Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
tych 270 dni mam splnenych takze budem mat narok na minimalnu matersku.no ale coze to je.ved to je hadam ako rodicovsky prispevok.keby viem vykaslem sa vtedy nato.lebo som to platila niekolko mesiacov a vidis nic z toho ☹ a tebe to vinde?
@nana776 ale urcite vydrzi....vsetko je o psychike ako to prijmes....ani ja sa nebojim samozrejme ze mam pred nim respekt no uvidime az vtedy ked to vsetko zacne....ja viem ze urcite budem nervozna lebo mna ked nieco boli tak som nervozna....tak ze si to odskacu vsetci dookola.... 😀 😀 😀
ahojte maminky tak mi mame dnesnu poradnu za sebou vazime 3200g a som otvorena na 1 prst tak uvidime ako to bude dalej pokracovat. bolia aj vas dole bruska mna velmi aj pri chodzi aj v sede tak som sa pytala lekarky ze preco tak boli a ona mi povedala ze to preto lebo malinka tlaci dole
Ahojte,my ideme na pasy a poraddnu zajtra,dufam,ze bude vs ok.sa mi zda,ze mi kleslo brusko...
caute kocky... ja som dnes zas jedna velka opuchlina... teda ruky a nohy jak slonica...uz sa "tesim" na tie horucavy ☹
@zuzkaamato ja vobec neopucham...sranda.neboj a kedy mas termin?
baby mna nejak picha v podbrusku mala sa mi moc hybe ☹
@zuzkaamato ahoj ja som minulý vikend bola taka... a,, velmi ,, sa tesim na tento :( ako sa inak citis?

@nina4 ja som este na tom nebola.to kedy sa tam chodi.som 36+6