icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

neeelaaa1
4. júl 2012

@nina4 ahoj...ano este sme 2v1 🙂...aj ked niekedy uz mam vseliake bolesti ale zatial pohode,zase mi trosku nohy opuchli a piatok idem na poradnu tak uvidim....

helen4
4. júl 2012

ahojte, ak možem tak sa k vám pripojím, ja to mám už tiež za pár 😀
ja už mávam bolesti pekné tri týždne a malý nie a nie von, už si to ani nevšímam a prespím to, mám pichanie v posve a tlaky, brucho mi tvrdne skoro stále,..
jedna doki povedala že mám krčok skrátený na 0,5 cm a že som otvorená len na spic prsta, ani tomu nechcem veriť že s takými bolestami a len tak málo otvorená a zasa druhý doki že mám krčok na 2,5 cm tak komu veriť???

helen4
4. júl 2012
majsenka
4. júl 2012

Ahojte spolu- cakatelky, tesitelky aj trpitelky 😉
aj ja mam termin mojho druheho porodu 24. a 27 jul, a ozyvam sa vam az teraz, lebo uz od maja ma strasia, ze to moze byt kazdu chvilku, vdaka Bohu sme vydrzali az do teraz a uz je iste, ze budem mat julovu babu. Bolesti mavam dost casto, v podstate od zaciatku tehulkovania, dnes mi oznamila dr. v BB, ze som otvorena na cca 3cm a krcok skrateny na 1cm, na CTG stahy maternice od 25 po 60Torr. Uz sa neviem dockat, kedy porodim, aj ked, po prvej skusenosti viem, ze potom nas caka jeden velky kolotoc, ale uz to chcem mat za sebou. V pondelok mi tvrdlo casto brusko, odchadzala zatka a kedze bol spln, skontrolovala som si veci do porodnice a na spanie si dala aj podlozku a stale nic 😖
Tak to uz dobojujme 🙂

veraba
4. júl 2012

no podnesnej poradni rodit nejdem ale dr. povdala ze dalsi tyzden uvidime ze uz by sa mohlo nieco diat a drobec este nieje ani dole hlavickou a mam taky pocit ze sa ani nejak nechysta pretocit - tak cakame dalej 😉

monika74
4. júl 2012

tak u nás trochu pohrmelo a žiadny dážď ☹ no hroza.Sledujem že tu už každá čakáme až to máme za sebou v týchto horúčavách.Ja idem v piatok na monitor a až v utorok na poradňu tak som zvedavá či už sa niečo pohlo 😀 😀

lubica773
4. júl 2012

@monika74 no aj u nás trochu hrmí, fúka vietor a dážd nikde ☹ tiež ho očakávam a velmi 🙂

zuzkaamato
4. júl 2012

baby aj vy mate pocit, ze to vase babo vam kazdu chvilu vyskoci cez brucho? mna to chyta vzdy takto na vecer...
jednak mala kazdy vecer stikuta a taaak sa v bruchu roztahuje..

marakoli
4. júl 2012

@nina4 Ahoj. Personal je super. Vsetko mladi doktori a sestricky sú mile a fakt poradia. Dúfam, ze v piatok nas pustia. Malý je sladky. Červicek moj.

nurili
4. júl 2012

@zuzkaamato no ppresne i ja to mam, brucho sa mi vypuci vlastne to je mimi a tlaci na brucho a mam pocit ako keby sa mi chcelo brucho rozparat.... 😅

nurili
4. júl 2012

Babule otazocka, cumliky vlastne dudliky budete vyvarat? a ako dlho?

pasatko
4. júl 2012

caute buduce mamicky ja sa kvamhlasimtiez doteraz sompatrila medziaugustovky ale podla doktorkya ajs primaromsom sa dohodla ze tobude tento mesiac uz odva tyzdne ja by somtotiez chcela mat za sebou bomale mitlaci a aj tie horucavy su neznesitelne

zuzkaamato
4. júl 2012

@nurili no no presne 😀 vypucene brucho. muz sa mi smeje, ze furt frflem, ale uz mi to fakt lezie na nervy 😀 dalsi porod si naplanujem na jar alebo na jesen 😀 teda ak prezijem tento prvy 😀
a dudle by som asi vyvarala, resp. sterilizovala, ale nechystam sa pouzivat...

pasatko
4. júl 2012

@nurili noked kupis cumliktaktampisu sa mizda 5min

cerealka
4. júl 2012

@veraba tak budem drzat palceky nech sa otoci moja je uz takto otocena dole hlavkou dva mesiace

cerealka
4. júl 2012

@zuzkaamato no ja som si myslela ze tehotna v lete je super ale je to hroza ta horucava ma zabija na vy kolko mate?

zuzkaamato
4. júl 2012

@cerealka ako je to vyhoda pre babatko, ked sa nenarodi v zime a nemusime sa bat, ze nam hned ochorie. ale pre nas tehule je to strasne...
a co kolko mame? na co sa pytas? 🙂 ak na stupne, tak vonku aj dnu okolo 26...

cerealka
4. júl 2012

@zuzkaamato no kolko vazite?

zuzkaamato
4. júl 2012

@cerealka noo, ked som bola cca 3 tyzdne dozadu na poradni este u svojho dr. tak mala mala okolo 2800g.najblizsie idem na ultrazvuk v pondelok, tak mi snad povedia. ale dr. povedal, ze by mala mat max 3700g. dufam, ze to nebude viac 😀

cerealka
4. júl 2012

@zuzkaamato tak to mate dobru vahu my sme mali minuly tyzden 3200g a uvidim kolko bude mat teraz v piatok na poradni

nina4
4. júl 2012

@nurili Adamko veru poslúcha ked je teplo ale ako náhle sa večer ochladí tak mám pocit že hrá nejaký zápas to len tam nabehne hrča ochvíľu inde vyzerám potom ako s filmu votrelec 😀 😀 😀 .ty sa teda šetri a odychuj pokiaľ sa ti ešte dá 🙂

zuzkaamato
4. júl 2012

@cerealka no tak to bude male tiiez tak do 4 kil maximalne. ja som zvedava, ci mi vobec povedia, kolko vazi. v tych statnych nemocniciach su niektori lekari strasni...

nina4
4. júl 2012

@neeelaaa1 tak držím palčeky nech si v poriadku ja mám tiež v piatok poradňu .Už ti bral aj krv a stery ja som zvedavá ako sa mi upravila chudokrvnosť ...

nina4
4. júl 2012

@marakoli moje malé krásne už sa teším na foto slniečko zlaté.A aj ti dobre spinká ked je takto teplo či ti ho na noc berú nech si oddýchneš?

nina4
4. júl 2012

@pasatko jééj daľšia čo čaká 4 miminko aká som rada .ako reagovalo okolie ked ste povedali, že čakáte 4 .U nás júúúj strach a hrôza 😀 😀 ale hlavne že sa tešíme my .a prečo ti chcú dať skôr pôrod máš zdravotné problémy či slniečko je veľké?

veraba
4. júl 2012

@cerealka super ze uz je otocena a uz jak dloho ten moj drobec nejak sa mu nechce len sa krizom roztahuje 😉 a niekedy mam pocit ze keby sa dalo tak by aj vyssie islo 🙂

cerealka
4. júl 2012

@veraba no aj ked je mala dole hlavkou tiez mam pocit ze mi vsetky organy z tela vytlaca von normalne viem kde mam prdelku a kde nozicky a da to poriadne pocitit

nurili
4. júl 2012

@zuzkaamato to je lopta na lopte ked sa zacne maly pucit...kocurik malicky, natahovat by sa to chcelo.... 😉

nurili
4. júl 2012

@pasatko no musim az pozriet..... 😉

nurili
4. júl 2012

@nina4 tak to mame rovnako toto, jak karikatura....niekedy mam pocit ako keby sa s nami hral na taku bruskovitu skrivacku.... 😀 😀 😀