icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nana776
2. júl 2012

@zuzkaamato ved to keby sa to tak dalo ☹ zdenco pride z roboty a mozno by aj upratal ale ja sa nato nemozem kukat ☹ ach jaj ja som ale cele teho vkuse lietala ale teraz uz fakt pocitujem take cudne bolesti ako krce.neboj aj na teba to pride 🙂

zuzkaamato
2. júl 2012

@nana776 ale mala by si si zacat zvykat, ze pri malinkej toho uz nebudes tolko stihat a nejaky bordel ta nesmie rozhadzat.. a urcite to nie je u vas doma az take zle, ze by sa na to nedalo pozerat. 😉 ja si toto musim hovorit uz teraz. a to my mame este psa a kocura, ktori strasne pustaju chlpy. a je mi jasne, ze pri malej nebudem stihat 2,3 krat do tyzdna vysavat a upratovat... takze nohy hore, pusti telku a relax 🙂

nurili
2. júl 2012

@zuzkaamato no niekedy som fakt rada ze som tam kde som....ked u nas chyba taky zaklad ako je hygiena v nemocniciach ....u nas sa o pacienta nemocnice biju a predbiehaju s technikou a vsetkym moznm.... 😝 ale co budem... 🤐

nurili
2. júl 2012

@nana776 to mas cistu pravdu...ze co sa robi na tom svete? skor na Svk.... 😀

zuzkaamato
2. júl 2012

@nurili no, radsej ani nepis, ako je to v zahranici, lebo sa rozplacem 😠 je to hnus u nas, to je fakt. ale ked u nas je jedina sukromna porodnica, ale tam zas nemaju detsku nemocnicu po ruke a keby sa nahodou nieco stalo, tak musia babatko prevazat na Kramare. preto som zvolila statnu, ved par dni to nejako musim prezit. ale budem sa musiet silno zapriet, aby som to zvladla. ale potom uz do statneho zariadenia nevkrocim 😀

kukucka78
2. júl 2012

čaute baby aj ja mám poradnu dnes za sebou tlak je síce vysoký ale zatial že nemusím zostať v nemocnici keby bol 3 krát po sebe spodny 100 a viac tak mám prísť na príjem ...oficiálny nástup na príjem 19.7 a 20.7 cisársky...takže ešte 18dní.....to teplo ma už zabije

marakoli
2. júl 2012

Babiky moje, uz to mam za sebou. Narodil sa nám krasny chlapcek SIMON dnes 2.7. o 14:54. Mám 4000g a 52cm. Sme zdraví obaja. Pozdravujem vás a nech sa to sype s babatkami. Pá

zuzkaamato
2. júl 2012

@marakoli jeee gratulujem 🙂 🙂 🙂 to bola ale rychlovka 🙂 🙂
tak vsetko dobre Simonkovi do zivota a tebe rychle zotavenie po porode 🙂

katka1903
2. júl 2012

@marakoli Gratulujeeeeeeem

veraba
2. júl 2012

@marakoli jej super gratulujem vela zdravicka uz to mas zasebou 😀 tak este raz gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

nana776
2. júl 2012

BABY prosim vas poradte!Dnes som bola na poradni som na prst otvorena a dostavam bolesti do stehien krizov podbruska,zacalo ma prehanat.Ja neviem co to zase je.Nechce sa mi utekat do porodnice a tam lezat.

nana776
2. júl 2012

@marakoli GRATULUJEM!!!tesim sa svami.

nina4
2. júl 2012

@zuzkaamato kočeny tak ja som mala tiež stresy z upratovania a veru ked sa mi narodili drobci bolo aj mesiac kým sme nabehli na režim a veru nie raz sa mi stalo hlavne už s Marekom že som šla žehliť až ked si nemala čo obliecť 😎 😎 🙂 ale prežili sme to a potom pohoda fakt to upratovanie nestojí za tie nervy .

nina4
2. júl 2012

@marakoli Gratulujéééééééém a riadny chlapisko mala si aj čo rodiť .Simonkovi želám véééľa zdravie a nech vám rastie do krásy a tebe veľa mliečka .

nina4
2. júl 2012

@nana776 no mňa ked takéto podobné draplo pri Paťkovi tak to bol už začínajúci pôrod a tiež v 38 tt. takk ti držkám palčeky.

nana776
2. júl 2012

@nina4 jooj no dufam ze nie este ... uz som si dala 4sprchy a lahla si tam dufam ze to prejde.

monika74
2. júl 2012

@marakoli mamina gratulujem takže rýchly priebeh 😀

jarimka
2. júl 2012

@marakoli Blahoželám drežte sa prajem veľa zdravia tebe aj malému
baby tak ja to budem mať za sebou so štvrtka na piatok idem na plánovaný pôrod takže vo štvrtok o 16:00 na príjem

papuka
2. júl 2012

@marakoli gratulujem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

nurili
2. júl 2012

@marakoli z celeho srdiecka gratulujem a nech Vam malicky robi len radost....vela zdravicka obom....

lubica773
2. júl 2012

@marakoli gratulujem a prajem vela zdravia obom

zuzkaamato
2. júl 2012

@nina4 no ved to, ze kym clovek najde nejaky ten spravny rezim, aby vsetko zvladal. ale ty uz v tom musis mat riadnu prax pri tolkych drobcoch 🙂

zuzkaamato
2. júl 2012

@nana776 no vidis, uz sa mozno malinka pyta na svet 🙂 ako ti je? uz je to lepsie?

nurili
2. júl 2012

@nana776 mas kontrakcie a ako casto? ako sa teraz citis?

saxana36
2. júl 2012

@marakoli uzasné a ja chcem tak rychlo, gratulujem

zizu38
2. júl 2012

@nina4 Čooo? ty trháš zelinu. No ja sa ti vôbec nezohnem, mne keď niečo padne na zem tak chodím okolo toho ako taký tučniak až kým nedôjde manžel a nezdvihne mi to 😀 😀 Ja chodím na záhradku len ako doprovod, vlastne nechodím, manžel si ma dovezie a odvezie, jedine sa prejdem po skleníku zanadávam že je tam strašne teplo a že tie hlúpe melóny nechcú rasť a sadnem si do tieňa.
Aj ja začínam mať pocit že to v pohodke spolu s ivkou vydržíme až do konca. Ibaže by sme aj my vyskúšali "návštevný deň" a nejako to napasovať na toho 8ho??!! 😉 😀 😀. Nech to už máme všetci za sebou a nech môžme kľudne "panikáriť" že čo a ako teraz máme robiť 😀 😀
@papuka No ako ste dopadli v poradni?nebodaj si vás už aj nechali?
ja som na nefrológii dopadla dobre, bielkovina zmizla, že ak by mi ešte náhodou vyskočila po pôrode mám sa ohlásiť.
a bolel ti ma zub tak som šla ráno k zubárovi a vravím, bolí ma v pravo dole, a on že tam nič nemám, ale že v pravo hore mám malý kaz...no chápeš to???? 😀

adus06
2. júl 2012

@marakoli Gratulujem 😀 je super, ze to uz mas za sebou, tomu mojmu sa na svet nechce... no v tychto horucavach ...uf.... drz sa a aj drobcek 😉

zuzkaamato
2. júl 2012

babulky potom musime zalozit temu julove babatka 2012, ked sa to poriadne rozbehne 🙂

nina4
2. júl 2012

@zuzkaamato 😀 😀 😀 veru nie každý drobec je iný a ja len tichučko dúfam že Adamko bude ako Paťko ten bol tak ukážkové bábo .ale sú aspoň prázdniny takže budem mať čas sa skoordinovať .

zuzkaamato
2. júl 2012

@nina4 teda, ta obdivujem 4 deti. to je krasne 🙂 a z toho jedna princezna medzi 3 bratmi. bude o nu pekne postarane 🙂