icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zuzkaamato
22. jún 2012

@stinna skusam teraz ten lavor a potom pojdu nohy hore... 🙂

dasa0402
22. jún 2012

ahojte dievcata vie mi niekto poradit uz 2 den mam velke bolesti pod pravim rebrom a smeruje to az k chrbtici. je to neskutocna bolest . vie mi niekto poradit ako to aspon trocha zmiernit.

zuzkaamato
22. jún 2012

tak studena voda ma sice osviezila, ale bolo mi z nej treba strasne curat. vylozene nohy zabrali 🙂

bis
22. jún 2012

@veraba ahoj,aj ja som kúpila MAM,a preferujem ten skosený cumlík,ked boli deti malé kupovala som nuk tiež skosený,koli zubkom.

jarimka
22. jún 2012

ahojte tak ja som pri prvom synovi používala MAM aj cumle aj flaše a bola som velmi spokojná ja aj synček 😉

zuzkaamato
22. jún 2012

babule aj vasim babatkam sa tak casto a dlho cka - stikuta? mojej strasne casto a aj niekolko minut 😀

strasska
22. jún 2012

@zuzkaamato ano a je to podarene, ale tesim sa, lebo aspon starsie deti takto zaziju babatko, lebo inokedy nemaju dost trpezlivosti aby pockali kym sa zasa pohne 😀
a cumliky ... podla mna si to nakoniec aj tak rozhodne dieta ... tak najprv kup 1 a ked nebude vyhovovat, kupis iny, alebo to vzdas ako ja pri synovi... dcera dudlovala nuk 😉

zuzkaamato
22. jún 2012

@strasska takto je to presne aj u nas, akurat nie s detmi, ale s manzelom. tiez sa mu nechce cakat, kym sa babo pohne 😀 tak som mu dnes zobrala ruku a citil, ze stikuta.. teda predpokladam, ze je to ckanie, je to take pravidelne akoby nadhadzovanie babatka..
dudle mam zatial 2, boli v jednom baleni.. ved aj v nemocnici budu mat, keby nieco.. ale nemusi byt zavislacka na cumloch 🙂

strasska
22. jún 2012

@zuzkaamato na nemocnicu sa nespoliehaj, teda ak si si vybrala baby friendly hospital ... lebo tie podporuju dojcenie a teda cumel ti pravdepodobne nedaju 😉

zuzkaamato
22. jún 2012

@strasska ja som myslela v nemocnici v lekarni, len som to zabudla napisat 😀

nina4
22. jún 2012

Ahojte.Tak ja som bola dnes v tej poradni a dok. ,že čakal už nejakú zmenu ked je to 4 tehotenstvo že vraj čakal už otváranie alebo zmäknutie krčka a vraj som ako prvorodička 😀 😀 😀 😀 😀 žiadna zmena . Ale ved mám ešte 4 týždne.a vo štvrtok máme prietoky a v piatok znova poradňa + krv a stery .Tak som zvedavá kedy sa to začne pomaličky meniť 🙂

strasska
22. jún 2012

@zuzkaamato uz ked som odoslala, tak mi to napadlo 😀 😀 😀 ale u nas v nemocke deti cumle nemohli mat, resp. to nemohli vidiet lekari a sestricky 🙂 😉

strasska
22. jún 2012

@nina4 u nas rovnako, ziadna zmena, tak som tiez zvedava ako to dopadne 😔

papuka
23. jún 2012

@nina4 aj mna sa pýtal dr. pred 2 týždňami či som prvorodička, a ja že nie ibaže som rodila pred 12 rokmi 😎

neeelaaa1
23. jún 2012

@nina4 ahoj...neotvarakla som sa a pustili ma domov bola som doma tyzden a zase som bola v nemocnici lebo cez to teplo som opuchla,brucho a nohy a doktor povedal ze radsej lezat aby sa nam nieco nestalo a vsera som prisla domov,tak sa motkam ale moj zacina malovat ale ja sa uz len pozeram,no a niekto mi pride upratat kedze sme sa ktomu skor nedostali ale musi byt omalovane pokial sa mali narodi,a ako to ide v tej nemocnici ako na pase,stvrtok bolo 6 porodov mali co robit aj ked s toho 3 cierne obyvatelky,a keby si videla co ja,ja mam dve tasky do nemocnice nabalene,jednu moju a jednu pre maleho a vies ako chodia rodit cierne obyvatelky? no daj typ?mala veci v mikrotonovom jednom sacku skoro som odpadla to co caka ze nemocnica jej da a mi si musime vsetko doniest.....a vy ako? ako sa citis?vsetko nachystane pre drobca?

nina4
23. jún 2012

@strasska Boože a načo tý naši žabiaci ešte čakajú ako u mna to chápem ešte máme chvíľu čas ale tak u teba by sa to už aj mohlo rozbehnúť 😉 🙂 🙂 .

nina4
23. jún 2012

@papuka tak sa tešíš ked je to po tak dlhom čase či máš aj trošku obavy ?

nina4
23. jún 2012

@neeelaaa1 Mi hovor ked som tam ležala ja tak tam rodila jedna 17 ročná a sestrička hovorila ,že do 4 mesiaca vyfajčila 40 ks cigariet denne lebo nevedela ,že je tehu . Ja som si nabalila do takej veľkej tašky tak pôjdem len s jednou a ked sa minú plienky tak mi Marek donesie.Ozaj a manžel bude pri pôrode ? Ja by som bola aj rada keby je bol pri všetkých troch tak dúfam že nám to aj teraz tak vínde. A bruško ťa už nebolieva mňa pomaly pravidelne každý deň začne ma bolieť ako pri MS a drapnú ma také tlaky až dole medzi nohy človek by si myslel že sa už aj niečo deje no a vidíš podľa dok.sa malému nechce ale až to takto bude aj po budúcej poradni skúsime Adamka prehovárať asi už pustím ocina na návštevu 😀 😀 😀 😀 😀 .

papuka
23. jún 2012

@nina4 teším sa velmi, no mám aj velké obavy, najprv z porodu a potom či to zvládnem 😒 už som aj pozabúdala, aq tak, ale moja sestra má 3,5 a 1,5 ročné detičky, tak budem chodit k nej po rady, ak mi dačo nebude jasné 🙂

nina4
23. jún 2012

@papuka ale určite to zvládneš si už raz mamina a to sa nezabúda 😉 😉 .Ja sa už veľmi teším ked bude drobec v postieľke a tá bábatkovská vôňa ako všetko prevonia .

nurili
23. jún 2012

Babule, dnes ma strasne ale strasne bolela hlava asi 2 hodiny. Nemohla som sa postavit....co to moze byt? Po dvoj-hodinovom lezani a obkladov bolesti ustupili. Mala ste to niektora? 😝

marakoli
24. jún 2012

dobré ránko baby.........ako sa mávate? ja už len čakám na ten deň, kedy sa drobček prihlási, lebo už sa cítim ako balón, len čo vstanem 🙂) v pondelok na poradni mi doky povedal, že som na 2 prsty otvorená, tak snáď to pôjde ľahko, uvidíme, čo mi povie zajtra 😀

papuka
24. jún 2012

@marakoli ahoj ahoj, no ved aj ja som ako slonica, ale dr. mi povedala, že nie som 😀 aj ja idem v pondelok tak uvidíme čo nového, inak máš sa? dúfam že si si už od práce dala pokoj 😉

marakoli
24. jún 2012

@papuka ahoj moja.....už som si dala pokoj, už bude len mamina robiť. už potrebujem pokoj a nohy vyložiť. ja by som brala, keby už idem rodiť aj hned, xixi

papuka
24. jún 2012

@marakoli ja tak isto, v stredu som bola v poradni, tak sa ma dr. pýtala že či som rozmýšlal o porode a tak, epi aj o lekárovi, a povedala že možeme porod naplanovat, ale najskor až ked ukončín 39tt takže u mna je to po 11.7. ja by som hned 12.7. brala tak uvidím čo povie zajtra, teda to je posledná možnost, ja dufam, že naše babatko si to rozmyslí skorej 😀 ps. planovaný normálne nie sekciou

marakoli
24. jún 2012

@papuka mna sa tiež pýtal na epi, to nechcem, a o tom termíne sa s ním teraz porozprávam, povedal, že až po ukončení 38tt, a ten mám od včera za sebou, takže dajme tomu, že by som brala porod aj na budúcu nedelu, xixi, uvidíme

papuka
24. jún 2012

@marakoli po ukončení 38tt? to by som brala aj ja to by som mohla 5.7. tento dátum by som brala skor 😀 no tak držím ti palčeky 🙂

marakoli
24. jún 2012

@papuka no veru, uvidíme, lebo už aj na kozu ledva sa vydriapem, xixi, sa vždy nasmejeme s dokym, haha......

bis
24. jún 2012

ahojte žienky,moja malá sa odvčera menej hmýri,stale to sledujem a začínam byť z toho nervozna...☹ len sem tam tak slabučko ju cítim..čo vaše babiky,sú aktívne?

zuzkaamato
24. jún 2012

@bis uz ma asi malo miesta. ale kym stale citis pohyby, aj ked len obcas, tak je dobre.. moja sa hmyri dost, ale niekedy ma tiez take dni, ze o nej skoro neviem...