icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

monika74
13. júl 2012

@veraba streptokok sa robí v 36tt a mal ti ho urobiť ešte tvoj gynekolog ved skus zavolať sestričke

zuzkaamato
13. júl 2012

@veraba mne to do knizky oznacili na titulnej strane uplne hore. napisal mi tam, ze "SAG+" a je to zvyraznene zltym zvyraznovacom... ale k tomus om sa dopatrala az na internete, ze co to vlastne znamena. moj gyndos mi teda povedal, ze mam streptokoka, aj mi dal k tomu vysledky na papieri, aby som ich dala tomu gyndosovi, ktoremu budem chodit do poradne do porodnice.

veraba
13. júl 2012

@monika74 no len ja uz od 30tt chodim k porodnicke do nemocnice preto viem ze mi urcite vyter nerobila

zuzkaamato
13. júl 2012

@veraba zavolaj jej preistotu....

veraba
13. júl 2012

@zuzkaamato no tak ja to nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😲 😠 super a tera ani neviem ci to mam alebo nemam

veraba
13. júl 2012

toho streptokoka

zuzkaamato
13. júl 2012

tak moje dnesne plany nevysli. chcela som umyt okna alebo upratat v zimnej zahrade, ale ledva som obed dovarila... strasne ma bolia krize a brucho ma taha k zemi, nevydrzim na nohach... a este mi zacina trpnut prava ruka.. to co uz je? 😠

monika74
13. júl 2012

kindervajíčka podme rodiť už aj tu prší a celkom dobre sa ochladilo 😀 😀

zuzkaamato
13. júl 2012

@monika74 ja nikam nejdem, odmietam sa pohnut zo sedacky 😀

veraba
13. júl 2012

@monika74
@zuzkaamato ani ja dnes moc nechcem je piatok 13 tak ostava to na tebe monika 74 😀

zuzkaamato
13. júl 2012

@veraba nevolala si tej svojej porodnicke kvoli tomu streptokokovi?

monika74
13. júl 2012

@veraba ja by som aj šla hneď 😀 no idem ešte nakúpiť mužovi nejaké zásoby do chladničky až si majú potom čo variť 😀 😀

monika74
13. júl 2012

ináč už máme dalšie julovčiatko mirulka147 má synčeka pozerala som fotoblogy 😀 😀

veraba
13. júl 2012

@zuzkaamato volala ale dnes nerobi tak nevie 😒 musi to kuk v pc

veraba
13. júl 2012

@monika74 no uz mame dost julovciatok len mi stale nic ved maaaaaaaaaaaaaame cas 😝 zatial 😲

zuzkaamato
13. júl 2012

@veraba a povedala ti nieco k tomu? ze ci sa to moze spravit dodatocne?

veraba
13. júl 2012

@zuzkaamato nepovedala nic len ze to kukne a da vediet ze prinajhorsom este spravi vyter

papuka
13. júl 2012

ahojte dievčence, dnes ráno po návšteve WC 😀 som na paieri zbadala taký hustý zeleno žltý výtok, neviete čo to može byt? žeby to bola tá zádka ale plodová voda staĺe nič, stráááááááááááááááááááááááášne ma boli chrbát a mám aj krče ako ked chodia posličkovia, žeby sa mi to už blížilo? dnes je piatok 13. tak to by som velmi ani nechcela 😒 ak nie inak tak v pondelok už aj my budeme vonku ráno o 6,30 mám byt v nemocnici na plánovanom porode PS: aj vaši známi vám denne 3x volaju či ste už nie? lebo u nás drnčí telefon v kuse 😀

zuzkaamato
13. júl 2012

@papuka 😀 😀 😀 to bude zatka.. aj vcera sme to tu riesili, preto sa smejem 😀 to uz vydrzis do pondelka, ked nechces rodit dnes..
a v pondelok ta len maju prijat ci rovno aj porod vyvolaju?
nam volaju akurat svokrovci, ale nastastie nie az tak casto.. ale aj tak je to na nervy 😀

zuzkaamato
13. júl 2012

@veraba no tak vidis. pokial z toho nestresuje lekarka, tak to asi neni az take vazne. ale aj tak je zvlastne, ze na to zabudla.. ale tak stava sa..

papuka
13. júl 2012

@zuzkaamato prepáč, ale nejak už chodim na pc pomenej tak potom nestiham čitat všetko čo tu napíšete 🙂 nie len prijet ale hned mi pichnu aj inekciu na vyvolávačku, nech je už potom 🙂

veraba
13. júl 2012

@papuka moja ja som to mala vcera a normalna panika ale zatial nic len ma pobolieva podbruskom ako ked mas dostat krami ale je to take chvilku boli potom zas nic ale tak nepripustam si ze by to mohlo zacat

zuzkaamato
13. júl 2012

@papuka niee, ved ja nevravim, ze si si mala precitat, co sme vcera pisali. len vcera sme tu stresovali spolu s @veraba 🙂
tak to mas super, ze v pondelok to mas na istotu. uz len dovtedy vydrzat 🙂 tesis sa uz, vsak?

veraba
13. júl 2012

@zuzkaamato
@papuka ja by som brala 17 alebo 20,21 lebo mm ma 21.7 narodeniny ale podla mna ked sa bude blizit aj ten datum tak zas budem chciet iny datum 😝 .

zuzkaamato
13. júl 2012

@veraba jeeej, to by bolo super, keby sa vam babo narodilo na muzove narodky.. ale nemozes to zas odkladat donekonecna 😀 neboooj, to zvlaaaadneme... musime porodit, inak to nejde 😀 mne by sa inak tiez pacilo 17.7.

veraba
13. júl 2012

@zuzkaamato ja viem ze to zvladneme ale vies ked to zacne tak uz to budem chciet mat zasebou ale takto cakam a cakam alebo keby som vedela ze kedy to pride ale takto cakat je zleeeeeeeeeeeee a ale podla mna ako ta zatka zacala odchadzat a dnes ma dost pobolieva podbrusokm co som este nemala neviem ci sa to uz aj neblizi - ale tak cakam len som samadoma tak aj drobcovi dohovaram nech este chvilku pocka aj ked na drobceka mooooooooooooooc tesiiiiiiiiiiiiiiim

zuzkaamato
13. júl 2012

@veraba Jaj ano, ty si sama doma... No tak este nech chvilku vydrzi. Kedy sa ti mm vrati domov? A keby nebol doma, ma ta kto zobrat do porodnice, ze?

veraba
13. júl 2012

@zuzkaamato no neviem kedy pride snad o 18hod uz bude doma. no neviem ale hned by som mu volala a musel by ale ryyyyyyyyyyychlo prist

zuzkaamato
13. júl 2012

@veraba Ja som si myslela, ze je niekde na tyzdnovke.. Tak to je v pohode, ked dokaze prist, ked mu zavolas. Aj u nas to tak je. Muz by tu bol schopny byt do 20 minut, mozno aj skor, podla ciest.. A v najhorsom sa odveziem sama 😀

veraba
13. júl 2012

@zuzkaamato no keby neprisiel tak bud by som isla pesi aj autobusom by sa dalo hi hi hi alebo by som volala 112 a cakala pred branou lebo inak by sa k nam nedostali alebozeby som im vyhodila kluce z balkona hi hi 😀 . dnes mi je nejak veselo oproti vcerajsku