Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Babule, aku velkost pampersiek ste kupovali pre mimi 😵
@zuzkaamato no dnes je fakt na skapanie, brrrr potim sa jak dvere na chlievu.... 😀 no ja robim bez pudinga lebo puding sa mi pri vareni urobi....varim ryzu len s mliekom do toho davam maslo a velu cukru mame radi sladke... 😉 a ked sa ryza uvari s mliekom dam do misiek...proste maskrta nenormalna.... 😀 ryza musi byt na rizoto - gulata.... ja radsej ani teplomer nepozeram....dnes mi nejak nohy puchnu ci co.... 😝
@zuzkaamato no ja si myslim, ze urcite je lepsie mat svoju odsavacku, lebo ak nahodou tak ako moje sestry budem mat viac mlieka tak potom budem ju asi casto pouzivat :D :D
Baby tak dnes som bola na poradni a ja budem asi augustova ja sa snad zblaznim:(
@anjel20 no supeeeeeeer 🙂 bola som si ista, ze to bude v poriadku - presne to iste ako moj pripad....ale ta technika nas vie niekedy riadne vystresovat 🙂
@nurili mnam, strasnu chut si mi narobila 😀 len my teraz pouzivame basmati ryzu, to je taka riadne dlha a spicata, ta sa mi na to moc nehodi... ale neviem neviem, ci si nespravim aj z nej 😀
mne tiez puchnu nohy a to ani nechodim poriadne...to je aj z toho tepla.. ale dnes vravel Ilko, ze buduci tyzden uz nebude take teplo.. som zvedava
@adus06 no ved to, ze radsej mat svoju ako cakat, kym si budem moct po niekom pozicat..
@nina4 tak taká hádka "poteši" ale 3mesiace bez peňazí je trošku viac ako dosť. Ale hádam to už bude len a len lepšie, a ta robotka určite vyjde a všetci budete spokojní. Takže máš doma ďalšieho "veľkého" chlapa🙂. Musíš byt hrdá mamina🙂a sofinka ako dopadla, určite to zvládla na jednotku? A ja som v poradni dopadla asi tak že si ma zase nechali na pozorovani.
@nurili tak uz varim mliecnu ryzu 😀 dufam, ze mi nevyskoci cukor v piatok, idem na odber k diabetologicke 😀 ale straasne sa na nu tesim, ale necham si ju vychladnut a dam si asi zas zajtra.. diiik za tip 🙂
@adus06 ahoj, som rada, že je všetko v poriadku. V podstate aj ja mám to isté pobalené, ale ja mám aj žabky na normálne nosenie a žabky do sprchy a tiež som si zbalila tie nemocničné podložky a aj kojeneckú fľašu pre malého, ale tá dúfam, že nebude potrebná. A ako zvládaš to teplo? Ja idem zajtra na ten USG obličiek, ale to som ti asi písala, ale mám pocit, že je všetko OK. Teraz ma akurat začalo trošku pobolievať v podbrušku, no nie je to nič hrozné a ani to netrvá dlho. Len cítim, že ma trošku pobolieva alebo ma tak pichá. A na poradňu idem až 3. 7., ale sa mi to zdá nejak neskoro, lebo v posledný mesiac by som mala chodiť častejšie.. Ty si ako často chodila v 35. týždni??
@marakoli ahoj, tak ty chceš robkáť ešte v den porodu ? 😀 ja somtakto bola pri prvom, a teraz si to vychutnávat a užívam, ako teho tak budem aj materskú, cítiš sa? my sme ok, dnes sme boli v poradni, už tam budem chodit každý týžden, boli sme aj na pásoch a maličký spinkal, tak ho občas sestrička budila nejakým klaksónom 😀 😀 😀 😀
@papuka aaahoj......my už chodíme každý týždeň na poradňu a na pásy, ked sme boli, tak náš malý veru nespal, kopkal, xixi, len také dunenie bolo počuť 🙂).......cítim sa v pohode, navečer sa cítim ako balón, ale ináč je spokojný doktor so mnou, tak to je super, ešte pár dní vydržať, a už nech je to tu
@zuzkaamato basmati sa k tomu nehodi....nebude chutit...ale ak nemas mm doma tak mi crnkni nech ti ju po ceste kupi... 😉 oplati sa... 😀
@zuzkaamato ach moja, tak tebe som naozaj narobila take chutky.... 😝 ked v tej horucave sa cloveku nechce stat pri peci a kotliarit.....tak si pochutnaj, zelam dobru chut, hadam upokojis tvoje chutove zmysli.... 😀 😀 😀
@nurili vies co, neni to uplne ono, ako ked sa to robi z gulatozrnnej, ale je dobra aj tak 😀 a totalne chutky si mi spravila, tak som sa musela uspokojit. a muza furt otravujem, nech mi nieco kupi, tak som ho nechcela otravovat... inac u nas sa nejako mraci, moznoze bude prsaaaat 🙂
@zuzkaamato aspon nieco....a muza nelutuj, nech len pekne kmitaju....veru gulata je gulata asi jak my teraz.... 😉

@monika74 ani by som sa nedivila keby spravili blbosť na sociálke mne tak pri Sofinke nechodil rodičovský 2 mesiace a ked som sa zakaždým išla ohradiť tak mi povedali že tam nemajú rodný list hlavne že prvý rodičovský som dostala a ked som toho mala už dosť a nabľačala som tam že či to majú ako zábavu preháňať človeka tak odrazu sa rodný list našiel a ešte to tak na posmech povedala, že ved aj tak mi to doplatia naraz som si pomyslela a dovtedy má človek ako fungovať....Daj potom vedieť ako si dopadla.U nás už pomaličky končí rezerva tak asi zato som už v takom strese 😒 😒 😒 😒