Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Trosku sme si zdriemli......To expres upratovanie ma akosi zmohlo..... 😝
dakujem baby.v nem bolo nenormálne teplo...
@bis no to ti verim.. ale uz ste domka, to je super 🙂
@bis ahoj gratulujem k malemu batožku a prajem vela zdravička obom 🙂
Velmi pekne dakujeme a prajem aj vam vsetkym,aby ste to zvladli v pohode a zdravi...
baby, ja by som sla rodit o tyzden.. to je piatok 13eho 😀 dobre by sa nam pamatal datum narodenia 😀 este to musim vysvetlit malej, ze by sa vtedy mohla vypytat na svet 😀
@bis ahojček,ja som teda toho 4.6.išla na pohotovosť a vrátila som sa až dnes... 😉 kontrakcie mi síce nenamerali,zato krčok skrátený na 6mm...a dr. v nemocnici si určil svoj termín až na 4.8.,tak som si pekne poležkala hore nôžkami 5týždnov...no neni nad to...ale čo človek neurobí pre svoje maličké...už nás poslali len dobojovať domov,nakolko podla nich som skončila 36tt,tak som už "za vodou"...papa
ahojte maminky tak dnes poradna dopadla dobre som otvorena neviem ci viac ako minule lebo doktorka ponahlala k operacii a malinka je stale na tej istej vahe ako minuly tyzden 3200g len neviem ci prietoky su dobre ked mi namerala 2,6 ci je to dobre alebo zle . v stredu idem na poradnu a ked sa bude nieco menit tak vo stvrtok alebo v piatok mi vyvola porod ale dufam ze to bude skor. drzim vam palceky maminky a zelam pekny vikend
@cerealka no super, ze vsetko v poriadku 🙂 ja idem v pondelok na ultrazvuk aj poradnu, tak som zvedava, co mi povedia. tiez by mi mohol lekar povedat, ze podme v piatok na to.. radsej by som to mala naplanovane...
tak sa drz aj ty a pekny vikend taktiez 🙂
@zuzkaamato dakujem a zelam aj tebe pekny vikend a v pondelok nech ti tiez uz doktor povie ze uz pojdete nato budem drzat palceky potom daj vediet
@neeelaaa1 noo to nemáš bohvie čo s tým tlakom ale ved v takom to teple nech sa ani nečuduje .výsledky mám dobré a zas ako minule bez zmeny teraz pôjdem znova v piatok a ak ani potom nič tak budem mať poradňu u Gaža lebo bude potom zastupovať.Ako sa ti spinkalo dnes v noci mne supééér pršalo tak bolo aj dýchatelno ...
@zuzkaamato pekný dátum si si vybrala 😀 😀 😀 mne naši naordinovali dnešný 7.7. lebo švagor je 8.8 sestra 9.9. a vraj by to bolo pekné keby je Adamko toho 7.7. som sa smiala no aby som teraz nešla preto zemiaky kopať 😀 😀 😀 😀
@nina4 veru, dnes je pekny datum, ani som si to neuvedomila 🙂 no tak sup sup okopavat zemiaky alebo umyvat okna alebo podlahy.. alebo sa s mm zavrite v spalni a nech malej pomoze on na svet 😉 😀
ja si este pockam na ten pondelkovy ultrazvuk, co mi povedia. a ked bude vsetko ok, tak to vidim na ten piatok 😀

@bis jeeeeej 🙂 gratulujem... myslim, ze si prva 😉 ale uz su tu aj dalsie maminky..
super, uz to mas za sebou... tak veeela zdravicka obidvom 🙂