Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Ach Babule ja som v noci presedela asi 2 hodky na wecku tak ma prehanalo ale take silne krce som mala jak nikdy v zivote a potom mozno kazdu hodinku som chodila na wc.....uz to nechcem zazit.....potom ma chytila zimnica ze som musela rychlo do vane s teplou vodou no a sup pod perinku ale uz je lepsie....co to mohlo byt?
@nurili ja uz mas bruska viac nez dost aspon posledny mesiac 😀 dufam, ze to bude skor nez o tyzden.. a ty to ako vidis? 🙂
@zuzka_bluzka noo dakujem 🙂 len ma chyta nervozita, ze uz to nebude len o tom chodit s bruchom, ale budem sa musiet aj starat o noveho cloviecika... nervicky trochu 😖
@nurili chudatko.. ktovie, z coho to mohlo byt... z jedla asi nie, ze? inak mna posledny tyzden tiez takmer kazdy den prezenie, ale riadne. mozno to je tym, ze uz sa vazne chystame rodit, tak sa telo cisti..
@zuzkaamato uz aj keby si to mala mat za tyzden tak to zbehne jak voda....neboj nic... 😉
no co sa mna tyka tak za taky tyzden by to mohlo aj zacat...ked uz teraz ma puci , tlaci , prehana, symptomi by aj boli uz len cakat....nech to pekne pride spontanne ked sa mimi rozhodne.... 😉 a stym nocnym prehananim na wcko neviem ze co to bolo..... 😝 bojim sa aj jest ci pit.... 😖 aby sa to nevratilo... 😝
@zuzkaamato fuf ale tie bolesti neprajem nikomu... 😝
@nurili moja, dufam, ze to uz nebudes mat.. aspon ale pi, nemozes ostat bez tekutin. co ked zacnes rodit a budes dehydrovana? a aspon nieco suche si daj, lebo budes slaba.
ja by som bola tiez radsej, keby prislo mimi na svet spontanne, ked bude chciet.. ale mohlo by to byt zajtra pocas dna, nie? 😀
@zuzkaamato no super tak uz vies ako si natom a aspon vies ze dalsi tyzden budes mat babatko uz v naruci a mozno aj skor som zvedava co povie mne v stredu na poradni
@zuzkaamato dala som si chlebik so syrom a k tomu caj a citim sa lepsie.... 🤐 teraz varim i ked mam nariadene od mm lezat na gauci ale ako sa mi nechce dnes vylihovat.... 😝 ked navarim tak budem mat dobry pocit ze som nieco dobre urobila....mam zase take pucaky dole tak uvidime do kedy.... 😉
no aj keby sa to zajtra rano nastartovalo by nebolo zle, no nie? 😀
@veraba no to hej, ale chyta ma uz trosku panika, ze ake to bude, ked sa narodi.. ale nejdem na to mysliet.. 🙂 musim mysliet na to, ze uz bude babo s nami a ostatne neriesim...
@nurili no vidis, super, ze si si dala jest.. ty mas skveleho muza 😀 aj ja chcem.. ja som tomu svojmu akurat dala piect dezert, co som mu vcera slubila.. ale ledva som to ustala. dnes asi vyskusam ten teply uterak, co si mi vcera radila. alebo mam taku plysovu ovecku, co sa da ohriat v mirkovlnke, asi si ju dam. mozno to dnesne doktorove sparanie sa vo mne malo ozaj nejaky ucinok 😀 presne, ako to ty volas, ze pucaky... 😀 ja este dnes musim stihnut vycistit moje miniakvarko, keby to zajtra na mna doslo 😀 ale nechce sa mi 😖
@nurili teda aby som tomu svojmu muzovi nekrivdila, on je skvely 😀 len mne nekazal lezat a nic nerobit... ale vcera vecer ma poslal do postele, ked videl, aka som znicena 😀 som zvedava, ako to bude chudak zvladat, ked sa ja budem musiet starat o malu... 😎
Ja si tu stale citam ako sa vaším detickam nechce na svet a nasa sa poponahlala,termín som mala až 28.7 😉 držím vam palce
@zuzkaamato no aj mne rano okolo 05 hod dak mm na krize ohriaty rucnik ci co to je a vies aka ulava to bola? len vyskusaj neolutujes.... 😉 moj mm je fenomenalny, ten sa cele tehu stara o mna ako o princeznu....dovolenku si berie 2 tyzdne aby sme boli vsetci spolu, chcel viac ale na co? budeme chciet vycestovat a nebude mat dovolenku tak to nie, ved vianoce su tu co nevdiet a mozno niekde na lyzovacku na Francuzka....
@nurili tak to si uzivaj, ze sa o teba tak stara.. ten moj je super, ja na neho nemozem povedat zleho slova. ale takuto starostlivost teda nemam 🙂 a odkedy som doma na materskej, tak mi strasne zavidi a furt frfle, ze musi chodit do prace 😀 ale kolegom, ktori maju doma malicke deti, sa smeje, ze chodia oddychovat do prace.. no ved on uvidi, co to je starat sa o babatko.. 😀 aj moj si vezme 2 tyzdne dovolenky, len pocas nej bude asi musiet aj pracovat, ale teda len z domu...
@nurili ahoj to prehananie ju uplne normalne to mava kazda zena pred pôrodom to sa zacne telo cele cistit tak sa neboj ja som to mala aj pri prvom pôrode a aj teraz to mam viem ze tie krce su dost hnusne a bolestive a az na vracanie ti je ale to je upne ze v norme hovori sa ze pôrod pride do par dni a moze prist aj do par hodin 🙂
S tým prehananim to môžem potvrdiť,telo sa už pripravuje,mne v utorok v noci odišla hlienova zatka,teda odchádzala mi potom este postupne aj cez den a aj ma prehanalo a v stredu v noci mi zacala odtekat už aj plodova voda
@zuzanka410 @satko17 @nurili mne sice zatka neodisla, ale zato ma prehana uz aspon tyzden kazdy den, tak snad to uz coskoro pride 🙂 ale podla toho, ako sa dnes mala steluje v brusku a ako sa citim, to bude fakt coskoro..
@zuzkaamato a viete co je horsie ako prehananie teraz pred pôrodom,, ked mate zapchu po pôrode a ked ste este aj nastihnutáá tak auuu 😠 😠 ☹ viem o com hovorim to je podla mna horsie ako pôrod ☹
@zuzanka410 boze, tak z tohoto mam fakt hrozu... ☹ ja si neviem predstavit ani to, ako budem curat a nie este toto 😖 na to asi jedine nejake prehanadla uzivat alebo co...
@zuzkaamato curat odporucam chodit stale do sprchy je to fakt ze ulava a hned sa aj umyjes od odcistkov a na to kakanie je najlesie vela pit a papat vela ovocia a zeleniny to mi fakt ze zaberalo a ked mozem odporucit snazit sa hned po pôrodo co najkôr vyprazdnit na velkej potrebe potom uz nebudu problemy,,,ja som mala velky strach ist na wc bo som bola nastrihnutá a fakt ze to bolelo ale ta sprcha pri mocení robi vela 🙂
sorry ked som vystrasila ale aby ste vedeli co vas caka ale nie je to hrozne ved ked zvladame pôrod tak toto su fakt len maličkosti 😅
bozenko tak ma dnes vydrazdila na tom stole ze mam pocit ze umriem, zacinaju bolesti v chrbte a uz ma to fakt ze nebavíííí 😠 😠 😠
@zuzanka410
@zuzkaamato baby tak k zapche vam nieco poviem a mozno poradim 🙂 kedze som musela jest zelezo a zapcha bola moja "kamoska" dost dlho tak som hladala sposob ako sa precistit a teda jednoznacne odporucam glycerinove cipky, to vam je taka peckaaaa, mozu to aj tehotne, aj male deti aj hocikto a je to skvele aj po porode lebo nemusite tlacit a do 5 minut to z vas vyleze same. Super je, ze to nie je ziadne prehanadlo po ktorom sa vy..... z podoby 😀 len to proste da lahko do pohybu to co ma, beriem si ich aj do porodnice.
@zuzka_bluzka @zuzanka410 super baby, dakujem za rady.. glycerinove cipky si kupim, to je super, ze nieco taketo existuje.. a ja sa tiez bojim, ze aj zo strachu sa nebudem moct vyprazdnit.. a navyse, ja mavam problem ist na velku v cudzom prostredi, tak to bude sranda. ale ked cipky zaberaju, tak super 🙂 aspon nejaka nadej 🙂
@zuzanka410 moja aj ja sa tak citim.. tiez som vydrazdena 😀 ja si asi idem lahnut do postele, nevladzem asi sediet...
@zuzka_bluzka
@zuzkaamato tie glycerinove cipky su tiez super a hlavne ze to nie je navykove ako prehanadla,, a ja mam problem ist na vecko aj u rodiny a to nie este inde a nie to v nemocnici alebo tak a to nehovorim o velkej potrebe ale aj o malej v tomto som velmi divná a to ked musim tak sa prehovaram velmi dlho 😠 ☹
@zuzkaamato
@zuzanka410 no ved presne, ze prehanadla su navykove a musis si to dat pred spanim a este aj brucho z toho boli...proste o nicom. Tie cipky su naozaj k nezaplateniu, hlavne presne ako hovorite, je to aj o psychike, ze sa budeme bat potlacit, aby sa daco nepotrhalo. Treba ich mat vo vybave 😉
@zuzanka410 no tak s curanim nastastie nemam problem, ale s tym druhym hej...ked ideme napr na dovolenku, tak mi chvilu trva, kym sa vobec dostanem na wc.. no bude to sranda.. a este na tych hnusnych nemocnicnych zachodoch, fuj... ale tie cipky si asi fakt zozeniem.. to predavaju aj bez receptu, nie?
@zuzkaamato hej aj bez receptu stoja do 2€ my sme to kupovali nasej malej ked sa nevedela vykakat este ze mi zostali po malej takze zasobu niaku mam takze mozeme ist spokojne rodit 😀

@zuzkaamato no my sme ho objednavali v aprili a az teraz prisiel takze tesne tesne 🙂 budem Ti drzat palce nech to je teda zajtra, ved este keby si mala tyzden cakat...to je dost...