icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nana776
28. jún 2012

@nina4 ja som este na tom nebola.to kedy sa tam chodi.som 36+6

monika74
28. jún 2012

@nana776 zda sa že tam niekedy sami sebe nerozumeju.platila si si už predtým ?dostaneš aspoň niečo či vôbec nič.Ja som si to tiež platila a presne som sa snažila vyrátať aby nám to vyšlo 😀

nana776
28. jún 2012

tych 270 dni mam splnenych takze budem mat narok na minimalnu matersku.no ale coze to je.ved to je hadam ako rodicovsky prispevok.keby viem vykaslem sa vtedy nato.lebo som to platila niekolko mesiacov a vidis nic z toho ☹ a tebe to vinde?

nurili
28. jún 2012

@nana776 ale urcite vydrzi....vsetko je o psychike ako to prijmes....ani ja sa nebojim samozrejme ze mam pred nim respekt no uvidime az vtedy ked to vsetko zacne....ja viem ze urcite budem nervozna lebo mna ked nieco boli tak som nervozna....tak ze si to odskacu vsetci dookola.... 😀 😀 😀

nurili
28. jún 2012

@monika74 presne ako pises....aj personal bude aky bude, tak len sa nechat prekvapit.... 😵

nana776
28. jún 2012

@nurili
@monika74
baby to mate pravdu.kamoska vravela ze mala fest dobre sestricky aj doktorku ale druha zase ze to bola katastrofa ze jej ani vody nechceli dat ze len po nej ziapali.ja si berem priatela 🙂 mozno budu milsi.a co vy?ozaj uz ste rozmyslali co obleciete detickam z porodnice domov?

nurili
28. jún 2012

@nina4 moja ale ty si aj tak statocnica....mas deturence okolo seba tak mas sa co obraciat.....a ja sa tu stazujem... 😝
no super ze je vsetucko v poriadku a ste ok, tak ze bude Adamko....gratulujem....aj ja by uz stiskala a cmulkala pokladik.... 😵

nina4
28. jún 2012

@nana776 tak už asi by si aj mohla a dok. ti čo hovoril neposielal ťa ?

nina4
28. jún 2012

@nurili chudiatka naše malé vieš čo budú mať za šokové terapie ked sa na nich budeme stále kukať a pusinkovať ich 😀 😀 😀 takto majú v brušku súkromie a my im to už budeme narúšať 😝 😀

nana776
28. jún 2012

@nina4 este nie...teda nic nespominal.v pondelok mam poradnu tak uvidim.zakazdym mi hovori ze o tyzden ak neporodite a nic z toho 🙂 samizda ze len trepe

monika74
28. jún 2012

@nana776 tak to je fakt škoda ja som aspon pri poslednom využila tuto možnosť prv som o nej nevedela 😀 ja som platila zo základu 800 aspon si trochu človek pomôže 😀

monika74
28. jún 2012

@nana776 ja som bola spokojná no viem že by sa ani piť nemalo 😢 keby sa niečo stalo .Ja už mám nachystané dupačky body čiapku a pre istotu svetrík uvidíme ako bude aj tak bude v autosedačke

cerealka
28. jún 2012

ahojte maminky tak mi mame dnesnu poradnu za sebou vazime 3200g a som otvorena na 1 prst tak uvidime ako to bude dalej pokracovat. bolia aj vas dole bruska mna velmi aj pri chodzi aj v sede tak som sa pytala lekarky ze preco tak boli a ona mi povedala ze to preto lebo malinka tlaci dole

marakoli
28. jún 2012

@nurili veru varíme sa aj my vo vlastnej šťave........a poslíčkov mám aj ja, do nôh mi to vystreluje, tvrdne mi bruško a riadne, krpček riťku vydúva tak, až ma to bolí 🙂))

bis
28. jún 2012

@cerealka pekna vaha🙂

bis
28. jún 2012

Ahojte,my ideme na pasy a poraddnu zajtra,dufam,ze bude vs ok.sa mi zda,ze mi kleslo brusko...

cerealka
28. jún 2012

@bis a vy aku mate vahu? mne brusko tiez uz kleslo dole

nana776
28. jún 2012

@monika74 a deku si si kupila do autosedacky?

zuzkaamato
28. jún 2012

caute kocky... ja som dnes zas jedna velka opuchlina... teda ruky a nohy jak slonica...uz sa "tesim" na tie horucavy ☹

nana776
28. jún 2012

@zuzkaamato ja vobec neopucham...sranda.neboj a kedy mas termin?

bis
28. jún 2012

@cerealka my sme mali pred dvoma tyzdnami 2400g a min tyzden vraj tiez,tak mam celkom aj strach...

cerealka
28. jún 2012

@bis neboj sa zajtra bude mat urcite viac

nana776
28. jún 2012

baby mna nejak picha v podbrusku mala sa mi moc hybe ☹

nurili
28. jún 2012

@nana776 mm bude pri porode a bude strihat pupocnu snuru, no neviemlen ako to zvladne ked budem vo vani rodit.... 😀 na oblecenie urcite nieco bavlnene mam uz nachystane co asi ale vela zavisi od pocasia.... 😉
a co ty?

nurili
28. jún 2012

@nina4 ja si myslim ze sa im to bude urcite pacit a dokonca budu chciet aj duplu....deti radi stoja v strede pozornosti a maju radi ked sa okolo nich toci svet..... 😀 skoro jak my zeny..... 😀 😀 😀 teraz by mi dali asi vsetci muzi za pravdu, este ze to necitaju...... 😀

nurili
28. jún 2012

@marakoli no to mam aj ja taky pocit ako keby mi chcel z bruska vyskocit.... 😀 kto vie ci sa vobec pri tom otvaram....ze jak zelovoc.... 😀 😀 😀
no ty to mas moja za par, si taka nasa favoritka ze by si to aj mohla rozbehnut..... 😉 ci?

nurili
28. jún 2012

@nana776 ved to nic nie je.....robi si disco..... 😉

nana776
28. jún 2012

@nurili fuuuu ja som sa teraz zobudila.ma zacal zalievat taky horuci pot ale uz to preslo...mam tiez nejake vecicky a tiez zavisi od pocasis.to mas super vo vani.kde zijes a kolko to u vas stoji?

nana776
28. jún 2012

@nurili len keby ta disco tak nebolela 🙂 to bude asi tym ze som zjedla vecer z priatelovej pizze a som teraz z toho niaka nafuknuta.

opica89
28. jún 2012

@zuzkaamato ahoj ja som minulý vikend bola taka... a,, velmi ,, sa tesim na tento :( ako sa inak citis?