icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nana776
1. júl 2012

@nurili tak tak 🙂 33euro tam kde idem ja...no ale lepsie ked tam bude ako samej tam byt.

nana776
1. júl 2012

@marakoli 🙂nakoniec opravil no na tom bicykli si to neviem predstavit 😀

zuzkaamato
2. júl 2012

@nurili hej hej, dobre citas. Na slovensku platis za vsetko. Za muza pri porode 30 eur a za epiduralku 152 eur. A ak si zazmluvnis lekara, tak 3 kilecka. Super, vsak? Je to na zaplakanie....

veraba
2. júl 2012

ahojte tak dalsi teply den pred nami 😲

zizu38
2. júl 2012

@nina4 tak keď kopká tak je hádam všetko v poriadku, možno bol len troška unavený a na pásoch trošku zadriemkal 😉 Ja som tiež tak nejako likvidovala osie hniezdo(kedysi dááávno) to bola panika som im strekla mortein a utekala o dušu 😀
joj ani mi nevrav o nohách ja mám len veľkú hrču a na konci troška vidno nechty. ale včera som vytiahla nejaký masážny olej s rumančekom a šalviou a ešte nejakými bylinkami a "pomasírovala" som si celé chodidlá až po kolená. Teda len som si to tak pošúchala lebo to celkom bolelo ale teraz aspoň vidno že mám aj prsty i keď stále mám riadne nohy pripuchnuté, ale je to o polovicu lepšie ako to bolo predtým. A ivka ako sa ponáhľala pred š týždňami von tak zatiaľ je kľud okrem krížov žiadne tvrdnutie bruška tak som teda zvedavá či sa to nejako postupne ohlási, alebo ma to len tak z ničoho nič drapne.
A ty ako zvládaš toto počasíčko?

sisinka8
2. júl 2012

@zuzkaamato VERU! 😠 ked chces mat vsetko ok tak sa plati!aj mna bude stat sekcia+izba asi tak400euro! 😝 😒

marakoli
2. júl 2012

BABKY moje....aaaaaaahojte. Tak dnes som bola posledný krát na poradni. Čakám na manžela z roboty, a ide ma zaviesť do pôrodnice, takže dnes vraj bude chlapček na svete. Myslite na mňa a dám Vám vedieť.

marakoli
2. júl 2012

@papuka a veru ideme, dnes 🙂

sisinka8
2. júl 2012

@marakoli zavidim ti!!! 😉 aj by som uz isla uz ledva zijem... 😖

saxana36
2. júl 2012

@marakoli a to uz naozaj? tak super, nech vsetko dobre dopadne aj ty sa uz citis na porod, mas bolesti?

veraba
2. júl 2012

@marakoli Ahoj drzim ti palce nech dobre vsetko dopadne 🙂

mirulka147
2. júl 2012

@marakoli držim palčeky nech ste zdravučky a čo tak na rychlo ?

monika837
2. júl 2012

Ahojte, pridavam sa uz dost neskoro, do terminu mam 8 dni... 🙂 Za chvilku to bude mozno tema julove deticky 2012 😉 Zeby sa to tu od dnes rozbehlo? @marakoli drzim palce a nech ste obaja zdravucky 😉 🙂

monika74
2. júl 2012

@marakoli veru držím palce a v dobrom závidím 😀 😀

nina4
2. júl 2012

@zizu38 Moja tak teba to puchnutie riadne draplo veru nezávidím ti teraz v tomto teple .Joj ani nevrav tí naši drobci si s nás robili tak mesiac do zadu dobrú srandu a teraz ked by už aj mohli ísť von tak nič .mňa pobolieva bruško ale len tak decentne aj to len ked som v záhrade a kopem alebo trhám zelinu potom ma to tak na hod. drapne a potom je kľud včera som koooonečne od začiatku tehu. pustila ocina na návštevu 😝 😀 😀 a reku sa aj niečo pohne a nič tak to už ani neriešim ved ešte je čas tak som sa zmierila s tým že to bude asi ako pri Marekovi odchodím si pekne poradne do konca 🙂 🙂 🙂 .
@marakoli NO pekne konečne to tu aspoň niekto rozbehne držím palčeky a želám rýchly pôrod .
Kočky tak si musíme brať príklad a pekne postupne ísť 😀 😀

papuka
2. júl 2012

@marakoli tak sa držkaj, papa

zuzkaamato
2. júl 2012

@marakoli juuuj, tak sa drz, nech je vsetko v poriadku. tak konecne to tu niekto rozbehne 🙂 drzim palce!!! 🙂

zuzkaamato
2. júl 2012

babule do coho ste sa zbalili do porodnice? lebo dnes som videla viac bab na prijme v nemocnici a viacere boli zbalene do takych mensich alebo stredne velkych kufrov na kolieskach. ja som zbalena do cestovnej tasky, ale ta nema kolieska, tak rozmyslam tiez nad kufrom...

nana776
2. júl 2012

@marakoli jeeeej 🙂 drzim palceee vsetky nech ta to moc neboli a vsetko dobre dopadne

nana776
2. júl 2012

@zuzkaamato ja mam tiez len tasku.mame aj kufre ale to ma ani nenapadlo.vsak to je jedno.vcom ti je lepsie.aj tak to nebudes niest ty 😀

nana776
2. júl 2012

baby ja dnes poradna - na prst otvorena.malicku uz mam dole.dostavam hrozne krce ale da sa to prezit.som zvedava ako rychlo sa mi to bude otvarat 😀 vraj uz len lezat

zuzkaamato
2. júl 2012

@nana776 no ved prave, ze to nebudem niest ja 😀 muz je strasny frflos, kvoli tomu kupoval kufre na kolieskach minuly rok 😀 lebo ja som mala len taky bez koliesok 😀 ale skor mi ide aj o to, ze ten kufor je pevnejsi ako taska. aj ked je to asi fakt jedno.. no musim pozriet, ake velke mame kufre a rozhodnem sa.

zuzkaamato
2. júl 2012

@nana776 ja som tiez po poradni a po niekolkohodinovom maratone v nemocnici. ale doktor mi nic nepovedal, iba ze vsetko v poriadku... tak ani neviem, ci sa otvaram ci nie....

nurili
2. júl 2012

@nana776
@zuzkaamato tak to som teda v soku, ja chapem ze to nase zdravotnictvo je v krachu ale toto? ze za mm 30 eciek, ved to by malo byt samozrejmostou a mali by byt radi.....napr. u nas sa neda dohodnut doki ale nevadi lebo pri porode u nas nie su.....a cigani vsetko maju zadarmo, banda jedna a nikdy jeden cent nezaplatili do socialnej ci zdravotnej....take veci ma vedia teda rozladit....

zuzkaamato
2. júl 2012

@nurili no vidis, mozes byt rada, ze nezijes na SVK... 🙂 a nerozculuj sa, aj tak sa to tak lahko nezmeni... je to ale smiesne, ked si vezmes, kolko penazi nechas v nemocnici a keby si tie nase nemocnice videla.. no ja napr. chodim do BA na Kramare a teraz som tam bola po X rokoch a doslo mi az zle pri pohlade zvonku na budovu... a ked som dnes bola na poradni a vyskocila som na to nechutne 50 rocne kreslo... no neviem, kde koncia tie peniaze...

nana776
2. júl 2012

@zuzkaamato ale ja si myslim ze to je aj tak jedno...ci sa otvaras alebo nie.no ja uz 2 tyzdne nepriberam a mavam uz dost bolesti.kontrakcie aj tvrdnutie mam ale nepravidelne.dokonca mi dnes aj povedal ze mam cakat ze mi asi skor vytecie voda lebo jej mam dost.tak som zvedava.neboj na niekoho to moze chodit tyzdne a na niekoho to pride hned.ja som bola v sobotu na spicku prsta dnes som uz na cely prst.no uvidime co bude.keby aspon tie krce neboli a to podbrusko nebolelo.boze ☹ jsk sa mi nechce upratovat

nana776
2. júl 2012

@nurili o tom niecko hovor.cigani nic neplatia.maju vsetko na haku a ty by si nezaplatila sek za vodu a zachvilu ta pridu odpojit.je to hrozne co sa to deje na tomto svete.

zuzkaamato
2. júl 2012

@nana776 kasli na upratovanie, ale naozaj 🙂 ja viem, ze ti to mozno neda a mala by si, ale setri sa. hlavne ked uz mavas bolesti... ja teda zatial nic, ale ozaj oddychujem, ako sa da. za chvilu budeme musiet lietat okolo babatiek a to nas bude dostatocne vycerpavat.. tak este vyuzime posledne chvile kludu 🙂

nurili
2. júl 2012

@sisinka8 nooo ja zasnem....toto....ved sukromne sanatoria kde chodia celebrity rodit tolko stoji....

nurili
2. júl 2012

@marakoli bola si mojou favoritkou 😀 tak zelam bezbolestny porod aspon co najmenej a nech je rychly a obaja nech ste zdravucky 😉 .....drzim palce a daj vediet......joooj jak ti fajnucko, no zasluzis si uz ulavit ved uz mas tu 40tku.... 😀