icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

kukucka78
22. jún 2012

@bis ahoj a čo máš s nohami zapuchaju ti

papuka
22. jún 2012

@bis aj mne robili výter v stredu a výsledky sa dozviem až v pondelok na poradni, aj ja by som sa už chcela dohodnút na nejaký termínik, dufam že u MUDr. uspejem a dohodneme sa, už sa mi nechce gulat sa ešte 3 týždne, beriem aj skorší termín 😀

monika74
22. jún 2012

baby práve som prišla z mesta a je to hrôza 😝 kupila som si čaj z ostružiny malinovej a idem ho piť tak uvidíme.Ako si tu každá rieši skorší pôrod aj ja by som veru brala 😀 no včera výsledok z poradne krčok ešte zatvorený 😀 drobcom sa do toho tepla akosi nechce 😅 😀

bis
22. jún 2012

@kukucka78 ahoj,aj mi puchnú,no hlavne ma bolia príšerne klby,začala lavá noha už niekedy v apríli,členok,potom druhá noha,teraz koleno,doma chodím už o barlách,na kontroly chodím s jednou a paralenom v sebe,muž ma musí podopierať,no hrúza jak kalika,vraj je to z tehotenstva,tak dr špekuloval,čo vlastne ako by to bolo keby že rodím normálne,ale asi sekcia je v tomto prípade lepšie riešenie,aj ked sa bojím spinálu,mám taký blbý pocit,že čo ak tie nohy potom už nerozchodím..a potom musím nabehnúť k ortopédovi nech sa to začne riešiť..alebo sa spolahnuť na zázrak..

zuzkaamato
22. jún 2012

@papuka ja som sa chystala so psom po obede von, ale asi ho len vypustim na zahradu, ked vravis, ze je take dusno.. no uvidim.. a do obchodu by sa mi tiez zislo ist, ale nechce sa mi. je mi nejak cudne. mala sa dnes strasne vrti, az tak neprijemne kope..
veru mohlo by zaprsat. ved vcera v pocasi aj slubovali, ale nevyzera to tak..

bis
22. jún 2012

@papuka tak ja by som veru už mala rada pôrod za sebou,a skôr sme sa bavili hlavne preto,lebo ide na dovču a zas by som musela niekoho iného zhánať a kedže je leto asi velký výber by nebol..ale ešte nič nie je isté..možno malá zaštrajkuje a vypýta sa von skôr🙂

zuzkaamato
22. jún 2012

@monika74 no co ten caj? co ti povedali v lekarni? daj nam info 🙂

bis
22. jún 2012

@monika74 ahoj a načo je dobrý ten čajík presne?či si ho kúpiť..

zuzkaamato
22. jún 2012

dufam, ze ked rodime vsetky v lete, tak nam vsetkym pojdu lekari na dovolenku a budu nas chciet cim skor odrodit 😀 ja som este nebola na poradni v porodnici, tak neviem, aka je situacia.. ale budem si verit, ze to bude skor ako termin. a ze v tom case nebudu horucavy 😀

kukucka78
22. jún 2012

@bis júúúj tak to mi je veľmi lúto mne len puchnu jak hrom včera som si dokonca všimla že mi aj koža pukla ked zapuchli a ked si čupnem bolia ako keby mali puknuť....mne sa velmi zle dýcha a skáče mi tlak som nemožná nevladzem nič robiť dnes mi začal 36týžden už by som to chcela mať za sebou

papuka
22. jún 2012

@zuzkaamato malá sa vrtí? no zato náš malý stále spinká, až sa toho bojím prečo nekope ako by mal, iba občas sa pomrví, neviem či mu je už tesno alebo čo, brucho mám čo ja viem ani velké ani malé

papuka
22. jún 2012

@bis ja tiež dufam, že malý zaštrajkuje a prvý julový týžden už bude von 😀

bis
22. jún 2012

@kukucka78 no každopádne je to nepríjemné,všetky komplikácie v tomto stave a v tomto teple:-/ tlak som mala aj ja dnes vyšší na poradni..už len nám držať palce🙂 všetkým

zuzkaamato
22. jún 2012

@papuka uz im je urcite tesno. aj mojej. to uz citim na tych jej pohyboch a hlavne kazdu chvilu mi vystrkuje koncatiny alebo chrbatik alebo co ja viem co 😀 ako keby sa natahovala. inac ja mam brucho tiez ako pises, ani take ani take. ale zas lepsie ako mega pupok 🙂
jaj, ale zakrikla som to s tym, ze mi dnes nepuchnu nohy.. uz tusim zacinaju..

monika74
22. jún 2012

@bis @zuzkaamato v lekárni bola taká straršia pani a tá mi nevedela povedať 😅 no čítala som použitie a tam je napísane žeby potom nebali byť veľké bolesti pri porode a možno že to urýchli pôrod.Tu na koníkovi som už o tom tiež čítala 😀 tak snád pomôže 😀 😀

zuzkaamato
22. jún 2012

@monika74 tak snad uskodit to nemoze.. akurat sa to bude tazko pit, ked je vonku teplo 🙂 mrknem si to tu na fore, mozno o tom nieco najdem...

monika74
22. jún 2012

@papuka tak by ti to mohlo ostať aj ked sa narodí.to naše sa mrví cez deň a je pravda,že v noci o nom viem málokedy .Keby bolo také aj potom 😅 že by večšiu čas noci prespalo 😅 😀

papuka
22. jún 2012

@monika74 ja sa tiež chystám pit tento čajík, no najprv musím zájst do mesta do lekárne, asi až v pondelok, ked budem mat poradnu, hádam pomože 😉

monika74
22. jún 2012

@zuzkaamato ja som ho už spravila a nechala chladiť.uškodiť nemôže no dufam,že pomôže 😀 😀

papuka
22. jún 2012

@monika74 moj prvý syn, ten bol riaden spachtoško až do skolky, sestrine detičky / 3,5 a 1,5 / su tiež riadnymi spachtošmi, všetci traj aj v noci aj cez den, ale mužova dcéra vraj robila bengál riaden vobec sa nevyspali, a toho sa bojíme 😀 mm hovorí, že bude radšej ked malý bude do našej fajty 😀 😀 😀 😀

monika74
22. jún 2012

@papuka no veru mi sme si pri tom najmladšom veru vytrpeli ten mi skoro do štyroch rokov spával strašne v noci sa budil každú chvílu a potom ako keby uťalo teraz si pospí aj do 9 .tak som zvedavá ako bude teraz 😀

clauda2010
22. jún 2012

ahojte ma niektora z Vas opuchnutu len jednu nohu? diky za info

veraba
22. jún 2012

Ahojte babulky uz mate kupene dudliky? ak hej tak poradte aky je na zaciatok dobry ci je to jedno staci ked tam je napisane ze pre novorodencov ?

zuzkaamato
22. jún 2012

@veraba ja som kupila v dm drogerii a je tam napisane, ze je pre novorodencov. ja myslim, ze to je jedno. kedysi nebol taky vyber a prezili sme 🙂

zuzkaamato
22. jún 2012

kocky tak ja som prave dozehlila babatkovske veci. sedela som pri tom, ale nohy mi brutaaalne opuchli. prsty mam jak spekacky.. co s tym? pomoze lavor so studenou vodou?

stinna
22. jún 2012

@veraba ahoj, ja už mám kúpený taký zo zdravotníckych potrieb vhodný od 0 do 2 mesiacov. Stál okolo 2,30€ a je to značka MAM. AK si členkou dm babybonusu, tak v zľavovej knižke je na neho kupón so zľavou 0,70€. V zdrav. potrebách mi povedali, že tento je najlepší, tak som ho teda kúpila 🙂 .

veraba
22. jún 2012

@zuzkaamato ved to a teraz ich je tolko - len niektore cumle su zrezane alebo cele gulate - myslim tu cast co ma babo v puse tak som neveela ktory tvar je lepsi

stinna
22. jún 2012

@zuzkaamato mne pomáha ak si nohy vyložím aspoň na 10-15 min. 😉

veraba
22. jún 2012

@zuzkaamato ale aj ta studena voda pomaha aspon trocha 🙂

zuzkaamato
22. jún 2012

@veraba tak snad ti poradia nejake skusene maminy.. aj man by to zaujimalo, ale neviem, ci je v tom nejaky zasadny rozdiel.. moznoze babo ani nebude chciet cumel 🙂
nohy uz mam v ponorene, tak uvidime 🙂