Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@nana776 ale mala by si si zacat zvykat, ze pri malinkej toho uz nebudes tolko stihat a nejaky bordel ta nesmie rozhadzat.. a urcite to nie je u vas doma az take zle, ze by sa na to nedalo pozerat. 😉 ja si toto musim hovorit uz teraz. a to my mame este psa a kocura, ktori strasne pustaju chlpy. a je mi jasne, ze pri malej nebudem stihat 2,3 krat do tyzdna vysavat a upratovat... takze nohy hore, pusti telku a relax 🙂
@zuzkaamato no niekedy som fakt rada ze som tam kde som....ked u nas chyba taky zaklad ako je hygiena v nemocniciach ....u nas sa o pacienta nemocnice biju a predbiehaju s technikou a vsetkym moznm.... 😝 ale co budem... 🤐
@nurili no, radsej ani nepis, ako je to v zahranici, lebo sa rozplacem 😠 je to hnus u nas, to je fakt. ale ked u nas je jedina sukromna porodnica, ale tam zas nemaju detsku nemocnicu po ruke a keby sa nahodou nieco stalo, tak musia babatko prevazat na Kramare. preto som zvolila statnu, ved par dni to nejako musim prezit. ale budem sa musiet silno zapriet, aby som to zvladla. ale potom uz do statneho zariadenia nevkrocim 😀
čaute baby aj ja mám poradnu dnes za sebou tlak je síce vysoký ale zatial že nemusím zostať v nemocnici keby bol 3 krát po sebe spodny 100 a viac tak mám prísť na príjem ...oficiálny nástup na príjem 19.7 a 20.7 cisársky...takže ešte 18dní.....to teplo ma už zabije
Babiky moje, uz to mam za sebou. Narodil sa nám krasny chlapcek SIMON dnes 2.7. o 14:54. Mám 4000g a 52cm. Sme zdraví obaja. Pozdravujem vás a nech sa to sype s babatkami. Pá
@marakoli jeee gratulujem 🙂 🙂 🙂 to bola ale rychlovka 🙂 🙂
tak vsetko dobre Simonkovi do zivota a tebe rychle zotavenie po porode 🙂
BABY prosim vas poradte!Dnes som bola na poradni som na prst otvorena a dostavam bolesti do stehien krizov podbruska,zacalo ma prehanat.Ja neviem co to zase je.Nechce sa mi utekat do porodnice a tam lezat.
@zuzkaamato kočeny tak ja som mala tiež stresy z upratovania a veru ked sa mi narodili drobci bolo aj mesiac kým sme nabehli na režim a veru nie raz sa mi stalo hlavne už s Marekom že som šla žehliť až ked si nemala čo obliecť 😎 😎 🙂 ale prežili sme to a potom pohoda fakt to upratovanie nestojí za tie nervy .
@nina4 no ved to, ze kym clovek najde nejaky ten spravny rezim, aby vsetko zvladal. ale ty uz v tom musis mat riadnu prax pri tolkych drobcoch 🙂
@nana776 no vidis, uz sa mozno malinka pyta na svet 🙂 ako ti je? uz je to lepsie?
@nina4 Čooo? ty trháš zelinu. No ja sa ti vôbec nezohnem, mne keď niečo padne na zem tak chodím okolo toho ako taký tučniak až kým nedôjde manžel a nezdvihne mi to 😀 😀 Ja chodím na záhradku len ako doprovod, vlastne nechodím, manžel si ma dovezie a odvezie, jedine sa prejdem po skleníku zanadávam že je tam strašne teplo a že tie hlúpe melóny nechcú rasť a sadnem si do tieňa.
Aj ja začínam mať pocit že to v pohodke spolu s ivkou vydržíme až do konca. Ibaže by sme aj my vyskúšali "návštevný deň" a nejako to napasovať na toho 8ho??!! 😉 😀 😀. Nech to už máme všetci za sebou a nech môžme kľudne "panikáriť" že čo a ako teraz máme robiť 😀 😀
@papuka No ako ste dopadli v poradni?nebodaj si vás už aj nechali?
ja som na nefrológii dopadla dobre, bielkovina zmizla, že ak by mi ešte náhodou vyskočila po pôrode mám sa ohlásiť.
a bolel ti ma zub tak som šla ráno k zubárovi a vravím, bolí ma v pravo dole, a on že tam nič nemám, ale že v pravo hore mám malý kaz...no chápeš to???? 😀
babulky potom musime zalozit temu julove babatka 2012, ked sa to poriadne rozbehne 🙂
@zuzkaamato 😀 😀 😀 veru nie každý drobec je iný a ja len tichučko dúfam že Adamko bude ako Paťko ten bol tak ukážkové bábo .ale sú aspoň prázdniny takže budem mať čas sa skoordinovať .
@nina4 teda, ta obdivujem 4 deti. to je krasne 🙂 a z toho jedna princezna medzi 3 bratmi. bude o nu pekne postarane 🙂

@zuzkaamato ved to keby sa to tak dalo ☹ zdenco pride z roboty a mozno by aj upratal ale ja sa nato nemozem kukat ☹ ach jaj ja som ale cele teho vkuse lietala ale teraz uz fakt pocitujem take cudne bolesti ako krce.neboj aj na teba to pride 🙂