Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@jarimka gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂
@jarimka pridavam sa ku gratulaciam... 🙂
jej no monitor to je otrasne - ked mi pripnu pasy tak mala sa zacne metat do vsetkych smerov kedze mam vela vody priestoru ma, potom mi vychadzaju skreslenen vysledky lebo srdiecko je furt inde, tak ju zacneme nahanat ultrazvukom a sam dr. sa cuduje co tam to dieta vystraja. 🙂
gratulujeme 🙂
Babule, mame tu este nejake 40 tt? Teraz by mali byt na rade 39tt..... 😉 Krasne sa nam to tu pomalcky rozbieha, len tak dalej.... Dalsia prosiiiiim...... 😀
ahojte, baby má z vás biektorá bolesti a krčok sa jej vobec neotvára?
@zuzkaamato takže z monitoru doma. kontrakcie sú nepravidelné ale možme to očakávať skor 😀 sestrička mi už dopredu povedala,že ak odtečie voda alebo sa zintenzívnia kontrakcie treba prísť 😀 na poradňu by som mala isť v utorok .No fakt cítim že do porodnice pojdem pred termínom 😅
baby uz sa asi konecne zacinam dostavat do stadia, ze to chcem mat za sebou! konecne 🙂
maminkam a ich prirastkom gratulujem 😵
@monika74 no ale ved to je dobre. Aspon vies, ako si na tom. Nech je to aj skor, no a co, aspon to uz budes mat za sebou...By ma zaujimalo, ze podla coho posudili, ze to moze byt aj pred terminom. No drzim palce..
Ja idem v pondelok, tak som zvedava, ci mi vobec doktor alebo niekto nieco povie. Asi sa budem musiet opytat, lebo minule povedal len to, ze je vsetko ok...
@zuzkaamato mozno tym, ze uz ma nepravidelne kontrakcie a je 4 rodicka 😉
ja som bola v stredu este uplne zavreta a bez kontrakcii, takze drobcovi sa evidentne nechce 😎
@strasska aha, vidis, to mi nenapadlo😀
ja podla mna porodim az niekedy koncom mesiaca, porazi ma... No ale tak uvidim, co povedia v pondelok. Svokrovci nam kazdy den volaju, ze ci este nic 😀 Zacinam byt uz nervna 😀
@veraba vobec to nie je blba otazka, mne na 1. poradni v nemocke Dr. vravi, ze vidi na monitore kontrakcie ale ja som nic necitila. a vidis uz je to moje 3. tehu 😀
@zuzkaamato hej, mna toto asi tiez najviac rozculuje hlavne to volanie a este si tu, nesla si do porodky atd 😖
@zuzkaamato kontrakcie sú predpríprava maternice na porod.a dívala sdom sa že behom 30min to veru skáče a aj to cítim že mi každú chvílu brucho stvrde a pobolieva ma podruško tak hádam ...... 😀 😀
@monika74 no moja sa dnes nejak moc nehybe. na to, aka byva akcna, tak dnes je dost v klude... uz jej to asi v bruchu lezie na nervy 😀
ahojte vsetky,tuto noc som sa super vyspala,az na to prevalovanie z boka na bok, dost ma to uz boli a picha ma tiez v podbrusku ako niektore z Vas,este chcem dnes vecer stihnut s drahym kino tak tam snad obsedim.vyzera to tak ze budem rodit az 10.7 tak mi to naplanoval moj muzicek
vsetkym ktore to caka v najblizsich dnoch prajem vela sil a malo bolesti
ahojte žienky,tak ja som sa dnes vrátila z nemocnice aj s malým batôžkom,malou emkou,narodila sa sekciou 30.6. o 11:55,v noci z piatka na sobotu mi odišla voda,neotvárala som sa tak som išla pod nôž,trošku sa to skomplikovalo ale chvalabohu sme obe ok..takže asi som prvá,neviem,ešte som nestihla vás čítať🙂
no co tehule, ako vam je dnes? 🙂 mne je zle zakazdym, ked sa pozriem na teplomer.. esteze som vacsinu casu vnutri pri klime 😀 a furt len hovoria o tom, ake horucavy su a budu a same problemy to vsade robi...
inak mala je dnes nezvycajne kludna. aj som rozmyslala, ci neist preistotu do porodky, ale zacala sa mrvit, tak netreba.

Jarka včera večer o 22:00 porodila malú Stanislavu! Obe sú v poriadku majú sa výborne mala má 3400g a 49 cm