Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@nurili tak manzela, ktory je brokolicu, ti zavidim 😀 ten moj neje nic zelene, okrem hrasku 😀 a ja brokolicu zboznujem. Musim si niekedy uvarit aspon pre seba. Ja som vcera robila granadir, mala som na neho strasnu chut. A ostalo mi aj na dnes. Mm to nechcel jest, aj ked mu chutil, ale nebolo v tom maso 😀 Tak ale ja zas nemozem jest furt len maso... Na dnes mi z neho este ostalo, tak dnes nevarim. Ale mam chut na palacinky, tak mozno par spravim 🙂
@cerealka no potom sa nam ozvi, ako si dopadla u doktora. By ma zaujimalo, co znamenala ta krv, ci to je ta zatka alebo plodova voda alebo co. Hlavne, nech je vsetko v poriadku. Drz sa a daj vediet 🙂
ďalšia noc čo som mala v noci bolesti už druhá po sebe 😝 cez mi tvrdne brucho a v noci ako keby som mala krče snáď sa to už pohne tým správnym smerom. 😀 Len dúfam,že to takto nepojde až do termínu a nebodaj ešte prenášať 😅
Dievcata, ktorym sa vam uz narodili vase pokladiky, tak vam vsetkym BLAHOZELAM, nech vam robia len a len radost... A dievcata ktore este len cakate, tak si uzite este tych par dni s bruskom 😉 Drzte sa... 🙂
@zuzkaamato no poradna dopadla dobre a ta krv znamena ze sa otvaram ci ze je to ta zatka a som otvorena uz na 2 prsty a zajtra rano o 6:30 sa mam hlasit v porodnici a rozbehne sa porod mla ma 3230g a bude mat dobry datum narodenia
@zuzkaamato ja v ruzinove budem rodit odtial mam gyndosa. no mam pocit, ze rodit budeme rovnako 😉
Ahojte tak moja poradna dnes dopadla tak ze uz by som aj mohla rodit len by to chcelo kontrakcie 🙂 tak budem cakat len skoda ze som nemala este ultrazvuk vobec netusim kolko drobec vazi a ci je pretocene dole hlavickou atd. ☹
@cerealka jeeej, no super. tak uz to budes mat za sebou 🙂 tak drzim palce a tesime sa na fotku babatka 🙂
@majcika a bude ta rodit priamo tvoj gynekolog? si si ho zazmluvnila, ci ste sa len dohodli?
@veraba ako to, ze ti nerobili ultrazvuk? to je zvlastne. ved ako potom vedia, ako je babatko otocene? teda doktor to mozno citi pri vysetreni, ale aj tak..nabuduce mu na poradni povedz, nech spravi uzv, ved to je minutka...
@zuzkaamato hej moj gyndekolog ma bude rodit som si ho zazmluvnila budem mat vacsiu pohodu tak preto a ty ides tak na koho natrafis ci mas dohodnuteho dr?
@majcika hej, nechavam to na nahodu 😀 na kramaroch su vraj dobri lekari, tak snad to dobre dopadne 🙂 moj gyndos rodi tusim len u kocha a tam som nechcela ist. a ineho nepoznam, tak som si nezazmluvnovala...
@zuzkaamato my sme taka skor bezmäsita rodina, ja rano nemozem inak zacat kym nevypijem pohar tepleho mlieka pripadne kakaa a k tomu nieco male....ja sa chystam ze vecer postavim hovädzi gulas a ja mam zas chut na lievance.... 😀 tak si ich vecer urcite urobim, mnamky bude.... 😵
@zuzkaamato
@majcika no ved minulu poadnu som sa pytala na ultrazvuk a povedala ze bude tak som cakala ze hadam dnes a nic a jak mi povedala ze keby som mala kontrakcie ze mozem ist rodit tak som sa aj zabudla opytat ze ci vie ako je babo otocene a na ultrazvuk. no a pri odchode mi iba povedala ze ked neporodim tak v stredu sa vidime asi tak.
Babule ako sa dnes citite? 😉
@nurili mnam, aj lievance by som si dala 😀 tie palacinky som nakoniec nerobila, uvidim, s akym velkym hladom pride mm domov a podla toho spravim. Alebo si najde nieco v chladnicke a ja si spravim palacinky pre seba 😀
@veraba no to chapem, ze ked ti povedala, ze by si uz mohla rodit, tak si ostala mimo. Aj ja by som potom uz zabudla, ze sa chcem na nieco opytat. Tak uvidis, snad to pride skor ako v stredu
@zuzkaamato ja naberam energiu az neskoro vecer....cez den som nemastna neslana...ale nie vzdy.... 😉

@nurili dakujem velmi pekne