Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@veraba jasne, dam vediet. ale uz zas mam z toho nervy. idem tam na 9.20 na monitor, na ktorom mi urcite zas bude zle. a o tom case tam uz bude neskutocny hic, tak zas budem cela spotena. potom o 10 mam ultrazvuk, tam bude urcite tiez teplo a potom letiet na poradnu. ani neviem, akeho doktora tam budem mat. mam pocit, ze sa tam hocijako striedaju v tej ordinacii.. a mm nechce ist so mnou, lebo musi do prace.. sa uz trochu bojim soferovat, ale tak to zvladnem..
@zuzkaamato no to je zle ze ides sama a nemocnicu mas daleko - dlho ti trva cesta autom? - no ja by som sa tiez uz bala asi soferovat ale to zvladnes 😉 od ktoreho tt chodis na ten monitor? ja som este nemala tu cest nahno ist 🙂 no to striedanie doktorov je zle ja som to mala na zaciatku a bola som zufala lebo kazdy povie nieco ine alebo ma iny pristup - no zle ale teraz nastastie uz chodim len k jednej dr. dufam ze ta ma aj odrodi
@zuzkaamato ozaj a mm si nemoze ani zobrat PV? - pracovne volno ako doprovot ze ide k lekarke stebou na to mate narok
@veraba podla toho, ci bude zapcha alebo nie. tak okolo pol hodinky a dlhsie. ale uz su prazdniny, tak by to mohlo byt v pohode. a idem stale po obchvate, takze to neni take narocne ako cez mesto. uvidim, este sa skusim spytat, ci by nesiel so mnou.
na monitore som bola 2 krat. minuly pondelok a tyzden predtym. cize asi od 37 tt.
s tymi doktormi neviem,ako to funguje na kramaroch. uvidim, ci tam bude ten isty. ale napriklad minule tam bol rano okolo 8ej iny a potom pred 10tou na poradni som mala ineho. je mi to v podstate fuk, ved to cele trva 3 minuty, ale presne, ze kazdy ma iny nazor..
@veraba vidis, to mi nenapadlo. ako on bezne nema problem odist z prace, ked potrebuje. len tusim maju nieco dolezite.. neviem, spytam sa. dakujem 🙂
@zuzkaamato ty budes rodit na kramaroch no to mas dost dalko ja som zas na antolskej. no tak je mozne ze aj ja pojdem coskoro na monitor
@veraba vies co, mne je asi jedno, kde by som rodila. teda co sa dialky tyka. som z ivanky, takze to je fuk. neviem, ako to funguje na antoskej. ale na kramaroch je to tak, ze ako uplne prve tam ides na monitor. potom ti jeho vysledok zhodnoti gynekolog v inych dverach a az potom sa objednas na poradnu, co je najskor o tyzden. je to tam take divne.. ved sa opytaj, ze si este nebola na monitore..
@zuzkaamato A vieš že nad tým 17 som už aj ja uvažovala ale ked je takto teplo tak by to človek bral čím skôr 😀 😀 ja sa len smejem ,že mňa dočká asi ešte aj august .Ale tak čo stany si tam nepostavia a nám neostáva iné len čakať 😉 🙂 🙂
@nina4 ved to, ze ja mam tiez pocit, ze to bude blizsie k augustu. Akurat, ze potom bude mala oslavovat obidva sviatky skoro naraz - narodeniny v juli a meniny 11. augusta... Ale tak co uz. No som veeeeelmi zvedava, co povedia zajtra. Zas nebudem spat kvoli tomu 😀
@zuzkaamato presne tak🙂 ten moj je zase velmi zhavy...
@katalin33 a co ides na sekciu ci normalne?
@zuzkaamato budem ti drzat palce nech uz ti povedia nieco pozitivne a baby pijete caj z malinovych listov?
@cerealka dakujem... Akurat uz zacinam byt nervozna. Zas sa poriadne nevyspim kvoli tomu... Ale uz nech aspon viem, ako sme na tom.
Ten caj nepijem, ale uvazovala som nad tym. Len neviem, ci to ma velky zmysel... Ty ho pijes?
Ahojte Babule, este ste tu ako kinder vajka 2 v 1? 😀
@zuzkaamato ja som ho pila aj pri malom a mam pocit ze to aj pomohlo lebo som sa rychlo otvarala a ja uz cele tyzdne nespim a do stredy zase vela toho nezaspim lebo budem nervozna ako ty ze co mi povie lekarka
@zuzkaamato nemam prave vobec tucha, ci mi da vyvolavacku a normal alebo sekcia...ma mi robit nejake testy a v utorok resp. v stredu by som mala rodit...tak si to napatie teraz "uzivam" 🙂
@nurili hej hej, kinderka s prekvapkom. Akurat nikdy nevies, kedy to prekvapko z teba vypadne 😀
@cerealka a ako chuti ten caj? Ako casto to treba pit? A kolko asi stoji? Mozno sa stavim v lekarni zajtra...
@zuzkaamato no ja ho pijem raz dvakrat do dna kedy ako a chuti fajn ja si dam tam aj trosku cukru lebo horky nemam rada a stoji okolo eura aj daco
@cerealka tak si ho mozno zajtra kupim, ak sa mi bude chciet ist este do lekarne po tom zajtrajsom maratone. Uskodit to nemoze... Dakujem za info
@zuzkaamato veed jasne uvidis sama a ten ti neuskodi lebo co som citala tak len pomaha
@zuzkaamato no mohlo by aj teraz, nepohnevala by som sa....ale ako pozeram tak stojis v rade predo mnou... 😀
baby mám bolesti pod bruchom a treba mi stále cikat, čo to može znamenat?
@nurii ty tusim nemozes spat 😀
ja idem dnes doobeda na monitor, uzv aj poradnu, tak sa snad dozviem nieco. Som zvedava. Aspon pocasie mi zatial praje, nie je taky strasny hic este. Potom sa ozvem, ze co nove. Ale tipujem, ze nic 😀

@zuzkaamato no ved toto ja zacnem 38tt az v utorok tak mam este cas ale doktorka povedala ze uz by sa aj v tom 38tt mohlo nieco diat lebo uz sa aj otvaram ale drobec nie je este pretoceny tak uvidime. tak daj zajtra vediet ze ako si dopadla.Jasne ze sa jej nechce von do toho tepla kto by isiel 😝