icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

marakoli
5. júl 2012

@nina4 spinka dobre, mrmle si a rád papka. Prvu noc bol na novorodeneckom a od utorku je už pri mne, zvykame si na seba. Zajtra by sme malí ist domov, už sa tesim.

monika74
5. júl 2012

tak a daľší horuci deň pred nami ☹ dnes ma veru bolia kríže a sem tam mi to vyráža do stehien žeby sa už niečo začalo?Alebo nakoniec ešte budem prenášať 😀 to by bola fakt sranda 😅 😅

majcika
5. júl 2012

baby ked ma bolia krize a oblast vajecnikov tak akoby tupo stale mozu to byt poslickovia? Malinka sa mi vrti v brusku akoby si hladala svoje miestecko. Alebo to moze byt obycajne prechladnutie (potim sa a ventilator k tomu)
Som prvorodicka a neviem priznam sa definovat svoje pocity 😝

jarimka
5. júl 2012

ahojte baby tak ja sa pomaly chystám do pôrodnice mám trochu žalúdočné nervy ale raz to aj tak musí prísť ale zasa aj sa velmi teším že už možno zajtra budem mat malinkú v náručí tak držte palce a potom sa ozvem ake to všetko bolo

neeelaaa1
5. júl 2012

@nina4 ano, bral zajtra budu vysledky tak uvidim ze ako ale dufam,ze dobre

marakoli
5. júl 2012

@jarimka tak ti prajem rychly a malo bolestny porod.

veraba
5. júl 2012

@jarimka ahoj drzim palce nech vsetko dobre dopadne. Zachvilu to mas zasebou 🙂 drz sa

zuzkaamato
5. júl 2012

@jarimka ahooj. tak vela stastia a nech to moc neboli 🙂 drzim palce 🙂

opica89
5. júl 2012

@jarimka no drž sa 🙂 neboj nic vsetko bude fajn a hlavne sa už nebudes musiet gulkat v týchto horucavach 🙂

nina4
5. júl 2012

@jarimka želám ti rýchly pôrod a veľa síl .
@neeelaaa1 veru aj ja som zvedavá čo mi povie hlavne nech ma poteší že sa už niečo deje 😀 😀

nurili
5. júl 2012

@jarimka jeeej, tak drzim palciska a aby ste boli obe v poriadku.....tesime sa info.... 😉

nurili
5. júl 2012

@monika74 nooo, ja myslim ze sa pomaly nieco zacina....otazka je ako dlho to potrva.... 😀

monika74
5. júl 2012

@jarimka takže bude dalšie bábo na svete 😀 držím palce

monika74
5. júl 2012

@nurili no veď toto.no pri poslednom mi tiež v priebehu dňa začalo viac tvrdnúť brucho a večer mi začala odtekať voda a malý sa narodil v noci kiežby to bolo aj teraz tak 😀 zajtra mám ísť na monitor tak uvidíme 😀

nurili
5. júl 2012

@majcika aj mna bolia krize malinky je neposedny a vystraja v brusku. Co sa tych bolesti tyka tak ja pocitujem take tlaky ale dievcata spominali aj pichanie v podbrusku.....myslim si ze zatial to budu poslickovia no ono to moze mna aj rychly spad a neskor sa zmenit na porodne bolesti.... 😝

neeelaaa1
5. júl 2012

@nina4 ale ja si myslim ze u mna sa urcite nieco deje lebo sa citim niekedy tak vseliak ale nooo,uvidim

nurili
5. júl 2012

@monika74 no to by som brala aj ja take....hlavne nech je mm pri mne ked ma to chyti...ten ma paniku cely den v praci ze co a ako.... 😝

mirulka147
5. júl 2012

@monika74 ahoj ja som dnes na tom podobne už na obed mi bolo dako na zvracanie bolia ma kryže a trochu aj stehna tak čakam či s toho dačo bude no dnes by to šlo 🙂

monika74
5. júl 2012

@mirulka147 ved už nech sa niečo robí zvladla by som aj tie horúčavy v nemocnici 😀 dnes sa cítim fakt biedne tak uvidím ako prejde noc 😀 😀

cerealka
5. júl 2012

ahojte maminky aj ja sa citim podobne ako vy bolia ma krize a cely den ma boli v podbrusku a boli ma panva a stehna uz nech to je za nami lebo tie horucavy su strasne. ja idem zajtra na poradnu tak uvidim co mi povie doktorka

zuzkaamato
5. júl 2012

no ja som asi nejaka divna.. mna nejak nic nebolieva, teda obcas klby a panva. ale zato mi brucho vzdy vecer poriadne lezie na nervy. a neviem sa s nim uz vobec hybat. neobsedim, ani lezat poriadne nemozem.. mala sa tam neskutocne vrti a furt vystrkuje nejake koncatiny, potvorka 😀 uz to chcem mat za sebou, ale zacinam sa bat porodu...

nina4
5. júl 2012

Kočeny hrmííííííííí jupíííí dúfam že aj zaprší a schladí sa lebo zajtra mám na obed poradňu tak sa asi uvarím ak bude také teplo ako dnes.Večer sme si dali z deťmi dlhú prechádzku a suseda sa smiala ,že či chcem do rána rodiť ani nevie ako by ma to potešilo 😀 😀 😀 😀

kukucka78
5. júl 2012

@jarimka drž sa veľa šťastia nech to máš skoro za sebou už potom sa budeš len tešiť

monika74
6. júl 2012

dnešná noc hrôza bola burka skoro vôbec som nespala 😢 idem dnes na monitor tak uvidíme či budú vidno nejaké zmeny a kontrakcie 😀

monika74
6. júl 2012

@zuzkaamato nemáš sa čoho báť mne malé dnes tiež v bruchu v noci vystrájalo a to sa nestáva 😀 a už začinam byť aj ja nervozna až to máme za sebou 😅

mirulka147
6. júl 2012

@monika74 no ako dialo sa niečo mne to prestalo o desiatej už nechcem posličkov už chcem rodiť 🙂

kukucka78
6. júl 2012

babeny čo to je dnes som vstala s postele a niečo zo mna šuchlo ako keby trochu vody a niečo husté do žlta ale ani ma nič nebolí....

majcika
6. júl 2012

@kukucka78 zeby ta hlienova zatka? 😕

zuzkaamato
6. júl 2012

@monika74 no potom sa ozvi po monitore, som zvedava 🙂 ja idem az v pondelok, ale aj tak z toho mam stresy. zatial mi ho museli vzdy robit na 2 krat, lebo 1. krat sa vobec nechcela hybat krpana. a hlavne mi tam vzdy pride zle, neviem z coho. asi z tej blbej polohy alebo co, tak som z toho nervozna. v pondelok idem zarovna aj na ultrazvuk a na poradnu, tak to budem mat vsetko za sebou... mozno si ma tam nechaju 😀 kiezby...

kukucka78
6. júl 2012

@majcika neviem čo to je