icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

monika74
30. jún 2012

@meg_junova vidím že je dnes ticho nebodaj si už v nemocke?

nurili
30. jún 2012

@marakoli ze jak sa hovori, s certom zle a bez certa este horsie..... 😀 😀 😀

monika74
30. jún 2012

@nina4 konečne sa niekto poobede rozpísal nebodaj to teplo?keby sme mali už po tom všetkom naozaj rýchly porod bolo by to fajn 😀 najmä v týchto horúčavach. 😅

nurili
30. jún 2012

Ahojte Babule, aj vy vo vlastnej stave? 😀 Ako sa mate? Dnes sme boli ventilator kupit lebo vcera vecer ma mm obvieval s krabicou od pizze..... 😀 😀 😀

nina4
30. jún 2012

@monika74 noo moja to ja si predstavujem že v týchto horúčavách budem rodiť buď ráno alebo na večer 😀 😀 😀 hádam sa nebudeme vyčerpávať ešte aj teplom 😝 😀 😀

zuzana1992
30. jún 2012

Ahojte 🙂 no to teplo je uplne vrazedne keby som nemala ventilattor v noci tak asi placeem.... mám otázku na vaas kupete sa v bazene alebo v niakom jazere??

monika74
30. jún 2012

@nina4 ved to ja mám dva junové porody za sebou tak viem ako je v nemocnici horučava 😅 tak preto by bolo dobré keby to bolo fakt rýchlo za mnou 😀

meg_junova
30. jún 2012

@monika74 Niee, nie sme. Boli sme si zajazdit po serpentinach a potom sme sa boli schovat na chate 🙂))) Dnesny den sa dal celkom vydrzat v lesiku, bolo prijemne. Ale ak ma byt takto az do utorka, tak to si usteliem asi v chladnicke 😎 🙄

nana776
30. jún 2012

@marakoli jooj to ja mam od zaciatku tehu az do teraz.stale proste zo vsetkeho.anacid pomaha zistila som to az teraz.

nurili
30. jún 2012

@zuzana1992 ja osobne ziaden bazen a ani jazero....neviem ako ostatne zienky su na tom.... 😉
mijulem ventilator zachranil mi zivot.... 😵

nurili
30. jún 2012

Lezim pri ventilatore a je mi dobre..... 😝 😀 😉

marakoli
1. júl 2012

@nana776 mne zas pomáha maalox....ja chcem ísť už rodiť, lebo toto teplo je hroznééééééé
ani spať, ani ležať, ani sedieť, ledva chodím.už len odstreliť ma, xixi

marakoli
1. júl 2012

babky moje.....no ktorá začne túto júlovú štafetu??? 😵

nana776
1. júl 2012

@marakoli fuuu to ti verim 🙂 ja som na tom podobne...vsak uz si v 40tyzdni uz to bude zachvilku

nana776
1. júl 2012

Baby,ja som bola vcera v nemocnici.Celu noc mi tvrdlo brusko kazdych 5min.Bala som sa o malicku.Rano som volala do nemocnice a kazali mi prist.Lezala som na tom kresle kde sa rodi.Ach jaj nic prijemne.Dali mi pasy,po hodine vraj vsetko ok.Malinka sa uz rype dole.Ze kde mam tasku sa ma pytali 🙂 a ja ze ja idem domov mna nic neboli 😀 ja sa necitim na porod len proste mi to celu noc tvrdlo.Tak mi vypisali papier a sla som domov.Vraj to nevadi ked tak tvrdne brusko a su to len poslickovia.Potom neskor zacali uz aj trosku bolesti.Ale som povedala do nemocky pojdem az ked mi odtecie voda.Inak personal super az na jednu sestricku ☹ nechapem naco to tie zeny robia ked ku tej robote nemaju vztah ☹ a potom len zneprijemnuju ten moment tym co tam su.

nana776
1. júl 2012

@nana776 ja len ze netreba sa bat toho tvrdnutia a obcasnych bolesti je to vraj normalne a caste.a aspon viem ze ked ma to aj zacne ako naozaj boliet 😀 nebudem sa ponahlat.Inak to kreslo mi nahanalo hrozny strach.Zacinam sa uz aj bat 😀 Ako idete travit dnesny den ?Ja navarit,upratat a potom hadam von.

marakoli
1. júl 2012

@nana776 navariť aj ja dačo, popratať pomôžu chlapi, a byť schovaná niekde v tieni, lebo to zas bude dnes hic
už teraz sa mi hrozne ťažko dýcha,

zuzkaamato
1. júl 2012

@nana776 ak ty si aka odvazna 🙂 len si sa vratila z nemocnice a uz aky akcny plan na dnes 😀 klobuk dole 😀 ja som sebou od vcera bojujem, aby som sa pustila do upratovania.. vcera sa mi strasne nechcelo, ale veru bolo mi lepsie.. dnes mi je dost divne, tiez mi tvrdne brucho a strasne zle sa mi dycha...
a preco si sa zlakla toho kresla? vyzera to az tak zle? 😀

saxana36
1. júl 2012

ahojte zienky,prajem Vam krasny tropicky den,rychlo nieco navarit ,porobit a hajde do bazena , pripadne do lavórika, zboznujem leto a teplo ale teraz s tym prdkom v bruchu je to trochu tahsie, uz mi je fakt trochu tazky, najmä v noci ked sa chcem pregulat z boka na bok a niekedy sa pristihnem ze robim take veci ,alebo chcem robit take veci ako keby som ho ani nemala, napr.vcera na rebriku som isla zberat marhule a az ked som sa chcela o rebrik opriet tak som zistila ze mi zavadzia brucho 🙂
tak sa drzte

nana776
1. júl 2012

@marakoli aj mne.ja uz mam masko v rure.uz upratujem 🙂 no keby som mala cakat kym ten moj vstane a uprace tak cakam do vecera 🙂

nana776
1. júl 2012

@zuzkaamato joj 🙂 to ja musim lebo ja som taky pedant a ked neopratujem kazdy den tak mam nervy 🙂

janula8375
1. júl 2012

ahojte zienky ja idem uz zajtra a pevne verim ze na sekciu ma naplanuju hned na utorok, dnes nerobim nic doma som celkom sama snad si len daco trochu uvarim,vcera som zavarala uhorky a marhule lebo by z nich za tyzden nebolo nic,dievcata odcestovali ku svojmu otcovi a priatel dorazi az zajtra vecer takze veget,chcela som ukecat sestricku v piatok aby som isla na prijem az v utorok ale nedala sa takze ideme na to,drzte palce

saxana36
1. júl 2012

@janula8375 drz sa nech vsetko dobre dopadne, budeme na teba mysliet

saxana36
1. júl 2012

@marakoli veru sme na tom rovnako, len ja by som to chcela este o nieco posunut, dr. mi odisiel do osmeho na seminar, tak uvidim

marakoli
1. júl 2012

@saxana36 a ja by som už šla rada aj dnes 😀

marakoli
1. júl 2012

@janula8375 tak sa držkaj..ja idem zajtra tiež na poradňu, a možno aj mňa v utorok pošle do nemocky, normálne by som sa potešila

marakoli
1. júl 2012

@nana776 ten môj už šiel auto poumývať do garáže, to je jeho nedeľný rituál, xixi. A snad aj poupratuju. dnes ma nejako pobolieva bruško a riadne mi tvrdne......uvidíme, čo sa stane, xi

zuzkaamato
1. júl 2012

@nana776 tak kedysi som bola takato aj ja, ale uz ma to preslo.. teda pocas tehotenstva ani nehovorim, ale aj predtym. ale aj tak mas moj obdiv 🙂
dnes sa ako citis?

meg_junova
1. júl 2012

@marakoli Hroznee veru :(((( a v nemocnici musi byt tak sto stupnov.. Fakt neviem, ci je lepsie sa este tyzden potrapit, alebo ist rodit do sauny...