Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzkaamato tak tie navleky to je normalne na antolskej ked ides na JIS tak si musis kupit navleky za 50€ co je smiesne ale co uz je to nase zdravotnictvo
@zuzkaamato
@zuzanka410 to fakt si treba kupovat navleky pre muza? tak to uz co je.... skoda reci. Inak kamoska mi hovorila, ze ked rodila tak vedla v boxe behal nejaky pomotany otecko a ten navlek mal na hlave, v tom strese si dal navleky na topanky aj na hlavu...pre istotu 😀
@zuzanka410 uf, no ja uz to mam 2 dni normalne sa obavam, chyti ma to v noci, neviem co mozem jest a co pit, tak ze to tiez poznas doverne....obavala som sa z tak casteho weckovania i dehydracie no rano mi uz bola riadna zima musela som ist do teplej vody ako som sa klepala od zimi.....ale s tym porodom si ma potesila... 😀 jak sa vsetky tesime na bolest... 😀 zartujem..... ved vieme co po nej nastane.... 😵
jak si ma fajne upokojila.... 😵
dievcataa mam otazocku viac ako dve hodiny mozno to je aj viac drobcek v brusku strasne vyvadza mam pocit ako keby si hladal cestu von ci co nikdy pred tym to nerobil a rotuje dole hlavickou ako keby tancoval brakedance neviete mi poradit ci to je normalne alebo sa mam pripravit ze v noci sa zobudim a pojdem na nemocnicu mate niektora podobnu skusenost?
@zuzanka410 @zuzka_bluzka hej, fakt to treba kupovat. Aj ked neviem, ako to riesia, ked pride otecko bez nich. Snad mu ich tam daju, alebo aspon predaju...
Baby, mne je nejak divne... Ja snad do rana porodim... ☹
@katusska248 no, tak ja sa citim na vlas rovnako dnes. Presne, ako si to opisala, ze hlavickou akoby sa mala tlacila dole... Uvidime, ci to bude do rana... Ale ja zacinam dost panikarit z toho...
@zuzkaamato ako paniku ma skor moj 🙂 ako ja ale tak je to dost cudne co ten krpcek vyvadza normalne mam strach ze co to robi nikdy takto nebvyvadzal skusala som aj teplu sprchu prevraciam sa ako trdlo 🙂 a uz neviem fakt ze ci to mam pocitat ze uz sa to chysta alebo co to vzhladom: k tomu ze ani cca nevieme kedy sme krpca pocali kedze sme sa to dozvedeli az v januari -a tehu som od oktobra 🙂 tak ani neviem kedy to ma prist raz mi vypocitali aj 18 :( neviem ci mam ist spat ci co :D
@katusska248
@zuzkaamato baby hlavne ziadna panika 🙂 aj keby ste porodili tak cooo, ved super datum by to bol. Mna len nejak divne picha pod rebrom, inak som ok. Ale u vas to uz tusim vyzera, ze deti by sli aj von, uz sa na vas tesia 🙂
@katusska248 no mne na ultrazvuku pred tyzdnom povedali, ze mala je 2 tyzdne pozadu, ze mam este cas. A tiez presne neviem, kedy sme pocali, aj ked u nas to bolo planovane a vedeli sme to uz pred Vianocami 🙂 Chod spat, jasneee.. Ja uz som v posteli a chcem to radsej prespat tie pohyby. A dohovaram malej, nech vydrzi do rana...Nech sa este vyspime😀 Ja to este nectim ako kontrakcie, lensa zavrtava dole. Len sa bojim, ze budem moc panikarit a skomplikuje to porod....Ale snad nie
@zuzka_bluzka Ja neviem, co ma to tak zrazu chytilo ta nervozita. To prejde dufam. Ale fakt by to mohlo pockat do rana, nech nemusime este aj hafana na noc prevlacat k mame 😀 No ale asi sa uz chce tym nasim krpcekom na svet. Moja sa uz takto vecer nezvykla tolko hybat...
@zuzkaamato tak ja lezim v posteli 🙂) moj siel na nocnu a chudak je v strehu 🙂 krpcekovi dohovaram ze nech vydrzi do rana hehe🙂 ale ked to sa zaspat neda ked tak rotuje :( ctikutal dnes 3x a nozicky vykopkava ako keby bojoval no mne prvy davali 4 augusta potom 26 a aj 18 drobcek je o 2 tt vacsi ako mi to vypocitali prvy krAt vzhladom k tomu ze som brala anti tak som kramy mala ako take do decembra ale noramlne ako kramy to bol oktober tak nevieme 🙂 ani neviem co mam vlastne pocitovat ked budem mat tie kontrakcie nestiham vasz citat tak citam len tak niektore prispevky mozno ste sa uz o tom bavili ale ak by ste vedeli povedat ze kedy je cas 🙂 zajtra idem aj na sono aj na pasy poradna v stredu tak som zvedavaaaaaaa co mi idu povedat zajtra
@zuzkaamato ja si tiez hovorim, ze lepsie cez den, clovek bude aj lepsie na fotkach s krpcom vyzerat 😀 😀 ale ked budeme mat echt kontrakcie tak mozno ani nebudeme vediet ci je den ci noc. Neboooj, bude to v pohode. Inak nam na priprave hovorili, ze dieta byva praveze kludnejsie tesne pred porodom, lebo ze sa aj ono pripravuje a nabera energiu na ten cely proces...tak bohvie
@zuzka_bluzka no pre nas by to bol krasny datum aj moj sa narodil 17 ale aprila 🙂 tak by mal krasny datum a este k tomu ze 17.07.2012 no krasa 🙂 paniku nemam ale neviem co to robi :(a co sa deje keby som aspon vedela ze uz je to tu tak by som nepanikarila len by soms a trosku bala ale tak akurat mi moj povedal ze moze dobehnut z nocnej keby nieco tak som zvedava ze co
@katusska248 No tak pekne mu dohovor, nech vydrzi, ked mm siel na nocnu... Mozno zajtra uz nestihnes ist na vysetrenia a rovno ostanes v porodnici🙂 Kontrakcie by sme mali citit ako menstruacne bolesti, aspon tak to ja chapem a beriem. Idem sa donutit spat, musim, minulu noc som zle spala. Snad to nejako pojde, ked sa tak strasne mrvi..
Tak dobru a drzim palce 🙂
@zuzka_bluzka no ono to dava zmysel, ze pred porodom by malo byt babo kludnejsie. Ved pre neho je to tiez obrovsky vykon, chudatko male. Tak si teraz mozno len hlada poziciu a potom bude klud.
Idem sa skusit vyspat. Zajtra napisem, ako to dopadlo, ak budem este kinderko 🙂
drz palce
@zuzkaamato fu tak to ak tak mam brat tak to porodim ani nebudem vediet ako uz som voci tej bolesti bola asi odolna lebo pocas kramov som mala hrozne bolesti dovtedy co som nezacala anti brat ale bola som ticha trpitelka lebo neznasala som sa dopovat liekmi hned ked ma nieco zabolelo neuznavam to ze aj terajsie deti - mam postrehnute co i len pri mensej bolesti ibalgin do seba tisnu ja som to riesila kvapkami od valovica fakt pomohli a alchimilkovym cajom mnamka
@zuzkaamato drzim palceee a skus sa dobre vyspat 😉
@zuzka_bluzka co sme boli na exkurzii na salach tak u nas navleky napr netreba su tam pri dverach ako aj na ostatnych oddeleniach nemocnice aj navlek na partnerov tam maju celkom zaujimavo to vyzeralo 🙂 😝
@katusska248 @zuzka_bluzka @nurili @zuzanka410 baby, tak som prezila noc v pohode. A dokonca som sa aj celkom dobre vyspala. Bola som uz fakt vycerpana a vecer som sa snazila nemysliet na porod. Mm sa ma zakazdym pytal, ked som sla na WC, ze ci uz ideme 😀 A aj rano, ze ci musi ist do prace, ze radsej do porodnice 😀 Inac dobre som vcera panikarila, to by som nemala, ved nebudem vediet porodit, ked ma to chyti. Musim si dnes pozriet nieco, co zabera na nervy, nejake dychove cvicenie alebo tak...
@zuzkaamato tak super ze si sa dobre vyspala 🙂 to sa o mne povedat neda, stale som sa budila, asi som cakala ze to pride aj za Teba 😀 ale tak skore vstavanie prinieslo ovocie a upratala som cely byt takze kludne uz mozem odist do porodnice s dobrym pocitom, ze pridem do poriadku. Inak na nervy pomaha joga a ked mas fitloptu tak sa niekedy pohup, mne to pomaha 🙂
takže dnešná poradňa za sebou už sa konečne otváram a hrdlo je skrátené tak už sa to hádam rozbehne 😀 😀 poučenie od dr.ked začnú bolesti treba ísť do pôrodnice 😅 😅
@zuzka_bluzka tak to ti zavidim, ze si vladala este aj upratovat.. ja som sa teraz vratila z vencenia a uz zase zacinaju tlaky a pohyby a tak. idem nieco spravit na obed a este som dnes chcela povysavat, ale neviem, ci to este zvladnem. havino strasne plzne, aj ked uz prestava, ale je tu kopec chlpov vsade..
fitloptu mam, len nedavno sme ju vyfukli, musim si ju zas nafukat.. a nejake cvicenia jogy si mrknem na nete...
@monika74 to je take vtipne, teba este treba poucovat, kedy ist do porodnice? 🙂 zlaty doktor-doktorka 😀 mne nic take nepovedal nikto 😀 ale keby mi povedal vcera, ze ked zacnu bolesti, tak do porodnice, tak uz som tam asi od vecera 😀 a to by som teda nechcela byt tam zbytocne..
tak sa teda drz, nech to uz zacne.. ja este potrebujem par hodin, aby som navarila a upratala a nasla si nejake cvicenie na nervy 😀
inac baby, asi mi dnes rano odisla konecne ta blba hlienova zatka 😀 ked som sa sprchovala.. sice bola taka bezfarebna, ale vytok to urcite nebol... tak snad to pride pomaly a bezbolestne 😀 😀 😀 ☹ ☹ ☹

@zuzanka410 no vyslem ja zajtra manzela do lekarne 😀 aj tak si musi kupit navleky na topanky, ked chce byt pri porode.. sice mne to pride strasne smiesne, resp. skor do placu, ze este aj taketo nieco si clovek musi doniest vlastne...