Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@nina4 akurát som dnes na teba myslala ja som po včerajšej poradni a už sa konečne otváram 😀 tak uvidíme ako to pôjde rýchlo zo spodu ma všetko bolí tak som sama zvedavá či to to do soboty bude ale bola by som rada chodím ako kačka 😀 😀 ked sa postavím.Mna sa nik na nič nepýtata ako mi je dobre 😀 😀 Ja idem rodiť no žiliny ako aj predošle chodím tam aj na monitor takže nič naplánované.A cítim že mi dnes brucho trochu viac tvrdne tak uvidím
Mne sa zatka teda rozbehla dole kopcom.... 😉 ujujuj, hadam do konca tyzdna aj co si bude..... 😀
@zuzkaamato juuuuj tak to aby som sa aj ja zacala pripravovat ked drobcek mal rovnake vycinanie ako tvoj drobculik my sme dnes boli v poradni ale stale sa neotvaram
@nurili heh tak raz to prist musi a kedze to ma byt v july jedna musi byt posledna ale ako to vidim ta posledna budem ja :( krpcek sice vyvadza ale neotvaram sa :(
no veru neviem či nepôjdem dnes aj ja 😀 😀 drobec v bruchu vystrája a brucho tvrdne a neviem či už mi náhodou tiež neodchádza voda uvidíme do večera 😀 😀 alebo to bude možno len poplach 😅
no aj mne dnes zacali bolesti ktore sa vracaju v intervaloch sice dlhých ale ani po sprche neprestavaju tak ze by to uz konecne zacalo aj u nas 😀
@katusska248 ja som tiez na tom ako ty no z toho si nic nerobim lebo to moze nabrat iny priebeh a vysoke obratky.... 😀 no a posledna budem asi ja lebo mam termin 28.7. a poradnu este 27.7. tak neviem neviem ci aj do augusta nedonesiem.... 😎 keby sme to vedeli no nie? a ako vies ze sa este neotvaras a co hlienova zatka uz odisla potvorka? 🤐
Ja sa dobrovolne hlasim, ze chcem byt posledna lebo moj muz je este v zahranici a musi to na nho pockat 😀 takze vyberam si napr nedelu 29teho 🙂
@zuzanka410 aj si stopujes ze ako casto mas bolesti? no dalsia potencionalna kandidtka.... 😀 😀 😀 podme Babule do toho.... 😀
@zuzka_bluzka a s mimim ste dohodnuty ze ma pockat? 😀 vies ze je to timova praca preto dohoda musi byt... 😵
@nurili jasneee, kazdy den mame s krpcom debatu, ze sa caka na ocina 😀 jedine, ze by mi zajtrajsia poradna skrizila plany a doktorka bude mat iny pocit kedze uz minuly tyzden povedala, ze som otvorena na 1,5 cm....ale ja drziiiiim jak hluchy dvere 🙂 🙂
@zuzka_bluzka len sa pekne ty zaduguj 😀 a nohy prekrizit... 😀 😀 😀 1,5 cm to je na jeden a pol palca, tak sa to pocita ci?
@nurili neviem ako je to s tymi palcami, mozno zalezi ake ma doktor hrube prsty 😀 😀 mne len povedala doktorka ze 1 a pol centi otvorena branka
no veru, podla mna uz je o jednu Zuzku na svete viac 😉
ahojte, tak to tu čítam a som medzi vami a hovoríte mi úplne z duše. ešte aj tie pocity máme rovnaké. najprv sme akčné, potom ubolené, poradňa, termín a stále čakáme že?)
@nina4 stipkat na licka?! no mne ju sestricky budili drastickejsie, zapchali jej nostek. ☹ Ale troska sa to zmenilo uz tak nespinkame, ale nepapame kazde 2h. (Aj sestrina dcerka nepapkala podla "ucebnice" a uz je z nej 12r kocka 🙂).
Dnes sme boli v poradni a za tyzden sme pribrali 300g takze ja som spokojna i ked ma trosku mrzi ze sa nevieme prisat. Mne sa zda ze ivka pochudla v lickach uz nema take syslikovske po mne, a zacina sa podobat na tatina 😀
A u vas nepomaha ani klasicke vesanie zaclon? popripade tutu-mutu 😀 😀
@zizu38 no ja začínam mať na ťuťu-muťu normálne alergiu 😀 😀 😀 dnes sme si dali takú zdravotnú prechádzku cez celú dedinu a do kopca a potom sme zašli na čili pizzu že by som sa premohla a završili by sme to romantikuš 😝 😀 😀 😀
A papkanie nechaj na Ivke presne tak ako si ona bude pýtať jej to stačí niekedy si vypýta častejšie možno len od smädu a inokedy ti možno vydrží aj 4 hodky a to že pochudla sa možno zdá len tebe mne sa tiež zdal Mareník veľa krát chudý no a ked spätne pozerám fotky tak bol riadny buco s neho .A pribrala nádherne hlavne nech je zdravučká princeznička a v noci ako spinká ?
@nurili nie nemeram lebo ma to preslo sakra zas len plany poplach a ja som sa uz tesila ze sa to bude stupnovat a ze pojdeme rodit a nic ☹
@zuzanka410 tak mozno zajtra aj noc je este mladaaaa..... 😀 inac ja somo minule merala a mala som kazde 8 mon po cca 30-40 sek a tiaz len plany poplach to bol...
@nurili no tej noci sa a ja obavam lebo aj prvy pôrod zacal v noci nastastie som vtedy bolesti prespala a zobudila som sa uz ked to bolo na male tak uvidime co dnesna noc prinesie 😀

@zuzka_bluzka no to si natom jak ja a to som sa spoliehala na 3D ze tam to na 100 percent uvidia a nic male bolo usadene v malej panve 🙂 tak doktor hned ze nic nam nepovie lebo nevie ale tak nevadi uz si pockame 😀 😀