Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzkaamato no vidim ze sa ti to uz rozbieha 😉 no ja sa uz aj tesim zajtra na poradnu ze co mi dr poviem 😀 😀
@zuzka_bluzka tak ako aj u nas by sa zislo povysavat aj kazdy druhy den, ale komu sa chce 😀 ale nie, ja teda tak casto nevysavam, ale ked tu bude mala a hlavne ked uz zacne lozit, tak to budem musiet..
ja si myslim, ze to bola zatka, lebo to bolo fakt huste, skor ako nejaky "plodovy obal" alebo k niecomu takemu by som to prirovnala..
@veraba mozno do teba tiez rypne, ze nech sa to uz rozbehne.. ale este nemas termin, tak tomu asi da volny priebeh 🙂 u mna by sa asi nic nedialo, keby sa vo mne vcera tak nevrtal...
@zuzkaamato ahojcek tak aj my sme prezili noc uplne v pohode, ziadne bolesti a ani nic take iba trosku krvy na vlozke v noci ale to mi povedala kamoska ze to je normalne bolo mi to tam dobre rozdrazdila tak sa nemam zlaknut . maly je niaky pokojny ani nevymíšla uz by sa mohol dnes aj narodit pocasie je akurat na rodenie aj sme sa vybuvali tak idealny cas na to 😀
@zuzanka410 ahoj 🙂 no moja dnes teda kludna nie je.. akurat som si lahla. stihla som uvarit len polievku, druhe dnes asi nebude 😀 moja sa zase zacala mrvit a zase sa roztahovat. ale ked lezim, tak je lepsie... akurat ma strasne nuti furt na curanie, uz ma to nebavi. vzdy si len trosku cvrknem...
tak dnes je ozaj idealny cas na rodenie 😀 nie je teplo, je celkom dobre, kludne nech aj prsi.. a sme vyspate na to 😀
@zuzkaamato tak ten moj je uplne ze kludny dala som piect kura a este musim zemiaky uvarit nastastie polievku mame zo vcerajska takze zachvilku mam uvarene, 😀 este by som chcela povysavat a pretriet podlahy a potom uz mozem ist rodit 😀
@zuzanka410 tak tak, ja este musim povysavat a tiez mozme ist na to 😀 poliveku som uz zjedla, dala som si s chlebom, to mi staci na dnes.. v najhorsom mi mm vecer navari 😀
@zuzkaamato no vecerat by sme uz mohli aj v nemocnici ci??? 😀 😀 😀
No vy dve ZUzanky uz utekajte nech sme my na rade 😉 😒
@stinna ahoj no porod neprebehol tak ako som si predstavovala, no uz je to za mnou. Trvalo to dost dlho ale nie kazdy to ma za hodinku za sebou ako jedna co tam dosla po mne a cochvila to mala za sebou 😀 😀 hned po porode som manzelovi povedala ze druhe babo nechcem, no myslim, ze ak casom zabudnem tak hadam aj zmenim nazor
@zuzanka410 uz mam povysavane, pes vyvenceny, uz mozem 😀 😀 😀
@katka1903 to povedz dalsej Zuzke v mojom brusku 😀 nejako sa nechce tym detom, potom pridu vsetky naraz.. 🙂
@nurili tak toto je provokacia a nie inspiracia 😉 hmm, vyzera to tam slusne, tak snad aj porod pojde lahsie 🙂 to je v jednej miestosti aj vana aj to lozko, ze keby neslo jedno, tak skusis druhe?
@zuzkaamato jejda tak som sa najedla ze teraz nevladzem ale to vysavanie este dam aj podlahy 😀 ti zavidim ze uz mas upratane 😠 😀
@zuzanka410 tak to som len povysavala, to neni take hrozne.. cez vikend som pucovala aj podlahy, tak na tie kaslem.. lahni si na chvilu, ked si sa tak napratala.. upratovanie pocka...
@zuzkaamato ano vsetko je v jednej izbe a mas tam aj sprchu aj wecko fit loptu maya stolicka na ktorej mozes tiez rodit a na vecer ti daju postel pre mm ak by chcel tam s tebou spat.....donesu ti jedalny listok z ktoreho si vyberies co budete jest a donesu na izbu......proste parada.....no a v tej vani budem ja sa pucit.... 😉
Ahoj dievcata tak noc sme prezili v pohode krpcek sa nejak ukludnil ale mali sme ineho tusaka ze to budee prave dnes ale den sa este neskoncil na zaznamoch sa opat krpcek nevedel zmestit do koze neviem co sa s nim dje zajtra poradna taksom zvedava co primarka povie zatku som este nepostrehla asi aj preto lebo mida la volake vajicka na preliecenie a su ako kanarik ha ale aspon sa ma krpcek s cim hrat ked mu ju tam vecer davamtak nvm uvidime na poradni a co vy?
@nurili no parada, to je iny komfort... Ale predpokladam, ze u vas je hlavne ine to spravanie sa lekarov a sestier k pacientom, ako ti na SVK. No som zvedava, potom nam napises, ze ake to bolo do tej vane.. A preco si sa vlastne rozhodla ist rodit prave takto?
no moja dnesna poradna dopadla hrozne, doktorka sa mi vyhraza, že ma zavrie do nemocnice vela som pribrala, stopy bielkovin mam v moci už druhy týžden ale nastastie tlak nizky, takže ak do piatka nedam dole 4 kg tak asi v pondelok nastupujem do nemocnice. 😖 žiadny chleby, ryžu, zemiaky proste nic len ovocie a zeleninu a 1liter vody na den...
porazi ma... aspon že babatko je v poriadku
@opica89 A to uz kde sme? vo vycvikovom tabore? zbytocne co Ta doktorka stresuje ked mas byt najviac v pohode...skoda reci niektori lekari. Ja som mala tiez naposledy stopy bielkovin v moci, neviem co to znamena, ale moja doktorka si to nejak nevsimala.
Baby vy si niektora davate odobrat pupocnikovu krv? Mne volali z tej firmy, ze to mozem mat lacnejsie lebo moj muz sa zapojil do nejakej sutaze ci co... tak neviem ci to mam dat, ja si osobne myslim, ze to je riadny business.
@opica89 fiha to aj taketo tvrde podmienky niekde su a kolko si poccas tehu pribrala?
@zuzkaamato no co ako sa spalo v noci drobciak sa upokojil ?
@katusska248 ahoj. No citam, ze ty si bola v pohode v noci. Nastastie aj ja, dobre sme sa vyspali. A uz nie som taka vystresovana. Dnesny den dokonca tiez v pohode, akurat teraz tas zacina vystrajat v bruchu, tak uvidime, co bude. Dnes by to mohlo byt kvoli datumu, ale inak mi to je fuk. Jaj a rano mi asi odisla zatka..
A ty co to beries? Nejake cipky alebo co? A naco ti ich dala doktorka?

@zuzkaamato ja musim vysavat kazdy druhy den lebo tiez vsade chlpov a prachu, ale tak aspon na chvilu je tu teraz pekne. Ta fitlopta sa Ti inak zide aj ked uz budes mat Zuzku doma, na take jemne pohupovanie s nou na rukach, to moze byt fajn. Aj mne uz mozno odisla ta zatka, ale co ja viem ci to nebol len vytok, sak zo mna ide tusim stale daco 🙂, ale zas ked hovoris ze to vyzeralo inak....tak mozno to mna este len caka.