Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
ahojte, ak možem tak sa k vám pripojím, ja to mám už tiež za pár 😀
ja už mávam bolesti pekné tri týždne a malý nie a nie von, už si to ani nevšímam a prespím to, mám pichanie v posve a tlaky, brucho mi tvrdne skoro stále,..
jedna doki povedala že mám krčok skrátený na 0,5 cm a že som otvorená len na spic prsta, ani tomu nechcem veriť že s takými bolestami a len tak málo otvorená a zasa druhý doki že mám krčok na 2,5 cm tak komu veriť???
Ahojte spolu- cakatelky, tesitelky aj trpitelky 😉
aj ja mam termin mojho druheho porodu 24. a 27 jul, a ozyvam sa vam az teraz, lebo uz od maja ma strasia, ze to moze byt kazdu chvilku, vdaka Bohu sme vydrzali az do teraz a uz je iste, ze budem mat julovu babu. Bolesti mavam dost casto, v podstate od zaciatku tehulkovania, dnes mi oznamila dr. v BB, ze som otvorena na cca 3cm a krcok skrateny na 1cm, na CTG stahy maternice od 25 po 60Torr. Uz sa neviem dockat, kedy porodim, aj ked, po prvej skusenosti viem, ze potom nas caka jeden velky kolotoc, ale uz to chcem mat za sebou. V pondelok mi tvrdlo casto brusko, odchadzala zatka a kedze bol spln, skontrolovala som si veci do porodnice a na spanie si dala aj podlozku a stale nic 😖
Tak to uz dobojujme 🙂
no podnesnej poradni rodit nejdem ale dr. povdala ze dalsi tyzden uvidime ze uz by sa mohlo nieco diat a drobec este nieje ani dole hlavickou a mam taky pocit ze sa ani nejak nechysta pretocit - tak cakame dalej 😉
tak u nás trochu pohrmelo a žiadny dážď ☹ no hroza.Sledujem že tu už každá čakáme až to máme za sebou v týchto horúčavách.Ja idem v piatok na monitor a až v utorok na poradňu tak som zvedavá či už sa niečo pohlo 😀 😀
baby aj vy mate pocit, ze to vase babo vam kazdu chvilu vyskoci cez brucho? mna to chyta vzdy takto na vecer...
jednak mala kazdy vecer stikuta a taaak sa v bruchu roztahuje..
@zuzkaamato no ppresne i ja to mam, brucho sa mi vypuci vlastne to je mimi a tlaci na brucho a mam pocit ako keby sa mi chcelo brucho rozparat.... 😅
Babule otazocka, cumliky vlastne dudliky budete vyvarat? a ako dlho?
caute buduce mamicky ja sa kvamhlasimtiez doteraz sompatrila medziaugustovky ale podla doktorkya ajs primaromsom sa dohodla ze tobude tento mesiac uz odva tyzdne ja by somtotiez chcela mat za sebou bomale mitlaci a aj tie horucavy su neznesitelne
@nurili no no presne 😀 vypucene brucho. muz sa mi smeje, ze furt frflem, ale uz mi to fakt lezie na nervy 😀 dalsi porod si naplanujem na jar alebo na jesen 😀 teda ak prezijem tento prvy 😀
a dudle by som asi vyvarala, resp. sterilizovala, ale nechystam sa pouzivat...
@zuzkaamato no ja som si myslela ze tehotna v lete je super ale je to hroza ta horucava ma zabija na vy kolko mate?
@cerealka ako je to vyhoda pre babatko, ked sa nenarodi v zime a nemusime sa bat, ze nam hned ochorie. ale pre nas tehule je to strasne...
a co kolko mame? na co sa pytas? 🙂 ak na stupne, tak vonku aj dnu okolo 26...
@zuzkaamato no kolko vazite?
@cerealka noo, ked som bola cca 3 tyzdne dozadu na poradni este u svojho dr. tak mala mala okolo 2800g.najblizsie idem na ultrazvuk v pondelok, tak mi snad povedia. ale dr. povedal, ze by mala mat max 3700g. dufam, ze to nebude viac 😀
@zuzkaamato tak to mate dobru vahu my sme mali minuly tyzden 3200g a uvidim kolko bude mat teraz v piatok na poradni
@cerealka no tak to bude male tiiez tak do 4 kil maximalne. ja som zvedava, ci mi vobec povedia, kolko vazi. v tych statnych nemocniciach su niektori lekari strasni...
@zuzkaamato to je lopta na lopte ked sa zacne maly pucit...kocurik malicky, natahovat by sa to chcelo.... 😉

@nina4 ahoj...ano este sme 2v1 🙂...aj ked niekedy uz mam vseliake bolesti ale zatial pohode,zase mi trosku nohy opuchli a piatok idem na poradnu tak uvidim....