Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzanka410 a hned od zaciatku to bolo v pohode? neziarlila ani trosku na babo? toho sa trosku obavam, ci nebude ziarlit, ze prislo nove stvorenie, ktoremu sa venuje pozornost...ale verim, ze casom to bude super 🙂
@nurili uz ste sa odgulali do porodnice? 🙂
@zuzkaamato no manzel skoro odpadol to bola sranda este ze pôrod bol rýchli hlavne nech tvoj manzel nepozera za plachtu ale nech stoji za tebou bude to bezpecnejsie pre neho a nebude mat traumu 😀 😀 😀
ano byvam v rakusku ale rodit budem v ruzinove lebo tam mam svoju doktorku,,, sice viem ze rodit tu v rakusku je lepsie ale moja nemcina je mizerna a v ruzinove mam kamosku porodnicku tak jej dôverujem ze to vsetko dobre dopadne
@zuzka_bluzka zuzanka410 ono je to asi aj velky rozdiel, ci ide o fenku a psa. podla mna fenky su trochu lepsie v tom, ze maju "materinsky cit" a viac sa zaujimaju o to babo. my mame psa, tak uvidim, ale v najhorsom si malu nebude vsimat vobec a to mi nebude vadit. ale pocula som aj o psikoch, ktori pri kazdom zaplakani reagovali a upozornili na to.. sama som zvedava 🙂
@zuzkaamato ja mam vybaveneho svagra, ze pride pre nasu hafanku hned ako dam echo, ze idem do porodky, tak je nachystany s klucami 🙂 mala by som tiez zly pocit, nechat ju napr v noci samu a bohvie dokedy, istota je gulomet... inak krasne meno si vybrala pre malu 🙂 my stale nevieme co budeme mat, nebolo nikdy vidno, tak asi aj meno vymyslim na stole pri porode 😀
@zuzanka410 ani ja by som asi nechcela vediet, co sa deje za plachtou 😀 😀
trochu sa ti cudujem, ze ides do ruzinova, ale ked tam mas kamosku, tak to chapem, to spravi vela. a v rakusku by som sa tiez bala jazykovej bariery. hlavne, keby sa nebodaj nieco stalo a nerozumies, co ti hovoria alebo im ty nevies povedat, ze sa s tebou nieco deje...
@zuzka_bluzka nie neziarlila len daj babatko hned ako dojdete domou havkovy onuchat a nech su stale pri sebe ja viem ze budes mat strach o babatko aj my sme sa najprv obavali ked ju olizala ale malej sa to pacilo a to ju fakt ze celu vyoblizovala
@zuzka_bluzka hm, to mas dobru dohodu so svagrom. no ku nam by po psa mohli prist len svokrovci, maju auto. ale hafana by si domov nezobrali, teda nechcela by som im ho nutit. u mojej mamy je zvyknuty, len ona sa ku nam zas nedostane.. som zvedava, ako to nakoniec vyriesime.. snad budem rodit cez den, tak to ho nechame doma asi.. a keby sme boli necakane dlho v porodnici, teda hlavne manzel, tak ho pridu vyvencit a nakrmit svokrovci..
fakt neviete pohlavie? to sa mi ani nechce verit.. ja by som bez toho nevydrzala. nevedela by som, do akej farby ladit oblecenie a izbicku a tak.. ale musis uz mat nejake mena v hlave, nie? 🙂
ja to dnes balim kocky.. som strasne unavena.. dobruu 🙂
@zuzanka410 uz som pocula aj take, ze z porodnice by mal manzel hned doniest plienku od babatka a nechat ju fenke v pelechu, aby si zvykla na ten pach, no mozno skusime, ale inak to tak planujem, ze budu hned od zaciatku vela spolu. Napr kamoska parkrat nasla svojho 4rocneho syna spat s ich fenkou v pelechu 🙂 sam sa tam v noci premiestnil, to je take zlate 🙂
@veraba
@zuzkaamato no babenky tak bola som vo vani, zabudla som dodat ze u nas vam doporucia horuci kupel asi 10-15 min a vtedy sa uvidi ci to bol falosny poplach alebo zacina rock and roll 😀 😀 😀 no ja som zvedava ako to teraz bude u mna.....som cakajuca.... 😵 😵 😵
@zuzkaamato ved to tunak je nemocnica super vybavena a maju tu aj super standart co u nas v nadstandarte ani nie je ale ta nemcina preco som sa ju ja lepsie neucila.....a kam som mala ist rodit?? na antolskej nechavaju vsetkych trapit a nakonic im aj tak urobia cisarak a kramare tak to fakt neviem,, ja som aj malu rodila v ruzinove a bola som spokojna mozno preto ze som mala zazmluvneneho lekara a bola som v nadstandarte tak sa spravali ku mne super,, asi keby som nemala vsetko platene tak by to bolo ine,,, tak teraz dufam ze to tiez tak bude a nebude ziaden problem a vsetko dobre dopadne
@zuzka_bluzka no to ano aj ta nasa mala chodi do pelechu nasej fenke a este sa aj zakryje dekou aby im nebola zima je to fakt mile a pekne
@zuzkaamato ver mi, ze my sme boli strasne zvedavi co to je, ale stale nebolo vidno, moja doktorka hovorila, ze asi dievca ked nevidi nic trcat, potom som bola na 3D, tam iny doktor, ze fakt nevidno medzi nohy, ze moze to byt aj chalan...raz jedno raz druhe tak stale nevieme 😀 budem mat prekvapko ako kedysi ked zeny vedeli az ked sa narodilo. Co sa tyka mien tak tiez nemame jasno lebo manzel je dlhodobo v zahranici a pride az na porod (dufam ze to stihne lebo ma porazi), tak sa nemame ani kedy poriadne dohodnut...cez telefon je to o nicom, no my sme proste "pripraveni" rodicia 😀
@zuzkaamato to zas u nas je naopak, ja vidim na mm ako sa tvari a ked idem na wc tak ide za mnou....kontrola.... 🤐
tak babenky opúšťam vás zajtra nastupujem do pôrodnice a v pondelok už budem mať drobca......
@zuzanka410 ahoj ja idem rodit na antolsku a rodili tam aj moje 4 kamaratky bez cisarckeho a velmi si chvalili ale tak co som pocula a citala tak na kazdu porodnicu kramare, ruzinov ci antolska som pocula a citala negativa aj plusy tak uvidime ako budeme spokojne - ale tak urcite zalezi aka je prave smena ale tak ja verim ze budem s Antolskou spokojna 😀 😀
@zuzka_bluzka anija neviem pohlavie babatka lebo bud sa stale mrvi alebo sa schova 😀 😀 ale tak dr. povedala ze asi to bude dievcatko ale je tam to asi 🙂 no tak uz chvilku vydrzim a uvidim na vlastne oci co schovava 😉
@nurili no ahoj. tak sa nam ozvi, ci ten kupel zabral alebo nie.. 🙂
inak mojmu mm sa v noci snivalo, ze ideme do porodnice, chudacik 😀
@zuzanka410 ja idem rodit na kramare. v podstate najvacsi dovod pre mna bol ten, ze tam je aj detska nemocnica, keby sa nedajboze nieco malej stalo. rozmyslala som aj nad kochom, nad sukromnou, ale odtial by malu aj tak viezli na kramare, keby nieco... ruzinov som nejak nezvazovala, ani neviem preco.. a antolska mi nie je sympaticka uz par rokov..
tak uvidime, hlavne, nech uz to je za nami, snad to v tych porodniciach prezijeme 🙂
@zuzka_bluzka @veraba 😀 😀 no tak toto by som fakt nevydrzala, keby som nevedela pohlavie.. potvorky male, ze sa nechcu ukazat.. ale tak hlavne, nech su zdrave babatka 🙂
a ako ste riesili oblecenie? v akych farbach? ja viem, ze na tom nejak extra nezalezi, ale zaujimalo by ma to 🙂
@zuzkaamato no musim povedat ze zohnat neutralne oblecenie je dost tazke lebo vzdy tam je nejaky vzor bud divcensky alebo chlacensky ale tak nieco sme nakupili - bile, zelene,zlte ale kupili sme aj nejake vecicky ruzove ze kasleme nato a neodolala som a budeme sa teda spoliehat ze to teda asi bude dievca aj od zaciatku tehu som mala taky vnutorny pocit ze to je dievcatko ale len pocit 🙂 - aj ked poslednu dobu mam zas pocit ze to bude chlapec lebo som mala sny ze som na ultr. videla pipika a snivalo sa mi aj o modrej vanicke 🙂 no ved teda uvidime.
@veraba v najhorsom si tie ruzove veci nechas pre dalsie babo alebo ich predas 🙂 ved preto sa pytam, lebo ja kym som nevedela pohlavie, ale mala som chut kupovat vecicky, tak som takmer nic nenasla, co by malo neutralne farby. aj ked dnes je handier prebabatka milion, tak vacsinou vzdy bud chlapcenske alebo dievcenske.. a co by si chcela viacej? ja som vzdy chcela chlapca, ale tak na dievcatko sa tusim tesim teraz este viac.. na suknicky a saty a dlhe vlasky 😀
@zuzkaamato no neviem asi dievcatko lebo ako som ti pisala hned ako som zistila ze cakam babatko tak taky vnutorny pocit som mala ze to je dievca az som bola o tom presvedcena, a ako pises suknicky, copiky a obliekanie do ruzovej - to je moja milovana farba 😝 😝 ale teraz tie 2 sny a + aj mi vravia znamy a kamratky ze to bude chlapec ze su o tom presvedceny tak neviem. ale uz si pockam par dni nech je drobcek v poriadku ci chlapec alebo dievcatko budem LUBIT NAJVIAC NA SVETE 😀 😀 😀 😀 😀 .
@veraba tak pri chlapcovi som sa zase tesila na to, aky to bude fesak - mini rifle, tricka, vlasy na kohuta 😀
no som zvedava, ved potom sa nam pochvalis 🙂 ja som sama zvedava, nie ze by som neverila ultrazvukom. a pindura sme na ziadnom nevideli, ale stava sa vselico 😀
ktovie, ako dopadla @nurili.. mozno uz porodila 🙂
@zuzkaamato no moja kolegyna ked cakala 1 babo tak jej dr povedal ze to je dievcatko a vravel jej to az do porodu na kazdom ultr. tak uz mala nakupene aj dostavala dievcenske oblecko aj meno vybrate a porodila ? - chlapca 😀 😀 😀 tak asi tak. no ja ked som pozeralatie aj to chlapcenske oblecko tak su tiez uzasne taky mali frajer by to bol 😝 😝 😝 😝 @nurili ze by to uz mala zasebou? a nemas nahodou aj ty dnes temin? ako zatial nic?
@zuzkaamato ozaj ty mas kupene nejake lehatko alebo hojdcie lehadko pre babatko? neviem ake kupit ☹
@veraba no ved prave, ze sa moze kludne zmylit aj ultrazvuk. aj ked mam fotku, na ktorej je vidno, ze je to baba, proste zaber zospodu medzi nohy 😀 ale tak to bolo v nejakom 24 tt alebo tak nejak. co ked sa to odvtedy zmenilo? 😀 😀 😀 a jaj mam fakt vela ruzovych veci 😀 uvidime, bude sranda. ale mam v zalohe aj chlapcenske meno. aj ked sme v tomto s mm vobec neni originalny 😀 dievcatko po mne, chlapec po nom 😀 😀
ja mam termin, ale sak nic sa nedeje a ani sa mi dnes nechce.. som taka zaspata 😀 jedine ma dost od vcera pobolieva panva, teda kosti tam dole..
@veraba vies co, nemam ziadne.. svokrovci mi sice chceli kupit take hojdacie, ale ja som si vypytala radsej kolisku. byvame v dome a postielku bude mat mala hore na poschodi a potrebovala som vyriesit, ze kde ju budem mat cez den, ked budem dole...tak som si vypytala kolisku.. ta sa hojda a je na kolieskach, tak snad bude dobra...ale neviem, ci je to lehatko treba.. hlavne na to este je cas, podla mna je to skor vhodne az pre take trosku vacsie babatka, ked trochu vnimaju svet.. ale teraz ich je tolko,ze tazko vybrat 🙂

@zuzka_bluzka @zuzanka410 jeeej, ako sme sa tu zisli same Zuzky. aj moja mala sa tak bude volat 😀
bluzka, tebe zavidim tu vahu, ale to je super, aspon to pojde lahsie dole..
ja som sa zatial nestretla s takym nazorom, ze by sme mali dat psa prec. jedine, co riesim, je to, ze co s nim, ked pojdeme nahodou v noci do porodnice.. nechcem ho nechat sameho doma, lebo mu bude smutno a bude tu v noci stekat. tak nechcem, aby budil nase male susedky...ale to ho cestou do porodnice vezmeme asi k mame.. snad na to bude cas 😀
a bude to parada, ked zacnu nase male lozit a tahat psikov za chvostik a za nos a usi a tak 🙂 ja sa na to tesim 🙂