icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nina4
2. júl 2012

@zizu38 som sa dobre zasmiala nad tým tučniakom ako ja nemám nejaké veľké bruško ale oproti predošlým tehu .som širšia takže aj tú trochu naviac cítim 😀 😀 .kolko si zatiaľ pribrala ? Ja 11 kg som zvedavá kolko bude vážiť Adamko ked mi stále hovoria ,že je maličký ...dnes som ešte požehlila plienky na široké balenie nech mám už potom pokoj .A ty ako pobalená na kompletku ?

nina4
2. júl 2012

@zuzkaamato keby to aspoň tak bolo ale naša slečna je ako chlapec ešte donedávna sa chcela dať strihať a šatočky jej obliecť to bolo umenie .A ani veľmi nezapadá medzi dievčence má jednu kamarátku a s tou si postačí inak je stále medzi chalanmi 😀 😀 😀 aspoň si nájde rýchlo frajera 😝 😀 😀

kukucka78
2. júl 2012

@marakoli gratulujem nech ste zdraví a rýchlo fit

zuzkaamato
3. júl 2012

@nina4 ja mam dvoch bratov a tiez som odmalicka bola viac chalan ako dievca. dokonca mama ma davala strihat na "hribik", proste podla hrnca a niektore susedy mi hovorili Misko 😀 ale vyrastla som z toho 😉 odkedy som si samu seba zacala uvedomovat, tak rychlo dlhe vlasy, zacat nosit dievcenskejsie oblecenie a potom to uz slo. a o frajerov nebola nudza 😀

papuka
3. júl 2012

@zizu38 ahoj, dopadli sme v celku dobre, len mi stupol tlak ale po poradni mi ho zmerali znova a už bol ok, otvorená som na 2 palce, mám si merat tlak doma 3x denne a ak mi stupne 3x posebe okolo 140/ .... tak mám ihned prist do nemocnice, ale meriam si od včera a je ok, ja viem prečo sa mi vtedy zvýšil, tesne predtým som sa rozčulila nad ex, lebo mal prist po patka o 7,00 a prišiel až o 9,00 !!!!! klasika a v tej horúčave išli do BA, no a v moči som mala bielkovinu na jenu + ale Dr. pagáčová povedala že to už može byt že sa už maroško rozhoduje ist von 😀 mám byt v chládku nohy vyložené, a to aj robím iba navarím a umyjem riad to je všetko, dnes príde majkova dcéra, tak bude musiet pomáhat ona, treba nám pooberat ríbezle, a urobit lekvár, dufam že pooberá a lekvár dám do pekárničky a potom už len šup do pohárov, je to bez roboty, takmer 😀 😀 a ty ako v bytíku, zvádaš horúčavy?

opica89
3. júl 2012

ženy podme už rodit 😀

kukucka78
3. júl 2012

@opica89 aj ja chcééééém.....

opica89
3. júl 2012

@kukucka78 kedy mas termin?

kukucka78
3. júl 2012

@opica89 19.7 mám príjem a 20.7 ráno cisársky....je to tuším nekonečne dlho a to teplo ma zabíja

opica89
3. júl 2012

@kukucka78 ved to mas za chvilu 🙂 a preco cisarskym? ja až 29 jul a doktorka mi povedala, že to može byt aj v auguste 😒

kukucka78
3. júl 2012

@opica89 uf....tak to máš ešte hodne pred sebou i ked zase až tak moc nie ale tieto posledné dni idú strašne pomali...mala som dva cisárske pred týmto tak tretí sa robí automaticky a hlavne kvôli vysokému tlaku ten som mala aj predtým aj teraz tak cisársky je plánovaný...ja som mala inak termín 27.7

opica89
3. júl 2012

@kukucka78 keby aspon tak horuco nebolo ale just teraz. A to si mala pocas celeho tehu vysoky tlak? Ja sa bojim lebo pri prvom mi pred porodom velmi vyskocil tlak inak mam nizky

jarimka
3. júl 2012

baby mi dačo hovorte ja už vo štvrtok idem na príjem v noci pravdepodobne rodíme a tie dni sa tak vlečú ale už začínam mať strach ked viem že je to tak naplánované

veraba
3. júl 2012

@opica89v tom teple a hlavne v tom horku v nemocnici ved tam musi byt aj 40stupnlou ☹

smile82
3. júl 2012

@marakoli Srdečne blahoželám! Veľa šťastia a hlavne zdravíčka🙂

zizu38
3. júl 2012

@nina4 tak ja sa sem aj hanbím napísať že koľko som pribrala 😒 tak do včera to bolo 21kg ☹ to som aj ja zvedavá aká bude naša ivka, veď zajtra idem do poradne tak som zvedavá čo mi povedia.Tak ja dúfam že mám pre seba všetko do menocnice. Akurát pre ivku nemám nachystané oblečko, ale to zvládne aj manžel vytiahnuť zo skrine však nie je ľavý 😀 😀 Ozaj budeš dávať adamkovi hneď od začiatku aj cumlík? lebo ten musím ešte vyvariť...

zizu38
3. júl 2012

@papuka To ti skočil aj týmto počasím aj mne ti ten tlak skáče ale pokým cítim že ivka sa mrví v brušku tak si vravím že ja to nejako predýcham. Ale musím si poklepkať dnes som si už 2x merala a mala som suer tlačík. 😀 😀 aj sa zatiaľ cítim skvelo, normálka že by som mohla aj čo to porobiť. asi trošku začnem veď len toľko koľko budem vládať.
V byte je už riadne teplo si púšťam sem tam ventilátor aby trošku schladil izbu. A v noci sa už nedá poriadne vyvetrať. Ja už len čakám nech troška sprchne a bude hádam lepšie. Bože naši boli včera vo vyhniach aj ja som tak strašne chcela ísť.
tak aspoň budeš mať pomocníčku doma, a nebudeš sama. Ja idem zajtra do poradne no som zvedavá ako budem na tom, lebo včera večer ti ma trošku bolelo okrem krížov aj podbruško, ale to mohlo byť aj z dyni 😀 😀 😀

nana776
3. júl 2012

Po dlhych hodinach bolesti a trapenia sa to konecne podarilo ... Dna 3.7.2012 o 7:55 sa nam narodila dcerka Viktorka.S vahou 3490 g a 52 cm.Teraz uz mozem spinkat 🙂

papuka
3. júl 2012

@nana776 gratulujem 🙂

papuka
3. júl 2012

@zizu38 ahoj, to je asi tým že si spapala vela melónu 😀 😀 😀 pomoc ako pomoc, sama nie som ved od včera mám 12 dní doma majka, ja sa chladím tak, že ležkám a na nožky mi fúka ventilátor, lebo poviem ti, že ani kamenný zateplený dom už v týchto horúčavách nie je studený 😒 už aj tu máme teplo, lebo máme okná pootvárané v ceeeeeeelooooom dome, tak sa zajtra na poradni drž, a daj vediet keby niečo, a nerobkaj nič, len oddychuj a nohy vylož, papa

nina4
3. júl 2012

@zuzkaamato si ma potešila .lebo fakt na tých dievčencoch sa dá lepšie vybúriť aj ked sú nejaké oslavy načančať ich a vyčesať 😀 😀 😀

zuzkaamato
3. júl 2012

@nana776 jeeej, dalsie julove babatko na svete 🙂 gratulujem !!! 🙂 malinkej vela zdravicka a maminke rychle zotavenie 🙂

zuzkaamato
3. júl 2012

@nina4 vidis to a my sme chceli chlapca a nakoniec to je dievcatko. teda dufam, ze jej medzitym nenarastol pindur medzi nohami 😀 ale odkedy viem, ze to bude dievcatko, tak som sa na to uplne nastavila a uz mam doma tolko ruzovych a farebnych veci a saticiek a hluposti, ze az 😀 svokra mi len stale vravi, ze len nech mala nezacne nenavidiet ruzovu 😀 a muz jej zase chce kupit lego, lebo keby to bol chlapec, tak by sa s nim hral s legom, takym technickym... 😀 ale ze aj malej kupi lego 😀 takze bude mat aj chlapsky vplyv... ale vlasky budu urcite dlhe a uz sa tesim, ako ju budem cesat a cancat ako pises 😀 😀

nina4
3. júl 2012

@zizu38 Tak ešte na mňa nemáš 😀 😀 😀 ja som mala pri Paťkovi a Sofinke 25 kg .a pri Paťkovi som to pribrala na konci tehu .lebo som furt vracala .tak za 3,5 mesiaca 25 kg to už aj naši kukali 😝 🙂 .Ja cumlík neberiem nech ma to neláka lebo Paťko si zvykol hned a potom mal problém pri kojení ,Sofinka tá cumeľ vypľúvala a Mareka sme naučili ked sme dochádzali za Paťkom do Martina aby som ho nemusela každú chvíľu kojiť ale tiež ho vypľúval ale to už mal cez 3 mesiace tak on už bol pekne naučený čo sa týkalo prisatia na prsník no neskôr si začal cmúľať palček tak som sa poradila z dok.a že ten cumeľ je menšie zlo ako palček že ten sa zahodiť nedá 😀 😀 😀 😀
a ako sa cítiš?

kukucka78
3. júl 2012

@opica89 ono to zvykne vyskočiť až tak od polovice tehotenstva....neboj ak si nemala pred tým problémy s tlakom tak by si nemala mať taký dramatický

kukucka78
3. júl 2012

@jarimka neboj všetko bude v pohode prežiješ a budeš šťastná že to máš už za sebou nemysli na to....držím palce

monika837
3. júl 2012

nana776 Gratulujem a prajem vela zdravicka... 🙂

monika837
3. júl 2012

@marakoli Gratulujem a prajem vela zdravicka... 🙂

kukucka78
3. júl 2012

@nana776 gratulujem držte sa a nech ste rýchlo domka....

monika74
3. júl 2012

@nana776 pomaličky sa to už tu rozbieha takže veľka gratulácia 😀 😀