Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzkaamato 🙂 urcite to aj mna casom prejde.ja sa snazim aj preto lebo keby som nebola taka akcna a len lezim uz by ma duplove vsetko bolelo ☹ dnes sa mam celkom fajn.Ale brusko mi stale tvrdne mam taky dojem ze uz mi praskne.a ty ll
@nana776 ja sa praveze snazim moc nehybat. strasne teplo mi je a to mame doma klimu. ale tu moc nezapinam, iba ked mi je fakt horuco. a zle sa mi dycha. zajtra musim ist hned rano na monitor a potom az medzi 10 a 12 hod mam poradnu, tak stravim asi cely den v nemocnici. sa bojim, ze tam odpadnem z toho tepla... inak mi je fajn, ale naozaj zle znasam tieto horucavy. ale snazim sa aj ja trosku doma upratat, nastastie mm pomaha 🙂 a z brucha uz mam tiez taky pocit, ze o chvilu praskne 😀
@meg_junova veru už by sa ti to mohlo spustiť.Žeby nám ten spl pomohol?mohol by 😀 😀 poradnu mám až 10 a to je ešte ďaleko a monitor 6 tak človek nevie na čom je
@monika74 tak nech sa to vyvinie tým správnym smerom ved už by to bolo v pohode . Mňa tiež bolí pod chvíľou ale pravdu ja už tomu akosi ani neverím niekedy mám pocit ako by som ani porodiť nemala 😀 😀 😀 ved už hádam ani širšia nemôžem byť 😖 😀 našťastie zo spánkom nemám problém ako ľahnem tak spím mechúr mi dá tiež pokoj tak do 5 hod. ale to potom zaspím v pohode . tu sa začína mračiť tak hádam aj trošku sprchne len nech neni veľká búrka.
@meg_junova ahoj aj ja som včera akurat pozerala na ten mesiac a dohovarala malemu v brušku žeby aj mohol prisť zo splnom tiež som o tom počula už davno 🙂
@monika74 My ideme do poradne zajtra, ale to bude zase 4minutova rychlovka, vysetri ma a vypocuje si srdiecko drobca stetoskopom, posle ma na EKG a mozno teraz prvykrat na to CTG, kam sa mi ale moc nechce, lebo sa tam treba objednavat a mne sa nechce dalsi den trepat 40minut do nemocky, mam to daleko od domu. Rozmyslam, ze to odmietnem, aj ked budem zase pocuvat, aka som nezodpovedna a ze si to nemozem dovolit.. ze to musim absolvovat.. aaach jaj, keby ti lekari vedeli, ze je to v poslednych dnoch narocne zucastnit sa vysetreni..
@meg_junova no asi je to za jedno, aj tak sa budeme topiť vo vlastnej šťave xi
Ahojte, tak este tu mame same kinder vajicka? Nikomu sa nechce? 😉 Zelam Vam peknu nedelu....
same kinderka, aspon ked vravim za seba 😀 potom to spustime vsetky naraz 😀
@meg_junova ja mam tiez termin v stredu a uz nato cakam ako naspasenie, ako taka som opuchnuta ze nevladzem uz fungovat, bodaj by si mala pravdu s tym splnom co by som zato dala keby sa to konecne spusti.. 🙄
@meg_junova ctg myslíš monitor?čo si naň doteraz nechodila?ved aj ja musím dochádzať dva razy do týždna 30km
@zuzkaamato ja som tiez mala minule ctg rano a poradnu az od 10 ale s vysledkom z ctg som pockala a urobili mi hn ed aj poradnu takze o 9tej som bolqa vybavena, skus povedat sestricke ze mas dnes aj poradnu mozno ta zoberie aj skor aby si sa tam nevarila cele doobeda,ja uz idem zajtra na prijem a pevne verim ze sekciu mi budu robit hned v utorok lebo si to tam neviem predstavit v tych horucavach
@janula8375 dakujem za radu. aj som rozmyslala, ze sa skusim spytat, ze ked uz budem dnu na vysledky ctg (ak ma teda vezmu dnu, lebo minule som nebola vnutri), tak sa skusim spytat, ci ma nemoze rovno vysetrit. ved kolko trva to vysetrenie u doktora? to len sup na stol a je, nie? alebo sa niekam este ide na ultrazvuk?
no to ti drzim palce, ale podla mna sekciu naplanuju na utorok. nedavno tam bola jedna kocka a tiez v pondelok prijem a utorok sekcia.. jaaaj a potom uz babatko budes mat pri sebe 🙂
@janula8375 teda ja som trdlo. som myslela, ze som v teme Kramare 😀 pisala som konkretne o kramaroch o tej kocke, co tam nedavno rodila.. ale asi aj ty tam ides, nie?
tie horúce dni sú strašne.. prečo nemôže pršať.:(
@zuzkaamato aj mne sa tak zda ze pojdeme vsetky po jednej a za radom.....no uz len najst niekoho kto to tu spusti.... kto sa dobrovolne hlasi? 😀
@nurili tak ja sa hlasim, ale spustim to len vtedy, ked bude vonku menej ako 28 stupnov... Inak domietam rodit 😀
@zuzkaamato ano presne tam a ty ku komu chodis do poradne len tam na tu 217,ci mas zazmluvneneho lekara,ked ides zajtra tak sa tam aj stretneme,jaa taqm mam prist o pol 9tej,ja som posledny krat ani nic nehovorila sestricke ze mam poradnu az od 10tej, ona mi urobila poradnu a uz som len pockala na lekara,ked prisiel hned som islaa aa basta
@janula8375 ano, idem na tu 217, ani neviem ku komu. Nemam nikoho zazmluvneneho. No uvidim, ako to bude. Na ctg idem uz na siedmu rano, ale mozno mi ho budu opakovat ako minule. Mala bude este asi spat tak skoro 😀 Tak potom sa mozno skusim aj ja opytat, ci ma rovno nevysetri, ak bude nejaky normalny doktor. Ale zajtra si chcem este aj tak zaplatit za muza na porode a ist za anesteziologom. Tak ten cas vyuzijem...
@zuzkaamato tak si sa dohodla aj s malickou? 😀
@zuzkaamato to dobre citam? to sa musi na svk zaplatit za to ze muz je pri porode? 😠
@zuzkaamato to mas fajn ze ti pomaha ☹ mne ten moj este viac pridava na robote.niekedy si fakt uz poviem ze to viac nezvladam.len upratujem a stale mam dojem ze tu je bordel.ja uz proste nevladzem tak ako predtym a uz ma to fakt prestava bavit.ja by som sa tiez najradsej vyvalovala v posteli ale kto spravy za mna robotu?ach jaj no co uz narobis.tak ti drzim zajtra palce nech ti to rychlo ubehne a nech to zvladnes.ja idem zajtra tiez do poradne a tam je to tiez na dlho ☹

@monika74 Dnes sa citime super, ale mam taky vnutorny pocit, intuiciu, ze so splnom sa porod spusti.. Mam susedku sestricku, co pracuje v gynekologii a ta mi vravela, ze ked je spln, maju vzdy plno.. Uvidime, kolko deticiek pribudne v stredu 🙂