icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

veraba
15. júl 2012

@zuzkaamato ja mam tiez vybrate mena tiez aj dievcenske aj chlapcenske - chcela som tiez meno po mm ale on nechce ale musim uznat ze sme sa v menach uplne zhodli 😀 😀 😀 mali sme zonam a kazdy si vybral tie naj a mali sme rovnake akurat pri dievcnskom som mala ja este 2 v zalohe 😀 😀 😀. ja zas od tej zatky- ak to teda bola zatka mam tak ze mam chvilu pocit ako keby som mala dostat aj krize ma tak zacnu boliet ale potom to prejde a ked ma to boli dlhsie tak nic nerobim a lezim alebo idem spat 😉 myslis ze su to ty poslickovia? alebo mozno maternica zacala cvicit na porod

veraba
15. júl 2012

@zuzkaamato no su aj take odnarodenia ja som to zas chcela preto ze ked budem v inej izbe aby som mohla mat babo pri sebe. tak jasne tebe je lepsia koliska mne s pacia aj tie prutene kose ale je to dost drahe ☹

zuzkaamato
15. júl 2012

@veraba vies co, tie prutene kose som aj ja pozerala. ale ked som ich videla nazivo v predajniach, tak sa mi zdali dost labilne. a nie ze by babo z toho spadlo same od seba, ale mame psa, tak som sa bala, ci by ho nezhodil. ale ked uz, tak by som asi chcela radsej nejake polohovatelne lehatko, nech si v tom moze lazkat a nech sa da prisposobit roznym vaham, resp velkostiam, ked bude rast..
mena sa mi pacia obidve, take moderne a nie okukane 🙂 my sme chceli ale tradicne, ani neviem preco.. 🙂
ja neviem, ci to su poslickovia, ale ked to citis tak ako pred menstruaciou, tak asi ano... ale kedze to prechadza, tak asi su to asi poslovia.. ja sa bojim, ze nebudem mat ziadne taketo bolesti a len mi zrazu odtecie voda a pojdem rodit 😀 radsej by som bola, keby to zacalo zatkou a poslickami a tak 😀

veraba
15. júl 2012

@zuzkaamato no ja zas ked mi odtecie plodova voda budem vedite ze je cas do porodnice ale takto neviem ci uz to zacina alebo su to poslickovia a prejde to - samozreme myslim uz take silnejsie bolesti ale tie tiez mozu prestat

opica89
15. júl 2012

@zuzkaamato
@veraba baby ak sa možem zapojit tak ja už mam poslickov dva týždne a nic :/ už keby to chcelo prist lebo už som sama zo seba ako na ihlach, do rana ma take bolesti chytili podbrusko ma bolelo, križe a do stehien mi to zacalo vystrelovat a teraz nic. Ja si asi pekne pockam kym mi odtecie plodova voda lebo pri prvom mi ju prepichovali, rodila som v utorok a bolesti od nedele, takže radsej budem v bolestiach doma ako v nemocnici. 😒

zuzkaamato
15. júl 2012

@veraba @opica89 ja sa spolieham na to, ze to nejako proste spozname, ked bude cas ist do porodnice... 🙂 mna nebavi sa furt sledovat a davat kazdemu pichnutiu vyznam... ale nemam ziadne pravidelne bolesti ani nic okrem krizov a panvy.. zatial som nic take, ako menstruacne bolesti nemala a zda sa mi to dokonca cudne.. ale kaslem na to. kazda sme ina a u kazdej to prebieha inac..

zuzanka410
15. júl 2012

@veraba ahoj hojdacky pre babetka su super od fisher price tie co same hojdaju bud na baterky alebo elektricke co mi mozes nadstavit aj intenzitu hojdania ked sa narodila mala tak sme jej taku kupili a bola velmi spokojna su az do 12 kil niektore, teraz ked sa mi ma narodit syn tak aj tomu sme kupili taku ale chlapčenksu su fakt super a hlavne to babatko velmi ukludnuje keby si chcela tak ti ju odfotim aby si mala predstavu ako vyzerá

opica89
15. júl 2012

@zuzkaamato ano samozrejme, že kazda je ina. ja som to tiež tak brala pri prvom tehu, že som to dako neriesila, že ked to pride tak to pride ale teraz neviem toto tehu je ine uplne ine

zuzanka410
15. júl 2012

@zuzkaamato zuzka tebe este neodisla hlienova zatka??? mne uz davno tak preto sa pytam aj pri malej mi odisla asi 2 tyzdne pred pôrodom a poslickou som nemala a ani teraz nemam ani voda mi pri malej neodtiekla len zacali odrazu silne bolesti a do 3 hodiek bola na svete tak dufam ze aj pri malom to tak budem mat

zuzkaamato
15. júl 2012

@zuzanka410 nie, neodisla.. aspon som si to nevsimla, ale myslim, ze to by som neprehliadla 😀 no taky porod do 3 hodin by som aj ja brala 🙂 zajtra mam poradnu, tak uvidime, co mi doktor povie...

zuzanka410
15. júl 2012

@zuzkaamato no ja tiez idem zajtra na poradnu a som dohodnuta s kamoskou ze to uz popozenieme zajtra aby som uz mala po tom co najskôr tak sa aj trosku tesim a mam aj strach neviem ale bojim sa trosku tych vyvolavaciek a tak 😅

zuzkaamato
15. júl 2012

@zuzanka410 kamoska je ta porodnicka? to ku nej chodis na poradne?

zuzkaamato
15. júl 2012

baby teda dnes by som nechcela ani za nic rodit.. strasne sa mi chce spat, len sa valam od rana.. a citim sa ako pred nejakou chripkou alebo co.. a to este vecer cakame svokrovcov a ideme grilovat 😖 necitim sa na to... 😖

papuka
15. júl 2012

ahojte dievčence, tak ja som na programovanom porode dohodnutá zajtra, ale nervičky mám už od 3,30 aj ranný tlak som mala 141/85, dost sa bojim ☹ idem dnes navarit mojim chlapom aspon na 2-3 dni aby mi nepomreli hladom, hádam pri tom varení toršička pozabudnem

zuzanka410
15. júl 2012

@zuzkaamato ano kamoska je moja porodnicka takze mam v nej uplnu dôveru a viem ze ma nenecha trapit alebo nieco take 🙂

zuzanka410
15. júl 2012

No babenky tak mne je dnes velmi dobre ,v noci som sa super vyspala a to som spala az do dvanastej a stale mi ju suprovo, co mi je strasne divne, nie je to nahodou uz ticho pred burkov ,juj ale sa mi dnes nechce ist rodit, dnes sa citim plna energie a nic ma neboli ako predchadzajuce dni joj no asi to mozno dnes vecer aj príííde 😅 😅 😅

zuzkaamato
15. júl 2012

@zuzanka410 tak to mas super, fakt.. kiezby som ja poznala nejakeho porodnika... ale vramci zdravotnictva nemame ziadnu znamost.. tak to mozes byt uplne kludna 🙂

zuzkaamato
15. júl 2012

@papuka s tym tlakom opatrne, to nie je sranda.. radsej na to nemysli, aj ked to sa lhako hovori. mysli na to, ze uz budes mat babatko pri sebe a to bude uplne super 🙂

zuzanka410
15. júl 2012

@zuzkaamato no ani nie som kludna lebo malemu sa niako nechce ist von , cela rodina ma uz bombarduje telefonatmi ci som uz porodila a kedy to uz pride normalne ma to znervoznuje a aj otravuje 😠

zuzkaamato
15. júl 2012

@zuzanka410 no to hej, to je otrava, ked sa stale na to niekto pyta.. mna to caka dnes vecer,pride mama a svokrovci a faaakt na to dnes nemam naladu..
a neboj, co moze byt lepsie, ako ked mas istotu, ze bude pri porode clovek, ktoremu mozes plne doverovat.. bud rada.. ved zajtra malemu dopomozete, nemaj obavy 🙂

zuzka_bluzka
15. júl 2012

@zuzkaamato
@veraba caute baby, dnes som navarila tolko marhuloveho dzemu, ze sa mi z neho uz oci krizia 🙂 🙂 ja som nekupovala ziadne oblecko lebo u nas v rodine sa za posledne 2 roky narodilo 5 deti - 3 chalani a 2 baby takze si viete predstavit kolko som toho zdedila, nemam to ani kam davat 🙂 takze po porode to vytriedim podla farieb, ale tych uplne najmensich veci je vela bielych, zelenych takze to je pohodka neutralne. Inak ja si velmi zelam chlapca, od zaciatku mam taky pocit, ze to je chalan, ale jasne, ze sa strasne potesim aj dievcatku.
Co sa tyka lehatka tak mne dala sesterka Baby Bjorn http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11889477 a ze s nim bola strasne spokojna, lebo dieta sa v tom hupe vlastnou vahou, je to polohovatelne, velmi skladne....no ja som si vzdy myslela ze su lepsie take vibrujuce kadejake farebne s hrkalkami, ale ona ze s tymto bola najspokojnejsia, tak neviem, uvidim sama 🙂

zuzkaamato
15. júl 2012

@zuzka_bluzka mnam, marhulovy teraz u nas fici, mame ho strasne radi.. ale teda varit sa mi ho nechce, takze klobuk dolu 🙂
no tak to mas super, ze si zdedila oblecko.. to ti potom moze byt ozaj jedno, ci to bude dievcatko alebo chlapcek.. 🙂
to lehatko vyzera fajnovo... tie dnesne deti sa ale maju dobre, ze? na co si len clovek zmysli, tak to moze babatku kupit... 🙂

zuzka_bluzka
15. júl 2012

@zuzkaamato ja mam marhulovy uplne najradsej, stale som odjedala z hrnca a potom som este robila aj marhulovy osuch tak mam dnes krasny marhulovy den 🙂 a veru dnes sa da pre deti pokupovat veci od vymyslu sveta, aj ked ja som skor stara skola a nepotrebujem mat vsetky vychytavky sveta, vsetko s mierou 🙂. Chcela som sa spytat ci si kupovala aj nejaky nosic/satku...lebo ja rozmyslam ze sa mi to na vencenie asi zide, ked budem chciet len tak vybehnut von, len neviem co kupit...

veraba
15. júl 2012

@zuzanka410 jej to by bolo super keby si dala foto 😀 a to hojdanie a da aj zablokovat?

zuzkaamato
15. júl 2012

@zuzka_bluzka tusim pridem na navstevu otestovat ten dzemik aj osuch 😉
presne, vsetko s mierou.. ale na druhej strane som rada, ze je vela vychytavock, ktore nam pomozu s babatkami...
no nosic ani satku som este nekupovala, ale nad atkou silno rozmyslam.. presne kvoli venceniu.. ale najprv si chcem spravit nejaky rytmus s babatkom a potom to nejako sklbit aj s vencenim... ale urcite si pozri o satkach temu aj tu na koniku, baby velmi ochotne poradia. na zaciatok by som si kupila asi nejaku elasticku satku, ktora sa lahsie viaze. v BA je na liscich novach obchod, ktory robi aj prezentacie a uci, ako ich viazat. tak asi rovno odtial by som kupovala. www.latkovky.sk

veraba
15. júl 2012

@papuka moja to zvladnes a budes to mat hlvne zaa sebou a malinke budes uz mat v naruci 😀 😀 😀

nurili
15. júl 2012

@zuzkaamato rozdychali sme to vcera po kupeli a potom som zaspala a spala do 13 hod..teraz som oddychnuta a oddychujem dalej.... 😀 mm navaril tak co sa budem silit......tak ze cakame pekne dalej....ale pohodicka ostava i nadalej.... 😉

veraba
15. júl 2012

@zuzkaamato podla mna je asi aj divny tlak vonku lebo ja mam dnes pocit ako nazaciatku tehotenstva bola som v obchode a tak sa mi hlava tocila a aj na vracanie mi bolo 😒 , zaha ma pali no zle ale aspon ziadne boleti nemam - zatial 😉 @opica89 ja tiez by som to brala tak ze byt doma a ked odtecie plod.voda tak sup do porodnice ale to je blbe ze nie vzdy odtecie

nurili
15. júl 2012

@veraba nie este nie...zatial sme doma tak uvidime do kedy....este mam troska casu..... 😉 este tyzden pockam.... 😉