie kocika za autom ... zoberem kluce a len tak bude brnkat pod oknom.v podstate to skor on vyberal kocik povedal ze musi mat riadne "elektrony" ako jeho auto aby sa to hodilo ku nemu 😀 ja odsavacku este nemam ak bude treba kupim po porode len ma to tak zaujma kto ma co

nana776
15. jún 2012

@jarimka to fakt?no vsak uvidim co bude ale mne sa to moc nezda ved kedysi to vobec nebolo.moja mama mi vravela ze ona s kojenim problrmy nemala tak dufam ze aj ja nebudem mat 🙂

nana776
15. jún 2012

@zuzkaamato take vlozky nepremokave som si kupila do porodnice.pod babatko ma to ani nenapadlo davat.ale neni to zly napad.sice plachta je nepremokava ale tak nemusim ju zakazdym prat.clovrk sa stale uci 🙂

stinna
15. jún 2012

@jarimka dakujem za odpoved a este sa chcem spytat, ci si s bábom chodila od prveho dna vonku? lebo tu v niektorej diskusii som citala, ze to by sa malo az po vyse tyzdni a mne asi bude luto, ze napr. je vonku teplo a ja s nim budem musiet byt v dome. co je pravdy na tom, ze by babo nemalo chodit od prveho dna (co je doma) vonku na prechadzky???

monika74
15. jún 2012

@nana776 ano aj ja som kupila ale len päť to by malo stačiť a aj podložky do nemocnice lebo viem,že tu ich treba.

monika74
15. jún 2012

@stinna ja mám posledného junového a viem,že som bola s ním vonku asi na druhý deň ako som prišla domov sedeli sme v záhrade a spal v kočíku.No ved aj tak treba ísť s ním k lekárke ako prídeš s pôrodnice

zuzkaamato
15. jún 2012

ja som tie podlozky pod babatko myslela skor nieco ako nepremokavu plachtu. plachty do postielky mam totiz obycajne bavlnene, nie take gumove. ale mam aj z IKEA taku podlozku pogumovanu. len tiez sa mi to zda uz vela, ked bude babo zabalene v 3 plienkach a este guma pod ritkou... skor potom asi take tie jednorazove podlozky, ktore pouzijeme aj v porodnici...