icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

katusska248
12. júl 2012

dievcataaa nejak ma zacina chytat volaka panika :( cele tehotenstvo nic a nejak ako sa to blizi sa nejak bojim 😕

zuzkaamato
12. júl 2012

@veraba ja niiic ☹ ale tak to moze prist aj tak.. jedine, co ma dnes znervoznuje, su tie divne pohyby a natahovanie v brusku. uz je to niekolko hodin vkuse, co tam krpata robi strecing 😀
ale nervicky uz veru su, idem si dat nieco sladke 🙂

nurili
12. júl 2012

@veraba len sa daj pekne do pohody, ziadne nerviky a stresiky to neprospieva ....nesmies hned panikarit lebo ked to fakt pride tak tvoj porod bude krcovity a plny stresu...pekne easy..... 😉 tak ci tak to musi prist, tak tomu nechajme volny priebeh.... 😵

zuzkaamato
12. júl 2012

@nurili jeeej, super.. kiezby si mala takuto zabavu aj pocas porodu 🙂
a to je super, ze nemas streptokoka.. ja mam ☹ aj ked o nic nejde, je to zbytocna komplikacia a navyse som alergicka na penicilin a bojim sa, aby mi ho omylom nedali infuzkou... ale inak pohoda...

veraba
12. júl 2012

@zuzkaamato vies co idem si aj ja dat na nervy 😀. neviem doteraz som bola ok a cakala bez stresu ale ako sa nieco udialo ako ta zatka tak normalna panika ☹

veraba
12. júl 2012

@katusska248 moja tak to niesi sama ja som teraz mala taku paniku ale uz je zas dobre 😀 neboj zvladneme to 😉

katusska248
12. júl 2012

tak ja som sa akurat rozhodla ze nejdem rodit :D tehotentstvo sice uplne bezproblemove necitim sa na to ze by som bola tehotna nie to este rodit :D a budem prenasat ako klokanica maleho klokana :D dobry napad co .....
a neviete nahodou co by to mohlo totok urychlit?

kukucka78
12. júl 2012

@zuzkaamato dakujem za podporu....no ved na to sa všetky tešíme najviac že budeme mať babulky naše pri sebe čo najskôr

zuzkaamato
12. júl 2012

@veraba ja som si dala zlate oplatky orieskove 😀 mm sa vratil z grilovacky a nic mi nedoniesol 😠 a ja tu trpim hladom 😀 idem si ja citat alebo co, nech sa dostanem na ine myslienky.. zajtra sa ozvi, ci je vsetko ok 🙂
dobru noc a nepanikarme 😀

zuzkaamato
12. júl 2012

@katusska248 tak tento tvoj napad sa mi pozdava s tym klokanom 😀 tak aj ja to tak vyskusam 😀

veraba
12. júl 2012

@zuzkaamato dobru nocku a dakujem a uz ziadna panika 😀

katusska248
12. júl 2012

vsak aj mne sa paci len nvm ci sa rovnako bude pacit aj drobcovi :D

nurili
12. júl 2012

@zuzkaamato streptokokok je dost neprijemny ale hlavne pre mimi nebezpecny....a koa sa dnes citis? ja som bola do teraz k.o. ale po masazi som sa zas prebudila jak vampir.... 😀

katusska248
12. júl 2012

ale vraj ked o streptokovi vedia davaju volake antibiotikum pri porode len nesmies prist natesno aspon 4h pokial porodis

katusska248
12. júl 2012

@veraba taaaaaaaaak tak ale este mi ani zatka neodisla ani nic len krpec vyvadza:D

nurili
12. júl 2012

@katusska248 ano su antibiotika nasadene rodicke .... 😝 myslim ze cez infuziu....

katusska248
12. júl 2012

to uz neviem ale to nedavaju kazdej ci?

zuzka_bluzka
12. júl 2012

Ahojte dievcence, tak mne dnes dokina povedala ze mam uz malo plodovej vody a hlavicka sa tlaci dole. Povedali aj vam niektorej, ze mate uz malo vody? Ze ci mam uz ocakavat porod kazdu chvilu 🙂 lebo vy si tu vacsinou zelate aby to uz bolo, ale ja teda chcem este urcite 2 tyzdne vydrzat lebo mm je na sluzobke a dojde az na konci mesiaca tak som sama domaaa 🙂 diky za kazdu odpoved

zuzkaamato
13. júl 2012

caute kocky. Ked zistia streptokoka, tak davaju rodicke infuzku s antibiotikami pred porodom. Neviem, ako sa to riesi, ked sa to nestihne. Ale tak co uz, uz ho raz mam, tak s tym nic nenarobim...☹ Musim dufat, ze sa to neprenesie na babatko...
Inak v noci som tak dobre spala. Mala sa sice mrvila este do nejakej jednej, ale spala som dobre. To bude asi tym ochladenim...

No a co vy kocky? Ktora dnes rodi? 😀

veraba
13. júl 2012

@zuzkaamato dobre ranko. Ja som sa tiez dobre vyspala az nato ze ma. boli chrbat asi ma ofuklo. No dnes je piatok 13 😝
No ja mne je zatial fajn tak dnes to na porod nevidim

zuzkaamato
13. júl 2012

@veraba ja som si to s tym piatkom 13teho rozmyslela. Dnes sa mi nechce ist rodit 😀 Sa mi nechce ani len pohnut a nie rodit 😀

katka1903
13. júl 2012

@zuzkaamato Aj ja mam streptokoka .ja som ho mala aj pri synovi a v pohode.

monika74
13. júl 2012

@zuzkaamato ano dáva sa to pred porodom infuzka ja som ho pri predošlom mala tiež a teraz som mala tiež streptokoka ale akehosi ineho a ten som preliečovala čípkami antibiotikami 😅

veraba
13. júl 2012

@zuzkaamato ako ti zistili ze mas streptokoka ake testy na to robia? lebo ja neviem ci aj mna testovali na streptokoka

katka1903
13. júl 2012

@veraba To sa robi vyter v 36.tt.

veraba
13. júl 2012

@katka1903 hej mne nic take nerobili ziadny vyter a to som 38tt. a to robia kazddej?

zuzkaamato
13. júl 2012

@veraba hej, aj mne to robil doktor v 36tt. Vyter zdola na kultivacie. Tak sa na to nabuduce opytaj.

monika74
13. júl 2012

@veraba výter robia každej pozri na prednu stranu tehu knižky tam je anamnéza možno si si len nevšimla ale musia to robiť každej

veraba
13. júl 2012

@zuzkaamato
@monika74 nie urcite mi nerobila vyter to by som urcite vedela ze mi robi aj nejaky vyter ani v knizke nemam nic napisane. dokelu a teraz co ked mi to nespravila to sa moze aj v 39tt?

veraba
13. júl 2012

@monika74 a v knizke pod anamnzou mam nieco popisane ale to tam pisal este moj gynekolog na zaciatku tehotenstva 😒