Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Ahojte Babule, aj vy vo vlastnej stave? 😀 Ako sa mate? Dnes sme boli ventilator kupit lebo vcera vecer ma mm obvieval s krabicou od pizze..... 😀 😀 😀
Ahojte 🙂 no to teplo je uplne vrazedne keby som nemala ventilattor v noci tak asi placeem.... mám otázku na vaas kupete sa v bazene alebo v niakom jazere??
@monika74 Niee, nie sme. Boli sme si zajazdit po serpentinach a potom sme sa boli schovat na chate 🙂))) Dnesny den sa dal celkom vydrzat v lesiku, bolo prijemne. Ale ak ma byt takto az do utorka, tak to si usteliem asi v chladnicke 😎 🙄
@zuzana1992 ja osobne ziaden bazen a ani jazero....neviem ako ostatne zienky su na tom.... 😉
mijulem ventilator zachranil mi zivot.... 😵
Lezim pri ventilatore a je mi dobre..... 😝 😀 😉
babky moje.....no ktorá začne túto júlovú štafetu??? 😵
Baby,ja som bola vcera v nemocnici.Celu noc mi tvrdlo brusko kazdych 5min.Bala som sa o malicku.Rano som volala do nemocnice a kazali mi prist.Lezala som na tom kresle kde sa rodi.Ach jaj nic prijemne.Dali mi pasy,po hodine vraj vsetko ok.Malinka sa uz rype dole.Ze kde mam tasku sa ma pytali 🙂 a ja ze ja idem domov mna nic neboli 😀 ja sa necitim na porod len proste mi to celu noc tvrdlo.Tak mi vypisali papier a sla som domov.Vraj to nevadi ked tak tvrdne brusko a su to len poslickovia.Potom neskor zacali uz aj trosku bolesti.Ale som povedala do nemocky pojdem az ked mi odtecie voda.Inak personal super az na jednu sestricku ☹ nechapem naco to tie zeny robia ked ku tej robote nemaju vztah ☹ a potom len zneprijemnuju ten moment tym co tam su.
@nana776 ja len ze netreba sa bat toho tvrdnutia a obcasnych bolesti je to vraj normalne a caste.a aspon viem ze ked ma to aj zacne ako naozaj boliet 😀 nebudem sa ponahlat.Inak to kreslo mi nahanalo hrozny strach.Zacinam sa uz aj bat 😀 Ako idete travit dnesny den ?Ja navarit,upratat a potom hadam von.
@nana776 ak ty si aka odvazna 🙂 len si sa vratila z nemocnice a uz aky akcny plan na dnes 😀 klobuk dole 😀 ja som sebou od vcera bojujem, aby som sa pustila do upratovania.. vcera sa mi strasne nechcelo, ale veru bolo mi lepsie.. dnes mi je dost divne, tiez mi tvrdne brucho a strasne zle sa mi dycha...
a preco si sa zlakla toho kresla? vyzera to az tak zle? 😀
ahojte zienky,prajem Vam krasny tropicky den,rychlo nieco navarit ,porobit a hajde do bazena , pripadne do lavórika, zboznujem leto a teplo ale teraz s tym prdkom v bruchu je to trochu tahsie, uz mi je fakt trochu tazky, najmä v noci ked sa chcem pregulat z boka na bok a niekedy sa pristihnem ze robim take veci ,alebo chcem robit take veci ako keby som ho ani nemala, napr.vcera na rebriku som isla zberat marhule a az ked som sa chcela o rebrik opriet tak som zistila ze mi zavadzia brucho 🙂
tak sa drzte
@zuzkaamato joj 🙂 to ja musim lebo ja som taky pedant a ked neopratujem kazdy den tak mam nervy 🙂
ahojte zienky ja idem uz zajtra a pevne verim ze na sekciu ma naplanuju hned na utorok, dnes nerobim nic doma som celkom sama snad si len daco trochu uvarim,vcera som zavarala uhorky a marhule lebo by z nich za tyzden nebolo nic,dievcata odcestovali ku svojmu otcovi a priatel dorazi az zajtra vecer takze veget,chcela som ukecat sestricku v piatok aby som isla na prijem az v utorok ale nedala sa takze ideme na to,drzte palce
@janula8375 drz sa nech vsetko dobre dopadne, budeme na teba mysliet
@janula8375 tak sa držkaj..ja idem zajtra tiež na poradňu, a možno aj mňa v utorok pošle do nemocky, normálne by som sa potešila
@nana776 tak kedysi som bola takato aj ja, ale uz ma to preslo.. teda pocas tehotenstva ani nehovorim, ale aj predtym. ale aj tak mas moj obdiv 🙂
dnes sa ako citis?
@marakoli Hroznee veru :(((( a v nemocnici musi byt tak sto stupnov.. Fakt neviem, ci je lepsie sa este tyzden potrapit, alebo ist rodit do sauny...

@meg_junova vidím že je dnes ticho nebodaj si už v nemocke?