Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
tak a daľší horuci deň pred nami ☹ dnes ma veru bolia kríže a sem tam mi to vyráža do stehien žeby sa už niečo začalo?Alebo nakoniec ešte budem prenášať 😀 to by bola fakt sranda 😅 😅
baby ked ma bolia krize a oblast vajecnikov tak akoby tupo stale mozu to byt poslickovia? Malinka sa mi vrti v brusku akoby si hladala svoje miestecko. Alebo to moze byt obycajne prechladnutie (potim sa a ventilator k tomu)
Som prvorodicka a neviem priznam sa definovat svoje pocity 😝
ahojte baby tak ja sa pomaly chystám do pôrodnice mám trochu žalúdočné nervy ale raz to aj tak musí prísť ale zasa aj sa velmi teším že už možno zajtra budem mat malinkú v náručí tak držte palce a potom sa ozvem ake to všetko bolo
@jarimka ahooj. tak vela stastia a nech to moc neboli 🙂 drzim palce 🙂
@majcika aj mna bolia krize malinky je neposedny a vystraja v brusku. Co sa tych bolesti tyka tak ja pocitujem take tlaky ale dievcata spominali aj pichanie v podbrusku.....myslim si ze zatial to budu poslickovia no ono to moze mna aj rychly spad a neskor sa zmenit na porodne bolesti.... 😝
@monika74 ahoj ja som dnes na tom podobne už na obed mi bolo dako na zvracanie bolia ma kryže a trochu aj stehna tak čakam či s toho dačo bude no dnes by to šlo 🙂
@mirulka147 ved už nech sa niečo robí zvladla by som aj tie horúčavy v nemocnici 😀 dnes sa cítim fakt biedne tak uvidím ako prejde noc 😀 😀
ahojte maminky aj ja sa citim podobne ako vy bolia ma krize a cely den ma boli v podbrusku a boli ma panva a stehna uz nech to je za nami lebo tie horucavy su strasne. ja idem zajtra na poradnu tak uvidim co mi povie doktorka
no ja som asi nejaka divna.. mna nejak nic nebolieva, teda obcas klby a panva. ale zato mi brucho vzdy vecer poriadne lezie na nervy. a neviem sa s nim uz vobec hybat. neobsedim, ani lezat poriadne nemozem.. mala sa tam neskutocne vrti a furt vystrkuje nejake koncatiny, potvorka 😀 uz to chcem mat za sebou, ale zacinam sa bat porodu...
Kočeny hrmííííííííí jupíííí dúfam že aj zaprší a schladí sa lebo zajtra mám na obed poradňu tak sa asi uvarím ak bude také teplo ako dnes.Večer sme si dali z deťmi dlhú prechádzku a suseda sa smiala ,že či chcem do rána rodiť ani nevie ako by ma to potešilo 😀 😀 😀 😀
dnešná noc hrôza bola burka skoro vôbec som nespala 😢 idem dnes na monitor tak uvidíme či budú vidno nejaké zmeny a kontrakcie 😀
@zuzkaamato nemáš sa čoho báť mne malé dnes tiež v bruchu v noci vystrájalo a to sa nestáva 😀 a už začinam byť aj ja nervozna až to máme za sebou 😅
@monika74 no ako dialo sa niečo mne to prestalo o desiatej už nechcem posličkov už chcem rodiť 🙂
babeny čo to je dnes som vstala s postele a niečo zo mna šuchlo ako keby trochu vody a niečo husté do žlta ale ani ma nič nebolí....
@monika74 no potom sa ozvi po monitore, som zvedava 🙂 ja idem az v pondelok, ale aj tak z toho mam stresy. zatial mi ho museli vzdy robit na 2 krat, lebo 1. krat sa vobec nechcela hybat krpana. a hlavne mi tam vzdy pride zle, neviem z coho. asi z tej blbej polohy alebo co, tak som z toho nervozna. v pondelok idem zarovna aj na ultrazvuk a na poradnu, tak to budem mat vsetko za sebou... mozno si ma tam nechaju 😀 kiezby...

@nina4 spinka dobre, mrmle si a rád papka. Prvu noc bol na novorodeneckom a od utorku je už pri mne, zvykame si na seba. Zajtra by sme malí ist domov, už sa tesim.