Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Baby a co je s Ninou?urcite to ma za sebou....
ahojte,ja sa uz neviem dockat ....nech to uz mam za sebov a drzim uz to male stvorenie v naruci...uz mi to pride ako nekonecno.
@monika74 Ahooj veru bola som u zastupujúceho a pozrel ma tak ,že som si myslela že porodím ako zídem z kozy a on že som stále zatvorená a pondelok ma určite dočká nem. 🙂 🙂 a aby som rátala s tým ,že to budú chcieť po príme aj rozbehnúť .Pomeral drobca tak by sme mali mať okolo 3,5 kg .A ty ako ešte si stále 2v1.Ja si ešte zajtra v kľude navarím nech majú čo jesť a môžme ísť .
Dievcence kde ste vsetky co rodite 🙂
@katka1903 veru nejak to tu viazne 🙂 ja si davam este tyzden, ty sa ako citis?
@zuzka_bluzka ja teda nemotorne maly sa tlaci dolu jak o dusu ale doktor povedal ze bude asi 9,augusta tak uvidim ja mu neverim..
@katka1903 aj mne sa tlaci a bolia ma panvove kosti, ja chcem buduci tyzden zahajit intenzivne vyvolavanie 🙂 vela pohybu a asi aj manzela zapojim ked sa vrati zo sluzobky 😀
aj mna tie kosti bolia ale ja som myslela ze to vekom a predsa tretie tehotenstvo ze to uz je zataz pre mna
@katka1903 teda ja to nemam s cim porovnat ked cakam prve, ale vela bab tu pisalo, ze ich boli "podvozok" 🙂 tak asi je to normalne, inak aj ja by som chcela tri deti tak snad sa podari a stihnem 🙂
@zuzka_bluzka Ja som nechcela tri u man boli dve zavreta kapitola no a vidis stalo sa 😉
Ahojte kočky tak to mám už za sebou po náročnom pôrode sa mi včera 21. 07. 2012 o 21:05 hod. narodila krásna dcérka Natálka s mierami 4200 g a 55 cm. Všetky ktoré to ešte čaká držim pršteky stojí to za tú bolesť 🙂
@martinka9270 tak to ti gratulujem k velkej slečinke má krásne miery.....a aký si mala porod,mna to este len caka,to sa uz neviem dockat v stredu idem na príjem......
@martinka9270 gratulujééém a krásna váha na dievčatko .
Ahojte bambuľky tak ja som dnes od 3 hore nervozita zaúradovala --idem na príjem som zvedavá či sa nám už dnes naše drobčiatko narodí 🙂 🙂 lebo sa tak vytisol pod rebrá že mám pocit že jemu sa ozaj nechce von 😀 😀 😀 .
@monika74 budem na teba myslieť nech to máš už aj ty čím skôr za sebou ...
@nina4 drzim moc palce 😉 zevraj stvrte uz idu rychlo tak Ti prajem super porod a len samu radost s malinkym 😉 drz saaa
@martinka9270 moc gratulujem, vela zdravicka a radosti 😉
Ahojte kočky mala som strašne ťažký pôrod maličká mala pupočnú šnúru 2 krát obtočenú okolo krku nemohla som ju vytlačiť stále ju tá šnúra ťahala naspat hrôza des nakoniec chceli narýchlo sekciu vykonať ale vytiahli mi ju nejako s Božou pomocou a zvonom a tým, že mi hrozne tlačili na brucho maličku mi oživovali a musím ju pochváliť je to veľká bojovníca 🙂 nevzdala to a prežila je nádherná aj keď momentálne nieje somnou videla som ju iba na fotkách lebo mi ju odviezli do iného mesta porobiť vyšetrenia a chvála Bohu je všetko v poriadku 🙂 každým dňom je to somnou lepšie a lepšie aj keď ma hrozne bolia rebrá a bruško ale už to je bolesť oproti pôrodu nič 🙂 ešte v deň pôrodu mala maličká vraj váhu 3500 g a nakoniec sa narodila s váhou 4200 g a 55 cm 🙂 takže tak kočky ťažko ale som šťastná, že bambuľka žije a teším sa, že onedlho už budeme spolu 🙂
Ďakujem Vám všetkým kočky moje tým čo idú rodiť prajem ľahký pôrod a tie čo to majú za sebou prajem veľa radosti s našimi drobcami lebo je to to najkrajšie na svete čo môže matka dať tomuto svetu 🙂
@martinka9270 gratulujem,ste šikovnice obidve!
@bis dakujeme 🙂
@martinka9270 gratulujem a vela zdravicka obom a mamine rychle zotavenie

@nurili jeeeej, gratulujeme z celého srdiečka 🙂