Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzkaamato no niekedy mi to vadi ked mi kazdy koho stretnem povie ake mas male busko a ked im poviem ze uz budem kazdu chvilu aj rodit tak nechapu a ked som si isla kupovat teraz pyzamo tak predavacka namna kukala jak na zjavenie alebo ci si robim srandu 😖
@maruska22 no ja som uz skusala asi vsetko tepla vana,sex niekolkokrát dene, masirovanie bradaviek, upratovanie a stale nic ja uz si fakt myslím ze to neporodim nikdy 😖
@veraba no a co, to si nevsimaj. ked vravis, ze si vysoka, tak brusko na tebe vyzera inac ako na nizsich babach.. hlavne, ze je babatku dobre 🙂
@veraba daj si talcit ten mi zabera najlepsie alebo este zaberaju mandle
@zuzkaamato no meriam 174cm no som dlha jak tyzden pred vyplatou 😀 😀 😀
jaaaj, aka som vytocena.. pred chvilou z nasho hafana zoskocili 2 blchy... 😠 v zivote ziadne nemal, porazi ma. akurat teraz, ked je babo na ceste.. ale zabili sme ich a dalsie som nenasla, tak dufam, ze ich viac nebude...
babulky neviete mi poradit nejke dobre lezadlo alebo hojdacie lezadlo?
@zuzkaamato tak pochybujem, ze mal len dve :DD a si si ista, ze to boli blchy? Hafana mate na zahrade, ci v byte?
@mahalo no mame ho praveze vnutri v dome.. ja som ho prezrela celeho a hned som ho vysprejovala frontlinom. zajtra ho kupem, tak uvidim, ci je niekde dostipany.. klepne ma.. ☹ netusim, kde sa na nom hlavne zobrali. uz sme dlho neboli so ziadnym psom ani mackou...
Babenky, ja mam bolesti kazdych 10 min uz ma aj prehnalo tak este pockam a uvidim ako sa to vivinie, no musim povedat ze som pokojna ako nikdy.... 😉
@nurili fiiiha... tak to drzim palce... 🙂 ako dlho uz mas bolesti?
@zuzkaamato
@veraba uz taku dobru hodinu ich muz zapisuje....a obvod mojho bruska v lahu je 116 cm.... 😀
este pockam lebo som to uz raz mala tak ze asi hodinu a potom to preslo...tak sa teraz uvidi..... 😵 dokonca ze vraj kazde 8 minut tak ze by? ja som este v pohode.... 😀
@zuzkaamato takze byvate v dome a travi viac casu vonku ako havovia z bytu hej? Nic si z toho nerob..blchy, ako aj vsi ziju vonku, v prachu, zemi a podobne..takze nemusi priamo odskocit blcha z jedneho psa na druheho. Jednym kupelom s vhodnym pipravkom sa blch zbavis nic sa neboj 😉 a psika potom urcite pustaj do domu..podla vyzkumov ktore som citala v GEO magazine ma psik pobehujuci okolo kolisky, uzasny efekt na imunity babatka 😉
@nurili
@zuzkaamato boze si super ako to zvladas 🙂
@nurili no aj ja ta obdivujem, ze si v pohode a este nam sem aj pises 😀 a super, ze aj muz spolupracuje... no drzime kazdopadne palce, nech sa narodi este dnes, nech nie je dlhy porod 🙂 ides rodit do vane, ze?
@veraba maly tancuje ale mm sa smeje ze zdvihne deku a maly uz bude pod nou lezat a chce ist do spitalu, no pytam sa na co....nie su to silne bolesti a da sa s tym vzit...mozno len poslickovia....ale pohoda....to najtazsie mame este len pred sebou no nie? uz nech je to kedy kolvek..... 😉
@mahalo no povodne sme byvali v byte, takze havino je gaucak jak vysity 😀 von sa chodime len vencit, alebo ked sme vonku my, tak je s nami. ale je viac vnutri ako von. a odkedy je kastrovany, tak je uuuplny lenivec, takze vonku sa moc ani nehybe 🙂 zajtra ho okupem, dnes som uz nechcela. pretoze zajtra budeme vonku grilovat, takze tam stravime cast dna. ja sa len bojim, aby sa tu tie blchy neudomacnili niekde. ale nastastie nemame koberce. zajtra mu asi operiem aj pelechy, aby som mala istotu. potvory hnusne... a urcite mam v plane mat psika aj nadalej vnutri.. aspon nebude mat babo alergiu na psy.. 🙂
@zuzkaamato no chcela by som do vane..tak pytam sa kedy? dnes a mozno aj za tyzden...nevzrusujem sa.....tak sa uvidi.....ked to ma prist tak to pride.... 😉
@nurili no som zvedava 🙂 super, ze si v pohode, to prospeje aj babatku 🙂 ako dlho to mate do nemocnice?
@zuzkaamato do nemocnice asi 2-3 min....tak ze sa nebojim ze nestihneme.... 😀 😀 😀
@zuzkaamato presne tak nestran psa od deti ,,, ked sa mi narodila mala tak nasa vyzla bola stale pri nej a dokonca aj pri nej lezala na posteli... teraz ma mala 32 mesiacov a este nebola ani raz chora klop klop na drevo
@zuzkaamato ja musim byt v pohode este aj za mm.... 😀 😀 😀 my zeny sme 100 krat silnejsie, nech muzi....uvidim ci pomohla ta prechadzka dnesna....ja myslim ze to bude len falosny poplach, este mam tyzden cas tak preto....
@zuzkaamato no ja som pribrala tak 10 kg a na vianoce som ani nevedela ze som tehu tak som sa spravala normalne vsak mne brusko zacalo byt vidno asi v maji 🙂 a energiu mam zatial ale takto k veceru uz utlm 🙂 citim a hlavne krpcek vtedy najviac vyvadza 🙂 ale ak ti mam pravdu povedat omnoho lepsie sa citim ked sa pohybujem ze idem do mesta alebo sa poprechdzat ako ked sedim doma cely den vtedy som dolamana a vadim sama sebe
@nurili ty byvas na urgentnom prijme 😀 😀 no tak super, nech muz nestresuje.. to mate paradne. ja to mam tak pol hodku. aj ked v noci, ked sa zahrame na sanitku, tak aj za 15 minut 😀 a ake mas bolesti? take ako pri menstruacii?
@veraba kolko si pribrala som nepostrehla a s tym bruskom mam rovnako _:D co cakate chlapceka ?
@nurili aj ja chceeeeeeeeeeem
@zuzanka410 pes tu bol prvy a je to clen rodiny, takze urcite by som ho teraz nedokazala dat von. ma 5 rokov a cely zivot je vnutri, spi s nami v posteli a tak. nebojim sa, ze by babatku dokazal ublizit alebo co. jedine, co ma trosku strasi je to, ze ako mala bude reagovat na jeho stekanie. ja pevne verim, ze imunitu bude mat dobru. myslim si, ze sa pri babatku zacina vytvarat uz ked je v brusku. a mali sme donedavna aj kocura, takze snad ani na macky nebude alergia 🙂 a uz sa tesim na to prve stretnutie pes a babatko 🙂
inac vyzla je uuuuzasny psik.. teraz je u nas v dedine jedno steniatko, neviem sa vynadivat 🙂 my mame krpca jacka russela 🙂

@zuzkaamato
@nina4 no merala som sa este raz a je to 94cm 😀 😀 😀 no tak asi je to pravda co mi vsetci vravia ze mam male brusko ale nevadi hlavne ze babatku je dobre a zdrave 😀 😀 😀