Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
dievčatá, vy tu tak riešite tie výtoky ako možné predzvesti🙂 To ja by som už dáávno porodila, keby som ich brala vážne.
Ale teraz ozaj, mne sa to už dlho vyskytuje, neviem či sa tá zátka uvoľňuje postupne, ale neraz sa mi stalo, že som si také niečo ako opisuje papuka našla na intímke. Viem, že ten hlien sa má zahusťovať, len ma mätie tá farba. Lebo zelená by byť nemala, to vieme, ale zase...v tých odtieňoch sa už prestávam orientovať:/
@katusska248 nie len tej ktora ma streptokoka....
Ahojte Babulky, tak ndes som popratala, poprala, navarene bolo zo vcera a teraz vylihujem. Zajtra sobota tak sa budeme s mm flakat krizom-krazom....
@nina4 moja tak ze si zatvorena na zamok, hej? 😀 ja neviem ani ci som ci nie ale ved to je jedno...ked pridu bolesti tak sa aj otvarat budeme....
Inac u nas sa vyvolavacka podava v tabletke.... 😝
A este by ma zaujimalo Babule, dava sa na Svk klistir pred porodom? 😖
@veraba no super, ze ti je veselo 😀 vcera som aj ja chytala riadne stresy...
kokos, ale dnes sa mala asi posuva dole alebo co. bola som pred chvilou so psom a normalne som si obcas musela drzat brucho, tak sa tlaci dole...
Baby, mávate aj vy výtok do žlta až svetlozelena?
@nina4 takze hratky v splani nezaberaju, co? 😉 ja som chcela dnes okna umyvat, ale leje ako z krhly (konecne) a je mi tak divne, ze si ani netrufam. mala sa asi tlaci dole alebo co a od vcera sa roztahuje na sirku, na vysku, proste do vsetkych svetovych stran 😀
@nurili si pis, ze tu davaju klystir... teda pokial stihnu.. u vas je to ako?
zavidim ti, ze uz mas upratane. nas to caka cez vikend, ja uz nevladzem sama upratovat. mm mi musi pomahat. ale tiez by som sa sla niekam flakat, ale asi by som dlho na nohach nevydrzala..
@klemente Ja mavam taky do zlta tusim cele tehu, taky akoby hlien, robili mi aj rozbory a ze nic to nie je, takze ak ten zatkovy hlien bude vyzerat podobne, ani to nezistim 😀
@zuzka_bluzka aj ja taký mávam celé tehu. No už neviem, či mám paranoje alebo čo, ale mne sa niekedy zdá, že je do zelena. No vravím, ťažko mi sa takto podrobne orientovať v odtieňoch. Skôr pozorujem, že je hustejší, normálne som ho párkrát zanechala na posteli! 😲
@zuzkaamato to je take moje vencenie po celom tyzdny ale to je tak ze aj cukraren navstivime ci na spagety zajdeme alebo kebab, podla toho na co bude chut.......no a nakupy....ziadna velka generalka sa nekonala len klasika ako je vysavac a vydrhnuta kupelna....no a jedna davka do pracky aby sa mi nenaplnilo keby ma to chytilo.... 😝
A ako mimi, dnes poslucha? 😵
@nurili hmm, tak do cukrarne by sa mi aj chcelo. Asi zajtra vyslem manzela, u nas byvaju skvele zakusky... 🙂
No mimi moc neposlucha. Hrozne sa dnes mrvi a roztahuje v celom bruchu. A ked som bola so psom, tak mi strasne tlacila dolu... Teraz lezim, tak je dobre.
A vy ako dnes?
@zuzkaamato aj maly dnes vyvadza ale to uz od vcere po poradni lebo mi brucho prehmatavala a ako si sa malemu nepacilo...no povedala mi ze je dost velky tak sa uvidi ci mala pravdu.... 🤐mne uz par dni maly tlaci dole uz aj podla hmatu mi povedla ze je to na dobrej ceste a dalsi termi mam 27 ale ze vraj to pride skor...tak ze: cakaaaame* 😎 este sa trosku pogulam kem to pride.... 😀
@nurili no ja neviem, co sa deje, ale som cim dalej, tym menej pohybliva. Neviem, ci sa este vobec zodvihnem. Teraz lezim, ale obcas take tlaky dole a tvrde brucho... No uvidime...
@zuzkaamato ved aspoň to ,že sa trochu schladilo aj ked si to bez toho dažda viem predstaviť no mamina spomínala ,že zas na budúci týždeň má byť teplo .My sme si na zajtra ak nebude pršať naplánovali dlhúúúúúúúúúú prechádzku lebo už ani doma nemám čo robiť všetko sme už porobili dnes som dala ešte prať a zajtra na večer požehlím .A ty už máš aj naplánovaný odchod do nemocnice či to ešte dok. nerieši?
@nina4 nie, doktor to neriesi. je extremne strucny a este k tomu si mrmle sam pre seba, takze vlastne nic neviem 😀 uvidim, co mi povie v pondelok. na minulej poradni povedal, ze mam este cas, lebo podla uzv je mala az o 2 tyzdne mensia. ale mozno uz sa zacinam otvarat alebo co a povie mi nieco ine. podla toho, ako sa dnes citim, by som to uz rada mala za sebou. dnes mi je asi najhorsie z celeho tehotenstva...
@zuzkaamato no možno sa to už pomaličky rozbieha ak hej tak držím palčeky.Mňa to pri Paťkovi chytilo odrazu rovno 5 min.kontrakcie a pri Sofinke a Marekovi mi odtiekla voda bez bolestí.Ale to že mne teraz nič nieje tak mesiac dozadu ma chytili bolesti aj na pol hod.a nepodporilo to ani otváranie 😒 😒 .Tak takého dok.ti nezávidím ten môj je koľko krát až moc ukecaný 😀 😀 Ja som zas ako hlúpa lebo na další piatok nejdem k svojmu gyn.ale k zastupujúcemu a s tým som nemala dobré skúsenosti ten ked pozerá tak ide ak do kravy žiaden cit tak po tej poradni porodím isto 😝 🙂 🙂 .
@nina4 ved to je prave to, ze kazdy porod je uplne iny, tak zena fakt nikdy nevie, co cakat.
vies co, toto nie je moj doktor, to je uz ten v porodnici. u nas je to tak, ze mesiac pred porodom zacnes chodit do poradne do porodnice. a to je statny lekar, inak chodim k sukromnemu. ale tento sa da, minule sme aj zartovali, ale fakt strasne mrmle a zle mu rozumiet. ale nepovedal mi nic k veci. ze ci sa otvaram alebo co. ale asi by mi povedal, keby ano. a je mi blbe pytat sa, ci uz som otvorena 😀
inak on vysetroval tak, ze sa na mna ani nekukol. iba strcil ruku a pozeral sa do boku do steny, to mi prislo tiez vtipne 😀
@zuzkaamato ja tiez ked dlho lezim tak stuhnem jak skala....potom ma mm taha z gauca ked mi treba na wcko.....mne brusko netvrdne cele len tam kde sa maly puci...uz sa nam to pomaly rozbieha, hlavne krati....mozno buduci tyzden je ten nas.... 😉 co vies.... 😀
@nurili no buduci tyzden nebudu take horucavy ako ten minuly, tak by mi to az tak nevadilo 😀 ale ja si vyberam teda toho 17teho 😀
Dnes je piatok 13steho a nic zvlastne sa nedeje.... 😀
@zuzkaamato ako ze vyberas podla pocasie hej? 😀 no opytaj sa Gilka ci je to vhodny cas.... 😀 😀 😀 ze ty chces rodit podla pocasia... 😀 😀 😀
ahojte tehulky mate niektora termin zajtra a stale nic ☹
@zuzkaamato
@nurili aj mne sa paci datum 17.7 ale uz mi mm povedal ze 17 nie lebo ze ide na fusku 😀 😀 😀
bude niektorá rodit v ruzinove? a kedy?

Ahojte kinderká takže dnešná poradňa nič moc stále zatvorená na 100 zámkov 😀 😀 ako dok.povedal .a ak sa nič neudeje ani do daľšieho piatku tak v pondelok idem do nem.a to som sa tešila že to bude také neplánované .kúrňa asi sa fakt pustím do toho kopania zemiakov 😝 😀 😀 😀