icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zuzkaamato
11. júl 2012

@nurili Dnes zatial pohoda, mala sa az tak nemrvi, tak sa to da prezit. Nohy standardne jak slon, a to vacsinou lezim... Inak dnes nic nerobim, len sa prevalujem z boka na bok 😀 a ty ako?

zuzkaamato
11. júl 2012

@nurili tak to ja prave naopak. Rano som v pohode, ale vecer si uz neviem najst ziadnu polohu, ani v stoji, v sede, lahu, nic... Vsetko ma omina, tlaci, zavadzia...
Uz sa tesim, ked sa zbavim brucha a hlavne ked sa dostanem spat na svoju vahu...

zizu38
11. júl 2012

@nina4 no my to už mame za sebou. Ivka sa narodila 5.7 o 10.55ráno, 48cm a 3170g. No a je riadne vlasatá - takže na tom páleni zahy niečo bude🙂
sranda 4ho som bola na poradni a pýtala som sa dr.ako spoznám že mi začne odtekať plodova voda?a ona že to určite spoznám.a sa ti o 11večer zobudím s pocitom že asi mi niečo slabo tečie. Idem na wc a na intimke jasnočervená krv a taký fliačok rozpity. No a teraz čo? Kdeže som bola sama doma mierna panika.tak najskôr telefonát manželovi do roboty potom svokrovcom aby ma odviezli.a v nemocnici vložku poliali a nič.ale tak si ma tam nechali a rovno na vzdychárni a o 2hej ráno neskutočne ma boleli kríze tak som šla za sestričkou že či jej mám dať tu vložku tak ju poliala a utekala za doktorom že už "zmodrala". Okolo 8ej(asi) došiel ivko a ostal so mnou do konca. Za čo som mu vďačná lebo bol platný člen teamu.🙂 a samotny pôrod no už nikdy viac. Nemohli mi pichnúť epidurálku, dali mi vyvolávačku, našu žabku nakoniec ťahali kliešťami, a sestričku som mala celý čas na brušku a nakoniec som musela ísť aj tak pod narkózu. No takže sme ešte stále v nemocnici a naša bambuľka dostala žltačku☹ . Ale aspoň ju mám konečne pri sebe, lebo za prvé 3dni po som ju mala len na pár hodín. No a už ako? Dúfam že je všetko ok

nina4
11. júl 2012

@zizu38 AAAch moje zlatko tak v prvom rade ti srdečne gratulujem k princezničke .Tak to si mala ozaj ťažký pôrod a prečo ti nedali tú epidurálku ? zo žltačky si ťažkú hlavu nerob mne ju mali všetci traja tak čakám ,že to bude mať aj Adamko.a mliečko máš? Ivke sa chce papať či je zo žltačky ospalá? Moja len teraz veľa oddychuj pokiaľ sa ti dá.U nás nič nové v piatok idem na poradňu ale mám pocit že ten náš žabiak ani za nami nechce a to čo doteraz mi nohy nepuchli tak posledné 3 dni ich mám ako papuče .ak sa do piatku nič nezmení ideme z manželom krpca prehovárať urobíme si romantikuš 😝 😀 😀

brunkova
11. júl 2012

ahojte mamičky 🙂 za 3 dni mám termín, chcem sa Vás opýtať či je v poriadku, keď bruško mi začalo až dnes tvrdnúť? 😨

veraba
11. júl 2012

@zizu38 moja a ja ti moc gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem a prajem vela zdravicka a rychle zotavenie. porod si teda mala tazky ale uz to mas zasebou a princeznicku mas uz pri sebe.

nurili
11. júl 2012

@zuzkaamato maly mal disco do teraz a to asi z tej coly co som pila, mam take tlaky v podbrusku ale nic mimoriadne a ani silne.....nohy, ruky v pohode este som poobede nezdriemla ale bere no spala som do 13 hod.na etapy ale akosi si stale nejaku zabavku najdem....leniva som jak vos.....dnes som si nafarbila vlasky aspon nieco.....malemu sa cka..... 😀 fuciiiim.....

nurili
11. júl 2012

@zuzkaamato vies ze aj ja sa tesim ze si natiahnem konecne rifle a fajne tricko nie ako mech zemiakov.... a tesim sa na opasok...uplne blbosti ale tesim sa....tesim sa ze nebudem musiet ist 100 krat na wcko.....a tesim sa na maleho ako ho budem stiskat, cmulkat a nosit na rukach....na to sa tesim najviac..... 😀

nurili
11. júl 2012

@zizu38 srdecne gratulujem....zelam Vam skore uzdravenie..... 😵

veraba
11. júl 2012

@nurili no tak na toto sa aj ja tesiiiiiiiiiiiim ale neviem neviem ci rifle obleciem a kedy ☹ a tricka mozno aj hej ak sa brusko zmensi. Babulky ale mne aj bude chybat to moje brusko ten pocit ako sa babo mrvi ako ma stucha no proste ten pekny pocit 😀 co zazivame 😀

papuka
11. júl 2012

@brunkova neboj, mne cez den tvrdne aj na 4-5 rázy, a niekedy ani nie 🙂 len mna strašne pobolieva chrbát, no neskutočne. ja ak neporodim tento týžden tak v pondelok už idem na programovaný porod 😎

papuka
11. júl 2012

@zizu38 ach moja zlatá, len oddychuj, v pondelok som ta už potom nechcela rušit a stretla som aj Ivka, nestihla som ho zoznámit s majkom, myslím že ešte tých zoznámení bude čas, no my ešte stále nič, ale dnes mi je fakt nie dobre, aj kríže aj brucho ako pred menzesom, ja by som už zajtra aj išla 😀 ale maroško spachtoško asi nie ☹ takže asi až v pondelok na ten programovaný ráno o 6,30 drž palčeky a vy sa tiež držte, pappa

zuzkaamato
11. júl 2012

@nurili @veraba jaaaj baby. No ved toto, konecne chodit ako normalna zena a nie ako parna lokomotiva 😀 ale my budeme sexice maminy, nebojte 😀 😀 pri detoch pojdu brucha dole, musia!!! Ja sa tiez neskutocne tesim na rifle a tricka, hlavne, ked mam vsetky obtiahnute 😀 to budem nosit najskor na vianoce, ak vobec... Akurat som mm vravela, ze neviem, co budem nosit po porode, ze by sa zislo nakupit. Radsej bol ticho 😀 no ale aj ja sa najviac tesim na to nase male uplakane... To bude uplne iny zivot...

zuzkaamato
11. júl 2012

@zizu38 pripajam sa ku gratulaciam a drzim palce, nech ste obe cim skor v poriadku 🙂

luka03
11. júl 2012

Ahojte!
Aj my sme uz doma z porodnice. Branko sa narodil 3.7.
Som zvedava ako to budem zvladat, zatial je to v pohode kedze mm ma teraz dovolenku ale ked budem sama tak neviem, neviem 😀
Inak vy tu riesite rifle a tricka a mne take brusisko ostalo akoby tam jedno babo zabudli ☹ No co uz, hadam casom splasne, zajtra mi idu vyberat stehy tak sa spytam kedy mozem zacat cvicit lebo toto sa ani nejakym trickom zamaskovat neda ☹ Ale to je najmenej, v postielke mi buva naaaadherne zdravucke babatko a to je podstatne 😉
Drzim palce vsetkym ktore to este caka, zvladnete to baby!!!

zuzka_bluzka
11. júl 2012

@luka03 jeeej, nadherny Branko, gratulujem 🙂 nech je zdravucky

veraba
11. júl 2012

@luka03 jej dalsie babo gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀 no krasny je ten Branko - neboj urcite to zvladnes a pri tom vstekom ti zmizne brusko ze nebudes vediet ako. este raz gratulujem

zuzkaamato
11. júl 2012

@luka03 v prvom rade veelka gratulacia, je to krasny chlapisko 🙂 my si tu zo seba len robime srandu s tymi riflami a trickami, neboj.. to potrva, kym brucho zmizne.. ale tak co nad tym budeme plakat 😀
drzim palce, nech vam to spolu ide, aj ked mm bude musiet do prace.. to zvladnes, neboj 🙂

saxana36
11. júl 2012

jej teraz si spätne citam kolko z Vas uz maju svoje batôžky pri sebe , VSETKYM MAMICKAM GRATULUJEM
tomu mojmu sa nejak nechce, sa citim ako keby som mala mat brusko este mesiac, ale zajtra mam poradnu tak sa snad dozviem nieco nove

nurili
11. júl 2012

@veraba nooo uz aj nad tym som rozmyslala ze tie vlnky co mame v brusku nam bude chybat...a pytam sa seba ci ma bude aj nadalej mm tak rozmaznavat ako do teraz.... 😀 😀 😀

nurili
11. júl 2012

@zuzkaamato @veraba babeny a ake bude kocky ked sa budeme prechadzat s kociarikmy a pneumatiky skrijeme ked ho budeme tlacit....nosy budeme mat hore....ha.... 😀

marakoli
11. júl 2012

@monika837 aj ja sa pripájam ku gratulácii, nech ste obe zdravučké

nina4
11. júl 2012

@luka03 Moje aký je krásny gratulujem .A z bruška si nič nerob ani sa nenazdáš a je fuč .

nurili
11. júl 2012

@luka03 srdecne gratulujem, malinky je sladucky.... 🙂

jarimka
11. júl 2012

ahojte baby tak my sme už doma od včera tak si na seba zvykáme hlave radko na stanku musíme to ešte zladit inak sa máme super len nás trápi žltačka ale dufam že čoskoro bude fajn inak pôrod rychlovka priala by som taký každej čo ju to ešte len čaká 🙂

nurili
11. júl 2012

@jarimka jeeej, este raz srdecne gratulujem, malicka je krasna...a z tej zltacky si tazku hlavu nerob to ma skoro kazde dietatko....jakeho ma kohutika... 😀

veraba
11. júl 2012

@jarimka ahoj mala je krasna 😀 😀

marakoli
12. júl 2012

@jarimka gratulujem, je krásna bábika

marakoli
12. júl 2012

@luka03 gratulujeme aj my, všetko dobré prajeme

opica89
12. júl 2012

@luka03 brusko zmizne casom 🙂 neboj nic a gratulujem je nadherný hlavne vela zdravicka 🙂 aj ja už chcem