Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@veraba mne to do knizky oznacili na titulnej strane uplne hore. napisal mi tam, ze "SAG+" a je to zvyraznene zltym zvyraznovacom... ale k tomus om sa dopatrala az na internete, ze co to vlastne znamena. moj gyndos mi teda povedal, ze mam streptokoka, aj mi dal k tomu vysledky na papieri, aby som ich dala tomu gyndosovi, ktoremu budem chodit do poradne do porodnice.
@veraba zavolaj jej preistotu....
@zuzkaamato no tak ja to nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😲 😠 super a tera ani neviem ci to mam alebo nemam
toho streptokoka
tak moje dnesne plany nevysli. chcela som umyt okna alebo upratat v zimnej zahrade, ale ledva som obed dovarila... strasne ma bolia krize a brucho ma taha k zemi, nevydrzim na nohach... a este mi zacina trpnut prava ruka.. to co uz je? 😠
kindervajíčka podme rodiť už aj tu prší a celkom dobre sa ochladilo 😀 😀
@monika74 ja nikam nejdem, odmietam sa pohnut zo sedacky 😀
@monika74
@zuzkaamato ani ja dnes moc nechcem je piatok 13 tak ostava to na tebe monika 74 😀
@veraba nevolala si tej svojej porodnicke kvoli tomu streptokokovi?
ináč už máme dalšie julovčiatko mirulka147 má synčeka pozerala som fotoblogy 😀 😀
@zuzkaamato volala ale dnes nerobi tak nevie 😒 musi to kuk v pc
@veraba a povedala ti nieco k tomu? ze ci sa to moze spravit dodatocne?
@zuzkaamato nepovedala nic len ze to kukne a da vediet ze prinajhorsom este spravi vyter
ahojte dievčence, dnes ráno po návšteve WC 😀 som na paieri zbadala taký hustý zeleno žltý výtok, neviete čo to može byt? žeby to bola tá zádka ale plodová voda staĺe nič, stráááááááááááááááááááááááášne ma boli chrbát a mám aj krče ako ked chodia posličkovia, žeby sa mi to už blížilo? dnes je piatok 13. tak to by som velmi ani nechcela 😒 ak nie inak tak v pondelok už aj my budeme vonku ráno o 6,30 mám byt v nemocnici na plánovanom porode PS: aj vaši známi vám denne 3x volaju či ste už nie? lebo u nás drnčí telefon v kuse 😀
@papuka 😀 😀 😀 to bude zatka.. aj vcera sme to tu riesili, preto sa smejem 😀 to uz vydrzis do pondelka, ked nechces rodit dnes..
a v pondelok ta len maju prijat ci rovno aj porod vyvolaju?
nam volaju akurat svokrovci, ale nastastie nie az tak casto.. ale aj tak je to na nervy 😀
@veraba no tak vidis. pokial z toho nestresuje lekarka, tak to asi neni az take vazne. ale aj tak je zvlastne, ze na to zabudla.. ale tak stava sa..
@zuzkaamato prepáč, ale nejak už chodim na pc pomenej tak potom nestiham čitat všetko čo tu napíšete 🙂 nie len prijet ale hned mi pichnu aj inekciu na vyvolávačku, nech je už potom 🙂
@zuzkaamato
@papuka ja by som brala 17 alebo 20,21 lebo mm ma 21.7 narodeniny ale podla mna ked sa bude blizit aj ten datum tak zas budem chciet iny datum 😝 .
@veraba jeeej, to by bolo super, keby sa vam babo narodilo na muzove narodky.. ale nemozes to zas odkladat donekonecna 😀 neboooj, to zvlaaaadneme... musime porodit, inak to nejde 😀 mne by sa inak tiez pacilo 17.7.
@zuzkaamato ja viem ze to zvladneme ale vies ked to zacne tak uz to budem chciet mat zasebou ale takto cakam a cakam alebo keby som vedela ze kedy to pride ale takto cakat je zleeeeeeeeeeeee a ale podla mna ako ta zatka zacala odchadzat a dnes ma dost pobolieva podbrusokm co som este nemala neviem ci sa to uz aj neblizi - ale tak cakam len som samadoma tak aj drobcovi dohovaram nech este chvilku pocka aj ked na drobceka mooooooooooooooc tesiiiiiiiiiiiiiiim
@veraba Jaj ano, ty si sama doma... No tak este nech chvilku vydrzi. Kedy sa ti mm vrati domov? A keby nebol doma, ma ta kto zobrat do porodnice, ze?
@zuzkaamato no neviem kedy pride snad o 18hod uz bude doma. no neviem ale hned by som mu volala a musel by ale ryyyyyyyyyyychlo prist
@veraba Ja som si myslela, ze je niekde na tyzdnovke.. Tak to je v pohode, ked dokaze prist, ked mu zavolas. Aj u nas to tak je. Muz by tu bol schopny byt do 20 minut, mozno aj skor, podla ciest.. A v najhorsom sa odveziem sama 😀
@zuzkaamato no keby neprisiel tak bud by som isla pesi aj autobusom by sa dalo hi hi hi alebo by som volala 112 a cakala pred branou lebo inak by sa k nam nedostali alebozeby som im vyhodila kluce z balkona hi hi 😀 . dnes mi je nejak veselo oproti vcerajsku

@veraba streptokok sa robí v 36tt a mal ti ho urobiť ešte tvoj gynekolog ved skus zavolať sestričke