Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzkaamato ,@monika74 Bambuľky ja keby som dnes aj ocina chcela ukecať bude táááááák unavený ,že mám pocit aby mi pri tom najlepšom nezaspal 😀 😀 😀 😀
@bis noo ja tiež uvažujem ak by náhodou mala byť sekcia či epidurál alebo úplne pri prvom som bola úplne uspatá a aj som potom banovala ale tak uvidím aká bude situácia ...
@marakoli to je prekrasne babatko 🙂 presne, ako pise ninka, ze lebedacik... vyzera spokojne... tak sa drzte a nech z neho rastie poriadnh chlapisko 🙂
@nina4
@zuzkaamato uvidíme večer 😅 ja som si chvilu zdriemla a zas ma všetko bolí tak naozaj už len čakať či sa to pohne tým správnym smerom a či by si pamätali? no viež aky su chlapy...... 😀 😀
@monika74 no moj je v tomto trochu vynimka. on si si ce pamata datum, ale vacsinou az po nom pride na to, ze bolo nejake vyrocie alebo tak 😀
a co vsetko ta boli? ja som dnes praveze celkom v pohode...aspon zatial...
je naaaaadhernyyyy !!!! blahozelam. vela zdravia !!!
ja mam termin na 27.7. a nemozem sa veru dockat. toto teplo dava poriadne zabrat, obdivujem ako to zvladate.
ako sa chladite vy dievcata ? chodite aj do bazenov ? ja mam hrozne opuchnute nohy a som stale nevladna....
@brambie niee, bazen urcite nie.. teda keby som mohla, tak sa hned idem niekam okupat, ale ja si myslim, ze to neni bezpecne v nasom stave.. ja sa chladim tak, ze takmer nejdem von, okrem vencenia psa. a vnutri som pri klime.. a na nohy ti pomoze len to mat ich vylozene. ja som skusala dat si ich aj do studeneho lavora, ale to nezabralo. sice ta to ochladi, ale nohy ostanu opuchnute. a treba vela pit, ale po malych davkach vraj...
Ach mna tak bolia nohy celkovo mam akosi oslabene cele telo ☹
@veraba no tak si pekne lahni a oddychuj... mna zas zacina boliet hrdlo, som sa asi napila ladoveho...snad to prejde..
@zuzkaamato no ved som si uz aj lahla lebo normalne som ostala nervozna ked som stala a to som si nakladala papat 😒 no asi si si obarila hrdlo davj pozor aby sa ti neezaplili uzliny
@veraba a si sama doma ci mas tam niekoho? myslim muza samozrejme alebo niekoho z rodiny.. nie ze odpadnes alebo co.. pijes dost? ja byvam pocas dna tiez malatna, ale je fakt, ze malo pijem a neviem sa donutit...a mozno si aj hladna, ked si si akurat papat nakladala. v tomto teple sme strasne oslabene..
@zuzkaamaton nastastie niesom sama doma no myslim si ze pijem dost neviem asi to teplo alebo co namna tak dolahlo. no dnes asi rychlo zaspim mam pocit akokeby som maraton zabehla
@veraba no super, ze nie si sama. ja z toho mam posledne dni paniku, ked je muz v praci. ze co ked sa mi nieco stane. je to sice blbost, ale aj tak si na seba musime davat pozor.
mne pocas dna byva malatno, ale okrem toho sa mi stava aj to, ze mi strasne zacne but srdce, citim ho az v hrdle. ale ked si zmeriam tlak, tak ani tlak vysoky ani tep. tak neviem, co to je. uz nech mame tych nasich drobcov pri sebe, nech myslime na ine veci 🙂
@zuzkaamato
@veraba Babule citam ze ste dnes malatne...to bude tym pocasim je to fakt aj na kona vela....U nas troska vietor pofukoval tak sa to dalo prezit....inac 2 dni aj mna hrdlo bolelo ale nastastie to preslo samo bez zbytocnych tabliet....nic len nozky hore a oddychovat....ved cakame na den D.... 😀
@zuzkaamato tak mala som pravdu dnes aj keby som sa chcela činiť 😀 😀 😀 😀 tak nič s toho manžel prišiel viac mrtvy ako živý a hned mi medzi dverami oznámil že dnes určite rodiť nejdeme 😀 😀 takže smola musíme nájsť daľší pekný dátum 🙂 🙂 ....A ako sa dnes cítite ja sa čudujem ale vcelku dobre ...
@nina4 tak ani my sme este nerodili... Ale vecer v posteli sme pomahali malej na svet 😀 😀 😀 ale nezabralo... Takze ja to vidim bud na piatok trinasteho alebo aj sobota, to je 14.7. To by tiez slo 😀 Alebo este celkom pekny je 17.7. Ale hlavne, nech uz to je 😀
ahojte, ja som mala mať termín 5.7.2012, ale nejako sa naše Katrenke ešte nechce🙂
@zuzkaamato sme na tom podobne, tiez malej "pomahame" 🙂
už tu mala byť 5.7.!:)
@katalin33
@zuzkaamato aj my pomahame malej ale tiez sa jej nechce tak uvidime co povie lekarka v stredu na poradni lebo mi v piatok naznacila ze by ju vyvolala 12 alebo 13 ja by som brala toho 12 mala by pekny datum lebo nas maly sa narodil 11.3.2011 a mala by mala 12.7.2012 nebolo by to pekne?
tak to by bola symbolika🙂 no mne moj porodnik naznacil utor. resp. stredu...tiez som si vravela, ze ked teda 5.7. ee tak 7.7.? ale teraz mi to uz je jedno, nech uz tu je...ale netlacime na pilu, len je to take netrpezlive teraz a tie teplaaa:(
@cerealka
@katalin33
@zuzkaamato
@nina4 babulky ja by som tiez pomahala mojmu drobcovi😀 😀 😀 ale ten moj drahy ma strach aby nam nahodou nejak neublizil 😝 😝
@veraba mozes mu povedat, ze je to v pohode, nema sa coho bat 😀 ze to je overene, ze sa nic nemoze stat 😀 akurat, ze to nezabera, ale to mu nemusis povedat 🙂
@veraba @cerealka @katalin33 @nina4
ja idem na poradnu a ultrazvuk zajtra, tak som zvedava, ci aj mne povedia nejaky datum, kedy by sme mohli ist na to.. ale tipujem, ze este nie.. urcite som zatvorena ako mniska a malej je v bruchu asi az moc dobre, tak kam by chodila 😀 ale ja som aj tak este len 39+1 tt, takze asi este doktor nebude chciet nic planovat...

Babky moje. My sme sa včera vrátili z pôrodnice. Simonko je úžasný, v noci spinkal ako anjelik. V nemocnici sme to ledva vydržali, lebo to teplo bolo hrozné, ale doma to nie je o nič lepšie, xixi, všade teplo, jak v pekle.
Pôrod som mala super, o 12:50 mi dr. prepichla vodu, a hned začali 5-min. kontrakcie, ktoré sa rýchlo skracovali. O 14: 45 som ledva prešla na sálu a o 14:54 sa Simonko narodil. Som veľmi rada, že som sa nemusela dlho trápiť a Vám všetkým čakateľkám prajem taktiež rýchle pôrody.